Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes látszik már meg (4 db)

Hány hetesen látszik már a babó? 9 hetes vagyok, de még nem érzek semit, ez normális?

Legjobb válasz: Ó, még van idõ... Az én pocakom a 13. hét után kezdett látszódni, elõször pedig 21. héten éreztem:) Addig csak onnan tudtuk, hogy ott van, hogy mindig pisilnem kellett, és persze UH-on láttuk:)

Ó, még van idõ... Az én pocakom a 13. hét után kezdett látszódni, elõször pedig 21. héten éreztem:) Addig csak onnan tudtuk, hogy ott van, hogy mindig pisilnem kellett, és persze UH-on láttuk:)
Teljesen!! Van akinek a 17-18.hétben sem látszik. Az elsõ gyerkõcömnél még alig látaszott 17 hetesen, most a másodikkal 18 hetes vagyok, és borzasztó nagy a hasam!!! 18 hetes kismami
Én a 16. hétben vagyok, de még most is csak alig látszik a hasam!!!
alkat kérdése is hogy mikor kezd nõni a pocak, meg attól, ogy mennyire izmo a hasad. nekem 16 héttõl volt egyértelmû, hogy nem jót ettem hanem ez már a baba. 19.héten voltak az elsõ selytelmes mozgások azóta küzdünk a babával, mert hatalmasakat rúg, vagy én vagyok túl érzékeny nem tudom, de nem mindig kellemes érzés. jó babavárást. 21 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Hány hetes terhességnél látszik már meg a poci?

(F?leg vékonytestalkatnál.)

Legjobb válasz: Szia! A barátnõm is vékony testalkatú és neki már a harmadik hónapban látszott a pocija. Nekem az ötödik hónapban látszott. Alkat kérdése. Mert pl. ha vékony alkatú vagy, de széles a csípõd késõbb látszik.

Szia! A barátnõm is vékony testalkatú és neki már a harmadik hónapban látszott a pocija. Nekem az ötödik hónapban látszott. Alkat kérdése. Mert pl. ha vékony alkatú vagy, de széles a csípõd késõbb látszik.
szia! én vékony testalkatú vagyok, pici derékkal stb, magas. 14 hetes vagyok, minden felsõm szûk a hasamnál.szépen kidomborodik már vagy 3 hete. nagyon aranyos. ha vékony vagy és csak a hasad fog nõni, mint nekem, hamar fog látszani.ha mások annyira nem is, te észreveszed majd magadon meg a ruháidon. azóta tunikát hordok mert minden alól kivan a hasam.

3 + teszt, de az ultrahang még nem mutatja. Remélem jövőhét után ha megyek megint, már ott is látszani fog! Hány hetes kortól látszik? 3 hét?

Legjobb válasz: Én amikor elõször mentem még csak annyit látott a doki, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyám.Rá egy hétre már látszódott a petezsák és a hatodik héten pedig már az embrió is. 21 hetes kismama

Én amikor elõször mentem még csak annyit látott a doki, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyám.Rá egy hétre már látszódott a petezsák és a hatodik héten pedig már az embrió is. 21 hetes kismama
én 5 hetesen voltam elõször, akkor a petezsákot látta, és valami nagyon picit.Visszarendelt 3 hétmúlva, akkor már minden simán látszott.volt szívhang is.most vigyázz magadra picit jobban, és légy türelemmel.hamarosan látni fogod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak azért rohantam el, uh-ra mert utazunk el egy hétre, és reméltem megnyugtatnak hogy minden rendben. Elvileg pici foltra, mondta hogy az lehetséges, hogy baba, de még nem tudja sajna. Ha azt vesszük, 6 hete volt meg utoljára, de érdekesmód 2 hete teszteltem ovul teszttel + at uh. lehet még csak kéthetes a babácska?!
A kérdező hozzászólása: Honnan számoljátok az 5-6 heteket? Utso menzesz, v. félidõ vagy hogy? Bocsi a kérdésért, csak nem egyértelmû ( fõleg nálam nem )
a 2.válaszoló vagyok.Az utólsó mensitõl számolják a heteket, de szerintem a teherbeesésem másfélhétre rá történt.De az uh-n a minden mást mérek, vizsgálnak, és abból álapítják meg a termesség idõpotját, ami szerintem sose lesz pontos.ezen ne lepõdj meg.Ha visszajössz a pihenésbõl, már biztos sokkal töbet mutat az uh.boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Kicsit lehet túlaggódom a dolgokat... Remélem minden rendben lesz!!! :)
Én amikor elmentem ekõször a dokihoz akkor voltam 5 hetes terhes. De elõtte 3 héttel voltam rákszûrésen és akkor nem látott még semmit ( akkor még én sem tudtam hogy terhes vagyok) pedig akkor már 2 hetes voltam.


Az baj, h.16 hetesen nem látszik még a pocakom? Igaz duci vagyok, 169 cm és 74 kg. Elég sokat hányok, de nem fogytam miatta, azért valami mindig marad bennem.16hkm

Legjobb válasz: Elég vékonyka alkat vagyok. Kb. 20 hetesen kezdett el domborodni a pocakom, a végén meg azt kérdezték a barátok, miért dugdosok ilyen sok dinnyét. Hatalmas volt a hasam. Ne izgulj, növekszik õ.

Elég vékonyka alkat vagyok. Kb. 20 hetesen kezdett el domborodni a pocakom, a végén meg azt kérdezték a barátok, miért dugdosok ilyen sok dinnyét. Hatalmas volt a hasam. Ne izgulj, növekszik õ.
szia! sokat olvasom itt, hogy elsõ babánál nehezen nõ a pocak! szerintem ne idegeskedj! olvastam már az is, hogy valakinek a külvilág számára csak 30!!! hetesen volt szembeötlõ! mindenkinél más!
én is 16 hetes vagyok és nem látszik..pedig nekem 3. baba. én 175cm és 74 kg vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!