Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes lehet kenguruban (4 db)

Hány hetes kortól lehet "kenguruban" vinni a Babát?

12 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Újszülöttkortól pl. a Cybex nevû kenguruban, most akciós a Brendonban (18 e Ft), abban vízszintesen is lehet a babát fektetni. Igazából a síma mezei kenguruban is lehet újszülöttkortól, de a Cybex az egyik legjobb, és legegészségesebb a baba gerincére nézve.

Újszülöttkortól pl. a Cybex nevû kenguruban, most akciós a Brendonban (18 e Ft), abban vízszintesen is lehet a babát fektetni. Igazából a síma mezei kenguruban is lehet újszülöttkortól, de a Cybex az egyik legjobb, és legegészségesebb a baba gerincére nézve.
vannak spéci kenguruk-de elvileg ráirják , h mikortól való.egyébként a hordozókendó talán jobb-csak nekem az olyan alternativos, amihez sarut, meg hosszú ruhát kell venni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, kölcsön kaptunk Babybjörn-kengurut, és nem látom rajta, hogy hány hetes kortól lehet használni. Úgy hallottam, hogy csak akkor lehet, ha már tud ülni. (akkor meg már nem fogom elbírni, mert már most 7 kiló...)
Én a hordozókendõt ajánlom, olcsó és a babának az a legjobb. Neekem már 8 kiló a kislányom, sajnos már nem tudom hordozni, leszakad a derekam. Nem hordok sarut, mégis szerettem a kendõt:)
Az elõzõ írónak javasolnám a hátom hordozást.Épp tegnap voltam hordozó kendõ tanfolyamon és ott mondták 4éves korig simán lehet a háton vinni. Amúgy én is azt javasolom, mármint a kendõt.Itt rögtön újszülött kortól használható és imádják a picik.A kenguruban a gerincükre nehezedik az összes súly és ez megterhelõ nekik, hiába spéci a kenguru.6000ft ért már kapsz pl nandu kendõt, a legnagyobbat érdemes venni , mert az sok kötésfajtára jó.Nem beszélve arról , hogy pl ebben titokban is szopizhat a baba, ha pl utazol vagy utcán vagy.Praktikus.Szoktak tanfolyamokat csinálni a neten rá tudsz keresni.

Kengurút hány hetes kortól lehet használni? 2-3 hetes babámat még nem rakhatom bele?

Legjobb válasz: 2 hónnapos korától raktam bele a fiam, elvileg 3 hónapostól ajánlott, de ez attól is függ, hogy hogyan tudja megtartani magát. Az én fiam a dokinõ szerint születésekor úgy tartotta magát mint egy 1 hónapos.

2 hónnapos korától raktam bele a fiam, elvileg 3 hónapostól ajánlott, de ez attól is függ, hogy hogyan tudja megtartani magát. Az én fiam a dokinõ szerint születésekor úgy tartotta magát mint egy 1 hónapos.
Amíg nem tartja a fejét, nem szabad beletenni. Késõbb is attól függ, hogyan tartja magát (lásd 1. válaszoló)
Cybey I go az nagyon jóóóóóó én is azt néztem ki múltkor.Érdemes beruházni rá:) Perzse elõtte érdemes kipróbálni, de piciként szrtem simán bele lehet szoktatni:)
van olyan kenguru, amiben fekvõ helyzetben van a baba. bár biztos drága.
Én úgy olvastam, hogy a Kozy és Mei Tai szintén csak 3 hónapos kortól használható. Ilyen pici babának csak a fekvõ hordozás a jó. Én babazsákot (erszény) használok, ebben fektetni is lehet a babát.
Ilyen pici babához én kendõt vennék. Egyébként is, a kendõ jobb - mert több pozíciót biztosít, levegõsebb - mind a babának, mind neked. Kipróbálhatod az erszényt is, az egy leegyszerûsített kendõ, ennél még a kötéssel sem kell bajlódni. Nekünk az erszény vált be, 5 hónapos kortól 2 éves korig használtuk. 34N+2, 5L
Még korai. 1 hónapos sincs, feketetni még ágyban is csak párna nélkül lehet, nem hogy kenguruba húzni-nyúzni. a cybexet megnéztem én is, szépen lelóg fekvõ helyzetben róla a baba lába... ha nekem kellene levegõben lelógó lábakkal feküdnöm, hát..., még talán az erszény. Kérdezz ortopéd szakembert, gyerekorvost, hogy mit ajánl. NEkünk 3hós kortól ajánlotta a kengurut, de én még mindig inkább kemény aljú kocsiba fektetem pedig már 5 és fél hós a lányom.
szerintem még korai. inkább babahordozó kendõ vagy babaerszény - ezek nem is drágák. amit tudsz még használni most is, az a mei tai vagy kozy.
Szia nekünk Cybex I Go kengurunk van, 3, 5 kilótól használható. 4 hetes babával kitûnõen közlekedtem már vele. Õ is szereti, jókat alszik benne, ha meg kinyitja a szemét, pont ott vagyok, így nem nagyon sírdogál. Most 6hetes. Kicsit borsos, de szerintem megéri, ilyen picinek egyébként nem ajánlják még sem a kendõt, sem az erszényt, sem a babaslinget. Mindent csak 2 hó felett. mivel nekem nincs autóm, a babakocsi meg dögnehéz, fontos volt, hogy legyen egy lehetõség, amivel közlekedni tudok, mert nagyon bezárva éreztem magam.

