Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes tudják a (17 db)

Hány hetesen tudják megmondani a baba nemét?

Legjobb válasz: Volt ma már hasonló kérdés, az elõzõ válaszoló belinkelte. Egyébként annyira változó, orvosfüggõ vagy szonográfusfüggõ. Az én orvosom kb. a 18. héten tudott mondani valamit, de azt sem biztosra. Miközben a 13. heti 4D-n már elég biztos volt a szonográfus hölgy. Szóval, ha elõbb szeretnéd tudni, érdemes 4D-re elmenni. Amúgy általában a 20. hétig nagyjából ki szokott derülni. Leghamarabb pedig általában úgy 12-13 hetesen tudják mondani.

Volt ma már hasonló kérdés, az elõzõ válaszoló belinkelte. Egyébként annyira változó, orvosfüggõ vagy szonográfusfüggõ. Az én orvosom kb. a 18. héten tudott mondani valamit, de azt sem biztosra. Miközben a 13. heti 4D-n már elég biztos volt a szonográfus hölgy. Szóval, ha elõbb szeretnéd tudni, érdemes 4D-re elmenni. Amúgy általában a 20. hétig nagyjából ki szokott derülni. Leghamarabb pedig általában úgy 12-13 hetesen tudják mondani.
Nekünk a 18. héten mondták tutira, hogy kisfiú és így is lett. 34hkm
14. héten megsaccolta a doki h lány. lányom van.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, 12 hetes vagyok és nagyon kiváncsi hogy fiam illetve lányom lesz!
Nekünk 19 hetesen mondták meg elõször.Most 27 hetesek vagyunk és azóta is az ultrahang (a 4D-s is) kislányt mutat:)

2D-s ultrahangon hány hetesen tudják leghamarabb megmondani a baba nemét?

Köszi!

Legjobb válasz: Van olyan orvos, aki megmondja 14-15 hetesen is, de 18. hét környékén már nagyon jól látható.

Van olyan orvos, aki megmondja 14-15 hetesen is, de 18. hét környékén már nagyon jól látható.
Nekem a 12. hetin már 80%-ra megmondta, a 18. hetin azt mondta a szonográfus hölgy, hogy a nyakát teszi rá, hogy kisfiú.
A fiam mindig úgy fordult, hogy nem lehett látni. 38 hetes voltam mikor megmutatta :)
szius. nekem a 22.heten mondtak meg.
bocsi: lehett= lehetett :)
Ez mindenképpen a babától függ, hogy hogy helyezkedik. Látszik vagy sem. Nekem a 15 héten már megmondták. Tudnillik, ha látnak ott valamit, akkor tuti fiû, ha nem késõbb már nem nõ ki.
Neke az István kórházban a kötlezõ 12.uh-n 100%-ra kisfiút mondtak.Azóta is az. 29hetes pocis

Hány hetesen tudják megmondani, hogy a babám milyen nemű lesz?

Legjobb válasz: a 16 héten szokták már tudni, ha ugy fordul a pici, de nekem még 19 hetesen nem látszott sajnos.

a 16 héten szokták már tudni, ha ugy fordul a pici, de nekem még 19 hetesen nem látszott sajnos.
szia.16-18 hét körül megtudják mondani ha a kicsi is ugy akarja!nekem 18 hetes uh megtudták mondani pedig 2 babácskát várok de nem voltak szégyenlösek.boldog babavárást!
Nekem a 18. héten mondta a doki sima 2D-n, hogy 90%, hogy lány. Aztán egy hét múlva a genetikai UH-n 100%ra megmondta, hogy picilány, láttuk is a punciját!:-)
Én ma megyek 3D-uh ra, eddig nem mutatta magát!Ma már remélem nem igy lesz :) nagyon kiváncsi vagyok mostmár rá (26hetesek vagyunk)
nekem a 32. uh-n tudták megmondani

Hány hetesen tudják megmondani, hogy fiú vagy lány a baba?

