Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes lehet a (219 db)

Tippelnétek nekem kérlek hány hetes lehet a pocakom és hány kilót szedhettem fel?

58 kilóról indultam, köszi!

Legjobb válasz: 36. hét, kisfiú, 12 kiló...Én is kb 58 kilóval indultam, most leszek 38 hetes, és teljesen olyan a hasam, mint Neked. És bár csinos kismama vagy, ne haragudj, de én nem vennék fel ilyen ruhát kismamaként, pedig divatosan öltözködöm...de ízlések és pofonok :)

36. hét, kisfiú, 12 kiló...Én is kb 58 kilóval indultam, most leszek 38 hetes, és teljesen olyan a hasam, mint Neked. És bár csinos kismama vagy, ne haragudj, de én nem vennék fel ilyen ruhát kismamaként, pedig divatosan öltözködöm...de ízlések és pofonok :)
Magamból indulok ki, h nagyon vékonynak tûntem, mégis sokkal több plusz volt, így a tippem +15kg! De +7nek néz ki! És kb. 38hét! Csini vagy! :)
38.hét kislány 7kiló?:D
38 hetes kislány, 6-8 kg.
39 hét, kislány, és plusz 9 kg. :D
Én is ilyen rucikban érzem jol magam, de most kicsit elgondolkoztam, h esetleg baj lehet-e velem, mert én 31 hetes vagyok és nekem fele ekkora pocim sincs...... :( és ha nem irtad vna hány hetes vagy, 38-ra tippeltem vna.
Nagyon csinos kismama vagy és a ruha is klassz. Én hordanék/hordok ilyesmit :) Eddig leggingset hordtam tér fölé érõ tezenis-es és h&m-es tunikákkal; megkérdezhetem ez honnan van? Én is vékony vagyok; csak a poci nagy - 28hkm
én 31 hétre saccoltam volna...Tényleg nagyon csinos vagy, de szerintem (nem bántásból írom) látszik, hogy híztál sokat.Én nem hordanék ilyen ruhát, nekem nem állna jól, de szerintem neked jól áll, és ebben a melegben ez a kényelmes is! Fiút vagy lányt vársz?
A kérdező hozzászólása: Nem emlékszem már honnan van, rég vettem. Kislányt várok. Utolsónak, hol látszik hogy sokat híztam? Szerintem is sokat szedtem fel, nagyon kívánom az édességet :(
Én már tippeltem, csak hozzáfûzöm még, hogy én sem vennék/vettem fel ilyen ruhát. Túl kihívó, inkább bulizós mint kismamának való. Nekem még ekkora hasam sem volt mikor szülni mentem 40+6-ra, és fiam van :) egy 4 hós baba anyukája
Szerintem nincs semmi gond a ruháddal.Nagyon csinos kismama vagy.A hízás meg nem látszik, talán egy kicsit a lábadon. Én 35 hetes kismama vagyok, és én is szoktam ilyeneket hordani.Cicanadrágokat, tunikákkal.Szeretem nagyon a modern divatos dolgokat, nagy pocim van és sokat híztam is.Pedig 55 kilóval és 173 centivel kezdtem a terhességet.De mindegy, lényeg, hogy a babucikájink egészségesek legyenek. Szóval, bátran!
combodon látom, de arányosan híztál, le fog menni pikk-pakk:)
17:08-as vagyok Úgy látom eltaláltam :) És szerintem is jó ez a ruha
huh jó nagy a pocid:) de csini vagy, és az a tény, h kismamák nem hordanak ilyen rucikat nem változik meg:) nekem tetszik, jól áll rajtad.de ez van, ha kismama vagy húzzál bõ hónaljig érõ nacikat és hatalmas pulcsikat olyan nagymamásat:Dettõl frászt kapok.attól, h babát vár vki még öltözhet csinin.hord ami kényelmes és jól érzed benne magad:) ki mit gondol az meg már nem a te bajod:) ))
