Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen a (1404 db)

Hany hetesen erezted eloszor az elso es hany hetesen a masodik babadat mocorogni?

Legjobb válasz: az elsõ babámat olyan 5 hónaposan éreztem hogy mocorog.. most 13 hetes terhes vagyok és esküszöm hogy már most érzem :)))))) max azt ahogy lubickol :)

az elsõ babámat olyan 5 hónaposan éreztem hogy mocorog.. most 13 hetes terhes vagyok és esküszöm hogy már most érzem :) ))))) max azt ahogy lubickol :)
elsõ baba kislány : lepény mellsõ fali 13 hetesen elõször.. második baba kisfiú( még idebent van) : hátsó fali lepény és 11 hetesen elõször..
Az elsõ babámat a 17. a másodikat a 16. héten éreztem mozogni elõször. Viszont az elsõnél finom "buborék elpattanás" érzés volt, most pedig gyenge nyomást éreztem, és azóta is így érzem, ha mozog. 17 hkm
Mindkettõt a 15. héten. A lányom volt az elsõ, hátsó falon tapadt a lepény, a fiammal pedig a mellsõn és alul.
A lepényt azért írtam, mert állítólag a hátsó falon tapadásnál elõbb érezni, mintha elöl lenne a lepény.

Hány hetesen a "legjobb" szülni?

Legjobb válasz: 38-40!Én az elsõt 41 hetesen szültem,de jó volt!18 hetes kismama

38-40!Én az elsõt 41 hetesen szültem, de jó volt!18 hetes kismama
Én 39 hetesen szültem és tökéletes volt méretileg is, érettségileg is a baba.
Én 39+3.hétre szültem, szerintem ez tök jó volt. Nem szerettem volna elõbb szülni, de a túlhordástól egyenesen rettegtem. Féltem, hogy belekakil a vízbe, vagy ilyesmi. Inkább akkor már egy icipicit elõbb jöjjön, mint a 40.hét.
A babának az a legjobb, minél tovább van bent, tehát 40 hét, de neked könnyebb egy 1-2 kilós babát megszülni, ez viszont a babának nem a legjobb...
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiskodom. Nem kívánok még szülni. Az elsõ kisfiamat is 41+6 hétre szültem, és kis húsgombóc volt. 4, 5 kg. Csak olvasom itt a kismamák kérdéseit, hogy hogyan indítható be a szülés, és a többi dolog. Nos, csak ezért kérdeztem. Egyébként most 33+4 hetes vagyok, a babám már 3 kg körül van. Szóval Õ is óriás bébi lesz. De nem bánom. Csak ne császározzanak. Köszönöm a válaszokat.
Én 41+1 hetesen szültem. Most azt mondom jó volt ez így, de akkor mikor csak teltek a napok a kiírthozz képest elég nyugtalan voltam. Szerintem az az igazi, ha 38-40 hét között születik a picurka.
39+6 hetesen szültem, 1 héttel elõbb jobban szerettem volna, így utólag lehettem volna türelmesebb. én babám is óriás baba volt, diétáztam is aztán mikor a csecsemõs nõvér szólt, hogy 3 kiló nagyon mérges lettem :)
Szerintem egy kisebb babát nehezebb megszülni, mert gyengébb még, így passzívabb, és nem tud annyira "segíteni" a mamának. Egyébként szerintem a fejkörfagt számít, a kiló mindegy... Jó szülést!
utolsónak van teljes mértékben igaza , a fejkörfogat a mérvadó.

Meddig tartottátok számon, hogy hány hetes a babátok?

Az egyik kérdezőnél láttam,hogy kiírta 33 hetes..mosolyogtam és az jutott eszembe,hogy bizony naptár kellene hogy tudjam hány hetes.Azt hiszem a 12. hétig számoltam,most lesz hét hónapos 26.-án.Ti meddig számoltátok?

