Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen biztosat (13 db)

Juli 10én volt utolsó menszim 27én voltunk együtt ma aug.14én pozitiv lett a discolor+ teszt. Ez biztos? Amugy nagyon boldog vagyok! és akkor most hany hetesnek szamitok? Mikor menjek dokimhoz? Vegyek még egy tesztet a biztonsag kedvéért?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D

Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D
Gratulálok nektek, hogy pontosan mennyi idõs terhes vagy + a fejlõdési szakaszokat is nyomon tudd követni, menj rá a http://www.timermann.hu-ra, szerintem tök jó.
szió :) azt, hogy hany hetes vagy, az utolsó menzitõl számíts, mindegy, h mikor tortent a dolog. a dokihoz minél elõbb menj :) ) a vedonohoz eleg a 8. hét körül, vagy amikor a doki mondja szerintem még gy tesztet nyugodtan csinálj, max még nagyobb lesz az orom :) ) (mi le is fényképeztuk :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a valaszokat:)

Hány hetes terhességet mutat ki biztosan a teszt?

létezik olyan,hogy 5-6 heteset nem?

Legjobb válasz: 4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!

4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!
4-5 hetes terhességet mutat ki elvileg, vagyis az elmaradt menstruációtól lehet tesztelni.
A peteéréstõl számitott 16.napon már mindenféle gagyi teszt is kimutatja a terhességet. Tehát 4-5 hetes terhességet már mutatnia kell. Akkor nem mutatja ha késõbb volt peteérés vagy nem vagy terhes.
Bocsi, de ez egy ide függõ kérdés: Ha tudom, hogy mikor van a pé, akkor rá 14napra kimutatja??? Felteszem, pénteken lesz peteérés, inszemináció, rá két hétre pénteken már kimutatja?? És mi van a 10.napon végezhetõ tesztekkel??
Utolsónak:szerintem az a "10 napos teszt" inkább 12 napos legyen, biztos ami tuti alapon.De ha ott van a baba, akkor másnap is ott lesz. Én mindig a nemvárt napja utáni nap teszteltem, egyenlõre negatívot.De majd most, mikulásra, lesz pozitív! :-) Kérdezõnek: 4-5 hetes terhességet már biztosan ki mutat.
Szia! Nekem nem mutatta ki az 5 hetes terhességemet a teszt...7 hetes voltam amikor megint teszteltem és akkor is csak halvány volt a második vonal.

Biztos terhes vagyok? Hány hetes terhes lehetek, ha az előző havim nov.30-án volt, és álltalában nekem 30napra jön meg.

Késik 6 napja, csináltam tesztet pozitiv. Ill. tuti az vok? Csalhat a teszt? Volt az els? 3 napban ezen a 6napos késés alatt értem, tehát az els? 3 napon volt olyan, hogy azt csinálta, hogy mintmikor menszesz el?tt vagy után van az ember ilyen váladék volt, mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: biztosnak nem biztos, de nagyon valószínû... csinálj még egy tesztet mert egy még tévedhet, ha az is pozitív, na akkor már tényleg biztos lehetsz benne

biztosnak nem biztos, de nagyon valószínû... csinálj még egy tesztet mert egy még tévedhet, ha az is pozitív, na akkor már tényleg biztos lehetsz benne
Nem írtad el véletlenül? Ha nov.30.-n volt meg akkor most dec.4-n hogy lehetsz terhes? Egyébként én is azt mondom csinálj még egy tesztet
Szia! Az elõzõ válaszoló gyorsabb volt. :-)Én is azt a linket akartam beszúrni. Egyébként pontosan 5 hetes terhes vagy, ha okt. 30án jött meg, és 30 naposak a ciklusid. És a teherbeesés legvalószínûbb napja: nov. 15.
Szia! Nekem holnap nem kellene megjönnie! Azt szeretném kérdezni tõled, hogy mikor teszteltél elõször? Köszi.
A kérdező hozzászólása: bocsi elirtam..október 30-án volt meg utoljára.Tegnap csináltam a tesztet, délután, 1 percet irt a pozitív eredményig, 2-3 perc alatt mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: egyébként sürûn pisilek, fáj a mellem, hányingerem még nincs, és remélem nem is lesz.Egyenlõre még az étvágyam is teljesen normális.
Ma vagy pont 11 hetes.
Elvileg 11. hét ha simán számolom, mert a menstruáció elsõ napjától számítandó. De a http://www.naptarak.com/, elég megbízható, e szerint ha 28 napos mensid van: ott is 11 hét.0 napos. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html A szülés dátuma változhat attól függõen mikor volt peteérésed és mikor fogant.
Kereken 11 hetes vagy ha pontos 28 napos ciklusaid voltak! itt tudod megnézni: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
Igen, tökéletes:) A 12 hetes uh-t általában a 11-13. hét között végzik. Úgyhogy neked a 12+1 tökéletes idõpont. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Ne tartsatok butának, de azért kérdezem, mert jövõhét csütörtökre kaptam idõpontot a 12 hetes uh-ra!Jó az úgy?Ezért volt fontos!Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Bocs 12+3. De az is tökéletes:)

Hány hetesen érdemes menni először UH-ra? Ha babát vársz! Hogy biztos ne piszkáljanak meg, nehogy elmenjen a baba!