28-as, hidd el, attól, hogy én túl kihívónak tartom ezt a ruhát egy kismamának, az nem jelenti azt, hogy én csadort hordok, vagy hasonló ruhadarabokat, amiket te sarkításként említettél...azért te is érzed, és tudod, hogy létezik arany középút. Ilyen ruhákat én buliba vettem fel, amikor még nem voltam terhes. De errõl szerintem felesleges vitát nyitni, hiszen ízlés kérdése, hogy ki miben érzi jól magát.
Csinos kismama vagy! A ruharol annyi, hogy mini! En is szeretek csinosan oltozkodni, de ez a polo magaban tul kihivo, kell ala vmi rovidnadrag es maris nem fogsz viccesen kinezni. A hizast meg szules utan fogod eszrevenni, amikor kisebb lesz a hasad, akkor derul ki hogy mit "csinaltal" 9 honap alatt. En csinosnak kepzeltem magam a lanyommal, szules utan jottem ra, hogy mekkora fenekem es combom lett. (Azota leadtam a kilokat)
meg csak 32 hetes vagy?????? Hasznald ki, hordj csinosabb ruhakat, mert kb egy honap mulva balnasodni fogsz! A vegere saccolok 25 kg-ot is.
wow, szép poci, gratulálok :) én is csak ilyen ruhákat hordok, bár én még 28 hetes vagyok a kisfiammal, és + 14 kg-nál járok (57-rõl indultam)
17:07-es vagyok. Túl merész darab egy kismamához, ennyi :) lehet, hogy csak én vagyok ilyen nyuszi, hogy nem mernék ilyet felvenni..túl sokat mutat szerintem...de tényleg nem kritizálni akartalak, te kérdezted a véleményünket :) Mindenesetre tényleg nagyon csinos vagy, és szerintem egyáltalán nem látszik a 17 kiló többlet! Biztos vizesedsz is...az én lábam már olyan, mint egy kis vizilóé, pedig elõtte olyan kis vékonyka volt!!! Szülés után tuti helyre zökkennek a dolgok, ne izgulj emiatt!
A kérdező hozzászólása: uh ezek szerint ilyen nagynak néz ki? még nem vagyok ennyi idõs :) szerintetek jól állnak az ilyen ruhák a kerek pocival?
38 hetes, +10-12 kg.
36-37.hét, kisfiú + 13 kg?
36 het, kisfiu es +6kg.:)
35-36. hét, + 7 kiló. Csinos vagy, jól áll a ruci!
38.hét, lány.Tényleg csinos vagy!+12 kiló. 36 hetes kismama
32. hét és kislány
30 hét kisfiú ... Én 27 hetes vagyok, és ekkora pocakom van :) 55 kg-ról indultam, most 65 vagyok. +10 kg?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a dícséreteket, bár szerintem eléggé meghíztam, a lábaimon látszik :( 17:07 es, miért nem hordanál ilyen rucikat? te milyeneket hordasz? köszönöm az eddigi válaszokat, hamarosan megírom a választ :)
A kérdező hozzászólása: 32 hetes vagyok, kislány lesz és 17 kilót híztam :)
szerintem csini ez a ruci és jó választás ebben a melegben. én nem találok hasonlót, ami a pocim alá érne... :D
A kérdező hozzászólása: nekem is csak ezek a rucik takarják el a pocimat :) mindegyikbõl ki van...
Csini vagy, de szerintem is túl rövid ez a ruha... De ahogy a másik kismama írta, ízlések és pofonok. Én is kismama voltam nemrég, csinin öltöztem én is, nem nagymama pulcsikat, de ez a túl rövid ruházat nekem egy kismamán nem tetszik- szerintem nem kell, hogy egy kismama túl sexy legyen. De ez csak egy vélemeny- úgy öltözz, ahogy te jól érzed magad!! Kitartást a további 8hétre!! Jónagy pocakod van!! Mekkora lesz a kislányod, hogy tippelgetik a dokik? Nekem 3gyerekem van- de egyikkel sem volt ekkora hasam még a legvégén sem! :) )

Kb. hány hetes lehet a terhesség akkor amikor még csak petezsák látható? Még nem 100%-ban megerőssített a terhesség.

