Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes nem ajánlatos (3 db)

Hány hetes kortól nem ajánlatos háton fekve aludni, és miért nem?

Legjobb válasz: 19 hetes terhes vagyok de másképp nem nagyon tudok elaludni...

A kérdező hozzászólása: 19 hetes terhes vagyok de másképp nem nagyon tudok elaludni...
Ugy hallottam azert nem szabad mert a baba megnyomhat valamilye ereket..?de temelyuk lessz okosabb valaszolo mert ezt a kerdest en is fel szerettem volna tenni.Bocsi hogy nem tudtam segiteni..
Igen, azért, mert a baba súlya elnyomhatja az idegeket, ereket. 30. héttõl szokták azt mondani, hogy nem ajánlatos, de ez is olyan, hogy úgyis észreveszed, hogy nem jó! Amíg nem érzel tünetet, addig (fõleg 19 hetesen) szerintem nyugodtan aludj háton.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:)
Én a 36.hétig kényelmessen aludtam háton. Azóta nem megy mert kényelmetlen és ross érzés. Ha már zavarja a babát vagy téged azt éreni fogod addig meg aludj nyugodtan háton!
Szia.Feküdj úgy ahogyan jól esik, a babóca úgyis jelezni fogja ha nem tetszik neki.Sajnos nem tudom ki találta ki hogy feküdjön egy kismama de szerintem nagy hülyeség.Én 34 hetessen néha csak hason tudok elaludni, és a babócának is tetszik.Boldog babavárást.

Hány hetes terhesség alatt nem ajánlatos már hanyatt feküdni? 30hetes km

Legjobb válasz: Ezt szerintem mindenki maga érzi. Ha jól emlékszen nekem a 26-28 hét körül jelentkeztek a nehéz légzéses tünetek. Uhogy hozta magával az oldalt alvást, mert máshogy nem is volt kényelmes. Az orvosnak anno megemlítettem õ is azt mondta, hogy a bal oldalon a legtanácsosabb, de a baba úgys kiköveteli magának , ha nem jó. Ha pl tv-t nézek is csak néhány percig tudok háton feküdni, azátn fordulnom kell. 39+5 h km

Ezt szerintem mindenki maga érzi. Ha jól emlékszen nekem a 26-28 hét körül jelentkeztek a nehéz légzéses tünetek. Uhogy hozta magával az oldalt alvást, mert máshogy nem is volt kényelmes. Az orvosnak anno megemlítettem õ is azt mondta, hogy a bal oldalon a legtanácsosabb, de a baba úgys kiköveteli magának , ha nem jó. Ha pl tv-t nézek is csak néhány percig tudok háton feküdni, azátn fordulnom kell. 39+5 h km
Úgy tudom, h a 20. héttõl kezdve már nem ajánlott háton feküdni, mert nyomja a fõaortát a baba súlya. 32 hetes km
Nekem a dokim azt mondta a 24. héten, hogy most már ne nagyon feküdjek háton, mert a baba súlya nyomhat fontos hasi ereket, és abból lehet szédülés és egyéb probléma. Próbáltam én megfogadni, de nem nagyon megy... én is 30 hetes vagyok, de a mai napig elég sokat fekszem így, nekem semmi tünetem nincs. Bár nekem a baba harántfekvéses, lehet ez is közrejátszik, nem tudom.
Ha a bébinek már súllya van, nem ajánlott -második trimeszter vége fele. De ha jól esik, akkor feküdj hanyatt! Én nagyon sokat voltam a hátamom, szerettem így feküdni, és a kicsivel "törõdni", vártam, mikor rúg egyet. :)
én úgy tudom h 16 hetes kortól nem nagyon ajánlatos, de mindegy a lényeg h te már semmiképp ne nagyon feküdj hanyatt.

Hány hetes kortòl nem ajánlatos háton feküdni? 14 hkm

Legjobb válasz: 30hetes kortól.de valaki utánna is ugy alszik

30hetes kortól.de valaki utánna is ugy alszik
Nem kötekedésbõl kedves utolsó , de ha most ennyire szenvedsz 11 hetesen akkor a poklok poklát fogod megjárni az utolsó 2-3 hónapban.Szerintem csak bebeszéled magadnak. Ennyi idõsen nincs semmi olyan ami indokolhatná a kényelmetlen alvást, vagy testhelyzetet.
en 11 hetes vagyok de mar joideje nem tudok haton aludni...es oldalt is csak ugy ha egy kisebb parnat teszek a hasam ala (ezt csak a napokban kezdtem el csinalni) nekem is furcsa hisz mi lesz meg a vegeig...
3 -as vagyok. ÍGy van ahogy az utolsó írja. Már attól észre lehet venni ha nehezebben veszel levegõt. Én ha nem lehetne háton is feküdni akkor állva aludnék fél -fél órákat, mert az oldalfekvéstõl fájni szokott borda alatti fájdalom sem jó. Sõõõt....
Igen, egy idõ után nyomja a hasi ütõeret, de pont ettõl érzed, hogy már nem kényelmes, nem? Pont ezért igenis kényelem kérdése, mert érzed, ha úgy még jó, vagy már nem.
nem kényelem kérdése, és nem jelzi ha nem jó neki, mert a lényeg h ha már nagyobbacska, nyomhat ereket, amik okozhatnak problémát. én 20 hetes kortól már nem aludtam háton. a baloldalon alvás a legjobb a keringés miatt.
Utolsó vagyok.33 hetes
Amíg kényelmes addig aludhatsz háton. Én forgolódok egész este, mert egy idõ után nyomja a szerveimet a baba. Ha oldalt fekszem akkor a bordám alatt elkezd fájni valami, ha hátamra fekszem akkor elmúlik. Így minden este mindkét oldalt és háton is szoktam aludni. A baba jelzi ha nem jó neki és te is érzed ha neked nem jó.
Te is érzed már, ha nem kényelmes úgy, de kb. a 30-as hetektõl.
faj a farcsontom, elozo terhessegemnel is vegig fajt. ha haton fekszem, folyton ugy erzem pisilni kell, e miatt is kellemetlen. valahogy csak kibirom a vegeig:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!