Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes látják a (2 db)

Általában hány hetesen látják 100%. -an, hogy milyen nemű lesz a baba?

Legjobb válasz: 100%-osan akkorlátjak ha megszületik, de a 18.heti uh-n már meg tudják mondani, ha látszik..könyvek szerint a 16. héttõl megkülönböztethetõ, de az sosem 100%.

100%-osan akkorlátjak ha megszületik, de a 18.heti uh-n már meg tudják mondani, ha látszik..könyvek szerint a 16. héttõl megkülönböztethetõ, de az sosem 100%.
nekem a 21. héten mondták azt, hogy kislány, pedig elötte is 2-szer voltam 4D-n és addig fiút mondtak. Most 6 hós a lányom. Dia
Diának írnám , ez remek hír számomra !! Akkor még van remény ! Ma mondták meg , h fiú de a heréket nem láttuk csak egy kis kilógót oldalról , amire a doki fütyköst mondott !17.hétben vagyok és a 20.elõtt nem is akarok menni több ultrahangra.....addig csak kibírom valahogy :)
Nekem a 17-héten azt mondták, hogy kisfiú, majd elmentem 4D-re ahol kislányt jósoltak, ma voltam tanácsadáson ahol a nogyógyi kisfiút mondott, szóval a tutit csak szulés után tud az ember de nem is az a lényeg.....25-hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én legközelebb majd a 18-19 hetes genetikai UH.-ra megyek, ott jó lenne már látni vmit. :-))
Ismét Dia vagyok!!!!! A szomszédomnak eddig azt mondták, hogy kisfiú, viszont a mai uh-n meg nem találta a doki a fütyköst:) 29 hetes a szomszédom..... Most kértem neki 4D-re idõpontot, mert már meghal a bizonytalanságtól:) Dia

Hány hetes korában látják a dokik már egyértelműen UH-n, hogy van baba?

(utolsó menzit?l számolva persze)

Legjobb válasz: 5+2-nel lattak a petezsakot, es 7+2-nel a szivhangot is!

5+2-nel lattak a petezsakot, es 7+2-nel a szivhangot is!
A kérdező hozzászólása: Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de hogy értsem az 5+2, 7+2-t?
A terhesseget az utolso mensi elso napjatol szamoljak, az elso szam a hetet, a masodik a napot jelzi, tehat 5+2= 5 hetes 2 napos terhesseg, es igy tovabb.
Nekem öt hetesen ott volt a petezsák. Ami egyértelmû jele a terhességnek, vagyis nagyon esélyes, hogy lesz benne valami. Szerintem nem érdemes 5 hétnél elõbb menni, mert nem tud a doki konkrétan megállapítani semmit, max. gyanút.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :-) Ha minden igaz, akkor a jövõ héten leszek 5 hetes, tehát ha van baba, akkor már látnia kell. Mégegyszer köszi. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!