Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes mutat ki (8 db)

Hány hetes terhességet mutat ki biztosan a teszt?

létezik olyan,hogy 5-6 heteset nem?

Legjobb válasz: 4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!

4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!
4-5 hetes terhességet mutat ki elvileg, vagyis az elmaradt menstruációtól lehet tesztelni.
A peteéréstõl számitott 16.napon már mindenféle gagyi teszt is kimutatja a terhességet. Tehát 4-5 hetes terhességet már mutatnia kell. Akkor nem mutatja ha késõbb volt peteérés vagy nem vagy terhes.
Bocsi, de ez egy ide függõ kérdés: Ha tudom, hogy mikor van a pé, akkor rá 14napra kimutatja??? Felteszem, pénteken lesz peteérés, inszemináció, rá két hétre pénteken már kimutatja?? És mi van a 10.napon végezhetõ tesztekkel??
Utolsónak:szerintem az a "10 napos teszt" inkább 12 napos legyen, biztos ami tuti alapon.De ha ott van a baba, akkor másnap is ott lesz. Én mindig a nemvárt napja utáni nap teszteltem, egyenlõre negatívot.De majd most, mikulásra, lesz pozitív! :-) Kérdezõnek: 4-5 hetes terhességet már biztosan ki mutat.
Szia! Nekem nem mutatta ki az 5 hetes terhességemet a teszt...7 hetes voltam amikor megint teszteltem és akkor is csak halvány volt a második vonal.

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Hány hetes terhességet mutat ki?

Legjobb válasz: A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.

A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nekem a 10-es érzékenységû Qupido teszt 4 nappal a nem várt elõtt esti vizeletbõl egyértelmûen kimutatta! El se akartam hinni... 28 heteske
Nekem a Clearblue teszt rég kimutatta hogy terhes vagyok :) X-epil csak másnapra lett két csíkos:) )) Szerintem az a legjobb!!!És már mensi elõtt is használhatod kb 2 nappal!
Xepil nekem nemvárt elõtt másfél nappal kimutatta.
Szia! A Qupido valóban 10-es, a legtöbb 20-25-ös érzékenységû. De nem érdemes sokak szerint túl érzékennyel tesztelni, akkor még könnyen távozhat egy valamiért nem egészséges terhesség a mensivel. Persze nem kívánom senkinek, ördögöt sem akarok a falra festeni, de a legtöbb orvos szerint olyan 4-5 napos késést érdemes kivárni, és akkor már gyakorlatilag bármelyik teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Gratulálok nektek.

Hány hetes terhességet mutat ki az UH?

A ciklusaim 24naposak,az utolso menstruaciom december 25en jelentkezett.Tegnap uh-n még semmit nem láttak,mÉg soha nem késett,egeszséges vok,nincs semmi probléma a dokik szerint.Kérlek titeket segitsetek!!!!!!

Legjobb válasz: 24 napos ciklusnál kb a 8-11. napon lehetett a péd. Kb január 5-ig bezárólag foganhattál, azaz úgy 3 hete. Az orvosok a terhességet az utolsó mensi elsõ napjától számítják, tehát kb 5-6 hetes terhes lehetsz. A petezsákot legkésõbb egy hét múlva látnia kell az UH-nak, de még nagyon fiatal a terhességed.. Teszteltél?

