Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen érezni (22 db)

Mikortól illetve hány hetesen érezni az émelygést, hányingert?

Legjobb válasz: Szia!!!Mivel különbözõek vagyunk így mindenkinél máshogyan jelentkezik.Vannak olyanok is akik egész terhesség ideje alatt nem is hánynak.Én második babámat várom és mind a kettõvel már 6-ik héttõl hánytam bizonyos szagoktól(mosogatószer,cigarettafüst stb)és mióta megéreztem a baba mozgását azóta az émelygés és a hányinger is megszünt.

Szia!!!Mivel különbözõek vagyunk így mindenkinél máshogyan jelentkezik.Vannak olyanok is akik egész terhesség ideje alatt nem is hánynak.Én második babámat várom és mind a kettõvel már 6-ik héttõl hánytam bizonyos szagoktól(mosogatószer, cigarettafüst stb)és mióta megéreztem a baba mozgását azóta az émelygés és a hányinger is megszünt.

Hány hetesen érezni a terhesség első jeleit?

Késik, de nem érzem hogy meg akar jönni. Nem érzek semmi különöset.

Legjobb válasz: kb a 3. héttõl

kb a 3. héttõl
12:23 ismét tehát kb attól amikor már egy hete minimum késik
Én nem figyeltem hogy késett e vagy nem, de az elsõ dolog a cicim volt... Feszült, szét akart durrani, fájt. Majd jött a délelõtti hányinger, amikor is vettem egy tesztet. Két napig a fürdõben tároltam a mosógép tetején, mert sokat vártunk a babára és már teljesen lemondtam róla, így nem mertem megcsinálni :o) Harmadik nap reggel lementem a boltba kakaós csigáért, úgy megkívántam. Hazaérve megcsináltam a tesztet és pozitív lett :o)))) Kislányom 6 hós, imádom!!!
Én a 6. héttõl, de onnantól kb. a 15 hétig nem tudtam kikelni az ágyból. Gyenge voltam és mindentõl hánytam. Addig semmi jele nem volt, pedig már az elsõ napon pozitív volt a teszt.
12:25ös vagyok. Szóval a lényeg lemaradt:o) Úgy az 5.hét körül kezdtem a érezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Hány hetesen lehet érezni a baba mozgását egészen oldalt oldalfekvésnél?

Legjobb válasz: Én 14 hetes voltam, de nem voltam benne biztos, hogy a baba volt. 18 hetesen kezdtem rendes rúgásokat érezni.

Én 14 hetes voltam, de nem voltam benne biztos, hogy a baba volt. 18 hetesen kezdtem rendes rúgásokat érezni.
ÉN a 14.héten már éreztem :)
elsõ terhességem, és tudom, hogy ilyenkor nem szokás még érezni, de 3 napja határozottan éreztem, ahogy valami, kétszer is nekilökõdik a hasfalamnak, én szerintem a baba volt, mert úgy meglepõdtem. Sima bélmozgásra senki nem kapja fel a fejét.. hát, nem tudom, azóta nem éreztem semmit, gondolom mert véletlen volt, majd a következõ hetekben kiderül, mi is volt, amit éreztem. szerintetek?
ja és 14+1 hkm vagyok :) szóval pont úgy járok gondolom mint az elsõ válaszoló

Hány hetesen lehet érezni a mozgást a pociban?

Ki hány hetesen érezte elöször?

Legjobb válasz: Szia. Én 15 hetesen kezdtem érezni. 1 hét múlva tudatosult hogy Õt érzem... A dokim is azt mondta hogy simán érezhetem. Már 20 hetes vagyok és már elég nagyokat rúg néha.

