Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes lát (7 db)

28 hetes kor után már csak orvosi engedéllyel lehet repülni. De hogy döntik el a reptéren, hogy hány hetes vagyok? Pl ha csak 25 hetes vagyok, de nagy a hasam, akkor a reptéren kötekedhetnek, hogy ő úgy látja, hogy 28 elmúltam? Vagy hogy is van ez?

Legjobb válasz: szia! Történetesen én a reptéren dolgozom:-))) Megkérdezzük,hogy hány hetes vagy, és ha nem annyira hihetõ akkor elkérjük a kiskönyvedet. Amúgy meg, tudod ez eléggé olyan józan ész dolog nem? Te sem szeretnél egy repülõn szülni?! Minden jót!! 33.hetes

szia! Történetesen én a reptéren dolgozom:-))) Megkérdezzük, hogy hány hetes vagy, és ha nem annyira hihetõ akkor elkérjük a kiskönyvedet. Amúgy meg, tudod ez eléggé olyan józan ész dolog nem? Te sem szeretnél egy repülõn szülni?! Minden jót!! 33.hetes
szia nem tudom:) de doki adjon mindenképp engedélyt s akkor nem lesz baj...reptér honlapját is megnézheted...de amúgy sztem ez csak formalitás nekik.
Biztos igazolást kell vinned.Vannak országok, amelyek a 28.hét után nem engednek be.
Nyilvan sajat felelossegedre repulhetsz, de kerni kell az orvostol igazolast, hogy hany hetes terhes vagy. Sajat erdekedben van ez, hiszen ha barmi problema van a kismamaval, akkor kinek a legrosszabb? Nem a repulotarsasagnak, hanem a kismamanak, es a babanak a pocakban. Biztos nem fognak kotekedni, de vannak szabalyok, ezek nyilvan az utasokat vedik!!!
És mi a helyzet a vonattal?
A kérdező hozzászólása: nah - még "csak" 26 hetes vagyok, szóval elvileg nem kellene papírt hordanom magamnál, hogy utazhatok repülõn, de a reptéren nem akartak fölengedni a gépre, mert a magyar kiskönyvemen nem tudtak eligazodni, hiába mutattam :(( úgy kellett kikönyörögni, hogy felmehessek a gépre, utána meg mindenhol takargatni a hasamat... errõl ennyit amúgy meg azt mondta a reptéri biztonsásis pasas, hogy hiába is lett volna papírom, az csak a kiállítástól számítva 1 hétig érvényes - tehát eleve hazafelé már nem jó szóval :((((

Ikerterhességet hány hetes hasi uh-on látnak először?

Legjobb válasz: Hát az durva, ha a 12 hetesen nem veszik észre. Azért az egy elég alapos UH vizsgálat( kéne hogy legyen) Nekem a 8 hetesen láttak egy cystát a baba mellett és én rákérdeztem, hogy tuti, hogy nem iker? Azt mondták, hogy tuti, de én a 12 hetes UH-ig azért még izgultam egy kicsit, de utána már nem volt sehol a cysta (és iker se lett)

Hát az durva, ha a 12 hetesen nem veszik észre. Azért az egy elég alapos UH vizsgálat( kéne hogy legyen) Nekem a 8 hetesen láttak egy cystát a baba mellett és én rákérdeztem, hogy tuti, hogy nem iker? Azt mondták, hogy tuti, de én a 12 hetes UH-ig azért még izgultam egy kicsit, de utána már nem volt sehol a cysta (és iker se lett)
Akár már az elsõn is láthatják, bár attól függ mikor van az elsõ. Már 5-6 hetesen láthatják ha pl 2 petezsák van, de ez még csak iker-gyanú lehet. Ilyenkor még kiderülhet, hogy az egyik nem fejlõdik, vagy csak egy cystát néztek annak. Amikor már szívhang van, 7-8 hetesen, akkor már nem tévedhetnek!
Egy ismerõsömnek nem vették észre a 12 hetes UH-on az ikerterhességet. Amikor a 20. héten csinálták a kövekezõt a doki jól lecseszte: "Miért nem szólt, hogy ikrei vannak?" Azt mesélte, hogy meg sem tudott szólalni:) )))
Egyik ismerõsömnek a 18.heti uh-on vették észre...
Nekem rögtön az elsõ ultrahangon látták, 7 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat.Hát, akkor igencsak megoszlik a vélemény.Attól is függ, hogy nincs e takarásba a másik baba által stb.
Az 5 héten vagyok és kimutatott két petezsákot!