Legjobb válasz: Van egy babanaplóm, amit vezetek születésétõl kezdve, és abba csak poénból 40 hetes koráig írtam. Azért addig, mert annyit volt a pociban is. :) De csak beleírtam, és nem aszerint tartottam számon. Kb. a 12. hétig mondtam hetesnek, utána már hónapokban mértük, számoltuk.

Van egy babanaplóm, amit vezetek születésétõl kezdve, és abba csak poénból 40 hetes koráig írtam. Azért addig, mert annyit volt a pociban is. :) De csak beleírtam, és nem aszerint tartottam számon. Kb. a 12. hétig mondtam hetesnek, utána már hónapokban mértük, számoltuk.
OFF Nem vagyok édesanya, de néha olvasgatom ezt a fórumot is. Engem az is megmosolyogtat, mikor valaki azt írja, hogy 25 hónapos a babám. Nem egyszerûbb azt írni, h két éves? Szerintem ebben a korban már nincs durván nagy különbség/ fejlõdés egy- egy hónap alatt.
Talán 3 hónapos koráig. Most is csak azért tudom a 24 hetet, mert fényképeztük 4, 14 és 24 hetesen ugyanabban a pozícióban.
13 hetes koraig, vagyis harom honaposig, azota ugy repul az ido, hogy mar neha magam se tudom
Én kb 2-3 hónapig, eztán már hónapoztam. Egyszer írtam, hogy minek kell egy 3 éves gyerekre írni, hogy 38 hónapos. Na, akkor ment le a százalékom 80%-ról 71%-ra.:-)))
1 hétig naposoztam, 3 hónapig heteztem, 1 éves korig hónapoztam. Most 1éves 3 hónapos.
mármint egy éves kora után 1 éves lesz x hónapos, 2 éves kora után már nem számolom a hónapokat az tuti
szerintem kb 12 hetes koráig, azóta azt mondom, hogy pl 11 hónapos, vagy 10, 5 hónapos így egyszerûbb és egyértelmûbb, 2 éves kora után biztos nem fogom számolni hány hónapos, felesleges
Én 12 hetes koráig.Most lesz 28.-án 4 hónapos.Egyszerûbb
Én is 12. hétig számoltam. Szerintem 1, 5 éves koráig fogom hónapozni. Most lesz 1 éves. Ja, 12 hónapos! :-)
tegnap volt egy kérdés, hogy 22 hetes...? visszakérdeztem, hogy mennyi idõs, 5-6 hónapos? de nem válaszolt, nyilván én vagyok a hülye :D engem zavar is... de ha olyan dologról van szó ahol nem mindegy, hogy 2 vagy 2, 5 éves a gyerek akkor úgy gondolom, hogy helyes hónapot írni. egyébként zavaró
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Szerintem én is 1 éves koráig fogom hónaposozni, de majd elválik.Mentek a zöld kezecskék:) !

Volt úgy valaki hogy nem tudták pontosan hány hetes a baba, vagy egyéb okok miatt kicsit késõbb jutott el a 12 hetes nyaki redõ vizsgálatra?

Legjobb válasz: én 13+1 voltm, de már akkor se "tetszett" nekik, nyilván nem véletlen, hogy 12 max. 13 hetesen kell menni. a terhességi hetet meg nagy eséllyel meg tudják mondani, amit az orvos mond, aszerint a 12-13. héten el kell menni. vagyis, persze ez sem kötelezõ...

én 13+1 voltm, de már akkor se "tetszett" nekik, nyilván nem véletlen, hogy 12 max. 13 hetesen kell menni. a terhességi hetet meg nagy eséllyel meg tudják mondani, amit az orvos mond, aszerint a 12-13. héten el kell menni. vagyis, persze ez sem kötelezõ...
A doki az ultrahanggal majdnem pontosan meg tudja tippelni, hogy hány hetes és hány napos lehetsz. Az alapján meg fogja mondani neked, hogy mikor menj el ultrahangra. Én tudtam pontosan, hogy mikor fogant a baba és az ultrahang csak 1-2 napot tévedett az elsõ trimeszterben. :-)
Szia, én is 13+1 hetesen voltam, mikor idõpontot kértem azt mondta a doki, hogy 12-14. hét között mehetek bármikor. Nekem ilyen korán csak a menstruáció alapján számolták a baba korát, és az szerint mentem a genetikai uh-ra.
Én 14 hetesen jutottam el, ugyanis eléggé elszámolták a heteket, de ha az akkori orvosomon múlik, akkor csak a 15. héten mentem volna el (persze õ azt számolta 12-nek). Nekem viszont sehogy sem jött ki a számolása, így elmentem magánhoz egy héttel korábban, ott derült ki, hogy tényleg nem jól számoltak nálam.
Nekem a legelsö uh-n 2héttel elszámolták, ezért a 12hetes uh-ra 13hét 4naposan mentem, de nem volt belöle gond.