Legjobb válasz: 4-5 hetes lehet, de nekem 6 hetesen csak petezsák volt a 3. babánál.

4-5 hetes lehet, de nekem 6 hetesen csak petezsák volt a 3. babánál.
Szia Nekem 5 hetesen petezsakot latott az orvos.
Valószínü 4-5 hetes. Gratulálok! 24.hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nektek volt barnás folyásotok a terhesség alatt?? Nekem tegnap is volt egy kicsi, meg ma is, és eléggé megíjedtem. A hasam is olyan furán fáj, már nem olyan szúrkálósan nagyon félek hogy baj lesz. :-((( Nektek volt hasonló??? írjatok köszi
szia! Itt ki tudod számolni a terhességet. http://www.kismama.hu vagy http://www.naptarak.com Üdv: 23 hetes kismami

Hány hetesen lehet a leghamarabb megállapítani a terhességet? Mikor kell orvoshoz menni pozitív tesztelés után?

Legjobb válasz: 6 hetesen már láthatnak petezsákot jó esetben szívhang is van. Ha újra kezdhetném nem mennék a 8. hét elõtt, csak abban az esetben ha nagy görcseim vannak, vagy vérzek. 6 hetesen mentem, 2 hetet kellett még izgulnom,hogy lesz-e szívverés. Így én azt ajánlom, hogy bármilyen nehéz a 8.hétig várni, szerintem érdemes.

6 hetesen már láthatnak petezsákot jó esetben szívhang is van. Ha újra kezdhetném nem mennék a 8. hét elõtt, csak abban az esetben ha nagy görcseim vannak, vagy vérzek. 6 hetesen mentem, 2 hetet kellett még izgulnom, hogy lesz-e szívverés. Így én azt ajánlom, hogy bármilyen nehéz a 8.hétig várni, szerintem érdemes.
En a nemvart napjan teszteltem pozitivat. De csak 8 hetesen mentem el orvoshoz. Termeszetesen panasz, entes voltam. Nem gorcsoltem nem vereztem. Nem lattam ertelmet hamarabb menni, igy latszodott szepen minden. Volt szivhang is. :-). Nem bantam meg es ha megint terhes leszek ugyanigy csinalom.
5hetesen voltam akkor azt mondta az orvos, hogy nem lát semmit, következõ héten már volt szívhang is!
5 hetesen voltam...azt mondta a méhem érezhetõen nagyobb majd az uh-n ott volt a petezsák :D Ha nem lett volna egy vetélésem és 2 vérezgetõs terhességem akkor a 8. hétnél elõbb nem mentem volna (akkor már a látvány is másabb)


Hány hetesen lehet a spániel -t örökbe fogadni, vagyis elvenni az anyjától?

Hány hetesen lehet a spániel -t örökbe fogadni, vagyis elvenni az anyjától?