24 napos ciklusnál kb a 8-11. napon lehetett a péd. Kb január 5-ig bezárólag foganhattál, azaz úgy 3 hete. Az orvosok a terhességet az utolsó mensi elsõ napjától számítják, tehát kb 5-6 hetes terhes lehetsz. A petezsákot legkésõbb egy hét múlva látnia kell az UH-nak, de még nagyon fiatal a terhességed.. Teszteltél?
Szia! Szerintem ne aggódj, ott lehet a baba, de ilyen korán még csak a megvastagodott nyálkahártya látszik. Kb. 5-6 hetes terhességet tudnak már megállapítani, de persze attól is függ, pontosan mikor volt a fogantatás, nem biztos, hogy neked középidõben. Tesztet csináltál? Gondolom a doki azt mondta, hogy 1 hét múlva vissza kell menned és akkor már lát esetleg petezsákot is. (de azt is csak hüvelyi UH-al, gondolom most is azt volt) Ne izgulj minden rendben lesz, 1 hét múlva már te is láthatsz egy kis pöttyöt a monitoron :)
A kérdező hozzászólása: ja és a doki tenyleg azt mondta, menjak visza 2hét mulva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat, a tesztem negativ lett, de ismerek egy lanyt aki mar 2honapos terhes volt es meg nem mutatta ki a gyorsteszt.
nem mutatta ki a teszt? az hogy lehet? nem értem. ma már nagyon érzékeny tesztek is léteznek.

Hány hetes babát mutat ki a hasi ultrahang? Nekem sajnos nem látott semmit. A hőm 37.2, fáj a mellem, mindjárt megjön érzésem van. Menjek másik orvoshoz?

Hasi ultrahangon nem látott semmit, de hüvelyit nem csinált. A tesztem is negatív, pedig kb. 5 hetesnek kellene lennie, ha van. Akkor most már biztos, hogy nincs babám? Annyit mondott a doki, egy hét múlva teszteljek újra.

Legjobb válasz: Én hét hetes vagyok és nekem sem mutatott semmit ma a hasi uh.12. hét elõtt hüvelyit használnak, úgyhogy nyugi. Biztos babás vagy!Legközelebb kérj hüvelyi uh-t!

Én hét hetes vagyok és nekem sem mutatott semmit ma a hasi uh.12. hét elõtt hüvelyit használnak, úgyhogy nyugi. Biztos babás vagy!Legközelebb kérj hüvelyi uh-t!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom, hogy mi lett! Jó babásodást, lányok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, minden tanácsot, nagyon aranyosak vagytok! Úgy döntöttem, nem stresszelem magam, szedem a gravidát mint eddig is, és várok egy hetet. Csinálok még tesztet, és ha az pozitív, megyek egy másik dokihoz. Addig nem akarom magam hergelni. Úgy fogom fel, hogy nincs baba, de azért nem kezdek el mindjárt dorbézolni és súlyokat emelni, és ha van, akkor nagyon örülni fogok neki. :)
Mnej el másik dokihoz! aki ilyen idõs terhességet hasi UHval néz az nem normális! Egy 5 hetes terhesség, ha tényleg terhességrõl van szó akkor látaszia kell, petezsáknak legalább. De mire elmész egzy másik dokihoz adigra már mindenképp! A hõd alapján tuti babás vagy! drkkolok! írj, hogy mi lett!!
bocsi a vérzést nem itt olvastam:)
szia az én dokim az elsõ 12 hétben nem szereti macerálni a babát, nehogy megzavarja, ezért nem helyesli a hüvelyi uh-ot, ezért engem is csak hasi uhra küldött. nekem 7 hetesen mutatott petezsákot. babát meg szivdobogást, stb-t még nem azt csak 2 hét múlva, a tüneteim nekem is ezek voltak a vérzést leszámítva és nálunk is felmerült a hormonzavar, de nem jött be, a baba viszont igen ja és más forrásból hallottam hogy a hüvelyi uh használatakor megnõ a vetélés kockázata, de ez nem biztos info... remélem segítettem
Hasin 5 hetes még nem nagyon látható. Keress fel magándokit, akinek van UH gépe. Nekem a 12. hétig hüvelyit csinált, és csak utána álltunk rá a hasi UH-ra. És miért nem küldött el vérvételre? Abból egybõl kimutatható, hogy babás vagy-e. 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ez egy jó kérdés, hogy miért hasit csinált! ;) Meg voltam gyõzõdve, hogy hüvelyit fog. De nem. A mellemet, meg amikor mondtam, hogy fáj, duzzadt, és sárgás váladék jön belõle, enyhe nyomásra, akkor azt mondta, biztos a prolaktin szintem magas, azért van. Tehát a hormonok rendetlenkednek. De meg sem nézte a cickómat. Nem, mintha vágynék rá, de ezért mentem oda. Na mindegy, biztos õ tudja jól, neki van orvosi végzettsége, nem is vonom ezt kétségbe.
A kérdező hozzászólása: Nekem az a bajom, hogy véreztem két napig, de minimálisan, kb. 4 tampont használtam. Soha nem volt még ilyen rövid mensim. Híg volt, semmi darabka benne. És a dokim, pedig magán, szinte kizártnak tartja a baba lehetõségét, szerinte hormonzavar. Én hiszek neki, csak fura, hogy legalább egy hüvelyi uh-t csinálhatott volna. Azért nem kevés pénz, amit fizet az ember lánya, és ennyit magamtól is tudok, hogy akkor egy hét múlva teszteljek újra.
Miert hasit csinalt?Nekem hasin 9 hetesen semmi nem latszott visznt huvelyin minden, baba alakja, szive..
Én úgy gondolom, hogy most erõsnek kell lenned! Szerintem nem vagy babás, hisz volt vérzésed is, a teszted negatív, a hõ nem mérvadó. Nekem 4 hetesen és 2 naposan látszott a petezsák. Van akinek nem látszik ennyi idõsen, de általában látszik a megvastagodott nyálkahártya. És az orvos is ki tudja tapintani az esetleges terhességet. Én igazán nem akarlak megbántani, mert tudom milyen az amikor az ember még az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik, hogy elhigyje babája van, mikor nem. Drukkolok, hogy mielõbb kismama legyél! És bocsáss meg az õszínteségemért!

