Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes mutat ki a teszt (5 db)

Hány hetes terhességet mutat ki a teszt? 1 hetest?

Legjobb válasz: Azt még nem. A várható menstruáció elõtt esetleg pár nappal, de sztem felesleges ilyen korán tesztelni elõbb várd meg a mensest és ha az nem jön meg csak utánna csinálj. 13hetes kismama

Azt még nem. A várható menstruáció elõtt esetleg pár nappal, de sztem felesleges ilyen korán tesztelni elõbb várd meg a mensest és ha az nem jön meg csak utánna csinálj. 13hetes kismama
Ha a menzeszed kimaradásától számítod az egy hetet akkor azt már ki, elõbb nem!
ez annyiszor lelett irva, de elmondom.tehat az orvosok a terhesseget az utolso mensi elso napjatol szamoljak.de peteeres kb (28 napos ciklus eseten)kb a 14. napon van.tehet amikor 2 hetesnek mondanak meg nem is vagy az.a teljes fogamzas 3 het alatt zajlik le, addig a sejt oszotdik es vandorol a mehbe, ahol aztan megtapad beagyazodok a meh nyalkahartyaba es innentol vagy terhes.a tesztek 5 hetes terhesseget vagyis a fogantatas pillanatatol szamitott 3.hetet mutathatjak ki.ha nem jon a mensid elofordul hogy azonnal nem mutat ki semmit mert meg nem eleg nagy a hcg koncentracioja a vizeletben.vervizsgalattal mar a kimaradas elott is kimutathato.az uh kb 6 hetes kortol mutat terhesseget.tehet egy hetes terhesseget nem mutat ki a teszt.varj az esedekes mensiig es ha nem jon meg tesztelj, ha negativ ismeteld meg a tesztet 3-4 nap vagy akar tobb nap mulva.vagy ha turelmetlen vagy kerj vervizsgalatot.

Kb hány hetes terhességet mutat ki egy teszt? Melyik a legbiztosabb, mennyi idő után mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem mikor nem jött meg,rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.

Nekem mikor nem jött meg, rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.
A vélt fogamzás után kb. két héttel mutathat valamit a teszt, ez nagyjából a nem várt napjaiban van.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetek terhes ha a párommal két hete voltam együtt de csak akkor elõször 2honap után mert nem itthon dolgozik...szóval ha én két hete együtt voltam vele és rá 4napra kellett volna megbetegednem de azóta sem az jelenthet terhességet ? a tesztem nagyon de nagyon halvány pozitívat mutat...de nem mindegyik fajta mert több félét is csináltam.lett ilyen is olyan is!
Hány napja késik? Ha nem vagy benne biztos, nyugodtan elmehetsz dokihoz is. Vérvétellel általában biztosat mutatnak ki. Nekem - miután nem jött meg - rá 3 napra csináltunk tesztet. Gabriel nevû tesztet vettünk. Pozitív lett!!!! :) Most vagyok a 37. hétben! :)
Nekem is Gabriel volt, elõször halvány pozitív, majd pár napra rá Clearblue teljesen pozitív.
Ha már picit halványan is látszik, akkor terhes vagy! A csík erõssége semmit nem számít. Bizonyos tesztek azért nem mutatták ki, mert ilyenkor még alacsonyabb a HCG szint a vizeletben, és azok a tesztek csak egy magasabb határ felett "lépnek mûködésbe".
A kérdező hozzászólása: másfél hete késik...soha életemben nem késett még..mindig pontos volt.Nekem is Gabriel nevû mutatta a halvány pozitívot...
Mikor nem jött meg, attól a naptól számítva a 4.-en teszteltem és egyértelmû két csík volt! (Egyszerû Rossmannban vásárolható teszt volt)

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Hány hetes terhességet mutat ki?

Legjobb válasz: A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.