Szia. Én 15 hetesen kezdtem érezni. 1 hét múlva tudatosult hogy Õt érzem... A dokim is azt mondta hogy simán érezhetem. Már 20 hetes vagyok és már elég nagyokat rúg néha.
17 hetesen, akkor már a férjem is érezte így akkor tudatosult hogy õ az. Már elõtte 1-2 héttel is õ lehetett csak még nem tudtam és csak ha hason feküdtem akkor jelentkezett.
Szia! Én a 19. héten éreztem elõször, elötte csak olyan buborékolásszerû csiklandozást.
16.héten.A férjem csak késöbb.
Én épp tegnap panszkodtam, hogy még mindig nem érzem, pedig már 19 hetes vagyok, ráadásul vékony alkatú. De este, mintha az én kívánságomat akarta volna teljesíteni, teljesen egyértelmûen és beazonosíthatóan izgett-mozgott. Még jól gyomorba is talált:-) Szóval és a kisebbséghez tartozok, mert általában max. 18 hetesen megérzik az elsõ babás anyukák is. A sokszoros kismamik meg jóval hamarabb. Elvileg... Amúgy most is ficánkol, érzem!:-) Ez olyan jó érzés!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek a babához.Köszi a válaszokat.
Szia! Elsõ terhességemnél a 18. héten éreztem. Másodiknál pedig a 13-14. héten, mivel tudtam, mire kell figyelni. Kiváncsi vagyok, most hányadik héten érzem majd.

9 hetes kismama vagyok! Hány hetes kortól lehet érezni, hogy keményebb a pocak? Mikor látható?

Legjobb válasz: Szia!Kemény pocit ne akarj inkább érezni,mert az nem jó dolog!Nekem most a 16.hetemet betöltve kezdett el látványos lenni a növekedés.

Szia!Kemény pocit ne akarj inkább érezni, mert az nem jó dolog!Nekem most a 16.hetemet betöltve kezdett el látványos lenni a növekedés.

Többször olvastam, hogy valaki magának ki tudja tapintani a hasán keresztül a megnagyobbodott méhet. Hány hetes kortól és egyáltalán mit lehet érezni?

Most 11 hetes 5 napos vagyok. Köszi

Legjobb válasz: Szia, én ma vagyok 15. hetes. Néhány hete ha hanyatt fekszem és odateszem a hasamra a kezem, érzem a köldököm alatt, hogy egy területen keményebb a hasam. De tapogatni nem kell, elég ha megsimogatod. Ha felállok, akkor nem tudom ennyire pontosan meghatározni, hogy mettõl meddig tart, de hanyatt fekve a körvonalait lehet érezni. Próbáld meg esténként, elalvás elõtt hanyattfekve simogatni a hasad a köldököd alatt, elõbb utóbb megérzed, hogy van egy tájék, ahol keményebb. Ott a méhed. Benne meg a kis picúrod.

Szia, én ma vagyok 15. hetes. Néhány hete ha hanyatt fekszem és odateszem a hasamra a kezem, érzem a köldököm alatt, hogy egy területen keményebb a hasam. De tapogatni nem kell, elég ha megsimogatod. Ha felállok, akkor nem tudom ennyire pontosan meghatározni, hogy mettõl meddig tart, de hanyatt fekve a körvonalait lehet érezni. Próbáld meg esténként, elalvás elõtt hanyattfekve simogatni a hasad a köldököd alatt, elõbb utóbb megérzed, hogy van egy tájék, ahol keményebb. Ott a méhed. Benne meg a kis picúrod.
Annyi, hogy keményebb a köldök alatt a hasad. Ha a terhesség elõtt nem nézted soha, akkor nem biztos tudod milyen a különbség. De határozottan kemény, és nem lehet benyomni.

Volt olyan akinek egyáltalán nem volt tünete? De tényleg semmi? és csak akkor kezdte el érezni a terhességet amikor nőtt a hasa és mozgott a baba? Ja és ti mennyi ideig tudtatok hason aludni? Hány hetes kor után vált kényelmetlenné?

Legjobb válasz: Nekem majdnem semmi. Egy kicsit aluszékonyabb voltam, ennyi. Se rosszullét, se émelygés, hányinger, semmi ilyesmi. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hány hetes korig aludtam hason.

