Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes vagyok Az (160 db)

Hány hetes vagyok? Az utolsó menszi márc 30án jött meg, csütörtökön május 19én voltam dokinál azt mondta 5hetes vagyok?

Legjobb válasz: mensi szerint 7+4 hetes vagy, de valószínû késõbb fogant a babád, ezért látta a doki kisebbnek.

mensi szerint 7+4 hetes vagy, de valószínû késõbb fogant a babád, ezért látta a doki kisebbnek.
A kérdező hozzászólása: akkor nem kell aggódjak hogy túl picikee??
Nem, ne aggódj.

Kismamik! Kérlek benneteket szmoljuk ki, hány hetes vagyok? ! Az utolsó menszim június 26-án kezdődött, abban meg biztos vagyok, hogy a babám július l5-én fogant. Orvoshoz először augusztus l7-én megyek, mert addig szabin van.

Legjobb válasz: 4 hetes vagy, gratulálok :o) Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2010-04-02 Fogamzás feltételezett ideje: 2009-07-10 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 246 Trimeszter: elsõ http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

4 hetes vagy, gratulálok :o) Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2010-04-02 Fogamzás feltételezett ideje: 2009-07-10 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 246 Trimeszter: elsõ http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
Én is egyidõs vagyok veletek, nekem jún. 30-án volt meg utoljára. Boldog babavárást!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, olyan tapasztalatlan vagyok, tele vagyok félelmekkel. Elsõ nagyon tervezett babánk lesz, és 23 éves vagyok. Pár napja aznap amikor meg kellett volna jönnie, nagyon gyengén barnáztam, de azóta elmúlt teljesen, csak annyira félek. Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk egyidõsek, és olyan jó, hogy ennyi segítõkész tapasztalt kismami is van itt :-) Mindenkinek sok jót kívánok, és szeretettel várom írásaitokat priviben is, hogy a késõbbiekben hogy alakulunk
Én is :)
Én is egy idõs vagyok veletek :) Hát ez nagyon jó!
Akkor egyidõsek lehetünk! Még az orvoshoz is erre az idõpontra jelentkeztem be! Milxen kicsi világ. Jó babavárást.
Menses szerint nézik a dokik, hiába tudod, hogy nem félidõben fogant... De uh alapján fognak úgyis kiírni, amúgy meg a mensessel számolt idõpontokból vonj le 5 napot, az a valós :)
VALÓSZINÛ 4HÉT ÉS 6 NAPOS TERHES VAGY, gratula!!!Aprilis 2-re leszel kiirva kb.
Én is.majdnem.Júni 19.-én jött meg utoljára.
Én már 15 hetes vagyok, nekem is elsõ baba és az elején nekem is nagyon bonyolult volt ez a számolgatás, mert nekem sem akkor fogant a baba, amikor a "hivatalos" peteérésem volt, hanem kb 9 nappal késõbb, úgyhogy az elsõ ultrahangnál megijedtem amikor a doki közölte, hogy mekkora a baba. Rögtön hazaszaladtam és megnéztem, hogy ekkora mérethez mennyi idõ tartozik, és láttam, hogy vagy kicsi az idõhöz képest, vagy nem jó a kalkulátor szerinti számolás. Azóta megnyugodtam, beállt minden. A kalkulátort úgy használom, hogy az utolsó mensim napjához hozzáadok 9 napot, amit kiír, hogy hány hetes vagyok, ahhoz képest nézem, mekkora a baba.(vagyis mekkorának kell lennie) Pontosan úgy fejlõdik, ahogy le van írva. Nagyon jó babavárást! Ne aggódj, belejössz!

Azt mondta tegnap a doki, hogy a picikém feje alapján 34, a combcsontja mérete szerint 35-ik hét vége felé járok. Most akkor hány hetes vagyok? Az utolsó mensesem 2008. 05.21-én volt.

Legjobb válasz: A megtermékenyülés idõpontját nehéz 100%-ra megmondani, ebben te lehetsz a "szakértõ" :) Az meg ne zavarjon, hogy a méretekbõl különbözõ idõpontot hoz ki a doki, mert a babák eltérõen fejlõdnek.