Legjobb válasz: Én 8 hetesen voltam elõször, megvizsgáltak, de nem érzett semmit, utána UH-n látta a picit. Szerintem manapság már nem úgy vizsgálnak, hogy elmenne a baba, fõleg ha normális orvoshoz mész.

Én 8 hetesen voltam elõször, megvizsgáltak, de nem érzett semmit, utána UH-n látta a picit. Szerintem manapság már nem úgy vizsgálnak, hogy elmenne a baba, fõleg ha normális orvoshoz mész.
Én ahogy megtudtam hogy terhes vagyok, azonnal rohantam. 5 hetes voltam. (fogantatás szerint csak 2). Igaz, akkor még nagynehezen csak mákszem pöttyöt látott, de nagyon megnyugtató volt. Ne félj, ettõl nem lesz baja a babának!
ez honnan jött a vizsgálatot ne mert uristen elmegy a baba? Ez a legújabb õrület? egy manuális vizsgálattól elmegy de szextõl nem mi?
Nem megy el a baba a vizsgálattól, emiatt kár aggódnod! 7 hetesen már biztosan látnak szívhangot, de ha parás vagy a méhenkívüli miatt, akkor már 6 hetesen is mehetsz simán, de lehet, hogy akkor még csak petezsákot fognak látni.

A 4D ultrahangon hány hetes kortól tudják biztosra megmondani a baba nemét?

Legjobb válasz: 12 hetesen már meg tudják mondani, ha mutatja magát a pöttöm. Ha nem mutatja, akkor lehet még a 30. héten se:) De általában a 18. hét után lehet látni. A mi fiunk rejtegette magát 24. hétig:) ҝ

12 hetesen már meg tudják mondani, ha mutatja magát a pöttöm. Ha nem mutatja, akkor lehet még a 30. héten se:) De általában a 18. hét után lehet látni. A mi fiunk rejtegette magát 24. hétig:) ҝ
Nekem a 12.heti genetikain már 100%-ra mondták, hogy kisfiú, a 18.héten mentem 4D-re, ott pedig tényleg egyértelmûen látszott. Azóta már 5 hónapos a fiam.
Nekem a 16. hetes 4D UH-n 100%-ra mondták, hogy kisfiú lesz. Többször is megmutatta vizsgálat közben, de persze majd akkor lehetünk biztosak benne, ha megszületett :) 19 hetes kismama
Én most a hétvégén voltam (19hetesen) és rendesen láttuk a kukacot.
Nekünk 14 hetesen már meg tudták mondani, hogy fiú.Most 31 hetes és azóta is fiú maradt :) ))
Az ultrahangos nõ azt mondta, hogy a 27. hét után sok kislányból lesz kisfiú, mert a herék akkor szállnak le. Na meg persze az is kell, hogy a baba ne takarja magát a "kényes" helyeken. :-) De biztosat csak két dolog tud mondani: a magzatvízvizsgálat és a szülõszoba.
senki sem fogja biztosra mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Most vagyunk a 16. hétben, a 20. héten gondoltuk a 4d-t. Remélem nem lesz szégyenlõs a picink. :)
aki 100%ra mondja a gyerek nevét az valószínûleg Istennek képzeli magát. :DDDD
Szia!Nekem 22 hetesen egyértelmû kislány látszódott a 4d uh-on!23 hetes kismama
Nekem szülés elõtt 4 nappal sem tudtak 100%osat mondani, pedig nem csak egy helyen voltam 4d-n!
16 hetes 4d uh-n szépen látszódott, hogy kukija van!
Mi 13 hetesen mentünk el 4D-re, direkt azért, hogy megtudjuk a picurka nemét (már van két lányom:) ), egy tapasztalt nõ volt a szonográfus, aki 99%-ig biztosra mondta, hohy kisfiunk lesz! Azóta minden egyes sima UH-on megerõsítik ezt! 34 hetes kismami

Kismamik! Kérlek benneteket szmoljuk ki, hány hetes vagyok? ! Az utolsó menszim június 26-án kezdődött, abban meg biztos vagyok, hogy a babám július l5-én fogant. Orvoshoz először augusztus l7-én megyek, mert addig szabin van.