Legjobb válasz: 8 hetes korában

8 hetes korában
Minden kutyát így kell oltani. Minden kutya fajtiszta, mert a faj, maga a kutya - amire te gondolsz az a FAJTAtisztaság. Az "örökbefogadás" szót jellemzõen a menhelyi kutyák befogadására szokták használni, nem arra, hogy hazaviszel a falusi szaporítótól egyet ...
A kérdező hozzászólása: És a nem fajtiszta kutyákat is így kell oltatni?
6 hetes : parvo + féreghajtás 8 hetes : kombi + féreghajtás 10 hetes: parvo + féreghajtás 12 hetes: kombi + féreghajtás 3 hónapos kor elérése után: veszettségi + féreghajtás Jobb minél elõbb elkezdeni az oltását (tehát 6 hetes korában)! Szerintem ha teheted a kiskutyát 6 hetesen vidd el dokihoz(jelöld meg nyakörvvel, melyik a tiéd)! Doki után vidd vissza az anyukájához, majd 8 hetes korában már befogadhatod. Fontos a megfelelõ szocializáció miatt, hogy min. 8 hetes koráig az anyukája mellett legyen.
A kérdező hozzászólása: A másodig válaszolónak van igaza, tényleg örökbe fogadok. Egy néni a faluban ingyen adogatja. Na szóval mikor kell oltatni ilyesmi??
A kérdező hozzászólása: oké, köszi
A kérdésbõl itélve a "tenyésztõnek" fogalma sincs! Nagyon vigyázz hogy az elsõ parvo oltáson és legalább két féreghajtáson már túl legyen és legyen benne chip! A chip az eladó költsége, ne hagyd hogy kispórolja mert belerakatni drága csak a te dolgod csak a regisztráció ami már alig egy ezres. Mivel kötelezõ és ez lesz az ebadó alapja ha nincs benne neked kell majd saját zsebbõl pótolnod. Sok szerencsét a picihez.
örökbefogad.
Azt hiszem picit félreértetted .. kutyát "vesz", nem örökbefogad.
Örökbe fogsz fogadni egy kutyust? :) De jó! Úgy szeretek ilyeneket olvasni... Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de köszönöm! 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszi.
"6 hetes : parvo + féreghajtás " PLUSZ CHIP ÉS REGISZTRÁLNI!

10 hetes terhesen érezhetek már magzat mozgást? Hány hetesen lehet a baba nemét megmondani?

Legjobb válasz: Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!

Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!
Tuti nem érzed még. Nekem 14+5 naposan mondták, szinte biztosra hogy kislány. (Úgy elyezledett el). Kislány lett.
10 hetesen még nem õt érzed, mert a baba amúgyis ilyen idõsen szokott elkezdeni mozogni, de azt még lehetetlen érezni mert még annyira apró a pici! A nemét már 12. héttõl láthatja az orvos, de az még szinte egyáltlán nem biztos! Nekem például a múlt héten szerdán tudták megmondani hogy kislány 22 hetes terhes voltma akkor. Addig egyszerûen nem akarta magát megmutatni! Boldog babavárást! :) 23 hkm
Kizart h erzed, kb 16 hetestol kezdheted el erezni, de altalaban 18-20 hetesen szoktak atlagban. A baba nemet nagyon jo geppel 12 hetesen is meg tudjak mondani, de inkabb biztosra 18 hetesen a genetikain szoktak, kozbe mehetsz pl 4d-re es akkor hamarabb megtudhatod.
Nekem 18 hetesen mondtak meg h kislany es az is lett. Hamarabb nem is kerdeztem. Utolso voltam.
a mozgast 16 hetesen erezheted eloszor, de ez nagyon ritka, elso babat inkabb 20-21hetesen szoktak erezni es meg akkor sem minden nap. 12hetesen nehany doki bevalalja, hogy tippel egyet a nemevel kapcsolatban, de itt meg nagyon gyakori a tevedes. Olyan 24hetes kor korul mar eleg jol tippelnek, de pl. nekem az elsonel a 36dik heten derult ki, most a 30dik hetben meg mindig nem biztos, allandoan takarja magat
Az elsõ babámat 17hetesen éreztem elõször, utána csak három naponta, majd naponta. Most 20 hetes vagyok és esténként aktívabb de már kívülrõl is látszik, hogy ha rúg. Mi még nem tudjuk, hogy milyen nemû lesz, pedig voltunk 4D-n is, de hason aludt végig.
Én 16 hetesen éreztem mozogni, és 18 hetes mondta az orvos, hogy mintha õ látna ott valamit a lába között :) És tényleg fiú lett
Én akármilyen hihetetlen mikor lehajoltam hogy a szandám becsatoljam, éreztem intenzív mozgást, nem tetszett neki hogy leszorítottam, gondolom Én. Biztos vagyok hogy õt éreztem. 14hetesen!!!

DPD 73mm FL 56mm, ezek az adatok alapján hány hetes lehet a kisbaba?

Legjobb válasz: 28-29 hetes. http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=25267&..