Hány hetes terhességet mutat ki a teszt? 1 hetest?

Legjobb válasz: Azt még nem. A várható menstruáció elõtt esetleg pár nappal, de sztem felesleges ilyen korán tesztelni elõbb várd meg a mensest és ha az nem jön meg csak utánna csinálj. 13hetes kismama

Azt még nem. A várható menstruáció elõtt esetleg pár nappal, de sztem felesleges ilyen korán tesztelni elõbb várd meg a mensest és ha az nem jön meg csak utánna csinálj. 13hetes kismama
Ha a menzeszed kimaradásától számítod az egy hetet akkor azt már ki, elõbb nem!
ez annyiszor lelett irva, de elmondom.tehat az orvosok a terhesseget az utolso mensi elso napjatol szamoljak.de peteeres kb (28 napos ciklus eseten)kb a 14. napon van.tehet amikor 2 hetesnek mondanak meg nem is vagy az.a teljes fogamzas 3 het alatt zajlik le, addig a sejt oszotdik es vandorol a mehbe, ahol aztan megtapad beagyazodok a meh nyalkahartyaba es innentol vagy terhes.a tesztek 5 hetes terhesseget vagyis a fogantatas pillanatatol szamitott 3.hetet mutathatjak ki.ha nem jon a mensid elofordul hogy azonnal nem mutat ki semmit mert meg nem eleg nagy a hcg koncentracioja a vizeletben.vervizsgalattal mar a kimaradas elott is kimutathato.az uh kb 6 hetes kortol mutat terhesseget.tehet egy hetes terhesseget nem mutat ki a teszt.varj az esedekes mensiig es ha nem jon meg tesztelj, ha negativ ismeteld meg a tesztet 3-4 nap vagy akar tobb nap mulva.vagy ha turelmetlen vagy kerj vervizsgalatot.

Kb hány hetes terhességet mutat ki egy teszt? Melyik a legbiztosabb, mennyi idő után mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem mikor nem jött meg,rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.