Nekem majdnem semmi. Egy kicsit aluszékonyabb voltam, ennyi. Se rosszullét, se émelygés, hányinger, semmi ilyesmi. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hány hetes korig aludtam hason.
Hát párom édesanyjának mindkét terhessége olyan volt, hogy no tünet. :) Persze az elmaradt menstruáción kívül. Szegény szinte sokkot kapott ahogy látta a rosszulléteimet. :) Hason kb. az utóbbi pár hétben nem tudok aludni, mert akkor szétrugdos a baba. :) ) /24. hétben vagyok./
7/8 vagyok, na most látom mire megírtam a választ, hogy mi van.Nem értettem a kérdésed rendesen.Akkor még nem tudod hogy terhes vagy e.
4. vagyok! Nekem az se volt :-)! Bár utána se sokáig tudtam szoptatni :-(
Az ilyen nagyon ritka.Mert hát azt csak észreveszi az ember, ha elmarad a menzesze és akkor csinál terhességi tesztet.Persze hogy van olyan akinek semmi tünete, nincs hányinger rosszullét a terhesség alatt, de az is elõfordul, hogy megjön a menzesze és mégis terhes.Én a 10.hétig aludtam hason, de tudtam volna még a 14.hétig is, csak féltettem a babát.Te most terhes vagy?Vagy nem tudod még?Esetleg érzel mozgást a hasadba?Csináltál tesztet?
Szia! Nekem 3 gyermekem van, egyiknél sem éreztem semmit a terhesség elején! Kérdeztem is a dokit, hogy normális-e? Se hányinger, se émelygés semmi. A doki visszakérdezett: ki mondta nekem, hogy rosszul kell lenni? :-) "Eseménytelen" terhességeim voltak, végig jól éreztem magam! Hason addig se nagyon aludtam, így a másik kérdésben nem vagyok illetékes :-).
Nekem mind a 4 terhességem szinte tünetmentes volt. Csak a 2. babánál volt enyhe hányingerem. A harmadik és a negyedik babánál még a mensim is megjött az elsõ hónapban, ill. a 4.-kel a 2.-ban is. Haon elég sokáig tudtam aludni minnel.. a kicsivel pl. még a végén is amolyan "stabil oldaltfekvésben" aludtam. A nagyokkal kicsit tovább, mint félideig.
Én a 7. héttõl a 10. hét végéig hánytam minden reggel. Volt hogy csak feküdtem a fürdõszoba kövén egy órát, mire végre sikerült hányni. Olyankor igazi megkönnyebülés volt. A mellfájdalom nekem azelõtt elkezdõdött, hogy tudtam volna, hogy terhes vagyok. Ekkor lehettem olyan 2-3 hete terhes. Amíg feküdtem az is elviselhetõ volt, de amikor reggelente felültem az ágyban iszonyatosan fájtak, aztán ez is elmúlt úgy a 10. hét környékén.
ketteske vagyok:D Nkem nem fájtak a melleim se, egy kicsit eresek lettek, láthatóan megnõttek, de fájni soha nem fájtak.. Szerintem ez nem befolyásolja a késõbbi szoptatást, mert az enyémek nagyon sokáig, 2 éves korukig szopiztak... Gratulálok! Örülj, hogy nem kell átélned a sok kellemetlen tünetet. okkal jobb így, hogy nincs panaszod, mint mondjuk végighányni az elsõ heteket...
Szia! Elsõ terhesség: csak a cickóm fájdogált, de az is csak ha ráfeküdtem (amikor már feküdtem rajta nem) és zuhanyzáskor ésa z elsõ pár hétebn fáradékonyabb voltam. Akkor kezdtem el elhinni, hogy babát várok, amikor végre elkzdtem érezni a mozgását a 19-ik hét környékén. Nem emlékszem pontosan meddiga ludtam hason, de olyan 20-on X-ik hétig az biztos. második baba: hasonló, de most már elhiszem, hogy babát várok, igaz pár napja érzem is a mozgását. Holnap kezdem a 17-ik hetet és még simán hason alszom, alig van pocakom.
Szia! Én is 7 hetes vagyok, tünetem többet eszek, semmi más, talán este elõbb elalszom. 3.baba lesz, egyikkel sem volt semmi tünetem, egyetlen egyszer sem hánytam velük.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat!várom a többi tapasztalatot!
A 7. hétig nekem se volt semmi tünetem a mensi elmaradását leszámítva. A 8. héten kezdtem sajna hányni, nem gyengén:( Most 12. hetes vagyok, sajna még mindig hányok, viszont simán alszom hason. A cicim néha sajog egyet egyet, és ennyi.
Nekem sem volt semmi tünet, 4. hó környékén fájdogált kicsit a mellem, de ennyi. Persze akkor már tudtuk, hogy jön a baba, ahogy késett a mensi megcsináltam a tesztet. Én addig aludtam hason, amíg nem kezdtem kerekedni. (kb. 4 hó). Utána is tudtam volna még, mert nem volt nagy (akkor még) a pocakom, de a tudat alattim nem engedte. :)
A kérdező hozzászólása: ja amugy a mensim nem jött meg persze, de úgy értettem hogy azon kívül a tünetek nincsenek meg mint sok más várandósnak.
A kérdező hozzászólása: 7hetes vagyok.köszi a válaszokat!csak mondom nagyon furi hogy nincs tünetem.de lehet fog ez változni...
A kérdező hozzászólása: vagy az sem volt?
A kérdező hozzászólása: cicifájások mikor kezdõdtek nálatok?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!csak olyan fura hogy szinte nem is érzem magamat babásnak.nincsenek tüneteim :(.néha-néha egy pici alhasi szúrka, húzódás.
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket!és gratula mindenkinek a babához!

