Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes lehet elkezdeni a tornát (2 db)

Hány hetes terhesen lehet elkezdeni a tornát? Milyen gyakorlatokat lehet csinálni?

Legjobb válasz: Ha eddíg nem tornáztal,akkor óvatosan.Ne vidd túlzásba.mindent lehet,kivéve a hasizom gyakorlatokat. Próbálj beszerezni kismama tornát,vagy sétálj jó nagyokat.

Ha eddíg nem tornáztal, akkor óvatosan.Ne vidd túlzásba.mindent lehet, kivéve a hasizom gyakorlatokat. Próbálj beszerezni kismama tornát, vagy sétálj jó nagyokat.
A védõnõ tudja megmondani helyileg hol vannak terhestorna tanfolyamok, szeritem úgy nagyobb a kedved, ha többen csinálják veled, és biztos nem csinálsz olyasmit ami ártana.Én úgy tudom a 2. trimesztertõl lehet, de beszélj a dokival, nálad mi a helyzet, én pl el vagyok tíltva. Itt a neten is vannak szerintem ilyen oldalak tornagyakorlatokkal, keresgélj.
nézd meg a kismamajoga.hu-t ott van 1 csomó gyakorlat és megvan trimeszterre osztva.:)
tornázz Kállai Ildikóra! Legjobb, otthon végezheted és akkor, amikor akarod! :)
bármikor elkezdheted, Rubint is trimeszterekre van osztva, semmi megerõltetõ nincs benne, csak átmozgatja az egész testedet.nekem jól esik .

Hány hetes kortól lehet elkezdeni tornázni? pl. : a Kállai Ildikó féle tornát!

Legjobb válasz: Az a jó, ha már terhesség elõtt tornázol, tehát minél elõbb!! Az izmoknak fel kell készülni a változásra , minél elõbb elkezded, annál jobban erõsödnek az izmok. Az utolsó 10 hétben úgysem tudsz sokat mozogni már..

Az a jó, ha már terhesség elõtt tornázol, tehát minél elõbb!! Az izmoknak fel kell készülni a változásra , minél elõbb elkezded, annál jobban erõsödnek az izmok. Az utolsó 10 hétben úgysem tudsz sokat mozogni már..
Szia! Minél elõbb annál jobb! Nekem a Kállai Ildikós torna nem vált be mert hosszú és 1-2 feladat nehéz benne. Rubint Rékásat tornázom mert az le van osztva trimeszterekre így a feladatok is könnyebbek és csak azt lehet végezni amiben tartasz. Továbbá 20, 40, 60 perces. Szóval ha a legelején vagy akkor 60 percet végig tornázhatod, de ha nem akkor csak a trimeszterekre vonatkozót. Üdv: 25 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!