Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen biztosat a (12 db)

Hány hetes terhességet mutat ki biztosan a teszt?

létezik olyan,hogy 5-6 heteset nem?

Legjobb válasz: 4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!

4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!
4-5 hetes terhességet mutat ki elvileg, vagyis az elmaradt menstruációtól lehet tesztelni.
A peteéréstõl számitott 16.napon már mindenféle gagyi teszt is kimutatja a terhességet. Tehát 4-5 hetes terhességet már mutatnia kell. Akkor nem mutatja ha késõbb volt peteérés vagy nem vagy terhes.
Bocsi, de ez egy ide függõ kérdés: Ha tudom, hogy mikor van a pé, akkor rá 14napra kimutatja??? Felteszem, pénteken lesz peteérés, inszemináció, rá két hétre pénteken már kimutatja?? És mi van a 10.napon végezhetõ tesztekkel??
Utolsónak:szerintem az a "10 napos teszt" inkább 12 napos legyen, biztos ami tuti alapon.De ha ott van a baba, akkor másnap is ott lesz. Én mindig a nemvárt napja utáni nap teszteltem, egyenlõre negatívot.De majd most, mikulásra, lesz pozitív! :-) Kérdezõnek: 4-5 hetes terhességet már biztosan ki mutat.
Szia! Nekem nem mutatta ki az 5 hetes terhességemet a teszt...7 hetes voltam amikor megint teszteltem és akkor is csak halvány volt a második vonal.

Juli 10én volt utolsó menszim 27én voltunk együtt ma aug.14én pozitiv lett a discolor+ teszt. Ez biztos? Amugy nagyon boldog vagyok! és akkor most hany hetesnek szamitok? Mikor menjek dokimhoz? Vegyek még egy tesztet a biztonsag kedvéért?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D

Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D
Gratulálok nektek, hogy pontosan mennyi idõs terhes vagy + a fejlõdési szakaszokat is nyomon tudd követni, menj rá a http://www.timermann.hu-ra, szerintem tök jó.
szió :) azt, hogy hany hetes vagy, az utolsó menzitõl számíts, mindegy, h mikor tortent a dolog. a dokihoz minél elõbb menj :) ) a vedonohoz eleg a 8. hét körül, vagy amikor a doki mondja szerintem még gy tesztet nyugodtan csinálj, max még nagyobb lesz az orom :) ) (mi le is fényképeztuk :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a valaszokat:)
Ma vagy pont 11 hetes.
Elvileg 11. hét ha simán számolom, mert a menstruáció elsõ napjától számítandó. De a http://www.naptarak.com/, elég megbízható, e szerint ha 28 napos mensid van: ott is 11 hét.0 napos. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html A szülés dátuma változhat attól függõen mikor volt peteérésed és mikor fogant.
Kereken 11 hetes vagy ha pontos 28 napos ciklusaid voltak! itt tudod megnézni: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
Igen, tökéletes:) A 12 hetes uh-t általában a 11-13. hét között végzik. Úgyhogy neked a 12+1 tökéletes idõpont. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Ne tartsatok butának, de azért kérdezem, mert jövõhét csütörtökre kaptam idõpontot a 12 hetes uh-ra!Jó az úgy?Ezért volt fontos!Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Bocs 12+3. De az is tökéletes:)

Kismamik! Kérlek benneteket szmoljuk ki, hány hetes vagyok? ! Az utolsó menszim június 26-án kezdődött, abban meg biztos vagyok, hogy a babám július l5-én fogant. Orvoshoz először augusztus l7-én megyek, mert addig szabin van.