Hány hetes terhességet lát az ultrahang?

Legjobb válasz: 4 hetesen már látszik a petezsák, 5 hetesen már a pete is, ami kb 2 mm, és 6-7 hetesen kezd szívverés lenni.

4 hetesen már látszik a petezsák, 5 hetesen már a pete is, ami kb 2 mm, és 6-7 hetesen kezd szívverés lenni.
Nálam 5 hetesen 5 mm volt a petezsák, volt akinél 2 mm, és volt akinél akkor még semmi sem látszott, tehát változó. Mondjuk 6 hetesen már szinte mindenkinél látnak valamit, de ezt csak hüvelyi uh-n.
Egyéni, de 5-6 hetesen már biztos látni valamit...
Nekem egy rákszûrésen derült ki, hogy terhes vagyok, pedig csináltam elötte nap tesztet, de az nem jelezte.Viszont az ultrahangon szépen látszott:2 hetes voltam.Inci-finci, de ott volt!!!


Hány hetes kortól látnak a babák?

Legjobb válasz: Mármint pocakban ? Gondolom úgy érted? A magzat fejlõdése: 26 hetes korra a szemhéjak felnyílnak, és a magzat képes pislogni. A sötétséget és a világosságot már meg tudja különböztetni egymástól. Hirtelen, hangos zajokra pislogás-ijedtség reflexet tanúsít.

Mármint pocakban ? Gondolom úgy érted? A magzat fejlõdése: 26 hetes korra a szemhéjak felnyílnak, és a magzat képes pislogni. A sötétséget és a világosságot már meg tudja különböztetni egymástól. Hirtelen, hangos zajokra pislogás-ijedtség reflexet tanúsít.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan az érdekel, hogy vajon a 2 hetes fiam lát-e?
Erre ilyen oldalon ne várd a választ mert orvosok vagyunk, orvoshoz kéne elvinni ha te úgy vetted észre hogy probléma lenne a látásával.
A kérdező hozzászólása: Atya isten. "egy 2 hetes baba vajon mit lát a nagyvilágból?" Így már érthetõ?
Elõször homályosan látnak távolra, kb 20cm-re látnak élesek, mint az anya arcát amikor szopizik és az idõ haladtával szépen élesedik a látása!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Akkor talán úgy kellett volna megfogalmazni a kérdést is , és akkor talán érthetõ lett volna .
A kérdező hozzászólása: Szerintem elég egyértelmûen tettem fel a kérdést.
Én tudtam, hogy hogy érted ezt olvasd el: http://www.csaladivilag.hu/cikkek/csecsemok/az-ujszulott-lat.. 5ös voltam!

Hány hetes kortól érzi (látja) az ember, hogy a pici kidugja a kis kezét vagy lábát esetleg popsiját?

...persze úgy, hogy ez a b?rfelületetn meg is látszik...

Legjobb válasz: Én most vagyok 26 hetes, és olyan 2-3 hete érezzük kívülrõl is a babát. Konkrétan keze lába még nem látszik, de ahogy rugdos, az látszik kívülrõl is, nem is kicsit.-) De kitapintani már ki tudom, hogy hol a feje, feneke és a lábai:-)

Én most vagyok 26 hetes, és olyan 2-3 hete érezzük kívülrõl is a babát. Konkrétan keze lába még nem látszik, de ahogy rugdos, az látszik kívülrõl is, nem is kicsit.-) De kitapintani már ki tudom, hogy hol a feje, feneke és a lábai:-)
A kérdező hozzászólása: Kis cuki :o) Köszi a gyors választ..