Hány hetes kortól lehet használni a kengurut?

Kisfiam 6 hetes és nagyon felkapattuk.Egész nap ringatnom,fognom kell.Vettünk egy pierre cardin kengurut ami a fejet is tartja,használhatjuk már?Persze nem egész napra gondolok,hanem pl. amíg megf?zök,összepakolászok.

Legjobb válasz: Mi elõször 5 hetsen használtuk, aztán fokozatosan többet, 10 hónaposan nõtte ki. (kendõs ellenvéleméynek NERM ÉRDEKELNEK!)

Mi elõször 5 hetsen használtuk, aztán fokozatosan többet, 10 hónaposan nõtte ki. (kendõs ellenvéleméynek NERM ÉRDEKELNEK!)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én is elõször a kendõn gondolkodtam, de miért vegyek ha errõl sem írnak semmi rosszat, sõõõõõt! Ma ki is próbálom :) Remélem tetszeni fog neki.


Hány napos/hetes/hónapos kortól lehet a babát kenguruban hordozni?

Legjobb válasz: Némely gyártó szerint 0 hónapos kortól. Ám, ha szereted a babád szép egyenes gerincét, 3 hónapos kora elõtt inkább használd a hordozókendõt (fektetve tedd bele a babát). Én személy szerint a teljesen vízszintes babakocsi híve vagyok.

Némely gyártó szerint 0 hónapos kortól. Ám, ha szereted a babád szép egyenes gerincét, 3 hónapos kora elõtt inkább használd a hordozókendõt (fektetve tedd bele a babát). Én személy szerint a teljesen vízszintes babakocsi híve vagyok.
Azt meg kell várni, hogy a baba stabilan tartsa a fejét. Addig mi is hordozókendõvel vittük, alig volt két hónapos, mikor elkezdtünk kenguruzni. De a baba pici is volt, 2700 grammal született. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy eleinte tényleg nem jó órákon át abban hurcolni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. én praktikus szempontok miatt kérdeztem, pld. ha lekell szaladnom a boltba, vinném magammal és ne kelljen mindig a babakocsit vinni.
én is a hordozókendõre szavazok. bár mi elég késõn vettük meg (fiam 5 hónapos volt), de szerintem sokkal kényelmesebbmint a kenguru! nem vág sehol, és ezer féle képpen felkötheted! és már ujszülöttet is vihetsz benne :)
Mi két hónapos kortól kenguruzunk, az elsõ egy olcsóbb fajta volt, nagyon nem szerettem. Érdemes egy minõségibbet venni, ér annyit mint egy jó babakocsi, fõleg ha sokat buszoztok. Kb. tízezerért lehet nagyon jót kapni, ami jól tartja a babát, biztonságos, és a hátadat sem terheli. Az ilyenbe akkor beteheted, amikor már tartja a fejét. A milyénk olyan, hogy szinte összegömbölyödik benne, amikor elalszik, nem hajlik hátra, hanem hozzám bújik. Bár a felvevését meg kellett tanulni, mert sok csitt-csatt van rajta, de nagyon kényelmes, szinte nem is érzem benne a hat kilós gyerek súlyát.
Én szinte a kezdetektõl használtam, ha egyedül utaztam a picivel. A buszra könnyebb volt vele felszállni, és a kocsit összecsukni is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!