Legjobb válasz: szia, nekem 2D /sima/ u.h.-on a 19.héten tudtuk meg, hogy fiúcska :D

szia, nekem 2D /sima/ u.h.-on a 19.héten tudtuk meg, hogy fiúcska :D
Nekem a 12 heti 4d uh-án 60 %-ra mondták hogy fiúcska, rá 4 hétre megint voltam, ott már összetéveszthetetlenül volt kukacunk! :)
A barátnõmnek a 14.héten megmondták 4d-n hogy fiút vár.
Nekem a 18.héten már látható volt, hogy fiú, attól függ hogy mutatkoznak forgolódnak a pocakodban.
Én 34 hetes vagyok és ma tudták elösször megmondani, hogy 100% kisfiú.
18hetes genetikai 4d-ultrahangon tudtuk meg hogy kukis.Üdv 28.hetes kismama
Ha szerencséd van már a 18. hetesen is meg tudják mondani, ha úgy látszik. Nekem akkor csak tippeltek, hogy kislány lesz, de nem volt biztos és mi most a 26.héten tudtuk meg 4D-n, hogy tényleg az lesz.
Nekem 30 hetesen tudták megmondani.
Szia! Én 22 hetes vagyok, de eddig mindig úgy feküdt a huncut, hogy nem lehetett látni:)
Nekem a doki 18 hetesen tippelte meg 90%-ra 2D-n, hogy lány :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)

Mikor tudják megmondani a baba nemét? Hány hetesen? Nektek hány hetes Uh vizsgálat során mondták meg?

Legjobb válasz: A lányomnál 18 hetes uh-n mondták meg! De a fiamnál már a 13 hetesen!

A lányomnál 18 hetes uh-n mondták meg! De a fiamnál már a 13 hetesen!
16 hetesen mutatta meg magát, addig nagyon szégyenlõs volt.A férjem állítottam, hogy lány....igaza lett!!!:) )))(4D-s ultrahangon) 17hkm
15 hetes uh-on már láttuk a kukacot :)
Most vagyok 19 hetes, de már 3-szor mondták, hogy fiú. Elõször a 12. heti uh-on, amit magam is alig akartam elhinni, holott mutatta az orvos a "nyomokat". Aztán 18. héten megerõsítette egy másik orvos, tegnap pedig a magánrendelésen mondták harmadszorra. Nagyon örülök, hogy így korán tudjuk már, mert az elsõ terhességemnél csak a 26. héten egy 4D uh-on tudtuk meg. Addigra már alig vártam, hogy tudjam.
Szia. Nekem a 18. héten a kórházi uh. mondták, hogy talán fiú, de meri biztosra mondani utána a dokim mondta 20 hetesen, hogy õ is mint ha fiút látni, de nem biztos :D Aztán mentünk hozzá a 24 héten és akkor már azt mondta, hogy tuti fiú :D 25+6 héten mentünk 4D-re ott azt mondta a doktornõ, hogy ezt el sem lehet téveszteni, tuti, hogy fiú :D Nagyon éles bizonyítékot kaptunk róla, de elég sokat kellett várni rá. Bár az elejétõl sejtettem, hogy csak fiú lehet :D Boldog babavárást :)
a lányomnál 21 hetes mondták, hogy csajszi, a mostani pocaklakónál 20 hetesen mondták, hogy fiú.Áprilisban lesz a következõ uh, de addig beiktatunk egy 4d-s uh-t is.Kíváncsi vagyok mit mondanak.:)
28 hetesen mutatta meg magát elõször és akkor se mondták 100%-ra, hogy lány. Rá 1 hétre mentünk 4d-re, nah ott is megmutatta magát! Szóval én a 29. héttõl tudom csak a nemét. 35+1hkm
A kérdező hozzászólása: Még csak 6 hetes vagyok de nagyon kíváncsi. Mindegy mi lesz, de szeretném már tudni, hogy hogyan készüljünk. Köszönöm a válaszokat
Elsõ babánál elvileg 18 hetesen. Enyémnek nem pont akkor kellett aludnia és pont hason volt szoval még tülkön ülök hogy milyen lesz. Hány hetes vagy? Boldog baba várást 26hkm
18. héten tudta megmondani. Ha nagyon jó gépen nézik, és jó a szonográfus, akkor már a 12. héten is meg tudja mondani.
Ez attól függ hogy hogyan fekszik a baba.Nekem a 30.héten tudták megmondani hogy kislányom lesz, addig nem mutatta meg magát.A 12.heti uh.-on fiút mondott a doki.
12 hetesnél meg tudta volna mondani az orvos, de akkor még nem voltam benne biztos hogy akarjuk-e tudni a nemét születése elõtt. Végül nem bírtam ki, és a 18 hetesnél megkérdeztem. Persze akkor nem látszott, úgyhogy valamikor a 22. héten tudtam csak meg.