27 hetesen és 2 naposan voltam uh-n, akkor BDP: 68mm, FL: 50. Utána 29+4-nél voltam, ott viszont már nagyobbak a méretek, mint a te babádnál. Szerintem 28 hetes lehetsz. Dehát ilyenkor már attól függ a baba mérete, hogy milyen géneket örökölt, és nem a korát tükrözi!!

Ezen adatok alapján hány hetes lehet a magzatom: BPD 90/100 HC 322 AC 294 AD RI 0, 65 AURI 0, 51 Cx 2100?

Az UH-k alapján 33 hetesnek kellene lennem, de 34 hetet írtak bizonytalan terminusnak.

Legjobb válasz: Szia Szerintem ennek az 1 hét eltérésnek nincs jelentõsége. Ha a babád egészséges, akkor meg pláne! 27 hetes kismama

Szia Szerintem ennek az 1 hét eltérésnek nincs jelentõsége. Ha a babád egészséges, akkor meg pláne! 27 hetes kismama
http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt vannak az átlagos magzati méretek.

Megtippelnétek hány hetes lehet a pocim?

Fiú lesz,azt tudjuk. Köszönöm, este megírom a választ.

Legjobb válasz: 36

36
Saját példa alapján 28. hét.
37?:)
33 hét
30.hét?
32 hetes kismamának tippellek! És nagyon szép a pocid:)
34 :) szép pocak! Sok boldogságot!
hihetetlen milyen csini kerek pocakod van és mégis kisfiú :) 35 hét.
34?
29. hét
35.hét korul jàrsz,
Saját magamból kiindulva egy nagyjából 30 hetes pocira mernék tippelni. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat, nagyon aranyosak vagytok! Igazából 36+1 hetes vagyok és én kicsinek találom a hasamat, ezért kérdeztelek meg titeket! Sokan mondják rajtam kívül is kicsinek, mint 36 hét. Remélem azért a baba jól fejlõdik, eddig rendben volt, 27-én megyek uh-ra. Még egyszer köszönöm, mentek a zöld mancsok is!!

Hány hetes lehet a kiskutyám?

Járása még néha fura, nem teljesen alakult ki az egyensúlyérzéke. Fogai elkezdtek már n?ni, de még nem mindenhol. Már próbál harapdálni, játszik, rágja a hajam:D De még kis finom harapások, nem szúr a foga. Eszi az aszpikos kutyakaját, iszik forralt tejet, meg vizet, és eszik törtkrumplit. Ha esetleg ez nem megfelel? étrend szóljatok:)

Legjobb válasz: Szerintem nem megfelelõ!!

