Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes tartja egy (3 db)

Ciklusom 49-ik napján tartok, általában 33 napra szokott megjönni, de mivel késett, csináltunk reggel egy tesztet, ami egyértelmű pozitív lett! Hány hetes terhes vagyok most?

2 hetet késett! Most hány hetes terhes lehetek? Én úgy számoltam, hogy 6 hetes, jól gondolom? Egyébként nagyon boldog vagyok, nagyon vártam már a 2 csíkot!:)) Köszönöm és Boldog Új Évet mindenkinek!

Legjobb válasz: 6 hét 6 napos vagy, holnap 7 hetes!

6 hét 6 napos vagy, holnap 7 hetes!
Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja?
A kérdező hozzászólása: Ja és kedves utolsó, neked is hatalmas gratula!!Most hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia kedves utolsó! Igen, vannak tünetek:mellfeszülés, fájás, rájuk se birok feküdni, bizonyos ételek megkívánása, majd másnap ugyanezek megutálása, nem kívánom a kávét(pedig kávéfüggõ voltam), izzadás, fáradékonyság Kb ennyi. Neked?
szia elõször is gratula :) én november 15.ére nem vártam nem is jött meg én is nemrég tesztetltem pozitivat :) http://bertengo.com/kalkulatorok/szuletes-kalkulator/ Én ezt szoktam nézni :) Vannak már tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gratulációt mindenkinek, és én is gratulálok! A tesztet ma csináltam meg elõször, elõtte nem csináltam tesztet, ez volt az elsõ tesztelésem Gabriel tesztel. Ki akartam várni a hetes késést, nem akartam csalódni. És nagyon boldog voltam és vagyok, igazából fel se fogtam még. :) )
Akkor már dobog a szíve a picidnek! Én pár napja voltam uh-on és pulzált a szívcsõ, nagyjából egyidõs babás vagyok veled. GRATULÁLOK KISMAMA! :-)
Szívbõl gratulálok! :) egy négy gyermekes anya
Gratulálok Neked, boldog baba várást! :) Megkérdezhetem, hogy elõtte csináltál-e tesztet?
elõször is gratulálok:) )) van egy csomó kalkulátor a neten, szóval ki is tudod számolni, de az utolsó mens. elsõ napjától számolják, ha jól tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, nagyon aranyos vagy! Minden jót és Boldog Új Évet!
A kérdező hozzászólása: November 13-án volt az utolsó menstruációm elsõ napja.
Nekem is ezek a tüneteim de már nem bírok ülni se :S éjszaka többször is felkelek ma vagyok 7 hetes.Semmi kaját nem kívánok csak édességet mér fogytam 3 kg.Én Miskolci vagyok te ?

Hány hetes korától tartja egy kisbaba a fejét?

Mikortól nem kell már mindig fogni neki a fejét?

Legjobb válasz: 3 hónapos babának már stabilan tartania kell a fejét, ha nem gyógytornászhoz küldik. Az enyém kb. 2-2,5 hónapos korától tartotta.

3 hónapos babának már stabilan tartania kell a fejét, ha nem gyógytornászhoz küldik. Az enyém kb. 2-2, 5 hónapos korától tartotta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! A kisfiam mindjárt tölti be a 6. hetet, akkor ezek szerint már nem kell sokat várni :-)
Teljesen stabilan kb 3, 5 hónapos korától tartotta a kislányom a fejét és eszembe se jutott sem nekem, sem a dokinéninek gyógytornászhoz küldeni, sõt azt mondták rá, hogy nagyon erõs baba, úgyhogy ha kicsit késõbb kezdi stabilan tartani a buksiját akkor se aggódj!

Szerintetek normalis h 30hetesen minden nap hanyok valamitol es rosszul vagyok mikor terhess lettem akkor 12 hetig tartot de most mar egy hete ugyan ugy vagyok mind 12 hetesen ez normalis?

Legjobb válasz: Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.

Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.
a gyomorsavadat érzed feljönni? mert én emiatt akarok állandóan hányni
A kérdező hozzászólása: nem abszolut nincs gyomorsavam csak egyszeruen hanyigerem lessz es hanyok:(
hát nem tudom akkor. a doki mit mond?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!