Nekem mikor nem jött meg, rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.
A vélt fogamzás után kb. két héttel mutathat valamit a teszt, ez nagyjából a nem várt napjaiban van.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetek terhes ha a párommal két hete voltam együtt de csak akkor elõször 2honap után mert nem itthon dolgozik...szóval ha én két hete együtt voltam vele és rá 4napra kellett volna megbetegednem de azóta sem az jelenthet terhességet ? a tesztem nagyon de nagyon halvány pozitívat mutat...de nem mindegyik fajta mert több félét is csináltam.lett ilyen is olyan is!
Hány napja késik? Ha nem vagy benne biztos, nyugodtan elmehetsz dokihoz is. Vérvétellel általában biztosat mutatnak ki. Nekem - miután nem jött meg - rá 3 napra csináltunk tesztet. Gabriel nevû tesztet vettünk. Pozitív lett!!!! :) Most vagyok a 37. hétben! :)
Nekem is Gabriel volt, elõször halvány pozitív, majd pár napra rá Clearblue teljesen pozitív.
Ha már picit halványan is látszik, akkor terhes vagy! A csík erõssége semmit nem számít. Bizonyos tesztek azért nem mutatták ki, mert ilyenkor még alacsonyabb a HCG szint a vizeletben, és azok a tesztek csak egy magasabb határ felett "lépnek mûködésbe".
A kérdező hozzászólása: másfél hete késik...soha életemben nem késett még..mindig pontos volt.Nekem is Gabriel nevû mutatta a halvány pozitívot...
Mikor nem jött meg, attól a naptól számítva a 4.-en teszteltem és egyértelmû két csík volt! (Egyszerû Rossmannban vásárolható teszt volt)

Hány hetes terhességet mutat ki a röntgen (nőgyógyáasznál)?

Legjobb válasz: RÖNTGENNEL A CSONTJAIDAT LEHET MEGNÉZNI, NEM A LÁGY RÉSZEKET! Nõgyógyászaton ultrahang van!