Tippelős! Hány hetes a baba szerinted, fiú vagy lány?

http://kepfeltoltes.hu/view/130101/t_l_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: 20 hetes, kisfiú:)

20 hetes, kisfiú:)
22 fiú
21-22hét kisfiú
fiu, 19 hetes:) )
18 hetes fiú?
25Hetes kislány?:)
Mikor árulod el?:)
A kérdező hozzászólása: A képen 15 hetes voltam (most 18 vagyok), sokan nagynak mondják a pocimat, ezért kérdeztem :) És kislány, érdekes, hogy legtöbben fiút írtak :)
6 os válaszoló vagyok akkor a lány tippem bejött Csak a hét nem:)

Tippelnétek nekem? Hány hetes? A pocim formájából ítélve fiú-e vagy lány?

http://kepfeltoltes.hu/view/120507/DSC_0144_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: 27 hetes, kisfiú :)

27 hetes, kisfiú :)
Úgy hogy nem a köldöködnél van a baba, ahol a hasad fotóztad, hanem a szeméremdombod mögött, ha tudod mi az.
A hasát fotózta, mert ott a baba. Utolsó ne legyél ilyen okoskodó. Szerinted akkor a hasában mi van, rakott krumpli ebédrõl? Hallottad már, hogy nem mindenkinek egyforma ütemben nõ a hasa? Ha lefotózza a szeméremdombját, abból te tudtál volna tippelni? Szeretem a kötekedõket...
Ha rakott krumplit evett, akkor pont az van ott, ahol fotozott, illetve a tegnapi kaja, attol fuggoen, hogy milyen gyors az emesztese. A mehe ugyanott van ahol mas 12 hetes kismamanak, kb a szemeremcsontot lepi at a mehe teteje, a baba pedig a meheben van. Ez anatomia szimplan.
A kérdező hozzászólása: Na jólvan...az ember feljön ide különbözõ kérdéssel, tanácsért...erre ezt kapja hogy egyes emberek lehurrogják...akkor biztos rosszul fotóztam--> de ezt le lehetett volna normálisan is írni. De mindegy.Azért köszönöm a többiektõl illetve tõled is...
A kérdező hozzászólása: Akkor ez még csak puffadás?? mert eddig a hasam teljesen lapos volt...akkor "igazi"kismamás pocim mikor lesz?
Igen, ez még csak puffadás, nem kismamapocak. Ilyenkor még tényleg a szeméremdomb mögött van a méh, mikor a 12 hetes uh-on voltam, majdnem hogy a p.ncimon mozgatta a fejet. Szóval még lényegtelen, hogy milyen a hasad formája. Türelem, lesz majd kismamapocakod is.
Amugy meg teljesen normalisan irtam neked at elso kommentemet, inkabb volt vicces, mint lehurrogas, de sebaj. Az okoskazo valaszoloe volt az elso bunkobb hangvetelu komment, az sem a durvabbikbol, ugyhogy o kapja ma a fa nyalokaszarat jutalomkent ennel a kerdesnel! :) Tovabbi szep estet!
Nah jo, a "ha tudod mi az" reszert is jar egy.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet rossz testrész fotózni?a hasamat fotoztam..nem ertelek..
12 hetesen kb a szemeremdombod mogott van a babad, szoval rossz testreszt fotoztal. :) Sok boldogsagot!
Elsõ tippelõ vagyok. 12 hetes vagy, tényleg?? Fúúúúú de nagy poci!!! 1 baba?? :) )) Gratula nektek!! 9+4h km
Talán kisfiú és kb. 25 hét :) (magamból kiindulva anno :) )
Nekem 15 hetesen is nagyobb volt, de ugye ez genetika is! Kisfiú, talán 16-18 hetes :D Nem tudom, rossz viszonyítani 31 hkm
20 hét kislány
16-17 hét körül és kisfiú!Gratulálok!
18. hét kb és szerintem kislány!
A kérdező hozzászólása: :-) akkor leleplezem magam. 12 hetes vagyok :-) szóval szerintetek kisfiús a pofon formája.. Meglátjuk nemsokára.köszönöm mindenkinek a választ.
A kérdező hozzászólása: Upsz.kicsit elirtam szóval a.pocim formája azt akartam irni
jó nagy a pocid akkor:)
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm a válaszokat. majd pár hét múlva is teszek fel egy fotót

