Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes látszik a (18 db)

Hány hetesnek látszik a pocim? Aggódom a mérete miatt.

http://kepfeltoltes.hu/view/121205/Pocak_www.kepfeltoltes.hu.. (lehet sokak számára már unalmas dolog,sorry)

Legjobb válasz: olyan 24 hetest mondanék rá kb :)

olyan 24 hetest mondanék rá kb :)
20 hét körül. OFF: A piercing-et mikor tervezed kivenni? 2 gyereket szültem és az elsõ hetekben kivettem és szülés után tettem vissza, nyugi nem fog beforrni a lyuk. Így szétfeszíti azt a kis bõrt az ékszer és nem fogod tudni visszarakni szülés után mert lógni fog a bõr.
Elsõ vagy második baba? Ha elsõ, akkor én 20. hét körülire tippelek, ha második, akkor a 13. hét körül lehetsz.
A kérdező hozzászólása: a lényeg h bírjam majd el, bízom benne hogy piciny fiúcska a lakója :)
ne aggódj!! a végére nem biztos h nagyobb lesz a pocid, inkább csak korábban kezd el látszani!!!
Na így már mindjárt más! Amúgy szerintem nem lesz gond a méretével, mert csak annyi, hogy hamarabb kezd el nõni, de nem nõ ugyanolyan ütemben, mint az elsõnél. Tehát a végére nem lesz ikres pocakod :)
Nekem is hasonló volt már ekkor a pocakom. 3. baba. És most a végére igenis ikres hasam van és mégsem akar kibújni a 40. hét végére sem. Alig tudok menni. Én is 165cm vagyok 65kg-al kezdtem, de az is a fenekemen-csípõmön volt. Szóval számíthatsz végig nagy pocakra.
A kérdező hozzászólása: Köszi mégegyszer mindenki!Utolsó, kitartás!:)
utolsó vagyok. csak érdekességként http://kepfeltoltes.hu/view/121205/P1150506-a_www.kepfeltolt..
Hu kedves utolso szép nagy pocak...:-))))nagyon cuki... 40 héten lett fényképezve?
Igen, de még bent van:S Szombat után már terminus túllépés... Szóval nálam végig hatalmas volt a hasam a terhességi korhoz képest. Fenekem túl nagy, ha normál méretû lenne, akkor még látványosabb lenne a nagy pocakom.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/121205/Poco_www.kepfeltoltes.hu_..
Nem, semmi 11 hetesen ekkora has.
szép a köldök piercinged, szép pocak. 28. hetes
elég nagy de nem több 29 hetesnél
Off szintén a piercinget nekem tanácsolta a doki hogy még az elején vegyem ki mert szétszakadhat a bõr... Ki is vettem semmi gond nem lett.. Kérdésedre...Miért aggodsz ???25 hét körülire saccollak...
24-28. hét között. Miért kell aggódni a mérete miatt? Nem elég nagy talán vagy mi? Valaki ekkora hassal szül 3, 5 kg-os babát, valaki meg a duplájával 2, 5 kilósat, szóval a has növekedése nem valami sablon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ!Azért mert még csak 11.hét(nem puffadás..)és elõzöekhez képest óriási..félek, mert 165cm (jelen 52kg)vagyok hogy fog "elbírni"?!
A kérdező hozzászólása: jav:fogom.A piercinget már nem szándekozom soká benthagyni:) nem forr be az olyan gyorsan:)
Hû!Jó nagy poci, de aggodalomra semmi ok:)
A kérdező hozzászólása: :) elsõ terhességnél csak úgy nyomtam ki a hasam hogy "hahó, kisbabám lesz" most meg..:D
Kicsit fura a szög. Teljesen oldalról tudnál képet feltenni?
Ne aggódj, nekem is hatalmas pocakom volt és én még nálad is alacsonyabb vagyok 162 cm. Már 20 hetesen akkora hasam volt mint egy 39-40 hetes kismamának. Mégis elbírtam a terhességet és a fiam is makk egézséges lett.

Korulbelul hány hetesen alakul ki a baba szívhangja és hány hetesen látszik Uh-án?

