Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen be a baba (5 db)

Hány hetesen illeszkedik be a baba feje a szülőcsatornába és az milyen érzés?

Legjobb válasz: kényelmesebb, mert nem nyom már a baba annyira, nekem pl. a gyomrommal elég sok gondom volt elõtte.

kényelmesebb, mert nem nyom már a baba annyira, nekem pl. a gyomrommal elég sok gondom volt elõtte.
nekem eleg korän, mär a 32. heten... Nagyon nyom lefele es en konkretan ugy erzem, hogy szetfeszül a hüvelyem, räadäsul fäj is ... Neha alig birok menni miatta...

Hány hetesen fordul be a baba?

Legjobb válasz: Általában a 34. hét körül, de ez változó. Sõt miután befordult is foroghat még.

Általában a 34. hét körül, de ez változó. Sõt miután befordult is foroghat még.
Szia nekem 31 hetessen befordult, azóta úgy van.üdv 39 hetes kismama
Szia!Nekem a kislányom már a 27. héten befordult akkor voltunk ugyanis 4D-n és ott mondták.Õ igazán ügyes volt.Holnap már 1 hónapos a kis szépség! :)

Ha elhal a baba, hány hetes kortól kell megszülni és hány hetes korig fejezik be mûvi úton? Ha meg kell szülni mennyi idõt kell a kórházban tölteni?

Bocs a morbid kérdésért, szimplán érdeklõdöm.

Legjobb válasz: 12 hetes kor után kell megszülni

12 hetes kor után kell megszülni
Korhaza es orvossa valogatja. Nalunk megkerdezzuk a kismamat mit szeretne. A mehet muvi uton ki lehet uriteni elmeletileg a 16 hetig is. De nagyon fontos elbucsuzni a babatol akkor is ha mar nem el. Egy keznyomat egy lablenyomat egy fenykep nagyon fontos lehet a gyaszban kesobb. Egy halott kisbaba nem felelmetes semmi csunya nincs benne egyszeruen nem el. A szulok ha nem nezik meg a babat fantazialnak maguknak egyet es az mindig remesebb mint a valosag.
De szépen elmagyaráztad!! Remélem nekünk ilyen nem lesz de köszönöm neked!!
Amikor én szülõszobán voltam, a mellettem lévõ szobába volt egy csaj, 14 hetes volt sajnos elfojt a magzatvize. Meg akarták születni, de aztán valami gond volt és vitték a mûtõbe. Hozzáteszem szörnyû volt végighalgatni, annyira sajnáltam szegényt.
Nekem az elsõ 8 hetesen halt el , õt mûvi uton vették el , a második a 16. hét köróül , õt viszont meg kellett szülni. Általában 4 nap körül kell bent lenni a kórházban. Az elsõ nap felteszik a méhszájtágitot , belgyogyász megvizsgál , labort vesznek. Másnap bekötik az infuziot , amivel meginditják a szülést. Innentõl kezdve a szervezeteden mulik , hogy mikor születik meg a magzat , lehet , hogy aznap , lehet , hogy csak másnap. Miután megszületik , elaltatnak , hogy eltávolitsák a méhlepényt. Utána a nõgyogyászaton kell bent lenni még 1-2 napot.


Kinek hány hetesen mondták meg először a baba nemét és mennyire jött be? Nekem 23hetesen azt mondták kislány! Két fiu után nagyon örülünk! örülhetünk?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 30 hetes uh-on tudtuk meg, mert addig ahányszor mentünk soha nem mutatta mi van a lába között. Kislány lett :) 4 hónapos baba anyukája

Szia! Mi a 30 hetes uh-on tudtuk meg, mert addig ahányszor mentünk soha nem mutatta mi van a lába között. Kislány lett :) 4 hónapos baba anyukája
17 hetesen , most 31 vagyok, ugyhogy még nem 100 %
Utolsó: Komolyan, nem mindegy ez neked? Tényleg ennyire zavar ha valaki felteszi ugyanazt a kérdést? tényleg ekkora probléma, hogy + 3 cm2-t elvesz a monitorodból? nagyon fura ember lehetsz ha neked ilyesmire futja az idõdbõl amúgymeg nemfogok tudni megváltani a világot ezzel
Utolsó elõtti :)
Nekünk csak tippelgettek összevissza, hol kislányt, hol kisfiút, hol semmit :S Konkrétan soha nem mondott egyik doki se, pedig voltunk még 4D-n is. Végül a szülõszobán tudtuk meg, hogy kislány :) Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem várj a következõ uh-ig, 2-bõl 2, az biztosabb, mint 1-bõl 1.
18. heti sima 2d-s Uh-on.
Nekünk is két kisfiú van itthon, és a huszadik héten mondta egy genetikus, hogy kislány.Nagyon örültünk neki.Azóta még 3 ultrahangon is kislányt mondtak.De még van 2 hetem a szülésig akkor lesz biztos.De tuti kislány lesz!
18 hetesen és bejött :)
Szia elvileg a mensi szerint most vagy a 9 hétben de az ultrahang szerint meg a tizedik hétben jársz .
A kérdező hozzászólása: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html eszerint 8 hét 3 napos vagyok, akkor hogy lehet 9?? a mérete szerint tudom, hogy 10 hetes
Emiatt ne aggódj! Én most vagyok a 15. hétben, de 10 hetesen már egy 12hetes babónak feleltünk meg! Nekem már a 13. héten megmondták, hogy fiú, igaz még nem 100%ra, csak 80%. Nekem mindenki annyit mondott, hogy jó nagy baba lesz! :) Sok sikert!
Én a babaszoba.hu a néztem az az oldal mindig azt a hetet irja amelyikben éppen jársz azért irtam 9 de ezt még nem töltötted be :) )) Remélem tudtam segiteni elsö válaszolo voltam:) )))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat. remélem kisfiú lesz, sokan mondták már, hogy azok minidg nagyobbak. elvileg mi úgy is csináltuk.hogy az legyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!