A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nekem a 10-es érzékenységû Qupido teszt 4 nappal a nem várt elõtt esti vizeletbõl egyértelmûen kimutatta! El se akartam hinni... 28 heteske
Nekem a Clearblue teszt rég kimutatta hogy terhes vagyok :) X-epil csak másnapra lett két csíkos:) )) Szerintem az a legjobb!!!És már mensi elõtt is használhatod kb 2 nappal!
Xepil nekem nemvárt elõtt másfél nappal kimutatta.
Szia! A Qupido valóban 10-es, a legtöbb 20-25-ös érzékenységû. De nem érdemes sokak szerint túl érzékennyel tesztelni, akkor még könnyen távozhat egy valamiért nem egészséges terhesség a mensivel. Persze nem kívánom senkinek, ördögöt sem akarok a falra festeni, de a legtöbb orvos szerint olyan 4-5 napos késést érdemes kivárni, és akkor már gyakorlatilag bármelyik teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Gratulálok nektek.

Hány hetes terhességet mutat ki biztosan a teszt?

létezik olyan,hogy 5-6 heteset nem?

Legjobb válasz: 4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!

4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!
4-5 hetes terhességet mutat ki elvileg, vagyis az elmaradt menstruációtól lehet tesztelni.
A peteéréstõl számitott 16.napon már mindenféle gagyi teszt is kimutatja a terhességet. Tehát 4-5 hetes terhességet már mutatnia kell. Akkor nem mutatja ha késõbb volt peteérés vagy nem vagy terhes.
Bocsi, de ez egy ide függõ kérdés: Ha tudom, hogy mikor van a pé, akkor rá 14napra kimutatja??? Felteszem, pénteken lesz peteérés, inszemináció, rá két hétre pénteken már kimutatja?? És mi van a 10.napon végezhetõ tesztekkel??
Utolsónak:szerintem az a "10 napos teszt" inkább 12 napos legyen, biztos ami tuti alapon.De ha ott van a baba, akkor másnap is ott lesz. Én mindig a nemvárt napja utáni nap teszteltem, egyenlõre negatívot.De majd most, mikulásra, lesz pozitív! :-) Kérdezõnek: 4-5 hetes terhességet már biztosan ki mutat.
Szia! Nekem nem mutatta ki az 5 hetes terhességemet a teszt...7 hetes voltam amikor megint teszteltem és akkor is csak halvány volt a második vonal.
Természetesen kimutatja...
20:45-ös! A kontrol csík erõsebb volt mint a tesztcsík? Ez általában így van...
Tegnap 20:20-as válaszolótól kérdezném, akinek 16 hetesen negatív tesztje lett, hogy csak a teszt nem mutatta már vagy elhalt a baba?
én is kipróbáltam, 10-es teszttel, a 19. héten mg mindig +.
Légyszi majd írd meg mi lett! :)
20.45-ös vagyok. Azért emeltem ki, hogy a kontroll csíkom rõsebb volt, mert azt mondják, az a HCG-csökkenéssel egy idõ után elhalványul, majd ki sem mutatja a teszt a 3. harmadban a terhességet. (aztán most rájöttem, hogy a kontroll csík az, ami alapból rajta van - vagyis a tesztcsíkom volt az erõsebb, aminek meg kell jelennie)... :)
én nem írtam, nekem halványult egy kicsit, de ugyanúgy kimutatta. a hcg szintje elég eltérõ lehet, el tudom képzelni, hogy van akinek ilyenkor már olyan alacsony (és írták is), hogy nem mutatja ki
Tagnap 20.20 vagyok, semmi baja nem volt a babának, azóta már elmúlt egy éves. Még a dokimnak is elvittem megmutatni a tesztet, és mondtam, hogy mind tévedtünk, nincs baba:D Jót nevetett, és azt mondta, hogy ne higgyem, hogy ez annyira ritka, többször is elõfordult már a praxisában.
szia!na voltál uhn?
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem voltam uh-n, nem megy az olyan egyszerûen..Egyrészt, mert most nincs kire hagynom a gyerekeket, másrészt meg mert anyagilag húzós, mert a volt dokimhoz szeretnék visszamenni, akivel lenne más ügyem is, és õ min. 10000 ft.De nagyon ott tartottam, h felhívom ma, de aztán mégsem tettem.Várok még jövõ hétig, nem akarok bolondot csinálni magamból..
