Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen a teszt (28 db)

Hány hetes terhességet mutat ki biztosan a teszt?

létezik olyan,hogy 5-6 heteset nem?

Legjobb válasz: 4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!

4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!
4-5 hetes terhességet mutat ki elvileg, vagyis az elmaradt menstruációtól lehet tesztelni.
A peteéréstõl számitott 16.napon már mindenféle gagyi teszt is kimutatja a terhességet. Tehát 4-5 hetes terhességet már mutatnia kell. Akkor nem mutatja ha késõbb volt peteérés vagy nem vagy terhes.
Bocsi, de ez egy ide függõ kérdés: Ha tudom, hogy mikor van a pé, akkor rá 14napra kimutatja??? Felteszem, pénteken lesz peteérés, inszemináció, rá két hétre pénteken már kimutatja?? És mi van a 10.napon végezhetõ tesztekkel??
Utolsónak:szerintem az a "10 napos teszt" inkább 12 napos legyen, biztos ami tuti alapon.De ha ott van a baba, akkor másnap is ott lesz. Én mindig a nemvárt napja utáni nap teszteltem, egyenlõre negatívot.De majd most, mikulásra, lesz pozitív! :-) Kérdezõnek: 4-5 hetes terhességet már biztosan ki mutat.
Szia! Nekem nem mutatta ki az 5 hetes terhességemet a teszt...7 hetes voltam amikor megint teszteltem és akkor is csak halvány volt a második vonal.

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Hány hetes terhességet mutat ki?

Legjobb válasz: A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.

A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nekem a 10-es érzékenységû Qupido teszt 4 nappal a nem várt elõtt esti vizeletbõl egyértelmûen kimutatta! El se akartam hinni... 28 heteske
Nekem a Clearblue teszt rég kimutatta hogy terhes vagyok :) X-epil csak másnapra lett két csíkos:) )) Szerintem az a legjobb!!!És már mensi elõtt is használhatod kb 2 nappal!
Xepil nekem nemvárt elõtt másfél nappal kimutatta.
Szia! A Qupido valóban 10-es, a legtöbb 20-25-ös érzékenységû. De nem érdemes sokak szerint túl érzékennyel tesztelni, akkor még könnyen távozhat egy valamiért nem egészséges terhesség a mensivel. Persze nem kívánom senkinek, ördögöt sem akarok a falra festeni, de a legtöbb orvos szerint olyan 4-5 napos késést érdemes kivárni, és akkor már gyakorlatilag bármelyik teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Gratulálok nektek.

Juli 10én volt utolsó menszim 27én voltunk együtt ma aug.14én pozitiv lett a discolor+ teszt. Ez biztos? Amugy nagyon boldog vagyok! és akkor most hany hetesnek szamitok? Mikor menjek dokimhoz? Vegyek még egy tesztet a biztonsag kedvéért?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D

Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D
Gratulálok nektek, hogy pontosan mennyi idõs terhes vagy + a fejlõdési szakaszokat is nyomon tudd követni, menj rá a http://www.timermann.hu-ra, szerintem tök jó.
szió :) azt, hogy hany hetes vagy, az utolsó menzitõl számíts, mindegy, h mikor tortent a dolog. a dokihoz minél elõbb menj :) ) a vedonohoz eleg a 8. hét körül, vagy amikor a doki mondja szerintem még gy tesztet nyugodtan csinálj, max még nagyobb lesz az orom :) ) (mi le is fényképeztuk :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a valaszokat:)

Hány hetesen+naposan mentetek először ultrahangra pozi teszt után? Mi látszott már? Akinek csak a petezsák, azt mikorra hívták vissza?

Legjobb válasz: Szia. Attól függ mikor csináltad a tesztet, a kimaradt menzesz után hány nappal. Elvileg a kimaradás után kb 2 héttel érdemes szerintem mert akkor már lehet hogy akár szívhang is van. A hatodik héttõl van szívhang, ha csak a petezsák látszik kb 1-2 hét múlva hívnak szerintem vissza. Boldog problémamentes babavárást. :) 38 hetes kismama