A megtermékenyülés idõpontját nehéz 100%-ra megmondani, ebben te lehetsz a "szakértõ" :) Az meg ne zavarjon, hogy a méretekbõl különbözõ idõpontot hoz ki a doki, mert a babák eltérõen fejlõdnek.
nekem a picikém combcsontja kisebb picit, ami "visszahuzza" a heteket, de igy is tobbnek szokta mutatni, mint menzi alapjan, neha egy nappal, neha masfel hettel.. nagy uh-n voltal? mert nekem a magandokim mindig mondja, hogy egy-ket mm-t tevedhet, és akkor maris mas minden, es a korhazi uh gep kicsit profibb, ott nincs akkora hibaszazalek. nekem majus 26.an volt az utolso menzim, 36.1 het, ha abból kivonunk ot napot, akkor te 35.3 hetes vagy, ha jol szamolok igy koran reggel :D a baba biometriai korat meg a "nagy kórházi uh" mondja meg. :) szerintem :)
Az az 1 hét nem oszt nem szoroz :)

Neked hány hetesen írták azt az ultrahang papírodra, hogy koponya a bemenetre illeszkedve, vagy valami ilyesmit?

Ez azt jelenti hogy már közeleg a szülés?

Legjobb válasz: Nekem 36 hetesen, és pont a 41. hétre született. Szóval én még túl is hordtam. De ez nem jelenti azt, hogy neked nem a közelgõ szülést jelzi. Hány hetes vagy? Könnyû Szülést! 1 hetes kisfiú anyukája

Nekem 36 hetesen, és pont a 41. hétre született. Szóval én még túl is hordtam. De ez nem jelenti azt, hogy neked nem a közelgõ szülést jelzi. Hány hetes vagy? Könnyû Szülést! 1 hetes kisfiú anyukája
a 37-38 heti elsõ NST utáni vizsgálaton. úgy hogy: a koponya lazán illeszkedik a bemenetre. fundus: xy/4 ( ilyenkor van a legmagasabban a méh teteje) és semmit nem jelent, mert nekem még szülés elõtt egy órával is magasan volt a baba feje, 41 hét 1 napján született a kis huncut. és indítani kellett, szóval semmit nem jelent...
30.héten. Nem azt jelenti, a babácska lefelé van, fej végû. 4gydrmekes 39hkm.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a álaszokat. még csak 34 hetes vagyok, nemsokára megyek majd ultrahangra, és hallottam hogy van akinek már ilyenkor ráírják a papírjára, ezért érdekelt :)
Nekem pont a múlthéten írták ezt. :D 32 hetes UH-on voltam, és akkor mondták. 33+2 hkm

Most hány hetes vagyok? Voltam védönönél és azt mondta hogy nem tudja hány hetes vagyok a mensitöl számolva 16 hetes vagyok az uh szerint viszont már 17! Akkor most melyiket kell nézni?

Legjobb válasz: mensi szerint haladunk mindig kivéve ha doki mást mond....uh nagyobbat mutatott nekem is mindig 2 héttel ráadásul

mensi szerint haladunk mindig kivéve ha doki mást mond....uh nagyobbat mutatott nekem is mindig 2 héttel ráadásul
A doki dönti el, hogy változtat-e a mensis adatodon az ultrahang alapján. 1 hetes vagy kevesebb eltérésnél nem jellemzõ, hogy felülírják a várható idõpontot, pláne, ha a baba nagyobb az uh. szerint.
Nekem meg pont nem a menses alapján nézték, hanem az UH-os adatok alapján!!!!!! Nekem azt mondták az a döntõ!!!!
szia, Úgy kell számolni, hogy uccsó mensihez hozzáadod a 9 hónapot, és a napokhoz hozzáadod, vagy kivonod azt a difit, ami a 28 napos ciklushoz képest eltér nálad. Pl. ha 32 napos a ciklusod akkor (32-28=4)+4 nap.

Nem értem! Az utolso mensi szerint 24 hetes vagyok, a nögyógyászom szerint 25 hetes vagyok! A védönö ma mégis azt mondta hogy csak 23 hetes kismama vagyok! Most akkor hány hetes vagyok?

Augusztus 23-án volt meg az utcso mensim akkor most számoljam ki?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!

Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az utolsó szerint 24+2 hetes vagy, a doki gondolom az UH méretek alapján kalkulál többet. A védõnõt nem értem, nem hiszem, hogy annyira "amatõr", hogy nem tudja, hogy kell számolni. Az meg egy külön történet, hogy a védõnõnek a terhességi heteket a doki által írtak szerint kell tudomásul vennie, és nem hiszem, hogy ezt neki felül kell bírálni.
Nekem az orvosom azt mondta hogy a kórházi uh amit kimutatott dátum ahhoz kell számolni.Nekem pl.van 3 dátumom amire "kivagyok írva" de a kórházi uh-t nézem így tudom majdnem biztosan hány hetes vagyok.Kellemes babavárást:) 37 heteske
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket! Az augusztus 23 az az elsõ napja volt a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: Igen az volt a mensim elsö napja!
Szia, Számolva 24w2ds vagy, méret szerint lehetsz 25, de a harmadik 23 sehogy sem stimmel...(22re azt mondom belefér, de a 23?) Nem lehet, hogy a védõnõ levonta a 2hét nemterhes terhességed? Mert ott a méretek alapján lehetne, de ott is a számolttól kéne néznie... Szerintem maradj a 24hetesnél:) azt tudod számolni, a méretek meg változnak +-:) 20heteske:) (méret alapján 22heteske)
szia, nekem 3, 5 hét különbség van a 2 dátum között!!! szóval ne aggódj amiatt a 2 hét miatt, majd jön amikor akar a baba. De szerintem az uh szerintit nézd