Legjobb válasz: ha jól emlékszek, akkor 6.hét körül.

ha jól emlékszek, akkor 6.hét körül.
A kérdező hozzászólása: én olyan 4-5hetesen voltam UH-án és nemmondta h dobog a szive, de aztsem mondta h valami gondvan, ugyh remélem h minden rendben.koszonom a választ
elsõ vagyok! Ha a doki nem mondott semmi rosszat, akkor minden rendben van! Nyugodj meg! :)
Én 5 hetesen voltam dokinál de nekem se volt még szívhang csak látta a petezsákot, majd vissza rendelt rá két hétre azaz 7 hetes voltam amikor már látta a kicsit mutatott mindent amit lehetett látni és a szívhangját is már hallható volt. Boldog babavárást (12hetes kismama)
Kb. 6-7 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Koszonoma válszokat

Hány hetesen látszik már a babó? 9 hetes vagyok, de még nem érzek semit, ez normális?

Legjobb válasz: Ó, még van idõ... Az én pocakom a 13. hét után kezdett látszódni, elõször pedig 21. héten éreztem:) Addig csak onnan tudtuk, hogy ott van, hogy mindig pisilnem kellett, és persze UH-on láttuk:)

Ó, még van idõ... Az én pocakom a 13. hét után kezdett látszódni, elõször pedig 21. héten éreztem:) Addig csak onnan tudtuk, hogy ott van, hogy mindig pisilnem kellett, és persze UH-on láttuk:)
Teljesen!! Van akinek a 17-18.hétben sem látszik. Az elsõ gyerkõcömnél még alig látaszott 17 hetesen, most a másodikkal 18 hetes vagyok, és borzasztó nagy a hasam!!! 18 hetes kismami
Én a 16. hétben vagyok, de még most is csak alig látszik a hasam!!!
alkat kérdése is hogy mikor kezd nõni a pocak, meg attól, ogy mennyire izmo a hasad. nekem 16 héttõl volt egyértelmû, hogy nem jót ettem hanem ez már a baba. 19.héten voltak az elsõ selytelmes mozgások azóta küzdünk a babával, mert hatalmasakat rúg, vagy én vagyok túl érzékeny nem tudom, de nem mindig kellemes érzés. jó babavárást. 21 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Hány hetesen látszik már a magzat és nem csak a petezsák az UH-n?

Legjobb válasz: Nekem a 7. héten már látszott a magzat. Igaz még csak 10 mm volt, de látszott.

Nekem a 7. héten már látszott a magzat. Igaz még csak 10 mm volt, de látszott.
Nekem is!

Hány hetes terhesség látszik a hüvelyi ultrahangon?

2napja késik a vérzésem.Ha terhes vagyok akkor kb.2hetes(azaz 4hetes terhes lehetek).Ez látszik már az ultrahangon vagy még csak a terhességi teszt mutatja ki??

Legjobb válasz: Az uhon a 4-5 hetes terhességnél a petezsák látszik, 5-6 hetesen kb 2 mm a pete, és 6-7 hetesen kezd verni a szive a picinek. Én 5 hét 3 naposan voltam, 2 mm volt a baba, de még korainak vélte az uhos a vizsgálatot, de meg is haltam volna, ha nem lehetek biztos benne, hogy babát várok. Elmehetsz nyugodtan orvoshoz, ha nem látszik visszarendelnek 1 hét múlva.

Az uhon a 4-5 hetes terhességnél a petezsák látszik, 5-6 hetesen kb 2 mm a pete, és 6-7 hetesen kezd verni a szive a picinek. Én 5 hét 3 naposan voltam, 2 mm volt a baba, de még korainak vélte az uhos a vizsgálatot, de meg is haltam volna, ha nem lehetek biztos benne, hogy babát várok. Elmehetsz nyugodtan orvoshoz, ha nem látszik visszarendelnek 1 hét múlva.
Nekem 5 hetesen még nem látszott a petezsák hüvelyi ultrahanggal, de azt mondta a doki, hogy a nyálkahártyám olyan vastag, hogy biztosan terhes vagyok. 6 hetesen már látszott a petezsák.
Én 4 hét 5 naposan voltam, akkor még kb. 13 mm-es petezsák láttak, a babóca pedig össz-vissz 3 mm-es volt. Kicsit még várj a dokival, mert a szívhang miatt úgyis visszarendelnek. Gratula!:)
Én hetedik hét elején voltam dokinál, és akkor már vert a szive.Amíg nem látja a szívmûködést, addig nem kapsz papírt a védõnõhöz.Meg megspórolhatsz egy vizitdíjat is:) Csak nyugalom!