Szia. Attól függ mikor csináltad a tesztet, a kimaradt menzesz után hány nappal. Elvileg a kimaradás után kb 2 héttel érdemes szerintem mert akkor már lehet hogy akár szívhang is van. A hatodik héttõl van szívhang, ha csak a petezsák látszik kb 1-2 hét múlva hívnak szerintem vissza. Boldog problémamentes babavárást. :) 38 hetes kismama
elõször a nõgyógyászhoz kell menned. õ küld el ultrahangra. 6 hetesen, tehát a menzi elmaradása után 2 héttel érdemes elmenni. 6 hetes+5 naposan nálunk már volt szívhang. 18 hkm
ÉN mind a két terhességemmel a pozi teszt után 2-3 héttel mentem! Akkor már volt szívhang is!
én a héten mentem 5 hetesen! :) )) Már egy 11 mm-es petezsák szikhólyaggal látható volt. Két hét múlva kell visszamennem, addigra már szívhang is lesz!:) )
Nekem még egyszer megvolt, így nem 4 hetes voltam, mint gondoltam, hanem 8 :) 16 mm-es embriót látott, aki azóta már 3 kg és napokon belül a világra jön :) Jobb, ha vársz szerintem eddig. Utána úgyis csak a 12 hetes UH-ra kell menni és ha NE ADJ ISTEN (!) történik valami, akkor ... szóval érted. Nem szabad szerintem elsietni :S
A kérdező hozzászólása: Kedves 4-es vàlaszoló, aki most 5hetesen mentél.Mikor volt az utolsò mensesed elsõ napja? Nekem màrc.4-én.
Nekem február 26. (4-es voltam)
Én 5 hetesen mentem és akkor csak petezsák látszót utána 3 héttel késöbb mentem vissza akkor már volt szívhang. 19+4 hkm :) .

Hány hetes vagy napos terhességet mutatja ki a terhességi tesz?

Aktus után 21 nappal néztem a tesztet mert 4 napja késik.De negatív lett.Sajna.Tudom hogy akkor nem biztos még hogy nem vagyok terhes.Kiváncsi vagyok,hogy van-e olyan akinek negatív lett és mégis terhes volt.Hányadik héten lett pozitív a tesz?

Legjobb válasz: Ezen oldalon sokadszor írom le,hogy a teszt se mutat mindig pozitívat.Van akinek a harmadik-negyedik teszt lesz csak pozitív.A teszt sem képes csodákra,de ettõl még lehet baba a dologban.Húgoméknál 3. teszt lett pozitív,nekem a negyedik.Szóval ennyit errõl.Már 5 hónapos a kislányom. Tudom, nehéz a várakozási idõ,de bírd ki 2 nap múlva tesztelj,reggeli elsõ vizeletbõl.Esetleg,ha nem bírsz várni,próbálj beszerezni egy tízes érzékenységû tesztet,és nézd meg holnap reggel.Írd meg mindenképp mi lett és drukkolok!Egyébként rendszeresek a ciklusaid,vagy össze-vissza jön meg?

Ezen oldalon sokadszor írom le, hogy a teszt se mutat mindig pozitívat.Van akinek a harmadik-negyedik teszt lesz csak pozitív.A teszt sem képes csodákra, de ettõl még lehet baba a dologban.Húgoméknál 3. teszt lett pozitív, nekem a negyedik.Szóval ennyit errõl.Már 5 hónapos a kislányom. Tudom, nehéz a várakozási idõ, de bírd ki 2 nap múlva tesztelj, reggeli elsõ vizeletbõl.Esetleg, ha nem bírsz várni, próbálj beszerezni egy tízes érzékenységû tesztet, és nézd meg holnap reggel.Írd meg mindenképp mi lett és drukkolok!Egyébként rendszeresek a ciklusaid, vagy össze-vissza jön meg?
20:06-nak... Akkor szerintem egy elõbbi aktus eredményét mutatta a teszt...:D
Én ma Facelle tesztet csináltam de negatív már a második!Pedig érzem hogy terhes vagyok mert ugyan azok a tüneteim mint az elsõ terhességemnél!
az én tesztem együttlét után 5 órával kimutatta hogy pozitív. :) ilyen is van. :D
A tesztek többségére az van írva, az elmaradt menstruáció utáni elsõ napon már kimutatja a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Igen 21 nappal ezelõtt.Nem reggel csináltam a tesztet, talán ez is számít, remélem.
Õszintén szólva szerintem nagyon ritka, hogy 21 nappal késõbb ne mutassa ki a teszt. Úgyhogy szerintem nem vagy terhes, hacsak nem késõbb fogant. Akkor voltatok együtt utoljára?
Azért ne keseredj el, mert attól, hogy ma nem mutatta kis, még lehetsz terhes.Várd meg, mi lesz jövõhét hétfõig.
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt fél évben zavarodott össze.A leghosszabb 31 nap volt, amugy 28-29 nap.De ez már a 32.Olyan jó lenne ha sikerülne, de a derekam is fáj már másfél hete, mint amikor meg szokott jönni.De azért reménykedem.Várok hétvégéig.De ha akkor sem jön meg akkor már 1 hetet fog késni.Akkor irány a doki????
Elvileg 21 nap után már ki kellene a tesztnek mutatnia. A beágyazódás aktus után 10-15 nap is lehet, erre plusz 3 nap múlva a tesztek már biztonsággal kimutatják a terhességet (tehát kb. 18 nap múlva). Próbáld meg holnap reggeli, elsõ vizeletbõl, hátha. Szurkolok!
Egyértelmû, hogy nem az 5 órával azelõtti együttlétet jelezte a teszt. :D Nem tudom eldönteni, hogy vicces, vagy inkább szomorú, hogy egy felnõtt nõ tényleg abban a tudatban él, hogy neki 5 órás terhességet kimutat a teszt.
4 hetes és 4 napos
A kérdező hozzászólása: akkor 6 nap múlva láthatom?
Háát nem akarlak elkeseriteni de jo korán adtak idõpontot... Az én dokim ugy adott kiszámolta mikor leszek betöltött 6 hetes és addigra adott hogy már látszodjon is valami ne kelljen visszarendelni...Én is kérdeztem hogy olyan soká azt mondta igen mert 4 hetesen nem igen látni sok mindent...De 6 hetesen már volt szivhang is..:-))És jol tettem hogy nem hivott hamarabb csak paráztam volna hogy nem láttam semmit és fogok e rettegésbe telt volna az a 2 hét... Tehát sztem sok mindent nem láthatsz majd de gondolom megállapitja a terhességet.Szivhang nem lesz az bizti...
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Hát már az is megnyugtatna, ha látnám, de akkor következõ héten meg már a szívhangot is hallhatom!!!De jó, alig várom!
de keress rá Dr Timmermenn doki honlapjára ott meg tudod nézni mikor mekkora a baba milyen vizsgálatok vannak meg mindent.4 hetesen még nemir semmit...utolso voltam.5.héttõl kezdi el irni a dolgokat....
Hát valamit látni fogsz az biztos..:-))fõleg a doki meg megnézi jo helyen tapadt e meg meg ilyesmi...rákszûrést is csinál..Majd irj mi volt nagy élmény lesz az biztos..:-)) Gratulálok!!!!Megint én voltam ..:-))Ha kérdésed van irj válaszolok amint odõm engedi a kislányom mellett...Én is mikor terhes voltam sokat kérdezõsködtem itt...:) )Meg utánna is..:-)