Szia! Hidd el, hogy azok a "rebbenések" simán lehetnek bélmozgások!!! Egy terhesség után az ember lánya már máshogy érzékeli az ilyesmit, egybõl feljönnek az emlékek, hogy jaj, ilyen volt, mikor mozgott a baba. Én mióta megszületett a nagyobbik lányom, rendszeresen szoktam érezni ilyen rebbenéseket, mocorgásokat, "rugdosásokat", amik tuti nem terhességtõl származtak. Szóval nyugi, szerintem csak túlparázod az egészet. (Vagy titkon, a szíved legmélyén mégis vágynál egy újabb terhességre, újabb babára?)
A kérdező hozzászólása: Nem vágynék, éppen elég öröm nekem a két kisfiam, friss még az élmény.Én sem hiszem h terhes vagyok, ha lenne vmi más tünetem is emellé, akkor igen, de így nem nagyon izgatom magam rajta(ill. hol így, hol úgy).Tegnap találtam egy ugyanilyen történetet, orvos válaszolt az illetõnek h ideg-izom rángás csak.Elég sokat emelgetem a két 10-10 kilós gyereket, vszínûleg attól lehet.Köszi mindenkinek!
Voltál orvosnál? Mi lett?
Én is szurkolok. Majd írd le mi volt. :)
Kedves 20.45, nekem tényleg negatív lett ugyanaz a tesztem, ami kimutatta (maradt otthon néhány darab, és kíváncsiságból kipróbáltam). Az is 10-es érzékenységû volt. Úgyhogy nem városi legenda:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedves vagy!És a többi választ is köszönöm.:)
elvileg kimutatja, gyakorlatilag, lesz olyan teszt, ami nem értékelhetõ lesz, mert nem fog tudni a magas hcg-vel mit kezdeni
a HCG hormon a várandósság 8-10. hete táján éri el a legmagasabb értékét, majd csökkenni kezd, de sztem kimutatja.. Elárulod miért? Nem vagy biztos a terhességben? Ninamina
5-6 hónapos várandós kor körül csökken le annyira a hcg szint, hogy elõfordulhat, hogy nem mutatja ki a teszt. Ez azért már elég jelentõs pocakméret így valószínûleg észrevennéd. Szerintem mindenképpen tesztelj egyet.
Másik kérdésedhez írtam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, olvastam:) Nagyon tetszett az elsõ mondatod, jót nevettem:D Sajnos azon nem fogok, ha tényleg terhes vagyok..
Mért nem mész el orvoshoz? Mi most úgy sem tudjuk egyértelmûen megmondani, hogy a teszt kimutatná, vagy sem. Írta ott valaki neked, hogy õ is a mozgásra figyelt fel, tesztet csinált, de negatív lett, és mégis terhes volt, méghozzá már 16 hetes. Szóval elõfordulhat, hogy a teszt nem mutatja már ki.
Nekem is negatív lett a teszt 16 hetesen. MOndtam is a férjemnek, hogy hoppá. De azért ez annyira nem gyakori. Mindenképp menj dokihoz, reméljük, tévedsz.
Szia! Egy ultrahang vizsgálat egyértelmûen kimutatná. Én már nem bírnék magammal, egybõl mennék az orvoshoz...
A kérdező hozzászólása: Igen, de olyan hihetetlen, nem tudom elhinni h terhes lennék.És kiröhögne a doki, ha mégse lenne semmi..
Nem röhögne ki, az ilyesmire ne is gondolj! Szeretik az orvosok az elõvigyázatos betegeket. Inkább menj el dokihoz és mondja azt, hogy nem vagy terhes, minthogy attól félve, hogy kiröhög, nem mész el, és emiatt valami baja lesz a babának, mert nem voltál rendesen kivizsgálva.
Én 24 hetesen egy db megmaradt 10-es érzékenységû tesztem felhasználtam. A kontroll csíkom erõsebb volt, mint a tesztcsík, szóval ennyit a városi legendákról :)
Menj el dokihoz, az a legbztosabb :-) Írd majd meg az eredményt, szorítok, hogy az derüljön ki, amit szeretnél :-) Ninamina
A kérdező hozzászólása: Nem voltam, nem vok terhes, elmúltak a rebbenések.Vszínû megerõltetéstõl, cipekedéstõl volt.Köszi az érdeklõdést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!