Csak kíváncsiságból. Szerintetek látszik, hogy baba van a pocakban? Hány hetes?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130129/DSC00121_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Nem látszik még

ne hari de ugye te sem gondoltad hogy valaki is azt fogja írni hogy látszódik valami???...mert null hasad van....
Nem látszik még
én ekkora pocakkal kezdtem a terhességet ami neked van (szinte semmivel) most 12 hetesen már igen csak gömbölyú vagyok, szerintem még most derülhetett ki h babás vagy...
még semmi de semmi nem látszik, meg nem mondanám h babát vársz....talán 4-5 hetes ?
hát 16-17 is lehet akár! Van akin késõbb látszik
Hát ha tök lapos hasad volt, akkor el tudom képzelni akár azt is, hogy a 16. hét körül jász.
Még annyira nem látszik, ha ruhában vagy szerintem, de látszik, hogy "gömbölyödni készülsz." 13-14 hetes?
Kedves utolsó. Megnéztem volna a pocakod, de nem jó a link! :)
10hetes lehetsz szerintem:)
ez sem ok, a legalsó linket kell kijelölni, vagy az egyel felette lévõt. Arra figyelj, hogy az egész link ki legyen jelölve! :)
Ez 13 hetes pocak???? Gratulálok hozzá!!!!!!
Megpróbálom még egyszer. http://kepfeltoltes.hu/view/130201/foto2_www.kepfeltoltes.hu 13 hetes km
Hát, simán leteagdhatnád! (Magát a terhességet is, nem hogy a 17 hetet!) Ehhez képest elég vicces, hogy nekem 13 hetesen ekkora a hasam: http://kepfeltoltes.hu/view/130201/foto2_www.kepfeltoltes.hu..
A kérdező hozzászólása: :D Köszönöm! Remélem mostmár akkor kezd gömbölyödni :)
gratula!!! nem gondoltam volna hogy már 17 hetes vagy ! :) megleptél :)
Tudtam:)
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi voltam, hogy mások mit látnak, saját magát az ember mindig máshogy szemléli. :) Ezek szerint akkor simán le tudnám tagadni, hogy 17 hetes vagyok... Pedig már minden nap érzem õt! :)
ha 12 héten felül vagy én megeszem a kalapom :) )) szerintem 6 hét maximum mert még a puffadás sem látszódik
Kedves kérdezõ! Ne keseredj el, most már nõni fog, mint a gomba! Észre sem veszed, és már a kezedben tartod a babádat!!!! Gratulálok!!!
4 hetesen mi alapján állapítottak meg várandósságot? Ilyenkor még semmi nem szokott látszani...
Ha az elõzõ ciklusban fogant volna, már szívhang is lenne. De 4 hetes terhességet még nem lehet kimutatni uh-val. Nekem 24-26 napos ciklusaim voltak, korai peteéréssel, de még így is 5 hetesen látszott nagyon jó felbontású uh-val egy pici pötty... Szerintem a barátnõd valamit nagyon akart mutatni, és keresett egy pöttyöt (lehet azért találni pöttyöket ultrahanggal), és ráfogta, hogy az a petezsák... Mindenestre ha a teszt pozitív, abban alapvetõen bízhatsz, csak majd 6 hetesen csináltass ultrahangot, orvossal. :)
Lehet, hogy a bnõd is a petezsákot látta. Ha van petezsák, akkor lehet belõle baba. Az orvosnak már hihetsz, meg a tesztnek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Én is gratulálok szívbõl mindenkinek, akinek sikerült. Hiszen tudjuk, hogy nem olyan egyszerû teherbe esni.. Aki szeretné annak nem megy, aki nem szeretné annak rögtön sikerül. Nekünk szerencsénk volt, gyakorlatilag azonnal sikerült.. Kiskorom óta az volt a rémálmom, hogy valamiért nem lehet majd saját gyermekem. Remélem minden rendben lesz, és megmarad. Kívánok mindenkinek minden jót, boldog babavárást! Akinek eddig nem sikerült annak pedig azt hogy mielõbb sikerüljön, és kitartást!
A kérdező hozzászólása: 26, 27 naposak a ciklusaim, és valószínû korai peteérésem volt. Nem jött meg, ezért teszteltem, pozitívat. Ez az utolsó menzesz szewrinti 4. héten. Barátnõm szonográfus, õ nézett hüvelyi UH-val. És látszott. Képet is adott, de jól ránagyított, és egy picike fekete foltot látni. Miért? Azt gondolod, hogy az elõzõ hónapban "készült", csak megjött mégis? Vagy miért olyan hihetetlen ez?
"És csak kíváncsiságból írtam így a kérdést, ugyanis már majdnem 6 hetes vagyok. " "2 hét múlva kell csak mennem hozzá ismét. :-(" Addigra mar 8 hetes lennel....:D meg hazudni sem tudsz.... hazudj meg valamit..hatha elhiszik a tobbiek is...
