Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen a születési (5 db)

2 hetes korukra érik el a születési súlyukat
Ha válaszolni akarok a kérdésedre, akkor kb 100-180 milit szopnak egyszerre, de ez babánként változik. Vannak babák akik többször esznek keveset, vannak akik ritkábban sokat. Naponta szerintem kb 700 milit "kell" elfogyasztaniuk, de azt szokták mondani, hogy ha van 6-8 pisis pelus/nap, és az a pisi szagtalan, színtelen, akkor van elég tejcsid. Én nem méregettem, mikor mennyit eszik. Az is változó, hogy mikor érik el a születési súlyukat, ha jól emlékszem, átlagban úgy 2-3 hét, de az sem ritka ha egy-másfél hónap alatt.
Attól függ, hogy hány kg a babád. Napi 130-150 grammal kell számolni. Vagyis hgyha 3 kg a babád akkor 3x130g=390g, 3x150=450g Egy nap alatt minimum 390 g-ot és max 450 g-otkellene ennie. A maximum annyira nem lényeges. Hogyha mondjuk 8x eszik akkor a 450:8= kb 56g Egy egy etetéskor kb 60g-ot ha eszik akkor jól fog gyarapodni. Általában azért többet szoktak enni.

Hány hetesen kell a születési súlyt visszanyerni?

Legjobb válasz: Szia.A lányom tegnap töltötte a 2 hetet,e´s már többet nyom mint a születési súja,pedig ö sokat fogyott az elsö 3 napban.Ez szerintem baba függö is.attól függ,hogy mennyit eszik.

Szia.A lányom tegnap töltötte a 2 hetet, e´s már többet nyom mint a születési súja, pedig ö sokat fogyott az elsö 3 napban.Ez szerintem baba függö is.attól függ, hogy mennyit eszik.
1 hét, 10 nap múlva szokták a babák a születési súlyukat visszaszerezni, ha minden rendben van.

6 hetesen hány kg és cm volt a kisbabád? Mennyi volt a születési súlya?

Legjobb válasz: Kisfiam 3500 grammal és 50 centivel született. 6 hetesen 5120 gramm volt, centit nem tudom, nem mértem így, az biztos, hogy akkor már az 50-es rucik kicsik voltak rá, inkább 56-osakat adtam rá. Õ az elején nagyon belehúzott, rohamtempóban növekedett. Most teljesen átlagos 2,5 éves, 95 cm és 15 kg körül van.

Kisfiam 3500 grammal és 50 centivel született. 6 hetesen 5120 gramm volt, centit nem tudom, nem mértem így, az biztos, hogy akkor már az 50-es rucik kicsik voltak rá, inkább 56-osakat adtam rá. Õ az elején nagyon belehúzott, rohamtempóban növekedett. Most teljesen átlagos 2, 5 éves, 95 cm és 15 kg körül van.
Én kisfiam pont három hete volt 6hetes. 3050grammal született és 49cm-vel, 6hetesen 4240gramm volt, és kb 53-54cm. Te kisbabád?
A mi kisfiúnk 3350 és 52 vel született 6 hetesen volt 5000 és 57cm most 3 hónapos és 6610 és 63cm.
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam 4230 g és 58 cmvel született ma 6 hetes és 5210 g és 61 cm
csajsziról van szó születéskor: 3360 g és 49 cm 5 hetesen: 4200 g és 56 cm 7 hetesen: 4670 g és 57 cm bocs 6 hetesen pont nem mértük. anyatejes baba


Ki hogyan készül (t) kisbabája születésére? Kb. mit hány hetesen csináltatok az előkészületek terén a pároddal?

Legjobb válasz: En a 28.hetig nem merek semmit keszulni,mert veszelyeztetett vagyok :(

En a 28.hetig nem merek semmit keszulni, mert veszelyeztetett vagyok :(
A 12. hét után kezdtünk készülõdni, szép lassan, apránként. Kb. 13 hetesen kifestettük a gyerekszobát, aztán elkezdtünk bababútorokat böngészni, minden lehetséges információt felkutattunk mielõtt kiválasztottuk a megfelelõt, kb. 20 hetesen rendeztük be a szobát minden bútorral. Ezután megvettük a kisebb kiegészítõket a szobához, úgymint ágynemû, függöny, szõnyeg, képek a falra stb. Már betöltöttem a 30. hetet mikor megvettük a többi babás dolgot, cumisüveg, etetõszék, kiskád, cumi, babaruhák, néhány játék, végül a babakocsi. A 35. héten minden megvolt, összeállítottam a babakelengyét, a kórházi csomagot, és lélekben készültem. A 37. héten pedig szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, és várom a többit! Elsõ, remélem minden rendben lesz Nálatok!
Hehe, én már több mint félidõs voltam, amikor szétvertük a hálószobát: födém-, ablak-, ajtócsere, új padló, vakolás, festés, a födémen kívül mindent saját magunk csináltunk édes kettesben... :) A kiírt dátum elõtt 3 héttel lett kész (nincs külön gyerekszoba, együtt alszunk mind a hárman). A 37. hétig dolgoztam, aztán ahogy már otthon voltam, kimostam és vasaltam a ruhákat (mindent úgy kaptunk használtan), utána már "csak" rám tört a fészekrakósdi és ablakot pucoltam, zuhanykabint sikáltam, veteményest igazgattam. És vagy 20-szor átpakoltam a kórházba menõs táskát. :)

Születés után hány hetes babához jöhetnek a látogatók?

Születés után,hány hetesen jöhetnek látogatók,amikor már van némi immunrendszere a babának.F?leg,hogy febr.-ban fogok szülni,nem szeretném,hogy elkapjon valamit.

Legjobb válasz: 6hét a látogatóknak.Viszont a közeli család már mehetnek mikor hazamész a kórházból.Pölö:anyukád.üdv 11hetes kisfiú anyucija.

6hét a látogatóknak.Viszont a közeli család már mehetnek mikor hazamész a kórházból.Pölö:anyukád.üdv 11hetes kisfiú anyucija.
A kérdező hozzászólása: Közeli család miért lenne külömb mint más?Szóval akkor 6 hét.Én 8 hétre saccoltam.De azért köszi.
A kérdező hozzászólása: Sajna szüleim nincsenek, csak a páromnak, de nem tudom hogy mondjam meg nekik, minnél késõbb jöjjenek.Tuti sértõdés lesz, bármilyen finoman is fogalmazok majd.
Az anyosod is a családba tartozik nem???õ is mehet már mikor hazamész!!
Nálunk már az elsõ 7en mindenki jött a családból csak én fogtam nem adtam nekik oda :D
A kérdező hozzászólása: Igen, az anyósék is családtagok, csak nem szívesen látom õket....De még mindig nem értem, õk miért lennének külömbek mint a barátnõim...lehetnek betegek amit a kicsi elkaphat.A barátnõim egészségében-tisztaságában jobban bízom.Sajna ez van.De azét köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!