Legjobb válasz: 4 hetes vagy, gratulálok :o) Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2010-04-02 Fogamzás feltételezett ideje: 2009-07-10 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 246 Trimeszter: elsõ http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

4 hetes vagy, gratulálok :o) Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2010-04-02 Fogamzás feltételezett ideje: 2009-07-10 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 246 Trimeszter: elsõ http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
Én is egyidõs vagyok veletek, nekem jún. 30-án volt meg utoljára. Boldog babavárást!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, olyan tapasztalatlan vagyok, tele vagyok félelmekkel. Elsõ nagyon tervezett babánk lesz, és 23 éves vagyok. Pár napja aznap amikor meg kellett volna jönnie, nagyon gyengén barnáztam, de azóta elmúlt teljesen, csak annyira félek. Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk egyidõsek, és olyan jó, hogy ennyi segítõkész tapasztalt kismami is van itt :-) Mindenkinek sok jót kívánok, és szeretettel várom írásaitokat priviben is, hogy a késõbbiekben hogy alakulunk
Én is :)
Én is egy idõs vagyok veletek :) Hát ez nagyon jó!
Akkor egyidõsek lehetünk! Még az orvoshoz is erre az idõpontra jelentkeztem be! Milxen kicsi világ. Jó babavárást.
Menses szerint nézik a dokik, hiába tudod, hogy nem félidõben fogant... De uh alapján fognak úgyis kiírni, amúgy meg a mensessel számolt idõpontokból vonj le 5 napot, az a valós :)
VALÓSZINÛ 4HÉT ÉS 6 NAPOS TERHES VAGY, gratula!!!Aprilis 2-re leszel kiirva kb.
Én is.majdnem.Júni 19.-én jött meg utoljára.
Én már 15 hetes vagyok, nekem is elsõ baba és az elején nekem is nagyon bonyolult volt ez a számolgatás, mert nekem sem akkor fogant a baba, amikor a "hivatalos" peteérésem volt, hanem kb 9 nappal késõbb, úgyhogy az elsõ ultrahangnál megijedtem amikor a doki közölte, hogy mekkora a baba. Rögtön hazaszaladtam és megnéztem, hogy ekkora mérethez mennyi idõ tartozik, és láttam, hogy vagy kicsi az idõhöz képest, vagy nem jó a kalkulátor szerinti számolás. Azóta megnyugodtam, beállt minden. A kalkulátort úgy használom, hogy az utolsó mensim napjához hozzáadok 9 napot, amit kiír, hogy hány hetes vagyok, ahhoz képest nézem, mekkora a baba.(vagyis mekkorának kell lennie) Pontosan úgy fejlõdik, ahogy le van írva. Nagyon jó babavárást! Ne aggódj, belejössz!

A 4d-s ulrahangon a baba nemét már biztos megmondják? Vagy ott is attól függ, hogy megmutatja e magát? Tapasztalatok! Ti hány hetesen voltatok?

Legjobb válasz: Mi 20 hetesen láttuk 4D-n. Ez volt, az elsõ kérdésem, Rögtön meg is megmutatták.

Mi 20 hetesen láttuk 4D-n. Ez volt, az elsõ kérdésem, Rögtön meg is megmutatták.
Szia! Mi nagyon türelmetlenek voltunk a férjemmel és elég korán kb 15 hetesen voltunk elõször 4d-n. Nagyon izgi volt talizni a babánkkal, akkor még egy kis maszat volt. Utána 32 hetesen voltunk hát az hihetetlen volt látni a gyönyörû húsos száját, pocakját, kezét stb... A nemét pedig igen akkor tudják tutira megmondani ha megmutatja magát. Nekünk sikerült! Késõbb már azt mondták nem is érdemes menni, mert akkor már nincs hely a pocakba és nem lehet olyan szépen kivenni a részecskéit. Boldog baba várást!!! 6 hós manó anyukája
Ha a baba úgy fekszik akkor igen. De 100%-os csak a születése után. :) Nekünk 18 hetesen 4D-n mondták hogy kislány, de 2D-sen jobban látszott, majd 22 hetesen 2D-n ismét a popóját mutatta és így 99.9% hogy tényleg kislány lesz. :)
Szia! A mi lányunk nagyon szégyenlõs volt.28.héten mondták a 2D-n elõször, hogy "talán" lány, mert addig teljesen összezárta a lábacskáit.30 hetesen voltam 4D-n ott már egy pillanatra megmutatta magát és végre biztosak lettünk, hogy a manónk lány! Boldog babavárást!
Persze elsõsorban a babán múlik. De szerintem attól is függ, hogy ki ultrahangoz. A mi orvosunk - bár nem szívesen - de 12(!) hetes UH-on, amikor rákérdeztem, annyit mondott, hogy "nincs nyoma annak, hogy fiú. De ilyenkor még nagyon korai, mert gyakran tévedhetünk." Szóval, a 4D-n már ilyen korán is látható.
Bocsi, a helyesírásért, elnéztem:)
Szia mi 19hetesen voltunk 4d-n és azt mondta a doki, h több, mint valószinû, h lány, de konkrétan nem mutatta meg magát csak következtetni tudott!A 28hetes 2d-n se mutatta magát, nagyon szemérmes a Drága ugyhogy Kislányként várjuk!sok függ attól, h hogyan helyezkedik, mutattja-e magát Boldog babavárást 29hetes Kismami
Sziasztok! Mi a 24. héten voltunk 4dn és ott 100%-ra mondták, hogy kislány. Aztán eljött a kötelezõ uh. 30 héten na ott már 1000%-ra fiút mondtak és a 32 héten újra fiút. Nekem már nincs "sok" hátra a végén úgy is kiderül. 33+5 hetes kismai

