Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes mehet el a (3 db)

Hány hetesen éri el a méh a köldök vonalát?

Legjobb válasz: A méh a 20. hét körül éri el a méh vonalát. 20 hetes kismama

A méh a 20. hét körül éri el a méh vonalát. 20 hetes kismama
Bocsi hülyeségeket írok a 20. hét körül éri el a méh a köldök vonalát. 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi!Csak én már majdnem ott érzem és 16 hetes vagyok ezért kérdeztem.Igaz Uh. szerint a babóm megint nagyobb mint amilyennek lennie kellene :)

Hány hetes korig mehet el a baba?

Legjobb válasz: Szia! 12 hetes kort mondják a nagy vízválasztónak! Addig van a legnagyobb kockázat a vetélésre. Természetesen a 12 hét elteltével is nagyon kell vigyázni a picire! üdv. 10 hetes kismama

Szia! 12 hetes kort mondják a nagy vízválasztónak! Addig van a legnagyobb kockázat a vetélésre. Természetesen a 12 hét elteltével is nagyon kell vigyázni a picire! üdv. 10 hetes kismama
Elviekben az elõttem szólónak igaza van, de hozzá kell tenni hogy a késõbbiekben is el mehet, el halhat a magzat vagy csak megindulhat a szülés jóval a ki írt elõtt. Azt hiszem, hogy az orvosi protokoll szerint a 24.ik hétig beszélünk vetélésrõl attól kezdve koraszülésrõl. És azt hiszem a kb a 16.ik hétig mûvileg fejezik be a terhességet (abortusz), onnan kezdve ha baj van már meg kell szülni a halott, vagy sérült babát.:(
spontan veteles a 180.napig azaz 26 es fel hetig.75%-a 16.heten belul megy el, es ennek a 75%nak a 75%a pedig az elso 8 heten belul, kesobb kkoraszulesnek hivjak, muvileg a 12.hetig veszik el.

Hány hetesen kezd el öregedni a méh lepény?

Legjobb válasz: Ez azért mindenkinél kicsit más és hát függ jó pár dologtól...de ezt találtam: Öregszik a lepény Nagyjából a 25. hétig tökéletes (azaz ún. 0 állapotú a lepény), ezután elkezd öregedni, meszesedni, amit az ultrahangvizsgálatokon mindig fel is jegyeznek. A 25. hét után már általában 1-es érettségib fokozatú a lepény, majd tovább “érik” egészen a 3-as fokozatig. A lepény érettségébõl többé-kevésbé következtethetünk a szülés várható idõpontjára is, hiszen minél öregebb a lepény, annál kevésbé tudja a babát ellátni.

Ez azért mindenkinél kicsit más és hát függ jó pár dologtól...de ezt találtam: Öregszik a lepény Nagyjából a 25. hétig tökéletes (azaz ún. 0 állapotú a lepény), ezután elkezd öregedni, meszesedni, amit az ultrahangvizsgálatokon mindig fel is jegyeznek. A 25. hét után már általában 1-es érettségib fokozatú a lepény, majd tovább “érik” egészen a 3-as fokozatig. A lepény érettségébõl többé-kevésbé következtethetünk a szülés várható idõpontjára is, hiszen minél öregebb a lepény, annál kevésbé tudja a babát ellátni.
Hétre pontosan nem tudom, de normális esetben a terhesség vége felé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!