Hány hetesen mutatta ki a teszt hogy babát vártok?

Legjobb válasz: Nemvárt + 4 nap, de akkor még nagyon halvány volt, féltem, hogy csak én látom. ( 29 napos ciklus mellett ) Erõs csík 5 hetesen volt nekem.

Nemvárt + 4 nap, de akkor még nagyon halvány volt, féltem, hogy csak én látom. ( 29 napos ciklus mellett ) Erõs csík 5 hetesen volt nekem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nagyon boldog babavárást mindenkinek!!!
Szia, mensi kimaradása után 5. napon. Nagyon erõs csíkkal:) 10 hetes kismama
Mensi elõtt 3 nappal.
Szia!Nekem a nemvárt elõtt két nappal már pozitív volt!Aztán persze csináltam még kettõt, egyet a nemvárt napján, egyet meg rá egy hétre, mert nem akartam elhinni, hogy végre sikerült :) Üdv 9 hetes km
Nem várt napján már kimutatta.
Nekem a menstruáció környékén (nem szokott totál napra pontos lenni) +- 1-2 nappal.
Szia. Nekem 4 nappal a nemvárt elõtt. Digitális teszt.
Szia!4-5 hetesen!
Szia. Nekem 6 hetesen mutatta ki.
Nemvárt napja után egy nappal(30-ik napon) 25-ös érzékenységû teszt kimutatta, szépen látszódott, és rá 2 napra szép erõs volt! Utána jöttek a tünetek...... 7+1 h km
Mindhárom gyermekemet mensi utáni elsõ napon.
Én a menstruáció kimaradása elõtt 4 nappal csináltam tesztet, és kimutatta.
Én a menses elmaradása után négy nappal teszteltem, de akkor már olyan erõs volt, hogy elég volt, hogy a tesztre gondoltam.
nekem 6 hetes terhességet mutatott ki!
kb. 5 hetesen, lett erõs pozitív.
Mind a 3 terhesseget a menzi kimaradasa utan 1 nappal.
5 hetesen
Szia!! Nekem okt 19-én kellett volna megjönnie elvileg, olyan 23-án teszteltem, 10 mp-en belül + lett. De mint a dokinál kiderül a fogamzás okt 13-án volt. Tehát nagyon hamar kimutatta. De olyat is hallottam akinek csak a 10. hétben mutatta ki. Attól függ mennyi a hcg szint.

