Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes kezdenek (19 db)

A jóslófájások hány hetesen kezdődnek?

Első babás vagyok! 23 hetes. Nem tudom, mikortól lesznek a jóslók! Köszönöm!

Legjobb válasz: 27-28 hetesen jöttek nekem elõször

27-28 hetesen jöttek nekem elõször
Nekem még most sincs. 38hkm vagyok. Sztem nem mindenkinek van. De én úgy tudom, hogy az igazi jóslók olyan 36 hét után vannak, ha vannak.
2-szer voltam terhes, azt sem tudom, mi az a jóslófájás.
Nem mindig vannak fájások, nekem egyik gyereknél sem volt.

Hány hetesen kezdenek el enni a kiskutyák? És mit szabad nekik adni?

Legjobb válasz: 4-5 hetesen lehet elkezdeni a kutyákat hozzátáplálni. Áztatott kölyöktápot kaphatnak. Ilyenkor még 2-3 hétig szopnak, de már nem elég nekik (fõleg ha nagy az alom) csak a tej.

4-5 hetesen lehet elkezdeni a kutyákat hozzátáplálni. Áztatott kölyöktápot kaphatnak. Ilyenkor még 2-3 hétig szopnak, de már nem elég nekik (fõleg ha nagy az alom) csak a tej.
Áztatott kölyök táp mellett lehet adni rizst csirkehússal összekeverve, esetleg illatnak némi junior konzervet is bele lehet még rakni. Ha fõzöl nekik csirkét, akkor a junior száraztápot érdemes a levével felengedni, úgy még fincsibb ;). Olyan 4 hetes kor környékén már el lehet kezdeni a hozzátáplálást, de egy pár nap, mire megértik, az is kaja, és meg lehet enni. Az elsõ napokban inkább csak széttúrják és belemásznak a tányérba, nyammognak, mintsem szépen megeszik. Pici vizestál mindig legyen elõttük, amit fel is érnek.
A kölyköket (alomszámtól függetlenül) 3 hetes kortól KELL napi egy alkalommal, jó minõségû, beáztatott junior táppal etetni. Rizst, húst felesleges hozzá adni, ezzel csak felesleges stressznek teszed ki a kölyökkutya szervezetét. A konzerveket (még ha a legmárkásabb, legjobb minõségûek is) felejtsd el, mert bélférgességet, hasmenést okoznak. A legegyszerûbb a sima száraz junior táp, 5 hetes korig napi 1x tej mellé kiegészítésként áztatva, majd 6 hetes korban már sima szárazon (egy normálisan, egészségesen fejlõdõ kölyökkutya már el tudja rágni a kisebb csontokat is) adhatod, napi 3-4 alkalommal. Remélem, segítettem (2x aranykoszorús mestertenyésztõ vagyok)
Egy kiskutya 8 hetes korában választható el az anyjától. Kölyöktáppal lehet kínálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!:)

Hány hetesen kezdenek el menni a kiscicák?

Legjobb válasz: Miután kinyitják a szemüket kb. másfél hetesen, utána már elkezdenek kúszni-mászni, és kb 1 hét és már fognak menni, de még elég bizonytalanul :)

Miután kinyitják a szemüket kb. másfél hetesen, utána már elkezdenek kúszni-mászni, és kb 1 hét és már fognak menni, de még elég bizonytalanul :)
kb. 2 hetesen kezdenek "járni". Ez éppen elég gyors ahhoz, hogy lemaradjon az ember az aranyos pillanatokról...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!=) Akkor már hamarossan járkálnak!=)


A galambok hány hetesen kezdenek el repülni?

A teraszra beköltözött egy galamb pár. Nem is vettük észre, hogy mikor építettek fészket. A fészekben 2 tojás volt, 05.31. keltek ki. Mára majdnem felnõtt alakjuk van és igen nagyok. Mikorra várhatom, hogy vissza adják nekünk a teraszt? Mert így már nem szeretném õket elkergetni, viszont a teraszra nekünk is szükségünk lenne.

Legjobb válasz: 1-1.5 Hónap mire úgy-ahogy röpképesek, de visszaadni akkor fogják ha elriasztjátok õket, persze ha már tudnak repülni, addig kitartást

1-1.5 Hónap mire úgy-ahogy röpképesek, de visszaadni akkor fogják ha elriasztjátok õket, persze ha már tudnak repülni, addig kitartást
A kérdező hozzászólása: A galambok már akkorák szinte mit a szüleik. 23 naposak. Aktívak és csapkodnak igen rendesen. Mikor fognak elrepülni?
Én meg szoktam õket tanítani. :) Persze nem úgy hogy én is repülök velük hanem felteszem a kezemre elkezdem óvatosan mozgatni fel-le aztán odaállok a párkányhoz vele, õ átugrik.Késõbb növelem a távot.Egy idõ után már nem a párkányra fog repülni hanem a tetõre, persze míg ez sikerül szerezhetsz egy két karmolást.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Érdekes. Lehet hogy kipróbálom :)

Hány hetesen kezditek kimosni a baba ruhákat?

32-33hetes vagyok és nagyon idegesít,hogy még nincsenek kész.Viszont mindenki azt mondja,hogy ráérek még,mert fölösleges hogy ott álljanak a tiszta ruhák a szekrényben.