megint egy untakozo NO..... "És csak kíváncsiságból írtam így a kérdést, ugyanis már majdnem 6 hetes vagyok. " a kovetkezo hozzaszolasod mi lesz? "igazabol nem is akarok terhes lenni, mert van egy 3 honapos kisfiam, akit meg szoptatok...." vagy mi?????? anyaaaam
de tegnap atirtad, ami valamiert eltunt innen, hogy most 6 hetes terhes vagy.... akkor most mi van....??? szerintem kamu kerdes, vagy valami nagyon teves informaciot kaptal....
4.héten is látszik, csak alig. Doki is ezt mondja, hogy 90%, de 2 hét múlva ismétlés. Szóval látszik!!!
Március elsején menstruáltam utoljára, április elsején ugyanolyan fekete foltom volt méhen belül, hüvelyi uh-val, mint neked. Csak abban a ciklusban eshettem teherbe, és ugyanilyan rövid ciklusaim voltak, 25 naposak.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm! Csak itt mindenki azt mondja hogy 4 hetesen még nem lehet látni semmit hüvelyi ultrahanggal. És ezért nem értem. Hogy akkor mikor készült, mert nincs túl sok variáció.... De szerinted 4 hét 5 naposan a 8x 10 mm-es petezsák az megfelelõ?
Elõször felritkulás, aztán gesztációs gyûrû, majd szikhólyag látható. Igen, látszik már egy jó Uh val. Nem a baba, henem a hely, amit elõkészít magának. Én gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, nem vagyok unatkozó, és nincs gyerekem se, és hát nem is szoptatok. Csak õszintén szólva nekem is furcsa volt ez, hogy 4 hetesen látni valamit. Én meg ott örültem akkor hogy de jó ott az én kis babám, legalábbis a kuckója. Azt mondta a barátnõm, hogy ha a teszt pozitív, akkor már lehet látni ultrahanggal is. Akkor azt gondoljátok, hogy az csak a sárgatest, vagy valami felritkulás lehet? De az is egy kis folt a képen? Azt hiszem ez azért fontos számomra, mert nem szeretném ha õ nézegetne úgy, hogy közben nem tudja mit néz, és engem pedig illúziókba ringat, és valótlan dolgokat mutogat nekem. Azóta voltam orvosnál, rá 6 nappal. Tehát 4hét 5 naposan, és õ mért nekem 8x10 mm-es petezsákot. Neki azért hihetek? 2 hét múlva kell csak mennem hozzá ismét. :-(
Annyi látszik, amennyit mondott. Hogy volt ovulációd, és a petesejt helyén kialakult a sárgatest, ami amúgy is minden ciklusban kialakul, ha volt ovu. Még nem látja a babát ilyenkor, majd 5 hetesen kb. a petezsákot, szívcsõpulzációt meg a 6. hét körül.
jah most irtad, hogy pozitiv... bocs... hat akkor gratulalok... :) de hat akkor miert nem kerdezted meg ott, hogy medig normalis ez? Mi nemtudhatjuk...hiszen ez a teherbeeses, es nem a terhesek kerdesbe irtad be.....
2. vagyok. pozitiv tesztet van mar?
A kérdező hozzászólása: Akkor én ezt már végképp nem értem... Lehet hogy az elõzõ hónapban fogant? De akkor csak a ciklus közepén lehetett, mert csak akkor voltunk együtt. És arról nem is beszélve, hogy akkor még megszakítással, de védekeztünk. Hó végén csináltam tesztet is, az negatív lett (de mondjuk azt lehet túl korán.), és meg is jött rendesen a menzeszem. És a menzsz utáni napokban már nem védekeztünk. Szóval vagy egy héttel a menstruációm után fogant, vagy már az elõzõ ciklus közepén, de akkor meg miért jött meg? És a negatív teszt? Meg hát akkor ez már kb. 8 hetes terhesség, amikor is ugye már embrió van szívmúködéssel, meg nem is tudom, de kb 15-20 mm CRL. Na ezt lehet találgatni... Segítsetek, erre már nagyon kíváncsi vagyok.
Tyûha ez furi!Azt láthatták hogy történ-e peteérés, de hogy te négy hetes terhes vagy, és ezt orvos mondta ez lehetetlen!!Szerintem válts orvost!
4 hetes magzat akkora, mint egy makszem... nem lehet eszrevenni meg az UH-on.... ez lehet a legelso foto a 4 hetes magzatrol..... http://babafalva.hu/files/2010/01/clearblue-terhess%C3%A9gi-..
A kérdező hozzászólása: Nem kamu, és nem hazudtam. Nem töröltem ki innen semmit. Kamu volt igen a kérdésben, hogy 4 hetes vagyok. És ennyi. Így könnyebb volt feltenni. Holnap töltöm elvileg a 6.hetet, és igen, a doki csak 2 hét múlva rendelt vissza. Bocsi mindenkitõl, aki esetleg azt gondolta kamu az egész, és ezen felbosszantotta magát. Az volt a célom, hogy kiderítsem a barátnõm vagánykodni akart-e csak, vagy valóban lehet látni 4 hetesen bármit is. Azért köszönöm a válaszokat, itt se voltam... :-((

