Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes lehet málnalevél-teát (3 db)

Hány hetes kortól lehet málnalevél-teát inni?

Legjobb válasz: Én is ugy tudom hogy a 36 héttõl

Én is ugy tudom hogy a 36 héttõl
36

Hány hetes kortól lehet elkezdeni inni a málnalevél teát? Konkrétan mire jó?

Legjobb válasz: Szia! 36.héttõl lehet elõbb nem, én még homeoós bogyókat is szedtem. Tök jól segítik a tágulást. Nálam kiderült, hogy ez igaz. 4 óra alatt túl voltam az egészen, igaz ebbõl 2(!) óra volt a kitolás, mivel mikor mgeszületett a fiam akkor derült ki, hogy 40cm a fejkörfogata!Ha tudták volna akkor császár. Na mindegy,nem ez a lényeg, hanem!!Csak annyi öltésem volt, amennyi "kicsi" buksinál is lett volna,pedig azt hitték, hogy össze-vissza fogok szakadni, ha nem ekkora a feje 2 óra alatt "végzek", mit ahogyan egy barátnõm is. szóval én ajánlom, de csak a 36.héttõl.Bocs, hogy hosszú lett, jó egészséget nektek:))

Szia! 36.héttõl lehet elõbb nem, én még homeoós bogyókat is szedtem. Tök jól segítik a tágulást. Nálam kiderült, hogy ez igaz. 4 óra alatt túl voltam az egészen, igaz ebbõl 2(!) óra volt a kitolás, mivel mikor mgeszületett a fiam akkor derült ki, hogy 40cm a fejkörfogata!Ha tudták volna akkor császár. Na mindegy, nem ez a lényeg, hanem!!Csak annyi öltésem volt, amennyi "kicsi" buksinál is lett volna, pedig azt hitték, hogy össze-vissza fogok szakadni, ha nem ekkora a feje 2 óra alatt "végzek", mit ahogyan egy barátnõm is. szóval én ajánlom, de csak a 36.héttõl.Bocs, hogy hosszú lett, jó egészséget nektek:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.

Használ a málnalevél tea? Hány hetes kortol lehet elkezdeni inni? És mire jó pontosan?

És mennyit naponta?

Legjobb válasz: 36. héttõl javasolják, én napi fél-egy litert ittam, nekem nem használt semmit. Elvileg a méh tágulását segíti. (ezért nem ajánlott korábban inni). A második babámnál nem csináltam semmilyen "praktikát", és sokkal könnyebben kijött (nyilván azért is mert második). Jó szülést!

36. héttõl javasolják, én napi fél-egy litert ittam, nekem nem használt semmit. Elvileg a méh tágulását segíti. (ezért nem ajánlott korábban inni). A második babámnál nem csináltam semmilyen "praktikát", és sokkal könnyebben kijött (nyilván azért is mert második). Jó szülést!
Az összetevõje nem igazolja a méhtágító hatását, de sokan hisznek benne.Viszont nagyon savas és gyomorégést is okozhat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!