Szerintem nem megfelelõ!!
Õ már nem 6 hetes....:) Kicsik a fogai, de nem annyira, az oldalsó fogak késõbb nõnek ki.. 8 hetes körül lehet. Jobbulást neki. Tényleg valami puli keverék lehet, nagyon tetszik nekem. :D
Remek gazdija leszel, ha ilyeneket is megteszel neki. Minden kutyának ilyen karácsonyt kívánok! Hasmenésre adhatsz neki napi kétszer fél Bolus Astringenst. Gyógyszertárban recept nélkül kapható. Ha nem tudja még megrágni a száraz tápot (talán a rossz táplálástól nem nõttek még ki a fogai, mert 6 hetesen már tele a szájuk fogakkal), akkor önts rá a tápra forró vizet, ha kihûlt, akkor add neki. Fõtt pipimell biztosan lecsúszik mellé. Hétfõn az orvos is ad tanácsot, oltás már nagyon kell neki. Sok boldogságot kívánok Nektek!
Tejet azért ne adj neki, mert attól csak elcsapja a gyomrát és fosni fog. A konzerves, tasakos eledelek, meg cicánál és kutyánál is csak idõvel vesebetegséghez vezetnek, mert tele vannak szójával. Vegyél neki egy jó minõségû száraztápot és mindig legyen friss vize. Ha még pici ahoz, hogy megrágja áztasd be vízbe. A korát így látatlanban nehéz megállapítani. :)
Elõszöris: rendkívül becsüllek azért, mert találtad ezt a kutyust , és befogadtad !Nagyon aranyos kis szõrgombóc, a fajtáját szerintem így nemnagyon lehet megállapítani, nem látom a kis pofiját:) Krumplit és tejet ne adj neki mert tényleg nem jó. Viszont ne írjunk már hülyeségeket, hogy csak a minõségi táp a jó ! én nemnagyon akarom elhinni, hogy azok vannak benne, amiket leírnak.Egy 4 éves amstaffom és egy 6 éves menhelyi keverékem van , akik még életükbe nemkaptak tápot, és a staffi köszöni, nagyon jólvan és csupa izom , a mnenhelyes kutyus pedig a maga testalkatához kitûnõ kondiban van:) Persze amíg ilyen kicsi vehetsz neki minõségi tápot, de szerintem ha felnõ, ne sûrûn tömd azokkal, mert én szkeptikus vagyok...az én véleményem szerint mû szarok !!persze lehet hogy azok vannak benne , amiket leírnak de kitudja ..én fõzni szoktam a kutyáimnak és olcsóbban jövök ki :) veszek nekik farhátat azt kifõzöm , van rajta husi is, és nagyon szeretik. Mellé kapnak egy kis rizst és jóllaknak.Mellette adok nekik zöldségeket, és gyümölcsöt.Amstaffom például evett elég jó minõségû tápot( acana) és minden baja volt tõle. A menhelyi kutyusnak is adtam egy másik fajta minõségi tápból, és nemcsakhogy nemszerette, de még a szõre is elkezdett hullani ! Igazából szerintem most addig vegyél neki tápot amíg ilyen kicsit, de ha felnõ akkor hanyagold.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. akkor fõzök neki nyákos rizst, meg veszek majd kiskutyáknak való tápot ahogy kinyitnak a boltok. Nem vet fel a pénz minket, de inkább veszek neki olyat amitõl egészséges lesz, és sokáig élhet, meg utána az állatorvos is többe kerülne. Am nagyon aranyos, éjjel csak úgy volt hajlandó aludni ha mellé fekszek:) máskülönben nyüszített.
Nem hülyeség a száraztápos dolog. Apám állatorvos és õ is megerõsítette, hogy a konzerves, tasakos kaja tiszta szója és nem tesz jót a kiválasztószerveinek.
Ha van rizsád, fõzd meg alaposan. Ne mosd le, a nyák, ami kifõ belõle nagyon jó székletfogó, csecsemõknek is azt adták régebben. Keverd össze a rizst a konzerves kajával. Ha megteheted, vegyél majd kölyöknek való tápot, amit eleinte áztass be.Felnõ a kutya fõtt ételtõl is, de a kölyökkori vitaminokat, ásványi anyagokat könnyebb a táppal megadni neki.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi, azt hittem hogy kicsinek számít a foga, mert csikol mikor megharap:D Nekem is nagyon tetszik:) Évek óta vágytam kutyára, menhelyrõl szerettem volna hozni, csak az udvaron nem megfelelõek a körülmények, de most, hogy a sors így hozta kialakítjuk, lesz idõ, mert egy jó darabig még szobakutyus lesz:)
A kérdező hozzászólása: Am nem lehet, hogy pumi?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/101224/P1010002_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/101224/P1010004_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/101224/P1010005_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Ment a hasa az imént a tejtõl. Csináltam képeket a pofijáról. A fogáról még most nem csinálnék, mert bízik bennem, és most sajnálom hogy fájhat a kis pocija is és nem szeretném zavarni még a vakuval is meg hogy széthúzom a száját. De am mikor ásított láttam, hogy csak itt-ott nõtt még ki, és ahol ki is van nõve kis picurkák. Nem soká linkelem az új képeket. Boldog Karácsonyt Nektek is!!!:)
Én arra saccolok, hogy puli keverék, nagyon édi kis pamacs :D Amúgy szerintem max 8hetes lehet, de így látatlanban nem tudom megállapítani. Szerintem is csinálj képet a fogáról :)
Aranyos kutyus, rendes tõled, hogy befogadtad! Elõttem leírtak már mindent. Annyit kérnék, ha tudsz, húzd fel a száját, és úgy próbáld lefotózni, hogy látszódjon a feje, és a fogai. Könnyebb lenne a korát megsaccolni. Mondjuk én így, ahogy leírtad 6-9 hetesre tippelek, de ez nem jelent semmit. Boldog Karácsonyt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, és a kedves szavakat:) Természetes, hogy hazahoztam, képtelen lettem volna otthagyni. Igen bent tartom, igaz még nem szobatiszta, de úgy olvastam, hogy már hamarosan rászokathatom. Nagyon aranyos amúgy, sírva futott utánam az utcán és ha nem vagyok ott nyüszít:) Majd teszek még róla képet, csak most még alszik. orvoshoz minden hogy elviszem, részben ezért is érdekelne a kora, mert úgy tudom, hogy 6hetes korban kapja az elsõt. Ha még valami fontos dolog eszetekbe jutna írjátok már le, mert kb 6éve nincs kutyám, rágcsálókat tartottam, hétfõn halt meg a patkányom is:( Tehát jól jött most a kiskutyus, így nem szomorkodok annyira...
A krumpli se a legjobb ám neki...:(
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/101224/P1010027.JPG_nnn_www.kepf.. A lábam odaraktam viszonyításként, 36-37es, tehát 20-21centi körül van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Lefotózom akkor, hátha úgy még a fajtáját is megtudjátok mondani:) A tejet már el is vettem elõle, mert kutyorgott a pocija. Ezt a kaját azért vettem neki mert még kicsi és hogy biztos megtudja rágni, meg hogy karácsony van:) Ma találtam. Nagyon éhes volt. De majd akkor áttérünk másikra.
A kérdező hozzászólása: Igen amint tudunk megyünk az orvoshoz, hogy mehessünk sétálni is:) Tényleg sétálni igaz szabad? Nem fázik meg? Hát igen lehet azért nem nõttek ki még a kis fogai. Mert vagy kirakta õt valaki, vagy elszökött, de akkor elég hanyagul tarthatták. Nagyon kis ragaszkodó, ma a hasamon aludt:) Tegnap evett fõtt husit, nagyon ízlett neki:)