Van olyan terhességi teszt ami azt is kimutatja hány hetes vagyok?

Mennyibe kerül és hol lehet megvásárolni?

Legjobb válasz: Szia, van ilyen teszt igen Clearlblue digitális terhességi teszt! Kimutatja hogy hány hetes terhes vagy! 3 hétig mutatja csak, utánna csak annyi jelenik meg hogy 3+ ! dm-ben vehetsz vagy gyógyszertárban ... nekem kimutatta 12 napon (tehát aktus után 12 nappal)

Szia, van ilyen teszt igen Clearlblue digitális terhességi teszt! Kimutatja hogy hány hetes terhes vagy! 3 hétig mutatja csak, utánna csak annyi jelenik meg hogy 3+ ! dm-ben vehetsz vagy gyógyszertárban ... nekem kimutatta 12 napon (tehát aktus után 12 nappal)
Clear Blue digitális teszt kimutatja a terhesség korát is. Asszem olyan 1600 FT. Az aktustól számított 13. napon már valószínûleg kimutatja. 14. napot szoktak mondani. Hány naposak a ciklusaid, hogy úgy sejted a menstruáció elõtt héten eshettél teherbe? Mert peteérés elvileg 14. napon van, persze eltérhet. Mondjuk nekem 35 napos ciklusban 21. napon volt.
Clearblue digitális teszt, 3000 ft körül. Patikában kapható, de láttam már DMben is. Ha már késik, tesztelj nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!! Nekem átlagban 31 naposak a ciklusaim. December 2.-ra nem vártam. Hála Istennek nekem mindig pontos így tudtam elõre tervezni. A párommal dec.26.-án voltunk együtt akkor eshettem teherbe(nagyon remélem) orvos is megerõsítette hogy így lehetséges a teherbeesés.
:)

Ha nem tudjuk a fogantatás időpontját csak az uh-s méretekből derül ki hány hetes vagyok és mikor van a szülés várható időpontja, akkor mikortól menjek szülési szabadságra? Onnantól ha a baba megszületik? Most táppénzen vagyok, 27 hetes.

Legjobb válasz: Attól ugyanúgy elmehetsz a kiírt dátum elõtt 28 nappal vagy hogy van ez. Attól,h. nem tudod mikor volt az utolsó menzeszed még tudod,h. 27 hetes vagy.

Attól ugyanúgy elmehetsz a kiírt dátum elõtt 28 nappal vagy hogy van ez. Attól, h. nem tudod mikor volt az utolsó menzeszed még tudod, h. 27 hetes vagy.
Valamilyen dátumod gondolom azért van a szülés várható idõpontjáról, és ehhez kellene számolni. Ha kereseted alapján maximális gyedre leszel jogosult akkor jobban jársz, ha nem veszed ki elõre. Maradhatsz nyugodtan táppénzen végig és majd csak a szülés napjától ketyeg a szülési szabadság.
A szülési szabadság a várható szülés elõtti 4-6 hétben már igényelhetõ. Nos nehezebb, ha nincs pontos dátum. Én is így vagyok. :) A mensi alapján 31 hetesek lennénk, de az uh alapján 22 hetes. (maradt ki mensim) Így is tudnak mondani várható idõpontot. Nekem is mondtak már az elején. Tartom magam ahhoz, bár én szerintem kicsit hamarabb fog jönni a babó. Nehéz elmagyarázni, de ha az uh alapján 22 hetes (ami azt jelenti, hogy a fogantatásától számítva 22), akkor két hét csúszás van. Szóval szerintem ha adnak idõpontot, ahhoz tarthatod magad. Amúgy meg hiába van mindenkinek idõpont, a baba dönti el, mikor jön! :) Minden jót! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hát akkor akkor járok jól ha onnantól megyek mikor megszületik.Köszi a válszokat.
Igen, anyagilag mindenképpen így jársz a legjobban!
Igen, sokkal jobban jársz ha szülés után használod ki ezt a lehetõséget így tovább fog tartani.:) A barátnõm is így csinálta és én is így fogom mert így egyszerübb is, mert azért tényleg pontosan nem lehet tudni mikor gondolja a babó hogy már szûkös neki a hely és keres egy tágasabbat ide ki:XD Üdv 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszokat, ha leírom az okot mért nem tudom talán meg is értitek:máj. 2-án hagytam abba a fogamzásgátlót és aztán nem jött meg egyszer sem csak a terhességi tünetek jöttek, és már 3x monták nagyobbnak a számított hétnél és ugye minden forint számít.Mindenkinek minden jót!