SOS! 60. napon mutatott a teszt pozit! Akkor most hány hetes lehetek? Mert nem volt menzi, se pecsételés. Még egy hete negatív volt a teszt! MIÉRT CSAK MOST MUTATTA KI A TESZT? VOLT VALAKI ÍGY?

Legjobb válasz: Nekem a 40. napon lett pozitív, a 24. napon fogantam nem középidõben. Ha elmész UH-ra az orvos majd megmondja a baba pontos korát.

Nekem a 40. napon lett pozitív, a 24. napon fogantam nem középidõben. Ha elmész UH-ra az orvos majd megmondja a baba pontos korát.
Nekem 2 hete késett mikor még negatív volt, nem bíztam benne, így nem teszteltem, majd késõbb mikor megint kimaradt egy akkor már pozitív lett.Sõt nekem a menszi után volt pé-em. És mégsem mutatta ki.E.
Én jártam így, a ciklusom 30. napja után estem teherbe, sokáig negatív volt a teszt, végül a következö mensi idején mutatott a teszt pozit. Az uh alapján 4 héttel kisebb volt, mint mensi szerint. Végül kiderült, hogy inzulinrezisztencia áll a háttérben, emiatt lett elöször csak hosszabb ciklusom. (Késöbb már nem volt peteérésem és PCO alakult ki.) 11+2hkm és 3, 5 éves anyukája
Nnnna, grat, nem gart :)
Valószínûleg kb. két hete foganhatott. Az elõzõ menstruáció mástól is kimaradhatott, a teszt nagyon nagyon ritkán nem mutat, ha fennáll a terhesség. Menj el az orvoshoz, esetleg vásárolj digitális clearblue-t, nem sokra tartom, de a hcg szint alapján megbecsüli a terhesség korát.
És gart:) 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!de miért csak ilyen késõn mutatta ki?és akkor miért nem mensiztem amikor kellett volna?szerintem nagyon sok a 60nap!egy teljes mensi kimaradt.
A kérdező hozzászólása: utólsó:és semmi tüneted nem volt?
A kérdező hozzászólása: a kimaradt egy mit takar?menzit?utólsó
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!!!!!gratula neked is!!!

Volt akinek nagyon későn mutatta ki a teszt a babát? Ha igen mikor? Hány hetesen?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Leírta, hogy miért olyan késõn mutatta ki. Mert késõi peteérése volt. Így mensitõl számolva 8 hétnél lett pozi tesztje, de igazából az csak 5-6 hetes terhesség volt. Ami szintén nem túl korai, de nem is olyan késõ.

Kedves kérdezõ! Leírta, hogy miért olyan késõn mutatta ki. Mert késõi peteérése volt. Így mensitõl számolva 8 hétnél lett pozi tesztje, de igazából az csak 5-6 hetes terhesség volt. Ami szintén nem túl korai, de nem is olyan késõ.
Nekem az utolsó mrnsitõl számolva 8 hétre mutatta ki a teszt. Kései peteérésem volt, kb a ciklus 30. napján. Így, amit elöször csináltam teszt, természetesen negatív volt. De aztán nem a mensit, hanem az uh-ot vették alapul. Végül kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van és pcom.
A kérdező hozzászólása: és miért olyan késõn mutatta ki?

Hány hetesen mutathat a teszt pozitívat?

Legjobb válasz: elmaradt a menstruációm , már késett 4 napja és másnap csináltam és pozitív lett. minedn jót. 37 hetes kismama

elmaradt a menstruációm , már késett 4 napja és másnap csináltam és pozitív lett. minedn jót. 37 hetes kismama
elmaradt vasárnap, kedden már poz volt, mindez márciusban.
A kérdező hozzászólása: Nekem még jó egy hét a köv. mesiig, ami remélem nem lesz. Félek, hogy nagyon beleélem magam, próbálom nem beleélni magam... De olyan jó lenne... Tünetek még semmi. Úgy érzem idõnként, mintha mingyárt megjönne, dehát elõzõ hónapban is így éreztem és meg is jött egy héttel elõbb... Na meg puffadt a hasam és álomszuszék vagyok, de aludni mindig sokat bírtam.
Nekem nem jött meg a tabi elhagyásamiatt, úgyhogy én csak azt tudom, hogy mikor fogant. :-) Rá 14 napra teszteltem, a legérzékenyebb 10-es kimutatta halványan.
Utolsó válaszolótól kérdezném, hogy nem jött meg neki a gyógyszertõl és mégis terhes lett? Nekem sem jött meg múlt hónapban (tabi elhagyás), ezért kaptam norcolutot. Most három napot volt meg.
Válasz: Igen, 2szer nem jött meg tabi elhagyása utána, aztán április elején éreztem, hogy peteérésem van, akkor együtt voltunk, és most babánk lesz... :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!