Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes kezdenek el színesedni a guppyk (2 db)

Hány hetes korukban kezdenek el színesedni a guppyk?

Most 3 hetesek, de még nem színesek. Mikor lesznek azok? Már nagyon várom :-)

Legjobb válasz: Az attol is függ hogy mivel eteted. Mert ha élö eleséget kapnak akkor sokkal hamarabb elkezdenek színesedni és sokkal intenzívebb lesz a színük. Amugy változo....

Az attol is függ hogy mivel eteted. Mert ha élö eleséget kapnak akkor sokkal hamarabb elkezdenek színesedni és sokkal intenzívebb lesz a színük. Amugy változo....
Nekem a guppik csak hónapok után kaptak egy kis színezést... mondjuk ha nõstény a guppid akkor ne várj szívárványszíneket!!!

Hány hetes korukban kezdenek el színesedni a guppy ivadékok?

Van 20 db kis guppim a mai napon 1 hónaposak, de szerintem elég lassan fejlődnek, kb 15 mm-esek, a csapat felének elkezdett fekete foltok megjelenni a farkán (az anyjuk farka is ilyen) a másik fele simi szürke /barna. Mikor kezdenek el színesedni? vagy előfordulhat, hogy az egész csapat nőstény?

Legjobb válasz: Szépen fejlõdnek, nem kell aggódnod. Most kezdtek színesedni, még legalább 1 hónap kell nekik, hogy alakuljanak, de teljesen színesek csak kb. 2 hónap múlva lesznek. Biztos nem mind nõstény, bár minden elevenszülõre az jellemzõ, hogy sokkal kevesebb a hím utód. Én általában 25-75% körüli arányt figyeltem meg.

Szépen fejlõdnek, nem kell aggódnod. Most kezdtek színesedni, még legalább 1 hónap kell nekik, hogy alakuljanak, de teljesen színesek csak kb. 2 hónap múlva lesznek. Biztos nem mind nõstény, bár minden elevenszülõre az jellemzõ, hogy sokkal kevesebb a hím utód. Én általában 25-75% körüli arányt figyeltem meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most ilyen szülõ hálóban vannak az akvárium belsõ falán, mikor lehetõ õket beengedi a többiekhez? (Az aksiban guppyik, neonok, plattik vannak)
Nekem is volt "seszínû" guppim ami szült. Mindegyik kishal sima szürke lett kis kékkel a farkán. A szülõktõl is függ, hogy milyen lesz a guppik színe. Ha 2-3 hét múlva sem lesz változás akkor maradnak ilyenek.
Már nyugodtan kiengedheted õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!