Szerintetek hány hetes vagyok? Látom vannak itt megint, akik szeretnek tippelni. :-)

http://kepfeltoltes.hu/view/100804/P1030217_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: 6 hónapos körül. azaz 26 hét körül.

6 hónapos körül. azaz 26 hét körül.
Pont ilyen pocakkal mentem szülni!
Én 33 hetesnek tippellek. :)
Szia! Szerintem 35 hetes vagy. Gratulálok a picikhez!
A kérdező hozzászólása: A lányomat én is kb így mentem szülni, csak õ egyedül volt ugye odabenn. Sõt, már leköröztem azt a méretet kicsivel. :-)
Szia! Én 28-30 hetesre tippelek!
megtudhatjuk, hogy mennyi az annyi? :)
A kérdező hozzászólása: 34+3 hetes vagyok a fiúkkal (remélem nem nõl már vissza nekik, mert kész minden :-)) Kicsit be vagyok már t.jva, hogy fog ez menni 3 kicsivel (lányom 21 hós mindjárt), de már nem sok és kiderül.
ahhoz képest, hogy ikrek, nem is olyan nagy. de nem ettõl függ, hogy õk maguk mekkorák lesznek.
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok vele, nem ettõl függ. Meg magamhoz képest elég nagy a hasam, aki ismer azt mondja. 10 kg van rajtam, szinte a kicsik. 33 hetesen 1600 és 1750 grammra becsülték õket. Én meg vagyok elégedve, az uh-s nõ is azt mondta hogy szép méreteik vannak. Szerintetek?
szerintem jó a súlyuk
Milyen édes pocikád van :) Úgy szeretem nézni az ilyen pocis képeket, mind arra gondolok, az enyém mikor lesz már akkora :) Könnyû és komplikációmentes szülést kívánok Neked, meg minden jót a Babókkal, és aztán sok-sok türelmet! Majd írd meg hogy ment :) 21 heteske
13:54-es vagyok. Igen a háttérrõl ismertelek meg. :)
Gratula! :) Akkor talán 24.hét körül jársz?
Én szeretem a tippelõset :) ) Szerintem 34-35 hetes vagy.
szerintem 33-34 körül:)
Én vagyok a másik fényképes, a 24. hetes. Talán 30?
34-36:-)
Kb.36? Kisfiú?
Én hónapba tippelek:D 7-8 hónap:)
6. hónap
A kérdező hozzászólása: Ikrek és fiúk. :-)
HÛ én azt mondanám, hogy 1-2 hét és szülsz :-D hatalmas pocid van :-)
30 körül, talán több. De neked már máskor is tippeltünk, nem?
A kérdező hozzászólása: Ismerõs a háttér? Igen már kérdeztem pár hónapja ezt.
36 :)

Hány cm-re lát el egy 11 hetes baba?

Legjobb válasz: Az újszülött baba két méteren tud fókuszálni, ez azt jelenti, hogy a szemei különlátóak és kb 2 méter kell ahhoz, hogy ne lássanak duplán. Ez a 11. hétre tökéletes kell legyen, az én babám 10 hetes és mindenfélét lát , de mivel kicsi a messzi dolgok 6 méteren túli, nem érdeklik.

Az újszülött baba két méteren tud fókuszálni, ez azt jelenti, hogy a szemei különlátóak és kb 2 méter kell ahhoz, hogy ne lássanak duplán. Ez a 11. hétre tökéletes kell legyen, az én babám 10 hetes és mindenfélét lát , de mivel kicsi a messzi dolgok 6 méteren túli, nem érdeklik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!