A 4D ultrahangon hány hetes kortól tudják biztosra megmondani a baba nemét?

Legjobb válasz: 12 hetesen már meg tudják mondani, ha mutatja magát a pöttöm. Ha nem mutatja, akkor lehet még a 30. héten se:) De általában a 18. hét után lehet látni. A mi fiunk rejtegette magát 24. hétig:) ҝ

12 hetesen már meg tudják mondani, ha mutatja magát a pöttöm. Ha nem mutatja, akkor lehet még a 30. héten se:) De általában a 18. hét után lehet látni. A mi fiunk rejtegette magát 24. hétig:) ҝ
Nekem a 12.heti genetikain már 100%-ra mondták, hogy kisfiú, a 18.héten mentem 4D-re, ott pedig tényleg egyértelmûen látszott. Azóta már 5 hónapos a fiam.
Nekem a 16. hetes 4D UH-n 100%-ra mondták, hogy kisfiú lesz. Többször is megmutatta vizsgálat közben, de persze majd akkor lehetünk biztosak benne, ha megszületett :) 19 hetes kismama
Én most a hétvégén voltam (19hetesen) és rendesen láttuk a kukacot.
Nekünk 14 hetesen már meg tudták mondani, hogy fiú.Most 31 hetes és azóta is fiú maradt :) ))
Az ultrahangos nõ azt mondta, hogy a 27. hét után sok kislányból lesz kisfiú, mert a herék akkor szállnak le. Na meg persze az is kell, hogy a baba ne takarja magát a "kényes" helyeken. :-) De biztosat csak két dolog tud mondani: a magzatvízvizsgálat és a szülõszoba.
senki sem fogja biztosra mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Most vagyunk a 16. hétben, a 20. héten gondoltuk a 4d-t. Remélem nem lesz szégyenlõs a picink. :)
aki 100%ra mondja a gyerek nevét az valószínûleg Istennek képzeli magát. :DDDD
Szia!Nekem 22 hetesen egyértelmû kislány látszódott a 4d uh-on!23 hetes kismama
Nekem szülés elõtt 4 nappal sem tudtak 100%osat mondani, pedig nem csak egy helyen voltam 4d-n!
16 hetes 4d uh-n szépen látszódott, hogy kukija van!
Mi 13 hetesen mentünk el 4D-re, direkt azért, hogy megtudjuk a picurka nemét (már van két lányom:) ), egy tapasztalt nõ volt a szonográfus, aki 99%-ig biztosra mondta, hohy kisfiunk lesz! Azóta minden egyes sima UH-on megerõsítik ezt! 34 hetes kismami

Hány hetes korban tudják a legpontosabban megmondani, hogy hány hetes is vagy valójában? Minél korábbi terhességnél?

Legjobb válasz: Szia! Minél kisseb a terhesség,annál pontossabb a kor meghatározása.5-6hét

Szia! Minél kisseb a terhesség, annál pontossabb a kor meghatározása.5-6hét
Igen, minél kisebb, annál pontosabban. De pl nekem minden uhom napra pontos volt-érdekes módon és már 25 hetes vagyok.-) Néha elõfordulnak eltérések, van hogy a baba jobban nõl , van hogy kevésbé. Jó, ha te adsz magadnak egy idõt (az utolsó mensidhez képest) és tudd, hány hetes is vagy.-)

Hány hetes kortól tudják meg mondani, hogy fiú vagy lány lesz a baba?

Legjobb válasz: A lányomnál 18 hetes UH-on már látszottak a nagyajkak. Most 12 hetes vagyok, remélem 1 hónap múlva fütyit fogok látni!