Hany hetesen lehet a babát a levegőre vinni?

Legjobb válasz: Én mindkét fiamat 4 naposan toltam ki a kertbe a babakocsival.Május közepén születtek(nem ikrek).Ki ezt mondja,ki azt.A mi dokink nem pártolja,hogy hetekig ne vigyük ki(téli baba esetén sem).

Én mindkét fiamat 4 naposan toltam ki a kertbe a babakocsival.Május közepén születtek(nem ikrek).Ki ezt mondja, ki azt.A mi dokink nem pártolja, hogy hetekig ne vigyük ki(téli baba esetén sem).
A fiammal másnap, hogy hazajöttünk a kórházból, 5naposan 2órára elmentünk sétálni, júniusi baba. Emlékszem, ahogy beléptem vele a lakásba akkora vihar jött:) Békésen aludt. Most decemberben jön a tesó, a nagy 19hónapos. Szerinted mit tehetek majd? Segítség nincs, a gyereket meg ki kell levegõztetni, a kicsit nem hagyhatom egyedül. Jön velünk.
Szia, én márciusban szültem és 2 hetesen vittem ki elõször.
Nekünka doki azt mondta 2 hétig semmi, majd 2 hé után szellõztatéses módszer és kb 3 hetesen rövid idõre kiviheted, majd lassan emelni az idõt.
Van olyan védõnõ, aki szerint már 1 hetesen ki lehet vinni! Mi 1hetesen felöltöztettük, és nagyokat szellõztettünk, 2-3 hetesen teraszon levegõzött, 3-4 hetesen sétáltunk vele.
Szép idõben kiviheted, csendes levegõ, napsütés. Akár 1 hetesen is. Nálunk téli baba volt, 1 hósan vittük ki, szépen sütött a nap. Ismerõsöm 1 hónapja szült, aznap, azaz AZNAP kivitte sétálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!