Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes végzik (5 db)

Terheléses cukor vizsgálatot hány hetesen végzik? és mitől függ, hogy ki kap tejes-zsömlét vagy cukros lötyit?

Legjobb válasz: Hogy ki mit kap, az attól függ, mi a szokás éppen ott, ahol ezt a vizsgálatot neked elvégzik. Úgy tudom a 24.héten csinálják általában, nekem egy picit korábban volt 23+ néhány napos lehettem, de senki nem szólt semmit. Nekem teljes vérképpel együtt nézték, mivel arra kíváncsi volt már a doki, így picit hamarabb mentem.

Hogy ki mit kap, az attól függ, mi a szokás éppen ott, ahol ezt a vizsgálatot neked elvégzik. Úgy tudom a 24.héten csinálják általában, nekem egy picit korábban volt 23+ néhány napos lehettem, de senki nem szólt semmit. Nekem teljes vérképpel együtt nézték, mivel arra kíváncsi volt már a doki, így picit hamarabb mentem.
Már csak cukros vizet itatnak, a tejes megoldás a régi metódus volt sajnos. 24. és a 26. hét között van a vérvételsorozat.
Sziasztok! Régi módi vagy nem? Nekem zsemlét kellett ennem 2 dl tejjel. Utána bökött 1 órára rá a védõnõ. Azt mondta ha ez az eredmény rossz lenne akkor kell inni a cukros akármit. 39+1 hetes kismami (Szfvár)
Nekem csak zsömi+tej volt.A dokim mondta, hogy nem akar kínozni a cukros löttyel.Örök hálám... 39 h
Nekem már háromszor nézték, és még lesz egy. És semmi gondom nincs, eddig minden terhelés jó lett. 16.héten és a28. héten volt Zsemle + tej , közben a 24. héten cukros víz, és nemsokára a 36. héten lesz még egy zsemle + tej mérés.

A spirál ellenére úgy néz ki terhes lettem! Hány hetes korig végzik el az abortuszt, vagy meg lehet e így tartani?

Legjobb válasz: Mindenképp menj orvoshoz! Az abortuszt ha jól tudom 12 hetes korig végzik. Ha meg lehet tartani (ezt én sem tudom sajnos), megtartod? Nagyon akarhat titeket, ha a spirál ellenére is összejött :-)

Mindenképp menj orvoshoz! Az abortuszt ha jól tudom 12 hetes korig végzik. Ha meg lehet tartani (ezt én sem tudom sajnos), megtartod? Nagyon akarhat titeket, ha a spirál ellenére is összejött :-)
A hugom is így lett, egészséges, 20 éves.

Hány hetes kortól kell nst vizsgálatra menni? Milyen sürün? Ezt nem a nögyógyász végzi, ugye?

Legjobb válasz: Nálunk a terhesgondozóban végzik,én úgy tudom, a 36. héttõl.Én még nem voltam. 25 hetes kismami

Nálunk a terhesgondozóban végzik, én úgy tudom, a 36. héttõl.Én még nem voltam. 25 hetes kismami
36. hét után hetente, és úgy tudom, nem a nõgyógyász végzi, külön rendelõ van rá általában.
Nálunk (baján)36.tól csinálták, és hetente.Nem a doki csinálja.
Én 37 hetesen voltam elõször, nem a dokim csinálta. Összesen kétszer csinálták nekem, a 37. héten, meg a 38. elején, de már azon a héten meglett a baba :)


Időzített császármetszésnél hány hetes korban végzik el a műtétet?

Legjobb válasz: Erre nincs olyan válasz, hogy minden esetben az X. héten végzik el. A dolog függ attól pl., hogy mi a császár metszés indoka. Többedik császárnál általában nem engedik a 38. hétnél tovább hordani. Az összes elõzmény ismeretében az orvos dönt.

Erre nincs olyan válasz, hogy minden esetben az X. héten végzik el. A dolog függ attól pl., hogy mi a császár metszés indoka. Többedik császárnál általában nem engedik a 38. hétnél tovább hordani. Az összes elõzmény ismeretében az orvos dönt.
Nekem a betöltött 38.héten volt a császárom, de a betöltött 39. héten lett volna, csak nagyon sok jósló fájásom volt, amiket az NST is jelzett, így azt mondta a dokim inkább hozzuk elõre a betöltött 38.hétre.

Hány hetes korban végzik el az NSD vizsgálatot?

Legjobb válasz: Nem tudom mire gondolsz, mert ilyet a neten sem találtam. Az NST-t a 36. héttõl kezdik, hetente, majd az utolsó héten akár sûrûbben is menni kell.

Nem tudom mire gondolsz, mert ilyet a neten sem találtam. Az NST-t a 36. héttõl kezdik, hetente, majd az utolsó héten akár sûrûbben is menni kell.
A kérdező hozzászólása: KÖszi:) Bocsi.csak félre nyomtam :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!