Szerintetek hány hetes a pocaklakó és fiú vagy lány?

http://kepfeltoltes.hu/view/101210/DSC00432_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: 35 hetes kislány?

35 hetes kislány?
28 hetes lány gratulálok Minden kismama tapasztaltabb itt én is lányra meg 27-30 hét közötre gondoltam
35 hét, kislány
30-32 lány Nekem a lányommal hatalmas hasam lett.A fiammal fele akkora.
24 hét és kislány
33 hetes?fiú?
Pont egy idõs velem... :) Vagy korábbi a fénykép, és csak most tetted fel?
28-30 hetesre saccolnék (magamból kiindulva), hogy fiú vagy lány-e azt nem lehet megmondani a hasad formájából.
A kérdező hozzászólása: El is árulom! . . . . Van aki eltalálta! . . . . 28hetes Lizi
A kérdező hozzászólása: Itt a javított link! Mert ez rossz! http://kepfeltoltes.hu/view/101210/DSC00432_www.kepfeltoltes..

Hány hetesen a legérdemesebb 3 ill.4D-s ultrahangra menni?

Legjobb válasz: Én voltam 18 hetesen, még a kötelezõ 2D elõtt, mert nem bírtam várni. Ekkor tudtam meg a nemét, a baba már jól kivehetõ volt, igen jó kis mozit tudtunk csinálni. Aztán 22 hetesen, ekkor már nagyon fejlett volt, de még belefért a képernyõbe az egész teste. Amit akkor mûvelt, az már jellemzõ volt rá születése után is (pl. kézrágást ugyanúgy csinálja). Ezután még 31 hetesen mentünk, de már kicsit késõ volt, mert a babóm már túl nagy volt és a feje is alig fért bele. A lényeg, hogy attól függ mire vagy kíváncsi. Elvileg 16-33 hétig ideális. Az elején hamar ki lehet deríteni a nemét és megnézni, hogy mindene megvan-e (mi az ujjait számoltuk állandóan). Huszonpárhetesen már elég fejlett a baba, de még elfér a monitoron, hogy mindent egyben láss. A végén pedig (célszerû a 30. hétig lebonyolítani) ha a baba is úgy akarja, nagyszerûen meg lehet nézni a pofiját, látni a mimikáját, de nekem azt mondta a dokinõ, hogy elég kevés baba mutogatja ilyenkor az arcát. Az enyém is állandóan takarta szinte, nem gyõztük piszkálni, hogy legalább néha "belenézzen" a monitorba. Összességében véve, ha anyagilag megengedhetitek kétszer érdemes elmenni, 20. hét körül és a 27-28. hét körül. Boldog babavárást és jó mozizást!