RÖNTGENNEL A CSONTJAIDAT LEHET MEGNÉZNI, NEM A LÁGY RÉSZEKET! Nõgyógyászaton ultrahang van!
terhesség alatt tilos a röntgen!!! az ultrahang 5-6 hetes terhességet mutatja ki .
Az utolsó vérzés elsõ napját követõ 5., 6. héten már látná a doki. (rendszerességtõl függetlenül)
A kérdező hozzászólása: nem lakok mo.n, nem tudtam pontosan a különbséget. elnézést
hagyjuk már szegényt ha még se röntgenen se ultrahangon nem volt eddig miért olyan nagy ügy, hogy eltévesztette
Én még egy kicsit mûvelõdnék (pl. ha felmerül a terhesség, akkor nem röntgenre megyek, hanem ultrahangra, mert tudom, hogy a röntgen káros a babára), utána szeretkeznék védekezés nélkül ám (:
Lehet, korán mentél és még nem látta uh-val. Miért nem csinálsz egy tesztet? Abból kiderülne...
A kérdező hozzászólása: igazából rendzsertelen a menszim, januárban 15.én jött, februárban pedig 18., de viszont barnás folyással kezdõdött és bár kb 5napig tartott, elég kevés volt a vérzés. alhasi fájdalom sem volt (mint általában), meg semmi:S.
Utolsó mensid mikor volt?Ráutaló jelek vannak, hogy babás lehetsz?
Szia.Én 26 vok-hát 19évesen némej ember felelõtlen belevág dolgokba.Ne magadra értsd tisztelet a kivételnek!!Ha terveztétek és nem jött meg nem kell aggódnod.Mint írtam 6.hétig nem látszik bár nekem a vetélésem 6. hétben volt mikor valójában csak 4hetes voltam és már látszott a kispont, mert az utolsó mensi elsõ napjától számoljuk tehát úgy van, hogy ha 6 hetes terhes vagy, akkor a baba csak 4 hetes. és ez végig így van, a baba mindig 2 héttel "le lesz maradva". Ha nem lát még semmit akkor türelem majd következõ idõbe fog.Ha akkor se és nem jött meg akkor más a baj, de nem lesz baj ne izgulj.
A kérdező hozzászólása: akkoe ultrahang:$
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. multnap voltam nõgyógyásznál, és röntgenezett, megnézte ha nincs-e valami belsõ problémám. ugye meglátta volna ha terhes vagyok vagy ilyesmi?
Szia! Én is úgy tudom , hogy 4-5 héten csak a petezsákot látni 6.héten van szívhang is.Nyugi szerintem én is pár hetes kismama vok 16-án megyek dokihoz és bízzunk , hogy látja, mert 4 tesztem is pozi lett :) csak jobban izgulok, mert 2éve a legelsõ 6.hétben elment.okot nem tudnak.remélem ez a 2. manó megmaard. :-) boldog baba várást mindenkinek.
Én rákszûrésre mentem, de mondtam a dokinak, hogy furcsán érzem magam, ezért megnézett, és az ultrahang (nem röntgen!) alapján 4 hetes 4 napos terhes voltam. Úgyhogy nekem már akkor kimutatta, de van akinek valóban csak késõbb látszódik.
Ha a január 15. az utolsó szabályos, normális vérzésed, akkor már látnia kellett volna a dokinak, ha terhes vagy. Miért nem veszel egy tesztet? Biztosan lehet ott is kapni ahol te élsz. Abból kiderülni mi van. De szerintem tuti nem vagy terhes.
Természetesen kimutatja...
20:45-ös! A kontrol csík erõsebb volt mint a tesztcsík? Ez általában így van...
Tegnap 20:20-as válaszolótól kérdezném, akinek 16 hetesen negatív tesztje lett, hogy csak a teszt nem mutatta már vagy elhalt a baba?
én is kipróbáltam, 10-es teszttel, a 19. héten mg mindig +.
Légyszi majd írd meg mi lett! :)
20.45-ös vagyok. Azért emeltem ki, hogy a kontroll csíkom rõsebb volt, mert azt mondják, az a HCG-csökkenéssel egy idõ után elhalványul, majd ki sem mutatja a teszt a 3. harmadban a terhességet. (aztán most rájöttem, hogy a kontroll csík az, ami alapból rajta van - vagyis a tesztcsíkom volt az erõsebb, aminek meg kell jelennie)... :)
én nem írtam, nekem halványult egy kicsit, de ugyanúgy kimutatta. a hcg szintje elég eltérõ lehet, el tudom képzelni, hogy van akinek ilyenkor már olyan alacsony (és írták is), hogy nem mutatja ki
Tagnap 20.20 vagyok, semmi baja nem volt a babának, azóta már elmúlt egy éves. Még a dokimnak is elvittem megmutatni a tesztet, és mondtam, hogy mind tévedtünk, nincs baba:D Jót nevetett, és azt mondta, hogy ne higgyem, hogy ez annyira ritka, többször is elõfordult már a praxisában.