Hány hetes korban lehet érezni a baba mocorgását a legkorábban?

Legjobb válasz: Szia!Én 13 hetesen éreztem a buborékokat,aztán fokozatosan azt ahogy kúszik a pocakomban.Határozott rúgást pedig 20 hetesen éreztem. 22hetes pocis

Szia!Én 13 hetesen éreztem a buborékokat, aztán fokozatosan azt ahogy kúszik a pocakomban.Határozott rúgást pedig 20 hetesen éreztem. 22hetes pocis
Nekem 16 hetesen próbálkozott már!
Ez függ például attól, hogy milyen vékony a hasfalad. Én az 1-õt 17 hetesen éreztem, a 2.-at 16 hetesen.
Elsõ babát várjuk, és a 15. héttõl éreztem, bár akkor még nem voltam benne biztos, hogy Õt érzem. Most meg már kívülrõl is látni ahogy mocorog. Üdv: 21 hetes km
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! én a 2. babámat várom, de már a 4. terhességem, mert volt 2 missed ab-om. kíváncsi vagyok most mikor fogom érezni Õt :)
15 hetesen, csiklandozik belülrõl

Túlsúlyos kismamik! Mikortól látszott a pocitok? Hány hetesek voltatok? Tényleg nem érezni, ha rúg?

85kg vagyok és 160 cm, sajnos pont hasra hízós típus... aggódom, hogy nagyon kés?n fog csak látszani, vagy nem fogom érezni, ahogy mozog :( ti hogy voltatok ezzel?

Legjobb válasz: 80 kg voltam amikor teherbe estem. Nekem csak a 6. hónaptól látszott meg igazán, addig mindenki azt hitte hogy csak híztam. Azt viszont cáfolom hogy nem érezni, én ugyanis a 15. héttõl érzem. Igaz, apa és a külvilág elég késõn érezte, de a 7. hónaptól már szemmel láthatóan hullámzik a hasam. 37 hkm