Hány hetesen érdemes menni először UH-ra? Ha babát vársz! Hogy biztos ne piszkáljanak meg, nehogy elmenjen a baba!

Legjobb válasz: Én 8 hetesen voltam elõször, megvizsgáltak, de nem érzett semmit, utána UH-n látta a picit. Szerintem manapság már nem úgy vizsgálnak, hogy elmenne a baba, fõleg ha normális orvoshoz mész.

Én 8 hetesen voltam elõször, megvizsgáltak, de nem érzett semmit, utána UH-n látta a picit. Szerintem manapság már nem úgy vizsgálnak, hogy elmenne a baba, fõleg ha normális orvoshoz mész.
Én ahogy megtudtam hogy terhes vagyok, azonnal rohantam. 5 hetes voltam. (fogantatás szerint csak 2). Igaz, akkor még nagynehezen csak mákszem pöttyöt látott, de nagyon megnyugtató volt. Ne félj, ettõl nem lesz baja a babának!
ez honnan jött a vizsgálatot ne mert uristen elmegy a baba? Ez a legújabb õrület? egy manuális vizsgálattól elmegy de szextõl nem mi?
Nem megy el a baba a vizsgálattól, emiatt kár aggódnod! 7 hetesen már biztosan látnak szívhangot, de ha parás vagy a méhenkívüli miatt, akkor már 6 hetesen is mehetsz simán, de lehet, hogy akkor még csak petezsákot fognak látni.

A 4D ultrahangon hány hetes kortól tudják biztosra megmondani a baba nemét?

Legjobb válasz: 12 hetesen már meg tudják mondani, ha mutatja magát a pöttöm. Ha nem mutatja, akkor lehet még a 30. héten se:) De általában a 18. hét után lehet látni. A mi fiunk rejtegette magát 24. hétig:) ҝ

