Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes lát az (2 db)

Hány hetes terhességet lát az ultrahang?

Legjobb válasz: 4 hetesen már látszik a petezsák, 5 hetesen már a pete is, ami kb 2 mm, és 6-7 hetesen kezd szívverés lenni.

4 hetesen már látszik a petezsák, 5 hetesen már a pete is, ami kb 2 mm, és 6-7 hetesen kezd szívverés lenni.
Nálam 5 hetesen 5 mm volt a petezsák, volt akinél 2 mm, és volt akinél akkor még semmi sem látszott, tehát változó. Mondjuk 6 hetesen már szinte mindenkinél látnak valamit, de ezt csak hüvelyi uh-n.
Egyéni, de 5-6 hetesen már biztos látni valamit...
Nekem egy rákszûrésen derült ki, hogy terhes vagyok, pedig csináltam elötte nap tesztet, de az nem jelezte.Viszont az ultrahangon szépen látszott:2 hetes voltam.Inci-finci, de ott volt!!!

Hány hetes kortól érzi (látja) az ember, hogy a pici kidugja a kis kezét vagy lábát esetleg popsiját?

...persze úgy, hogy ez a b?rfelületetn meg is látszik...

Legjobb válasz: Én most vagyok 26 hetes, és olyan 2-3 hete érezzük kívülrõl is a babát. Konkrétan keze lába még nem látszik, de ahogy rugdos, az látszik kívülrõl is, nem is kicsit.-) De kitapintani már ki tudom, hogy hol a feje, feneke és a lábai:-)

Én most vagyok 26 hetes, és olyan 2-3 hete érezzük kívülrõl is a babát. Konkrétan keze lába még nem látszik, de ahogy rugdos, az látszik kívülrõl is, nem is kicsit.-) De kitapintani már ki tudom, hogy hol a feje, feneke és a lábai:-)
A kérdező hozzászólása: Kis cuki :o) Köszi a gyors választ..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!