80 kg voltam amikor teherbe estem. Nekem csak a 6. hónaptól látszott meg igazán, addig mindenki azt hitte hogy csak híztam. Azt viszont cáfolom hogy nem érezni, én ugyanis a 15. héttõl érzem. Igaz, apa és a külvilág elég késõn érezte, de a 7. hónaptól már szemmel láthatóan hullámzik a hasam. 37 hkm
Én magasabb súllyal estem teherbe, és a 16. héten már éreztem is és látszott is. Mondjuk én végig diétáztam, így nem híztam egy dkg-t sem a 9 hónap alatt.
Szia! Én 168 cm és 80 kg vagyok és hasra hízós, mint te... :-( Ennek ellenére 18 hetesen éreztem a Babát, 20-21. hét óta kívülrõl is lehetett érzeni, sõt: most 26 hetesen látszik is kívülrõl is a rúgás. Kb. a 15. héttõl vettük észre mi a párommal és a 18-19. hét táján nõtt látványosan a pocakom. Van rajta némi háj, de egyértelmû kismama pocak volt már akkor is. Hozzáteszem, nem híztam semmit. Ismerõsöm 85 kg, 165 cm: nagyon késõn érezte az elsõ mozgást, és nem is tudtad sokáig eldönteni, hogy kismama-e. Szóval szerintem nem feltétlen függ össze a túlsúllyal, alkatfüggõ, emberfüggõ. Van aki, nagyon vékony és mégis 22 hetesen érzi elõször. Sok boldogságot Nektek!
Rajtam teherbeeséskor kb. 15 kg fölös volt még, de az annyira vészesen nem látszott, szerencsére magas vagyok 178 cm körül). Arányosan volt rajtam mindenhol. Pocaklakó óta híztam 9 kg-ot, kicsit sok, de nem érdekel, mert nem eszek többet, mint a bébi elõtt. Elõtte is odafigyeltem, hogy durum tészta, barna rizs stb... és most is. A pocakomon is látszik már, eleinte úgy mondtam, hogy kiemelte a már meglévõt:) De már azért a kismamás pocak kezd formálódni.... azt mondják közeli barátaim, hogy arányosan növögetek és nem eltorzultan, így pláne nem zavar a túlsúly. Kezd kisimunlni, és két részbõl egy lesz lassan. ja és nem takargatom, a túlsúly ellenére ízlésesen de hangsúlyozom a pocakomat:) Mozogni is érzem már kb 18-19 hét óta, és egyre jobban:) 22 hkm
5 hónapos múltam, én pont annak örülök, hogy még nem látszódik, hiszen bõven elég lesz az utolsó 1-2 hónapban cipelni azt a nagy súlytöbbletet. Rajtam kb. 15 kg felesleg volt mikor várandós lettem, ebbõl 4 kg lement amit még tartok, bár egyáltalán nem diétázom, szerencsém van. Mozgást a 19. héttõl érzek.
szia 65 kilóval kezdtem, ami a magasságomra soknak számít :( nekem már érezni a babát a 15. hét óta és láthatóan hullámzik is már a pindurtól ha háton fekszem. pocakom van már, igaz még lehet hízásnak nézni 17+4 hkm
3. gyerekemet várom. Majdnem 20 kiló felesleg van rajtam, sok a hasamon is: 175 cm, 86 kg-ról kezdtem a terhességet. A 9. héttõl látható volt a pocakom, és a 11. hét végén már éreztem a finom kis mozgást. Most 24 hetes vagyok, kívülrõl is láthatóan hullámzik. Ez a másik kettõvel sokkal késõbb volt. (Elsõ terhességnél 55 kg-ról indulva, 10 kilós hízással félidõsen még el tudtam rejteni, és kívülrõl nem látszott a mozgás.)

Hány hetesen lehet érezni úgy a babát, hogy a kezemet a hasamra teszem?

15 hetes vagyok és még nem érzem a babám egyáltalán. Tévézés közben mindig a hasamon tartom a kezem, hátha érzek valami mocorgást, de semmi.

Legjobb válasz: Elõbb fogsz bent érezni apró motoszkálást, mint hogy úgy, hogy rajta van a kezed. ahhoz, hogy kint érezd, már jobban kell rugdosnia. (ez 1-2 héttel késõbb volt nálam.) meg ráraktam a férjem kezét, és nem érzett semmit, pedig én hatalmasnak éreztem a rugásokat. Az is jó egy hét, mire õ érezte.

Elõbb fogsz bent érezni apró motoszkálást, mint hogy úgy, hogy rajta van a kezed. ahhoz, hogy kint érezd, már jobban kell rugdosnia. (ez 1-2 héttel késõbb volt nálam.) meg ráraktam a férjem kezét, és nem érzett semmit, pedig én hatalmasnak éreztem a rugásokat. Az is jó egy hét, mire õ érezte.
Ne aggódj! Én 15 hetesen éreztem, de nekem már a harmadik gyerkõc. A férjem 17. héten érezte igazán. Most 21 hetes vagyok és szerintem most lehet már minden koncentrálás és erõs figyelés nélkül érezni. Legyél türelmes!!!
nekem elsõ baba, 19 hetes vagyok, 2 hete érzem már aktívan és a héten, már a párom is érzi(ha fekszem) ahogy rugdos:)
15 hetesen még mindenképpen korai érezni, fõleg, ha elsõ baba. Elsõnél 20 hetesen éreztem, másodiknál mintha lett volna valami 14 hetesen, de igazán csak pár héttel késõbb. Ne aggódj, még várj türelemmel 1 hónapot, és fogod érezni a babádat.
elõször belül fogod érezni, én a 17 héten éreztem elõször belül, mintha pöckölgetné vlki a hasfalam. aztán kb 2-3 hét múlva éreztem kívül is ha rátettem a kezem, a férjem csak a 24.héten érezte kívülrõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!