Sima UH-n mikor látszik minden kétséget kizáróan, hogy baba van? Ill. a nődoki hány hetes terhességet tud "kézzel alulról vizsgálva" megállapítani?

Legjobb válasz: 8 hetes terhességt. a doki nem tapogatva fogja csak megállapítani. ha bemész egy dokihoz és nincs teszted csak rutin vizsgálatra mész, akkor is megkérdezi mikor volt az utolsó mensid és milyen a periodusod, hány napos. na most ha azt mondod hogy 8 hete volt meg, akkor a doki esetleg megkérdezi hogy éltél-e sexuális életet? vagy lehete esélye egy terhességnek. akkor megvizsgál és ha zárt méhszájat talál UH-ra küld hogy a terhességet kizárják vagy bizonyítsák.

8 hetes terhességt. a doki nem tapogatva fogja csak megállapítani. ha bemész egy dokihoz és nincs teszted csak rutin vizsgálatra mész, akkor is megkérdezi mikor volt az utolsó mensid és milyen a periodusod, hány napos. na most ha azt mondod hogy 8 hete volt meg, akkor a doki esetleg megkérdezi hogy éltél-e sexuális életet? vagy lehete esélye egy terhességnek. akkor megvizsgál és ha zárt méhszájat talál UH-ra küld hogy a terhességet kizárják vagy bizonyítsák.
UH-n 5-6 héten már látszik, de szívhang még nem biztos hogy van. Kézzel már korábban gyaníthatja, de hogy mikor "biztos"? Igazából a szívhang a döntõ minden esetben, mert még ha van is méhmegnagyobbodás meg petezsák látszik, hogy él-e benne a baba, az a szívhanggal dõl el végérvényesen. Olyan 6-7 hetesen, van akinél inkább csak 8, bár ott valószínûbb, hogy elszámolták valahogy a terhesség korát.