12 hetesen már meg tudják mondani, ha mutatja magát a pöttöm. Ha nem mutatja, akkor lehet még a 30. héten se:) De általában a 18. hét után lehet látni. A mi fiunk rejtegette magát 24. hétig:) ҝ
Nekem a 12.heti genetikain már 100%-ra mondták, hogy kisfiú, a 18.héten mentem 4D-re, ott pedig tényleg egyértelmûen látszott. Azóta már 5 hónapos a fiam.
Nekem a 16. hetes 4D UH-n 100%-ra mondták, hogy kisfiú lesz. Többször is megmutatta vizsgálat közben, de persze majd akkor lehetünk biztosak benne, ha megszületett :) 19 hetes kismama
Én most a hétvégén voltam (19hetesen) és rendesen láttuk a kukacot.
Nekünk 14 hetesen már meg tudták mondani, hogy fiú.Most 31 hetes és azóta is fiú maradt :) ))
Az ultrahangos nõ azt mondta, hogy a 27. hét után sok kislányból lesz kisfiú, mert a herék akkor szállnak le. Na meg persze az is kell, hogy a baba ne takarja magát a "kényes" helyeken. :-) De biztosat csak két dolog tud mondani: a magzatvízvizsgálat és a szülõszoba.
senki sem fogja biztosra mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Most vagyunk a 16. hétben, a 20. héten gondoltuk a 4d-t. Remélem nem lesz szégyenlõs a picink. :)
aki 100%ra mondja a gyerek nevét az valószínûleg Istennek képzeli magát. :DDDD
Szia!Nekem 22 hetesen egyértelmû kislány látszódott a 4d uh-on!23 hetes kismama
Nekem szülés elõtt 4 nappal sem tudtak 100%osat mondani, pedig nem csak egy helyen voltam 4d-n!
16 hetes 4d uh-n szépen látszódott, hogy kukija van!
Mi 13 hetesen mentünk el 4D-re, direkt azért, hogy megtudjuk a picurka nemét (már van két lányom:) ), egy tapasztalt nõ volt a szonográfus, aki 99%-ig biztosra mondta, hohy kisfiunk lesz! Azóta minden egyes sima UH-on megerõsítik ezt! 34 hetes kismami
1-nél 16 hetesen kislány 2-nál 18 hetesen kisfiú.
18. hét
Nem akarok unnepronto lenni, de 12.heti ultrahangon meg csak TIPPELNEK. Nem tudjak biztosra megmondani a baba nemet. Miert? Nagyon egyszeru. Ebben a magzati korban meg annyira hasonlit a ferfi es noi nemi szerv (mar ami a fejlodesi korszakot illeti), hogy rettento nehez megkulonbozteti. Nagyobb valoszinuseggel mondjak meg, hogy ha fiu, kisebbel azt, hogy ha lany, mert ebben a terhessegi hetben a noi nemiszerv is annyira meg van duzzadva, vagy kiall, nem is tudom hogy mondjam, hogy annyira kidudorodik mint a fiuk futyije, emiatt nagyon konnyu benezni es a kislanyt kisfiunak latni (vagy epp forditva, bar ugy ritkabban tevednek). Az en lanyomat is 12. heti ultrahangon 2x mondta, hogy lat valamit, aztan UH vege fele 3. velemenye meg az volt, talan megis kislany. Aztan kiderult 28.heti 4D UH-on, hogy tutira kislany. Addig nem tudtuk mert itt Angliaban nem minden korhaznak van engedelye arra, hogy megmondjak a baba nemet. Az enyemben nem mondhattak meg, igy a 20.hetin en magam tippelgettem.
1.babánál a születésekor 2. babánál a 19.héten, amikor megjött az amniocentézis eredménye.
16 héten 4d UH fiú
Szia! 12. héten 4d uh-on egyértelmûen látszott a kis kukaca a drágámnak :)
18 hetes UH-on.
Nekem 16 hetesen és 5 naposan mondták elõször meg, hogy kisfiú. Aztán 24 és 25 hetesen is megerõsítettek benne. :)
26 héten, hogy kislány, és a 28 héten biztosra is mondták
A 20. héten tudtuk meg biztosra. Nekem akkor volt a genetikai uh.
18. héten. kislány
18.héten.
szüléskor:) legkisebb húgomnál anyukámnak már nem volt fogadott orvosa, ahhoz ment, aki éppen rendelt. három különbözõ dokinál volt így vizsgálaton, ketten fiút mondtak, egyikük lányt. utóbbi gyõzött.:) sõt, párom egyik munkatársának végig azt mondták, hogy fiú, szüléskor meg közölték vele, hogy lány:)
kb 10 ilyen kérdés volt az elmúlt 2-3 napban. a lényeg: a 12-tõl megmondható, de volt akinek a 36-on is valamit mondtak, és más lett.
32. héten, 4D-s UH-n
Nekem ma mondta meg a 18 hetes UH-on a szonográfus, hogy 100% kisfiú! Annyira biztosra mondta, hogy ha nem az, akkor reklamáljak a szülõszobán, hogy elcserélték:D

Középszintű érettségi után hány hetes (intenzív! ) rátanulással lehetne felkészülni a középfokú nyelvvizsgára, úgy, hogy az biztos sikeres legyen?