Júli 11-14ig tartott az utolsó menzeszem. Szerintetek hány hetes vagyok?

Holnap megyek elöször n?gyógyászhoz. Mit fog csinálni? Hogy zajlik az elsö vizsgálat? Nagyon izgulok! :-)

Legjobb válasz: 9 hetes vagy. megvizsgál,kapsz egy csomó beutalót,és uh idõpontot,mindent el kell végeztetned,majd a leletekkel elmész a védõnõdhöz,õ kiállítja a kiskönyvedet,amivel 12 hetesen vissza kell menned a dokihoz

9 hetes vagy. megvizsgál, kapsz egy csomó beutalót, és uh idõpontot, mindent el kell végeztetned, majd a leletekkel elmész a védõnõdhöz, õ kiállítja a kiskönyvedet, amivel 12 hetesen vissza kell menned a dokihoz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :-)
Én mikor elvoltam és mondtam, hogy kimaradt egybõl UH-ra küldtek és akkor már 7+3napos voltam. Nõ doki meg sem vizsgált.
A kérdező hozzászólása: Az meg h lehet? :O
Akkor nem a nõgyógyász igazolja a terhességet ugyanis õ még nem érzi annyira aprócska õ csak egy citológiát vesz le. Az ultrahang alapján nyilvánítanak terhesnek. Azért nem vizsgálgat agyon a nõgyógyász. Nekem legalább is így volt. Mihelyst megtudtam h terhes vagyok és elmentem a dokihoz az volt az elsõ h vett egy citológiát és leküldött uh-ra. Amit ott kaptam eredményt visszavittem és írta ki a papírokat amivel meg mennem kellett a védõnõhöz és õ pedig a kis könyvemet töltötte ki. http://szuloklapja.hu/baba/body/kalkulator.php?VALASZTAS=szu.. itt is ki tudod számolni hol tartasz a terhességben és hétrõl hétre követheted h milyen a babád. Nekem nagyon tetszik minden héten elolvasom én is :) És még azt is megtudhatod mikorra várható a szülés dátuma. Nekem március 9. írt és az orvos 11-re írt ki szóval majdnem totál pontos. :) 14+5 hkm
Pénteken voltam nõdokinál és 8hetes terhes vagyok láttam a kicsi babámat is meg a szívét is láttam ahogy dobogott csodás érzés volt! :)

Kismamik! 21 hetes vagyok, az normális, hogy szinte csak este érzem a babám mozgását? Mitől lehet, hogy ilyen lusti, a melegtől? Hány hetes kortól érezhető többször egy nap?

Legjobb válasz: Szia! A lényeg, hogy mozog!! Biztosan hat rájuk v.milyen szinten a meleg, én is 21 hetes vagyok, és ha ilyen pokoli meleg van, csak reggel és este igazán aktív a babám. Próbálj meg a hûsben maradni és pihenj sokat, az mindkettõtöknek jót tesz. De nem kell aggódni.

Szia! A lényeg, hogy mozog!! Biztosan hat rájuk v.milyen szinten a meleg, én is 21 hetes vagyok, és ha ilyen pokoli meleg van, csak reggel és este igazán aktív a babám. Próbálj meg a hûsben maradni és pihenj sokat, az mindkettõtöknek jót tesz. De nem kell aggódni.
En is egykoru vagyok veletek, nalam hajnalban van rugi, sokszor egesz nap semmi, aztan este megint...szerintem olyan 24 26 het fele lesz az amikor tobbet erezzuk...meg befele is rughatnak, azt meg nem erezzuk meg addig amig pici
Sziasztok!Az én babóm rengeteget mozog egész nap.Azon szoktam gondolkodni, hogy mikor pihen már egy kicsit.Reggeltõl késõ estig (10-11-ig)boxol, amit nagyon élvezek.Nektek ilyenkor nem szokott több lenni a gyomorsavatok? 30 hetes km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!