Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen a fogát a kiscica (1 db)

Hány hetesen váltja a fogát a kiscica?

És mit tudok olyankor tenni? Egy kiscicám már elpusztult emiatt, fogváltásnál és szeretném tudni, hogy olyankor mit adjak neki enni, kell neki valami oltás, vagy fájdalom csillapító? Nagyon fontos.

Legjobb válasz: szinte 100%ig biztos vagyok benne h nem a fogváltás miatt pusztult el a kiscicád,hiszen az nem fájdalmas vagy alig. ha hányt is akkor valami emésztörendszeri problémája lehetett. szerintem bélcsavarodása,ezért hányt ki mindent amit megevett(eüs vagyok,gondolom állatoknál is igy van)ugyh a fogváltástol nem kell ezentul tartanod.ha észereveszed legközelebb hogy baj van azonnal vidd állatorvoshoz.

szinte 100%ig biztos vagyok benne h nem a fogváltás miatt pusztult el a kiscicád, hiszen az nem fájdalmas vagy alig. ha hányt is akkor valami emésztörendszeri problémája lehetett. szerintem bélcsavarodása, ezért hányt ki mindent amit megevett(eüs vagyok, gondolom állatoknál is igy van)ugyh a fogváltástol nem kell ezentul tartanod.ha észereveszed legközelebb hogy baj van azonnal vidd állatorvoshoz.
két három hónaposan
Biztos hogy emiatt pusztult el? Az enyémnél gond nélkül lezajlott, észre se vettem.
A kérdező hozzászólása: Hát nem evett semmit, ha sikerült valami kis kaját a szájába játszanom, és esetleg lenyelte, pár perc és ki is hányta. A testvérével nem volt semmi gond. Csak azt szeretném hogy a mostani kiscicámnál mihelyt észre veszem, tudjam hogy mit kell tennem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet egy 2-hónapos kiscicát az alomra szoktatni?

Már 1-szer bele kakilt de többször nem :S Mindig az ágyamra csinálja és már nagyon kellemetlen hogy mindennap ki kell mosnom :S

4

Mi legyen a szürke hosszú szőrű macskám neve?

Perzsa keverék és fiú
a legjobb lenne olyan név ami I betűre végződik

8

Menyibe kerül egy singapuri macska mert mi találtunk egyet és kiváncsik vagyunk mennyibe kerülhet?

5

Miért lehet ez? (többi lent)

Mostanában a macskám, folyamatosan bevizel a lakásba. Van neki minden nap tiszta alma, használja is, de azt veszem észre, hogy vagy a wc mellé vagy a fürdőszobába vizel. Egyszerűen nem értem, hogy miért, hiszen eddig ezzel nem volt probléma, használta az almot azonnal ahogy hazahoztam, pedig előtte kinti cica volt. Most fogok kertes házba költözni, és nem merem így majd ott is beengedni a lakásba. Valakinek van valami ötlete hogy lehetne erről leszoktatni?

7

Ér valamit a bolha nyakörv?

Kiscicám van 2 hónapos és nagyon bolhás :S
És ér valamit a nyakörv vagy sz.rt se meg kiscicára lehet?

7

Lesz egy cicám! És hogy egy cicának mennyi oltás kell és milyenek? Csak érdeklődöm mielőtt megvesszük!

7

Elkaphatja tőlem a cicus?

Nagyon csúnyán megvagyok fázva, és cicám állandóan fürdet. Főleg a kezemet nyalja, ami hát valjuk be, egy részről undorító, a másik, meg hogy, valamilyen szinten a kis bacikat is lenyalogatja. Mert hiába nem hagyom, meg húzom el a kezem, megy utánna, gondolom azt hiszi játszok vele. Kb. egy hete kevesebbet is eszik, és főleg csak száraz tápot. Lehet-e baja? Ha igen, hogy kerüljem ezt el?

2

Szeretnék egy cicát, de anyum nem engedi. Hogyan és mivel tudnám bebizonyítani neki, hogy már 16 évesen vagyok olyan tudatos, hogy tudom mivel jár egy háziállat?

Harmadik emeleti lakásban lakunk, és van három testvérem is. Hiába mondtam neki, hogy majd én fizetem a macskakaját és minden egyéb macskatartáshoz szükséges dolgot is.
Tanár, így nehezebb meggyőzni bármiről is, kérlek segítsetek!!! :)

5

Mennyire viseli meg a macskákat az ingázás? (bővebben lent)

Egyetemistaként muszáj vagyok belekezdeni 2-3 órás (vonatos) utazásba, és úgy tervezem, hogy a cicám velem fog jönni. Utazott már vonaton, meg kocsiban is, de mindig elég ideges, néha nyávog. Megviseli vagy megszokja az utazást egy idő után?

4

Hogyan, és milyen időközönként takarítsam a macskaalmot, hogy ne legyen büdös, és minél gazdaságosabb legyen a használata? (bővebben lent. )

Két problémám van, az egyik, hogy akármilyen hiper-szuper szagmegkötős macskaalmot veszek, ugyanúgy kellemetlen szagú. A másik problémám, hogy ez által minden nap kaki-kiszedés után újabb réteg macskaalmot kell a tetejére szórni. Ti mit tanácsoltok, hogyan lehetne gazdaságosan használni a cicaalmot úgy, hogy minél tovább legyen szagtalan?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!