Legjobb válasz: 4 hetes vagy, gratulálok :o) Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2010-04-02 Fogamzás feltételezett ideje: 2009-07-10 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 246 Trimeszter: elsõ http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

4 hetes vagy, gratulálok :o) Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2010-04-02 Fogamzás feltételezett ideje: 2009-07-10 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 246 Trimeszter: elsõ http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
Én is egyidõs vagyok veletek, nekem jún. 30-án volt meg utoljára. Boldog babavárást!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, olyan tapasztalatlan vagyok, tele vagyok félelmekkel. Elsõ nagyon tervezett babánk lesz, és 23 éves vagyok. Pár napja aznap amikor meg kellett volna jönnie, nagyon gyengén barnáztam, de azóta elmúlt teljesen, csak annyira félek. Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk egyidõsek, és olyan jó, hogy ennyi segítõkész tapasztalt kismami is van itt :-) Mindenkinek sok jót kívánok, és szeretettel várom írásaitokat priviben is, hogy a késõbbiekben hogy alakulunk
Én is :)
Én is egy idõs vagyok veletek :) Hát ez nagyon jó!
Akkor egyidõsek lehetünk! Még az orvoshoz is erre az idõpontra jelentkeztem be! Milxen kicsi világ. Jó babavárást.
Menses szerint nézik a dokik, hiába tudod, hogy nem félidõben fogant... De uh alapján fognak úgyis kiírni, amúgy meg a mensessel számolt idõpontokból vonj le 5 napot, az a valós :)
VALÓSZINÛ 4HÉT ÉS 6 NAPOS TERHES VAGY, gratula!!!Aprilis 2-re leszel kiirva kb.
Én is.majdnem.Júni 19.-én jött meg utoljára.
Én már 15 hetes vagyok, nekem is elsõ baba és az elején nekem is nagyon bonyolult volt ez a számolgatás, mert nekem sem akkor fogant a baba, amikor a "hivatalos" peteérésem volt, hanem kb 9 nappal késõbb, úgyhogy az elsõ ultrahangnál megijedtem amikor a doki közölte, hogy mekkora a baba. Rögtön hazaszaladtam és megnéztem, hogy ekkora mérethez mennyi idõ tartozik, és láttam, hogy vagy kicsi az idõhöz képest, vagy nem jó a kalkulátor szerinti számolás. Azóta megnyugodtam, beállt minden. A kalkulátort úgy használom, hogy az utolsó mensim napjához hozzáadok 9 napot, amit kiír, hogy hány hetes vagyok, ahhoz képest nézem, mekkora a baba.(vagyis mekkorának kell lennie) Pontosan úgy fejlõdik, ahogy le van írva. Nagyon jó babavárást! Ne aggódj, belejössz!

A 4d-s ulrahangon a baba nemét már biztos megmondják? Vagy ott is attól függ, hogy megmutatja e magát? Tapasztalatok! Ti hány hetesen voltatok?

Legjobb válasz: Mi 20 hetesen láttuk 4D-n. Ez volt, az elsõ kérdésem, Rögtön meg is megmutatták.

Mi 20 hetesen láttuk 4D-n. Ez volt, az elsõ kérdésem, Rögtön meg is megmutatták.
Szia! Mi nagyon türelmetlenek voltunk a férjemmel és elég korán kb 15 hetesen voltunk elõször 4d-n. Nagyon izgi volt talizni a babánkkal, akkor még egy kis maszat volt. Utána 32 hetesen voltunk hát az hihetetlen volt látni a gyönyörû húsos száját, pocakját, kezét stb... A nemét pedig igen akkor tudják tutira megmondani ha megmutatja magát. Nekünk sikerült! Késõbb már azt mondták nem is érdemes menni, mert akkor már nincs hely a pocakba és nem lehet olyan szépen kivenni a részecskéit. Boldog baba várást!!! 6 hós manó anyukája
Ha a baba úgy fekszik akkor igen. De 100%-os csak a születése után. :) Nekünk 18 hetesen 4D-n mondták hogy kislány, de 2D-sen jobban látszott, majd 22 hetesen 2D-n ismét a popóját mutatta és így 99.9% hogy tényleg kislány lesz. :)
Szia! A mi lányunk nagyon szégyenlõs volt.28.héten mondták a 2D-n elõször, hogy "talán" lány, mert addig teljesen összezárta a lábacskáit.30 hetesen voltam 4D-n ott már egy pillanatra megmutatta magát és végre biztosak lettünk, hogy a manónk lány! Boldog babavárást!
Persze elsõsorban a babán múlik. De szerintem attól is függ, hogy ki ultrahangoz. A mi orvosunk - bár nem szívesen - de 12(!) hetes UH-on, amikor rákérdeztem, annyit mondott, hogy "nincs nyoma annak, hogy fiú. De ilyenkor még nagyon korai, mert gyakran tévedhetünk." Szóval, a 4D-n már ilyen korán is látható.
Bocsi, a helyesírásért, elnéztem:)
Szia mi 19hetesen voltunk 4d-n és azt mondta a doki, h több, mint valószinû, h lány, de konkrétan nem mutatta meg magát csak következtetni tudott!A 28hetes 2d-n se mutatta magát, nagyon szemérmes a Drága ugyhogy Kislányként várjuk!sok függ attól, h hogyan helyezkedik, mutattja-e magát Boldog babavárást 29hetes Kismami
Sziasztok! Mi a 24. héten voltunk 4dn és ott 100%-ra mondták, hogy kislány. Aztán eljött a kötelezõ uh. 30 héten na ott már 1000%-ra fiút mondtak és a 32 héten újra fiút. Nekem már nincs "sok" hátra a végén úgy is kiderül. 33+5 hetes kismai