A lányomnál 18 hetes UH-on már látszottak a nagyajkak. Most 12 hetes vagyok, remélem 1 hónap múlva fütyit fogok látni!
Én a 17.-en tudtam meg.
en 28ik hetben vagyok s meg most sem mutatta magat, pedig nagyon kivancsi lennek ra.
Ehhez 3 dolog kell. 1.egy jó pozícióban fekvõ picimanó. 2. egy jó szakértõ szonográfus. 3. jó uh gép, nem feltétlenul kell 4d-snek lennie. Ha ezek megvannak, akár 12.héten meg tudják mondani. Nálam mind a 2x így volt.
20hetes
18. heti UH-on.
Nekem 12 hetesen mondta az ultrahangos bácsi, sima 2D-s uh-n, hogy kisfiú.Azóta is az.:) 26hetes pocis
Attól is függ, hogyan fekszik, és ki nézi... 34. héten tudtam meg hogy kislány lesz.
nekem 17 hetesen mondták meg 4d-n

A 28-29. heti ultrahangon mennyire tudják pontosan megállapítani, hogy hány hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: A combcsont hosszusagabol barmikor meg tudjak allapitani, mert az sosem "hazudik". Az orvos csak lemeri az UH-n es a gep mar ki is irja.

A combcsont hosszusagabol barmikor meg tudjak allapitani, mert az sosem "hazudik". Az orvos csak lemeri az UH-n es a gep mar ki is irja.

Ki hány hetesen ment 4D ultrahangra? Milyen volt? Látszodot minden? A nemét is meg tudják ugye mondani?

Legjobb válasz: Mi 25 hetesen voltunk. Nagyon szépen látszódott minden, még a haja is (haj=pihék a fején), és már szép baba pofija volt.

Mi 25 hetesen voltunk. Nagyon szépen látszódott minden, még a haja is (haj=pihék a fején), és már szép baba pofija volt.
13 hetesen voltunk elõször, akkor már megmondták a nemét, akkor még nem volt babaformája. 2x 25 hetesen voltunk, akkor már minden jól látszott.
Mi a 19.héten voltunk.Nagyon jó volt!!!A nemét mi akkor már tudtuk, de amúgy szépen meg is mutatta, hogy kisfiú:) És ma megyünk megint, most vagyok 25+5 hetes.Izgatottan várom, hogy újra lássuk!!!
28 hetesen voltam minden nagyon jól látszódott (a kukaca is :) ))), hatalmas élmény volt.
Nekünk a 12. héten 2D uh-gal megmondták, hogy kislányunk lesz.:) A 26. héten tervezünk elmenni 4D-re.
24 hetesen. Nagyon klassz volt. A ferjem csak beszelt es beszelt a technikussal, en meg csak csendben bambultam a kivetitot...csorgo konnyekkel. Lattuk a kukacat is....nekumk hatalmas elmeny volt!
Elõször a 12. héten voltunk, a kombinált teszttel együtt csinálták. Megmondta a szonográfus, hogy kislány. Azóta már többször voltunk 4D-n és még mindig kislány. Amúgy nekünk szuper élmény volt mindegyik, férjem is jobban bele tudta élni magát ebbe az egészbe. Látszódott minden, aminek kell mindannyiszor :) Méregettük, nézegettük, nagyon jó volt. Most már nem megyünk többre, legközelebb sima uh, majd igazi 3D :) 31 hkm.
Mi tegnap voltunk...26 hetesen.Elvileg.Csakhogy baba 28 hetesnek felel meg.Nagyon jól látszódott, mocorgott.Doki alapos volt.A nemét már tudtuk, kisfiú, de tegnap is megfigyelhettük a valamijét..:-)
Már a 13. héten meg tudják mondani a nemét, ha úgy fekszik a baba.
A kérdező hozzászólása: Mi ma voltunk 26 +6 nap! 1 órán keresztül nem tudtuk felébreszteni olyan jót szundikált éppen! De a méretei alapján 29+3 hetesnek felel meg! Változot a kiírt dátum igy meik dátum a mérvadob???? Meik dátum a valos??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!