szia!na voltál uhn?
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem voltam uh-n, nem megy az olyan egyszerûen..Egyrészt, mert most nincs kire hagynom a gyerekeket, másrészt meg mert anyagilag húzós, mert a volt dokimhoz szeretnék visszamenni, akivel lenne más ügyem is, és õ min. 10000 ft.De nagyon ott tartottam, h felhívom ma, de aztán mégsem tettem.Várok még jövõ hétig, nem akarok bolondot csinálni magamból..
Szia! Hidd el, hogy azok a "rebbenések" simán lehetnek bélmozgások!!! Egy terhesség után az ember lánya már máshogy érzékeli az ilyesmit, egybõl feljönnek az emlékek, hogy jaj, ilyen volt, mikor mozgott a baba. Én mióta megszületett a nagyobbik lányom, rendszeresen szoktam érezni ilyen rebbenéseket, mocorgásokat, "rugdosásokat", amik tuti nem terhességtõl származtak. Szóval nyugi, szerintem csak túlparázod az egészet. (Vagy titkon, a szíved legmélyén mégis vágynál egy újabb terhességre, újabb babára?)
A kérdező hozzászólása: Nem vágynék, éppen elég öröm nekem a két kisfiam, friss még az élmény.Én sem hiszem h terhes vagyok, ha lenne vmi más tünetem is emellé, akkor igen, de így nem nagyon izgatom magam rajta(ill. hol így, hol úgy).Tegnap találtam egy ugyanilyen történetet, orvos válaszolt az illetõnek h ideg-izom rángás csak.Elég sokat emelgetem a két 10-10 kilós gyereket, vszínûleg attól lehet.Köszi mindenkinek!
Voltál orvosnál? Mi lett?
Én is szurkolok. Majd írd le mi volt. :)
Kedves 20.45, nekem tényleg negatív lett ugyanaz a tesztem, ami kimutatta (maradt otthon néhány darab, és kíváncsiságból kipróbáltam). Az is 10-es érzékenységû volt. Úgyhogy nem városi legenda:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedves vagy!És a többi választ is köszönöm.:)
elvileg kimutatja, gyakorlatilag, lesz olyan teszt, ami nem értékelhetõ lesz, mert nem fog tudni a magas hcg-vel mit kezdeni
a HCG hormon a várandósság 8-10. hete táján éri el a legmagasabb értékét, majd csökkenni kezd, de sztem kimutatja.. Elárulod miért? Nem vagy biztos a terhességben? Ninamina
5-6 hónapos várandós kor körül csökken le annyira a hcg szint, hogy elõfordulhat, hogy nem mutatja ki a teszt. Ez azért már elég jelentõs pocakméret így valószínûleg észrevennéd. Szerintem mindenképpen tesztelj egyet.
Másik kérdésedhez írtam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, olvastam:) Nagyon tetszett az elsõ mondatod, jót nevettem:D Sajnos azon nem fogok, ha tényleg terhes vagyok..
Mért nem mész el orvoshoz? Mi most úgy sem tudjuk egyértelmûen megmondani, hogy a teszt kimutatná, vagy sem. Írta ott valaki neked, hogy õ is a mozgásra figyelt fel, tesztet csinált, de negatív lett, és mégis terhes volt, méghozzá már 16 hetes. Szóval elõfordulhat, hogy a teszt nem mutatja már ki.
Nekem is negatív lett a teszt 16 hetesen. MOndtam is a férjemnek, hogy hoppá. De azért ez annyira nem gyakori. Mindenképp menj dokihoz, reméljük, tévedsz.
Szia! Egy ultrahang vizsgálat egyértelmûen kimutatná. Én már nem bírnék magammal, egybõl mennék az orvoshoz...
A kérdező hozzászólása: Igen, de olyan hihetetlen, nem tudom elhinni h terhes lennék.És kiröhögne a doki, ha mégse lenne semmi..
Nem röhögne ki, az ilyesmire ne is gondolj! Szeretik az orvosok az elõvigyázatos betegeket. Inkább menj el dokihoz és mondja azt, hogy nem vagy terhes, minthogy attól félve, hogy kiröhög, nem mész el, és emiatt valami baja lesz a babának, mert nem voltál rendesen kivizsgálva.
Én 24 hetesen egy db megmaradt 10-es érzékenységû tesztem felhasználtam. A kontroll csíkom erõsebb volt, mint a tesztcsík, szóval ennyit a városi legendákról :)
Menj el dokihoz, az a legbztosabb :-) Írd majd meg az eredményt, szorítok, hogy az derüljön ki, amit szeretnél :-) Ninamina
A kérdező hozzászólása: Nem voltam, nem vok terhes, elmúltak a rebbenések.Vszínû megerõltetéstõl, cipekedéstõl volt.Köszi az érdeklõdést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!