A gebetikai vizsgálatot hány hetesen csinálják meg és biztonságos? Biztosra kimutatja a baba nemét és hogy nem e beteg?

Legjobb válasz: Nem, nincs 100%-os vizsgálat. Arányokat mondanak, esélyeket latolgatnak. Semmi sem 100%, csak ha megszületett a baba. Biztonságosnak biztonságos, kockázata nincs, hisz csak vérvétel és ultrahang.

Nem, nincs 100%-os vizsgálat. Arányokat mondanak, esélyeket latolgatnak. Semmi sem 100%, csak ha megszületett a baba. Biztonságosnak biztonságos, kockázata nincs, hisz csak vérvétel és ultrahang.
A kérdező hozzászólása: Ez a magzat viz vétel kockázatos?hány hetesen végzik?kérhetem az orvostol hogy végezzék el?
Magzatvíz vétel 16. terhességi héten, de nem 100%-os eredmény sajnos, mi is így jártunk nekünk jó lett az eredmény, és még is beteg babánk született most 4. éves, de a nemét azt 100-ra eltalálták.
Így van a 19 hetes, máshol 18-20 hetes a genetikai. A 12. héten csak az orr csontot nézik, ebbõl megállapítható, hogy van e esély a down kórra. De a 19 hetesen mindent néznek. De semmi nem biztos. Még a neme sem. Nekünk csak a 24. héten mutatta meg magát, hogy látható legyen a neme. Az pedig, hogy beteg lesz- e vagy sem, a szülés lefolyásától is függ, hiszen ha ne talán úgy tekeredik a nyakára a köldök zsinór, hogy elzárja az oxigén útját, akkor az egészséges magzatból is lehet beteg újszülött.
18-20. hét környéke. A 12. heti csak Down- és Edwards-kórra szûr, azt kombinált tesztnek hívják A rákövekezõnél leltárazzák a belsõ szerveket, végtagok méretét/meglétét.
Mi itt voltunk: http://www.4d-ultrahang-vizsgalat.hu/araink.html Sok minden okosat leírnak...
Genetikai uh 12. Hét..ez sem teljesen biztos, ha problémás a lelet, akkor továbbküldenek magzatvízvizsgálátra (ez nincs meghatározva medig lehet, és nem kötelezhetnek, mert a vetélés kockázata "magas" Itt egyértelmûen kiderül, hgy baj van-e és ebben az esetben a gyerek neme is 100%
A legbiztosabb eredményt a magzatvíz-vizsgálat adja, annak van egy minimális kockázata.
Úgy tudom a 12. hétben. Én is arra várok :-)
Szerintem amire te gondolsz az a mehlepeny mintavetel vagy masneven a corionboholy mintavetel ezt tudtommal 11-13 het kozott vegzik el.. Ennel is van 1-2% esely a vetelesre. Erdeklodj utana a dokidnal. Nem tudom magyarorszagon ez hogy mukodik mivel en nem otthon elek. Nekem volt az elso terhessegemnel rossz eredmenyek miatt. De hal istennek minden eredmenyem rendben volt sot a nemet is meg mondtak 100%ra. Viszont a vizsgalat eredmenye ugy tudom csak 99%os pontosan amiatt mert vannak betegsegek rendelleneseggek. Amiket nem tudnak szurni.

Középszintű érettségi után hány hetes (intenzív! ) rátanulással lehetne felkészülni a középfokú nyelvvizsgára, úgy, hogy az biztos sikeres legyen?

Angol érdekelne, most csinálok el?rehozottat középszinten, 11.-es vagyok.

Legjobb válasz: Én tavaly érettségiztem, 67%-os lett, most megyek nyelvvizsgázni. Tavaly április óta heti 2x1 órára jártam, szóval nem volt túl intenzív. Itthon még átlagban egy heti 8 órát foglalkoztam a nyelvvel.

Én tavaly érettségiztem, 67%-os lett, most megyek nyelvvizsgázni. Tavaly április óta heti 2x1 órára jártam, szóval nem volt túl intenzív. Itthon még átlagban egy heti 8 órát foglalkoztam a nyelvvel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!