Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes tartja (5 db)

Ciklusom 49-ik napján tartok, általában 33 napra szokott megjönni, de mivel késett, csináltunk reggel egy tesztet, ami egyértelmű pozitív lett! Hány hetes terhes vagyok most?

2 hetet késett! Most hány hetes terhes lehetek? Én úgy számoltam, hogy 6 hetes, jól gondolom? Egyébként nagyon boldog vagyok, nagyon vártam már a 2 csíkot!:)) Köszönöm és Boldog Új Évet mindenkinek!

Legjobb válasz: 6 hét 6 napos vagy, holnap 7 hetes!

6 hét 6 napos vagy, holnap 7 hetes!
Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja?
A kérdező hozzászólása: Ja és kedves utolsó, neked is hatalmas gratula!!Most hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia kedves utolsó! Igen, vannak tünetek:mellfeszülés, fájás, rájuk se birok feküdni, bizonyos ételek megkívánása, majd másnap ugyanezek megutálása, nem kívánom a kávét(pedig kávéfüggõ voltam), izzadás, fáradékonyság Kb ennyi. Neked?
szia elõször is gratula :) én november 15.ére nem vártam nem is jött meg én is nemrég tesztetltem pozitivat :) http://bertengo.com/kalkulatorok/szuletes-kalkulator/ Én ezt szoktam nézni :) Vannak már tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gratulációt mindenkinek, és én is gratulálok! A tesztet ma csináltam meg elõször, elõtte nem csináltam tesztet, ez volt az elsõ tesztelésem Gabriel tesztel. Ki akartam várni a hetes késést, nem akartam csalódni. És nagyon boldog voltam és vagyok, igazából fel se fogtam még. :) )
Akkor már dobog a szíve a picidnek! Én pár napja voltam uh-on és pulzált a szívcsõ, nagyjából egyidõs babás vagyok veled. GRATULÁLOK KISMAMA! :-)
Szívbõl gratulálok! :) egy négy gyermekes anya
Gratulálok Neked, boldog baba várást! :) Megkérdezhetem, hogy elõtte csináltál-e tesztet?
elõször is gratulálok:) )) van egy csomó kalkulátor a neten, szóval ki is tudod számolni, de az utolsó mens. elsõ napjától számolják, ha jól tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, nagyon aranyos vagy! Minden jót és Boldog Új Évet!
A kérdező hozzászólása: November 13-án volt az utolsó menstruációm elsõ napja.
Nekem is ezek a tüneteim de már nem bírok ülni se :S éjszaka többször is felkelek ma vagyok 7 hetes.Semmi kaját nem kívánok csak édességet mér fogytam 3 kg.Én Miskolci vagyok te ?

17 hetes vagyok elvileg kiszámoltam a kalkulátorban hogy hány hetes vagyok és 20 hétnél tartok. Az lehetséges hogy el vagyok számolva 3 héttel?

A mestruáciom mindig pontosan jött meg és mindig csak 6 napig tartott. Szerintetek ja és nagy a babám is a mérete is megfelel a 20 hétnek.Nagy hasam is van még nem kéne lennie 17 hetesnek ilyen nagynak ?

Legjobb válasz: A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.

A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.
Mondjuk nem értem, hogy a kérdésed mit keres itt... Nos, a doki az UH-kor mit mondott?Gr.v. hez mi van írva?Az ultrahangos gép is a méretek alapján határozza meg a baba méretét.Jobb lenne, ha a dokiddal törõdnél, és nem eg idióta netes kalkulátorral.Valószínûleg az számolt el. A pocakméret meg tényleg más.Nekem alig volt a pocim a 23.hétig, aztán most meg akkora, hogy édesanyám az ikrekkel üldöz.

Hány hetes korától tartja egy kisbaba a fejét?

Mikortól nem kell már mindig fogni neki a fejét?

Legjobb válasz: 3 hónapos babának már stabilan tartania kell a fejét, ha nem gyógytornászhoz küldik. Az enyém kb. 2-2,5 hónapos korától tartotta.

3 hónapos babának már stabilan tartania kell a fejét, ha nem gyógytornászhoz küldik. Az enyém kb. 2-2, 5 hónapos korától tartotta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! A kisfiam mindjárt tölti be a 6. hetet, akkor ezek szerint már nem kell sokat várni :-)
Teljesen stabilan kb 3, 5 hónapos korától tartotta a kislányom a fejét és eszembe se jutott sem nekem, sem a dokinéninek gyógytornászhoz küldeni, sõt azt mondták rá, hogy nagyon erõs baba, úgyhogy ha kicsit késõbb kezdi stabilan tartani a buksiját akkor se aggódj!

Szerintetek normalis h 30hetesen minden nap hanyok valamitol es rosszul vagyok mikor terhess lettem akkor 12 hetig tartot de most mar egy hete ugyan ugy vagyok mind 12 hetesen ez normalis?

Legjobb válasz: Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.

Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.
a gyomorsavadat érzed feljönni? mert én emiatt akarok állandóan hányni
A kérdező hozzászólása: nem abszolut nincs gyomorsavam csak egyszeruen hanyigerem lessz es hanyok:(
hát nem tudom akkor. a doki mit mond?

11 hetes vagyok és még mindig megvannak a roszulléteim. Nagyon hányingeres vagyok és többször is hányok. Az orvos Dedalonette kúpot írt. Ha minden nap használom nem ártok vele a babának? És kb meddig tartanak ezek?

Legjobb válasz: én az elsõ 5 hónapot végighánytam reggeltõl estig, aztán mintha nem is lett volna sosem el is mult.ha azt mondta a doki hogy minden nap használhatod akkor nem lesz baj, ha nem mondta milyen gyakran használhatod akkor hívd fel.

én az elsõ 5 hónapot végighánytam reggeltõl estig, aztán mintha nem is lett volna sosem el is mult.ha azt mondta a doki hogy minden nap használhatod akkor nem lesz baj, ha nem mondta milyen gyakran használhatod akkor hívd fel.
Szia! Én mindegyik terhességemnél nagyon sokat hánytam (volt, hogy napi 30-szor. )Igazából a 17. hétre lettem teljesen jól. A 14. hét körülre kicsit már enyhülni szokott. Én nem szedtem semmit, mert még rosszabbul voltam, ha nem hánytam ki magamat. a dedalon kicsit erõs, de ha a doki mondta, s jó neked, akkor használd. Én bármit csináltam, csak az idõ oldotta meg! Most járok a 18. héten, s már!!! 3 napja nem hánytam! Sok kitartást, türelmet, nagyon átérzem a helyzetedet!!! Én már 4-szer csinálom végig.
Szrintem a 12-14. hétre elmúlik, ha szerencséd van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.De az is természetes, hogy minden kijön?A fejem egyfolytában csak fáj és nincs erõm felkellni és kiülni egy kicsit a levegõre?
Szia! 2.válaszoló vagyok. Sajnos belõlem is kijött még a víz is. Se enni, se inni nem tudta, volt olyan terhességem amivel hetekig kórházban infúzióztak. Többnyire a 17. hétig még élni sem volt kedvem. Kitartás azért a 14. héttõl már kicsit jobb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást és a válaszokat.Nagyon remélem én is hamarosan túljutok ezeken, csak még nem látom az alagút végét, de remélem az is eljön hamarosan:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!