Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes vigyek (4 db)

Hány hetesen vigyem először állatorvoshoz a cicámat?

Gondolok itt oltások beadására, féregtelenítésre... Most 7 hetes.

Legjobb válasz: 8 hetes korban szokták.

8 hetes korban szokták.
Akár már most is elviheted, a doki beadja neki az elsõ oltást és megmondja, hogy mikor vidd a következõre. Féreghajtó tablettát is lehet már venni neki.
mi 8 hetesen vittük, kapott féregtelenítõt, oltást, kipucolták a fülét, de õ mentett cica, kis pincelakó volt, bolhaírtás, ilyesmi...de nyilván ha semmi baja, csak f.telenítõ, oltás:)

Hány hetes cicát vigyek panelba, amit már lehet a "jó" dolgokra szoktatni?

Hogyan lehet neki megtanítani, hogy ne kaparjon mindent, csak az ? cuccát, és baj e, ha egyedül marad mivel dolgozunk. Gondolom eleinte vele kell lenni, ezért veszem meg a szabadságom alatt, de hány hét v. nap után lehet ?ket egyedül hagyni.

Legjobb válasz: Nekem rengeteg kiscicám volt már, 6-8 hónapos korukig nagyon rosszak, rohangál fel le egész nap, játszanak mindennel, de ez normális, hiszen még "gyerekek". Ahonnan veszed ott már szobatisztaságra kellett hogy szoktassák, mert késõbb nehezebb megtanítani neki hogy nem a sarokba kell végeznie a dolgát. Ha nem akarod hogy a körmét a bútorokon koptassa akkor vegyél neki kaparófát, nem olyan drága (én 3000 ft körül vettem olyat aminek doboz is van az alján amibe bebújhat), megéri. http://www.allati.com/index.php?action=3&product_akt_pt_id=20 Aztán már csak az a dolgod hogy megdícsérd ha ott kaparászik és kicsit megszidd ha máshol:)

Nekem rengeteg kiscicám volt már, 6-8 hónapos korukig nagyon rosszak, rohangál fel le egész nap, játszanak mindennel, de ez normális, hiszen még "gyerekek". Ahonnan veszed ott már szobatisztaságra kellett hogy szoktassák, mert késõbb nehezebb megtanítani neki hogy nem a sarokba kell végeznie a dolgát. Ha nem akarod hogy a körmét a bútorokon koptassa akkor vegyél neki kaparófát, nem olyan drága (én 3000 ft körül vettem olyat aminek doboz is van az alján amibe bebújhat), megéri. http://www.allati.com/index.php?action=3&product_akt_pt_id=20 Aztán már csak az a dolgod hogy megdícsérd ha ott kaparászik és kicsit megszidd ha máshol:)
Mi is panelban lakunk, és már három cicánk is volt itt. Igaziból szerintem cicafüggõ is a dolog, de mi mindig egész kis korában magunkhoz vettük, olyan 2- 3 hónaposan, de mindhárom macsek más természet, a lánycicák inkább heverésztek, a fiú pedig igazi eleven volt, sajnos leszoktatni se lehetett a kapargálásról, mert vhol máshol mindig elkezdte, bár erre akár megoldás lehet a kaparófa. A lényeg amit alkalmaztunk, hogy ha egyedül van a lakásban akkor többnyire csak egy helyiséget hagytunk neki nyitva, és akkor maximum csak ott tud randalírozni.Egyébként szerintem nem gond, ha egyedül van, a beilleszkedésnél nyilván fontos h napokig a gazdi otthon legyen, de elõször 1-2 órára, utána félnapokra is magára lehet hagyni.

3 hetes a kislányom és változó időnként szopizik.1 és 3 óra közt. Szopizás után még 2 órával is jön vissza neki a tejcsi. Mit tegyek? Vigyem orvoshoz? Meg erre az időre hány ml a normális mennyiség amit esznek?

Legjobb válasz: az én fiam 4 hónapos,de még most is elõfordul ilyen.nekem a védõnõ azt mondta,nem gond,valószínûleg egy büfi maradt bent.mondjuk attól is függ a dolog,hogy mennyi jön vissza.

az én fiam 4 hónapos, de még most is elõfordul ilyen.nekem a védõnõ azt mondta, nem gond, valószínûleg egy büfi maradt bent.mondjuk attól is függ a dolog, hogy mennyi jön vissza.
Az én 3 hós kislányom még most is bukik, van úgy, hogy jót alszik, aztán az elõzõ cicizés után HÁROM órával bukik egy hatalmasat. Semmi gondunk, szépen hízik, és nem is volt hasfájós egyébként. Semmi gond a babáddal, a bukás meg majd elmúlik, legkésõbb, ha majd szilárdat eszik.
Az én fiam 2 hetes, ma jött neki is vissza tej még 2 órával szopi után is. Összesen 5-ször. Nagyon megijedtem én is, ugyanez jutott eszembe. Annyi, hogy mielõtt ez történt, a megszokotthoz képest gyorsabban és többet evett, valószínû ez okozta. De én is ott ülök mellette és figyelem, hogy mi történik. A mennyiség pedig, ahogy nekem a doki mondta: testsúlykgonként 130-150 ml. Vagyis ha 3kg, akkor 390-450ml tej, ezt kell elosztani az étkezések számával. Ha 6-szor eszik, akkor evésenként 65-70 gr amit megeszik. Nem mondom, hogy nyugi, mert tudom, milyen ez, engem sem nyugtat meg semmi, csak ha eltelik a nap és nem történt semmi baj. Boldog babázást kívánok Neked!
Az én fiam 4 hós, de még mindig nagyon bukós. Sõt egyre jobban, mivel egész nap jár a keze lába, és ilyenkor mindig jön vissza a tej. Tudom, milyen érzés. Én is nagyon sokat aggódtem és idegeskedtem az elején, de azt mondják, ha hízik rendesen, akkor semmi gond. Ha nem hízik, akkor lehet, hogy refluxos. Állítólag ha elkezdõdik a hozzátáplálás, akkor ez elmúlik.


37+4-hetes kismami vagyok! Hány darab melltartóbetétet vigyek a korházba? Mellszívó is kell?

Legjobb válasz: Vigyél egy csomagot, ha még kell, be tudják vinni késõbb is. A mellszívó is csak a 2-3. napon kellhet, de azért, ha elfér beviheted vagy azt is bevihetik késõbb is, ha szükség lesz rá.

Vigyél egy csomagot, ha még kell, be tudják vinni késõbb is. A mellszívó is csak a 2-3. napon kellhet, de azért, ha elfér beviheted vagy azt is bevihetik késõbb is, ha szükség lesz rá.
Szia!Csak a saját tapasztalatomat írom le.Én amíg bent voltam a kórházban kb.12 friss mamival beszéltem , ebbõl 2-nek volt teje.Általában a 3-4.napon indul meg a tej és ez teljesen normális.Mellszívónak ott lesz a picurkád!!!! Melyikben szülsz? 6 hetes babás
Én moshatót vettem, abból vittem 6 darabot.Szükség is volt rá. (gyorsan szárad)
A kérdező hozzászólása: II.sz nöi Klinikán!
én egy dobozzal vittem be. mellszívót már a 2. napon kellett használnom, mert úgy beindult a tejem, hogy muszáj volt fejnem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!