Én voltam 18 hetesen, még a kötelezõ 2D elõtt, mert nem bírtam várni. Ekkor tudtam meg a nemét, a baba már jól kivehetõ volt, igen jó kis mozit tudtunk csinálni. Aztán 22 hetesen, ekkor már nagyon fejlett volt, de még belefért a képernyõbe az egész teste. Amit akkor mûvelt, az már jellemzõ volt rá születése után is (pl. kézrágást ugyanúgy csinálja). Ezután még 31 hetesen mentünk, de már kicsit késõ volt, mert a babóm már túl nagy volt és a feje is alig fért bele. A lényeg, hogy attól függ mire vagy kíváncsi. Elvileg 16-33 hétig ideális. Az elején hamar ki lehet deríteni a nemét és megnézni, hogy mindene megvan-e (mi az ujjait számoltuk állandóan). Huszonpárhetesen már elég fejlett a baba, de még elfér a monitoron, hogy mindent egyben láss. A végén pedig (célszerû a 30. hétig lebonyolítani) ha a baba is úgy akarja, nagyszerûen meg lehet nézni a pofiját, látni a mimikáját, de nekem azt mondta a dokinõ, hogy elég kevés baba mutogatja ilyenkor az arcát. Az enyém is állandóan takarta szinte, nem gyõztük piszkálni, hogy legalább néha "belenézzen" a monitorba. Összességében véve, ha anyagilag megengedhetitek kétszer érdemes elmenni, 20. hét körül és a 27-28. hét körül. Boldog babavárást és jó mozizást!
Nekem kötelezõ uh-ra 28-30hetesen kellett mennem.Így a 28.héten mentem el 4D-re.Mindene szépen látszott, kicsi agya, szervei, csontozata, és egészséges:)
Én 25 hetesen voltam.Azért jobb még ilyenkor menni, mert már kialakult mindene, de még nem olyan nagy, hogy nem férne bele egyben a képbe.Életre szóló élmény az biztos!
24-32.hétig
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, engem nem annyira a neme, mint inkább az egészsége érdekel.Tehát hogy minnél jobban lehessen látni mindenét!
Ha az érdekel, hogy minden rendben van-e a babával, szerintem a 20. hét körül érdemes menni, ahhoz közel mikor ugyanezt vizsgálják a 18 hetes ultrahangon. A 20. hét környékén még belefér a baba a képbe, egész testét lehet egyszerre látni, kezeit, lábait, ujjakat. 30. héthez közel és utána pedig inkább az arcát lehet jól megnézni.

Petezsák 8, 4mm-es, hány hetes a terhesség?

Május 26-án volt meg utoljára.

Legjobb válasz: Szia. Az utolsó mensi szerint 7 hetes lehetsz, és a petezsák mérete is ennek felel meg. De ezt a doki nem mondta, vagy nem írták rá a leletedre amit az uh-on adtak? Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Az utolsó mensi szerint 7 hetes lehetsz, és a petezsák mérete is ennek felel meg. De ezt a doki nem mondta, vagy nem írták rá a leletedre amit az uh-on adtak? Üdv, 39 hetes kismama
Szülés várható idõpontja: 2009-03-01 Fogamzás feltételezett ideje: 2008-06-09 Betöltött hét: 6 Hátralévõ napok száma: 235 Trimeszter: elsõ Magzat átlagos méretei: GS (petezsák): 16 milliméter CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 6 milliméter BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 4 milliméter Látható változások: Megjelenik az ún. embriócsomó, majd a 3-4 mm-es embriónál a szívmûködés is láthatóvá válik. A szikkeringés mellett a szívfrekvencia 80-90 percenként. Ez a mensid alapján, de lehetnek eltérések!
A kérdező hozzászólása: Csak vizelet, és vérvételi beutalót kaptam, meg egy képet a picimrõl. De nem mondta mennyi idõs, és szívhangot sem nézett, vagy gondolom nem volt. A szikhólyagot lehet látni meg a petezsákot. Holnap megyek védõnõhõz, és jövõhéten intézem a labort, 2 hét múlva peddig megint a nõdoki addigra már meg kell lennie az eredménnyel. Elsõ babavárásom 31 évesen ezért nem tudom mi micsoda:)
A betöltött hét jelenti a terhesség valószínûsíthetõ idejét. Ez nálad 6 hét, vagyis ennyi idõs terhes vagy. Ha még csak a szikhólyagot látta, az még nem baba, majd csak abból lesz. 2 hét múlva, mikor visszamész már kell lennie szívhangnak is.
Utolsó hozzászóló vagyok megint. Elolvastam már rendesen, amit írtál és ott van, hogy 6 mm a babócád. A lábait nem számolják bele a méretébe. Tehát nem csak szikhólyag van, hanem egy felismerhetetlen kis maszat a képen. :) Egyébként a 6. héten már lehetne hallani a szívhangot, bár kérdés hanyadik nap voltál UH-n. Szóval ne aggód, eddig minden ok. 6 hetes 6 naposan nekem is 6 mm volt babóca.
A kérdező hozzászólása: Tehát lehet, ha jól értelmezem a szikhólyag maga az embrió, csak még olyan picike, hogy se szivhang se nem nevezhetõ embriónak?