Angol érdekelne, most csinálok el?rehozottat középszinten, 11.-es vagyok.

Legjobb válasz: Én tavaly érettségiztem, 67%-os lett, most megyek nyelvvizsgázni. Tavaly április óta heti 2x1 órára jártam, szóval nem volt túl intenzív. Itthon még átlagban egy heti 8 órát foglalkoztam a nyelvvel.

Én tavaly érettségiztem, 67%-os lett, most megyek nyelvvizsgázni. Tavaly április óta heti 2x1 órára jártam, szóval nem volt túl intenzív. Itthon még átlagban egy heti 8 órát foglalkoztam a nyelvvel.

Hány hetesen mutat biztosat a teszt?

Nekem minden tünetem meg van, mégis negatív a tesztem. Júni.2-án jött meg két napra összesen, el?tte 4 nappal voltunk együtt a párommal. Júli2-án esedékes a következ?. De egy hete feszít a hasam, el?ször szurkált, de most csak feszül. Fáj a derekam, a mellem, zavarnak a hangok, szédülök. N?doki látott múlt héten,beteg nem vagyok.Olyan, mintha meg akarna jönni. Minden választ köszönök! :-)

Legjobb válasz: És egész nap olyan fáradt vagyok, minha kicsavartak volna. És ez napról napra erõsödik.

A kérdező hozzászólása: És egész nap olyan fáradt vagyok, minha kicsavartak volna. És ez napról napra erõsödik.
A legtöbb tesz már a várható menszesz elõtt 2-3 nappal kimutatja a terhességet, mert a Hcg hormon a teherbeesésétõl kezdve folyamatosan termelõdik. Nem írtad hány naposak a ciklusaid. Ha 28 naposat veszünk, akkor a ciklus középsõ 3 napja a legvalószínûbb a teherbeesésre, de elõfordul, hogy korábban vagy késõbb van peteérés. Elvileg már túl voltál a peteérésen, mikor együtt voltatok, de biztosra nem lehet tudni. Mielõtt meg kellen jönnie júli 2-án elõtte 2-3 nappal próbálj meg még egy tesztet és ha az is negatív, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, még ha most olyan tüneteid vannak. Néhány tüneted lehet az idõjárásváltozás miatt is, úgyhogy majd meglátjuk. Ha mégsem lennél terhes, akkor további sikeres próbálkozást kívánok 15 heteske
Szia! A teszt az esedékes menstruáció elsõ napjától már ki tudja mutatni a babát. Elég koraiak a tüneteid. Szorítok
én is az elején amikor még nem is gondoltam volna hogy + lesz a teszt, olyan fáradt voltam hogy csak ledõltem és már el is aludtam, és reggelig fel se lehetett kelteni! :) szerintem azért várj még a nemvártig, akkor mutat majd pontosat a tesz, most még szerintem - lenne. sok szerencsét! :)
Nekem mensi elott 3 nappal jelezte a teszt (10-es erzekenysegu). 27 heteske :)
A kérdező hozzászólása: 29-30 naposak, most a 20. nap körül járok. De nagyon rosszul érzem magam. Még soha nem voltam így. Elég érzékeny vagyok, a peteérést s mindig megérzem. Lehetséges, hogy baba van a dologban? Szeretném...
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a jókívánságokat! Boldog babavárást mindenkinek! :-)
nekem is nagyon korán jöttek a tünetek. Nagyon rosszul voltam, még a mensi elõtt. Ha a testhõd megemelkedett maradt (37, vagy fölötte), akkor valószínû baba lesz:-) Legalábbis én innen is sejtettem.... és igazam lett! Itt a pocaklakó:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!