Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes végzik el (3 db)

A spirál ellenére úgy néz ki terhes lettem! Hány hetes korig végzik el az abortuszt, vagy meg lehet e így tartani?

Legjobb válasz: Mindenképp menj orvoshoz! Az abortuszt ha jól tudom 12 hetes korig végzik. Ha meg lehet tartani (ezt én sem tudom sajnos), megtartod? Nagyon akarhat titeket, ha a spirál ellenére is összejött :-)

Mindenképp menj orvoshoz! Az abortuszt ha jól tudom 12 hetes korig végzik. Ha meg lehet tartani (ezt én sem tudom sajnos), megtartod? Nagyon akarhat titeket, ha a spirál ellenére is összejött :-)
A hugom is így lett, egészséges, 20 éves.

Időzített császármetszésnél hány hetes korban végzik el a műtétet?

Legjobb válasz: Erre nincs olyan válasz, hogy minden esetben az X. héten végzik el. A dolog függ attól pl., hogy mi a császár metszés indoka. Többedik császárnál általában nem engedik a 38. hétnél tovább hordani. Az összes elõzmény ismeretében az orvos dönt.

Erre nincs olyan válasz, hogy minden esetben az X. héten végzik el. A dolog függ attól pl., hogy mi a császár metszés indoka. Többedik császárnál általában nem engedik a 38. hétnél tovább hordani. Az összes elõzmény ismeretében az orvos dönt.
Nekem a betöltött 38.héten volt a császárom, de a betöltött 39. héten lett volna, csak nagyon sok jósló fájásom volt, amiket az NST is jelzett, így azt mondta a dokim inkább hozzuk elõre a betöltött 38.hétre.

Hány hetes korban végzik el az NSD vizsgálatot?

Legjobb válasz: Nem tudom mire gondolsz, mert ilyet a neten sem találtam. Az NST-t a 36. héttõl kezdik, hetente, majd az utolsó héten akár sûrûbben is menni kell.

Nem tudom mire gondolsz, mert ilyet a neten sem találtam. Az NST-t a 36. héttõl kezdik, hetente, majd az utolsó héten akár sûrûbben is menni kell.
A kérdező hozzászólása: KÖszi:) Bocsi.csak félre nyomtam :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!