Mennyi idős vagy és hány hetes a pocak?

Csak kíváncsiság, meg jó is nosztalgiázni ilyenkor :) azén lányom már egy éves:D Jó néha visszaemlékezni a pocak-korszakra :D

Legjobb válasz: Én 23,a pici 20 hetes:)

Én 23, a pici 20 hetes:)
28 éves vagyok és 14 hetes pocakos elsõ baba!!
30 éves vagyok, 25 hetes a pocaklakóm, és már van egy 2 éves kisfiam. :)
24 vagyok, és egy 17 hetes baba van a pocakomban :)
33éves vagyok, már van egy kisfiam aki 2.5éves.A pocaklakó is kisfiú lesz, õ 21hetes:-) Üdv mindenkinek
Úgy látszik most én vagyok itt a legidõsebb. 34 vagyok, 16 hetes a pocaklakónk, s van 15, 12, 10 éves fiam
27 éves vagyok, és 12 hetes a kicsim a pocakomban. Van egy egyéves kisfiam is.:)
Én is korelnök leszek. 34 vagyok és 27 hetes. A kisfiam 2, 5 éves.
en 19 es 16+2 hetes:) :) :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat és gratula a babákhoz:D A meglévõekhez is :D
25 éves vagyok, és 35+4 hetes a kislányommal. Fiacskám 2, 5 éves! Üdv
25 vagyok és 13+3-as a pocaklakóm! :D Gratulálok mindenkinek
én 30 éves vagyok és ez a harmadik terhességem és 32 hetes és kisfiú vagyok. az elsõ kislányom 8 éves a második pedig kisfiú és 4 éves. 32km
20 vagyok, és 10+3 hetes a remélem kisfiam! :)
31 éves vagyok és 40+5 hetes a kislányunk a pocakban. Jelenleg kórházban vagyok, ha nem bújik ki, kedden indítják
21 vagyok, a fiúcska 30 hetes a pocakban
23 és 22 hetes a pici lány a pocimban:)
20 éves vagyok és 30 hetes a pocak
21 vagyok és 11 hetes manó a pocakomban
29 éves vagyok, és 35 hetes kiscsaj a pociban. :)
Jujj, én meg még mindig fiatalnak hiszem magam :) 28 vagyok... és 20 hetes, második baba. De tényleg, mikor szültem, a kórházban én voltam a legfiatalabb, akkor voltam 24.
20 éves, és 30+4 hetes :)
18 éves leszek 2 hónap múlva és 10 hetes várandós vagyok! :D
a vicc, hogy én is fiatalnak érzem magam :) . januárban múltam 31, és 16+3 napos a pocak.
25 éves vagyok, 6 hetes a pocak, 2. babám, az elsõ kisfiam 26 hónapos. :)
Szia. Én vagyok a legöregebb :) :) 32 éves 13hetes babás, ez a 3. terhességem :) van egy 12éves fiam, és 2, 5 éves lányom:)
34 éves vagyok, 23.héten kislány, és az elsõ gyermekünk. üdv mindenkinek, és jó egészséget

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!