Mikor menjek 4 D-s ultrahangra? Hány hetesen? Amikor az arca a legjobban látszik?

Legjobb válasz: Általában a 24.hét, 32. hét, 36-38. héten érdemes menni.Már a 24.héten is szépen látszik az arca.

Általában a 24.hét, 32. hét, 36-38. héten érdemes menni.Már a 24.héten is szépen látszik az arca.
A kérdező hozzászólása: köszönöm , akkor hamarosan bejelentkezek.
Szia. én 26.héten voltam és csodálatosan látszott minden. Ha gondolod nézd meg http://baba.timea32.fotoalbum.hu/ Üdv:30 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: aranyos, köszönöm, hogy megnézhettem.
szia. a legtöbben a 28. hetet javasolják. azorvosom szerint is akkor érdemes menni.és a 34. hétig. utánna már szerintem nem igazán
Mi egyszer megyünk és a 27.héten, kb. akkorra ajánlották, mert már husis viszont még nem túl nagy. A képet betett válaszolónak is üzenem, hogy tündéri a babája, gratulálok! :) Remélem a miénk is ilyen jól fog látszani és ennyire édes lesz!

Ki hány hetesen ment 4D ultrahangra? Milyen volt? Látszodot minden? A nemét is meg tudják ugye mondani?

Legjobb válasz: Mi 25 hetesen voltunk. Nagyon szépen látszódott minden, még a haja is (haj=pihék a fején), és már szép baba pofija volt.

Mi 25 hetesen voltunk. Nagyon szépen látszódott minden, még a haja is (haj=pihék a fején), és már szép baba pofija volt.
13 hetesen voltunk elõször, akkor már megmondták a nemét, akkor még nem volt babaformája. 2x 25 hetesen voltunk, akkor már minden jól látszott.
Mi a 19.héten voltunk.Nagyon jó volt!!!A nemét mi akkor már tudtuk, de amúgy szépen meg is mutatta, hogy kisfiú:) És ma megyünk megint, most vagyok 25+5 hetes.Izgatottan várom, hogy újra lássuk!!!
28 hetesen voltam minden nagyon jól látszódott (a kukaca is :) ))), hatalmas élmény volt.
Nekünk a 12. héten 2D uh-gal megmondták, hogy kislányunk lesz.:) A 26. héten tervezünk elmenni 4D-re.
24 hetesen. Nagyon klassz volt. A ferjem csak beszelt es beszelt a technikussal, en meg csak csendben bambultam a kivetitot...csorgo konnyekkel. Lattuk a kukacat is....nekumk hatalmas elmeny volt!
Elõször a 12. héten voltunk, a kombinált teszttel együtt csinálták. Megmondta a szonográfus, hogy kislány. Azóta már többször voltunk 4D-n és még mindig kislány. Amúgy nekünk szuper élmény volt mindegyik, férjem is jobban bele tudta élni magát ebbe az egészbe. Látszódott minden, aminek kell mindannyiszor :) Méregettük, nézegettük, nagyon jó volt. Most már nem megyünk többre, legközelebb sima uh, majd igazi 3D :) 31 hkm.
Mi tegnap voltunk...26 hetesen.Elvileg.Csakhogy baba 28 hetesnek felel meg.Nagyon jól látszódott, mocorgott.Doki alapos volt.A nemét már tudtuk, kisfiú, de tegnap is megfigyelhettük a valamijét..:-)
Már a 13. héten meg tudják mondani a nemét, ha úgy fekszik a baba.
A kérdező hozzászólása: Mi ma voltunk 26 +6 nap! 1 órán keresztül nem tudtuk felébreszteni olyan jót szundikált éppen! De a méretei alapján 29+3 hetesnek felel meg! Változot a kiírt dátum igy meik dátum a mérvadob???? Meik dátum a valos??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!