Legjobb válasz: Szia, nekem ugy jott ki hogy egy héttel szulés elott.:)

Szia, nekem ugy jott ki hogy egy héttel szulés elott.:)
szia. Én lassacskán mosom ki, jön a karácsony szilveszter és nem lesz idõm. Január végére szeretnék mindent kimosni, kivasalni. Elsõ baba lesz és március 2-ára várom, de úgy vagyok vele, hogy nem tudhatom elõre, hogy hogyan leszek az utolsó hetekben. 30 hetes km Boldog babavárást, szép szülést mindenkinek!
Elso gyereknel 35 hetesen. Masodik gyereknel 38 hetesen. Addig kb egy taskanyi ruhat mostam csak ki, hogy keznel legyen, de nem vold idom a tobbire.
33-34.hét körül
ÉN ahogy megvettem, mostam is ki õket. Mindennel így vagyok. Mire várnék?
31 hetesen voltam visszatartáson, ahogy hazajöttem a kórházból, már pakoltam is be a gépbe a kisruhákat, másnap apránként elvasaltam és bepakoltam a szekrénybe.38+5 hétre jött a baba:)
szerintem csak készítsd össze, és a 36.héten ráérsz kimosni
36 körül. Szerintem az a lényeg, hogy össze legyen készítve, és ha valami miatt gáz van (koraszülés), akkor a férjem is ki tudja mosni... Én 38-on "szoktam szülni". :o) Eddig kettõt. MOst még csak 20-nál járok, azt várom, hogy kiderüljön fiú lesz vagy lány, mert ez ruha szempontból is nagyon nem mindegy, eddig két lányunk van. :o)
még meg is morogtak akkoriban hogy mi a fenének mosom?Nyáron szultem és akkor gyorsan száradt a ruha ugyhogy csak a legfontosabbakat mostam ki tobbit amikor hazajottunk a korházbol.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban feb. 9-re vagyok kiírva.Elõzõ babámat 1 héttel elõbb szültem.
Mi február 10-re vagyunk kiírva és mindent kimostam már vagy 3 hete. Kaptuk sok ruhát és egybõl mostam is ki.
A kérdező hozzászólása: Jó akkor nem én vagyok most nagyon kapkodós.Az elsõnél anyu mosta, mert még nem volt mosógépünk.Most meg valahogy zavar, hogy nem tudom rendszerezni és félek, hogy mi lesz ha...A férjem szívesen kimosná, de nem lesz se ideje, se tehetsége hozzá.A nagyobbik pedig 2, 5éves.Mellette nem tudok hirtelen egy rakat ruhát kivasalni, csak esténkén, apránként.Na mindegy ezt most jól megbeszéltem magammal :-D Köszi a válaszokat.Át is nézem most rögtön :-)
Én is feb.9-re vagyok kiírva! :) Engem is idegesít már, hogy még nem mostam ki egyet sem, de úgy tervezem, hogy az újévet ezzel indítom! Mert vasalni most semmiképpen sem lenne idõm, márpedig addig nincs értelme kimosni sem. kitartást neked! :)

Hány hetes kortól kezdenek el enni? Mikor lehet elválasztani az anyjuktól? És mikor kezdenek el ugatni, futni, játszani (labdázni) a kiskutyák? Stb.

Legjobb válasz: 6-7 hetesen már igencsak játszanak meg ugrabugrálnak és amelyik olyan, az ugat is. enyém csak nem régóta kezdett el, már azt hittem néma, de csak egy husky/most 12 hetes/ ! :D

6-7 hetesen már igencsak játszanak meg ugrabugrálnak és amelyik olyan, az ugat is. enyém csak nem régóta kezdett el, már azt hittem néma, de csak egy husky/most 12 hetes/ ! :D
6 hetesen lehet elválasztani, (Azt hiszem szinte minden állatot:o )
Hát én a sajátomról tudok csak nyilatkozni. Õt kb 4 hónaposan hoztuk el a menhelyrõl és ugatni már akkor tudott néha (de elég bátortalanul, meg olyan furcsa rekedt volt a hangja) és inkább sírt... Labdázni már akkor tudott, illetve ahogy kiraktam elé a labdát és elgurítottam (ez az elsõ napján volt) már hozta is vissza. Jaaaj olyan édes volt, még kicsit meg is könnyeztem, hogy szegénykém kitudja milyen helyrõl keveredett be a a menhelyre, és be voltak csukva vagy 10-en egy kis ketrecbe, szóval soha sem játszott vele sztem senki, de õ mégis tudta hogy mit akarok :) De egyébként szerintem ha már tudnak biztonságosan szaladozni és már nem olyan kis esetlenek akkor már szaladoznak/labdáznak.
A kérdező hozzászólása: Aranyos lehetet.:D Az én kutyusaim mindjárt 1hónaposak csak azért kérdeztem.:D Írok neked privibe. Akarok kérdezni valamit.:D:D:D Ha nem baj. Köszii a válaszokat.
3 hetes kortól kaphatnak áztatott tápot tápszerrel keverve turmixolva vagy összetörve a táp lehet egyre szilárdabb. 6 hetesen már nem szopnak és elég élénkek de a legkorábban 8 hetesen lehet elválasztani a kicsiket
Nekem az egyik mar 2 hetes koratol ugat. 5 kiskutyus van, de csak az egyik ugat, a tobbi ugymond nyavog :) Most majdnem 4 hetesek egy mar kezdenek igy birkozni, es mar a szoba egyik vegetol a masikig sikerult az egyiknek elszaladni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! A mienk már nincsenek meg elajándékoztuk õket de az egyik meg maradt!:) De õ már ugat, harap, játszik, ugrál össze-vissza, futkároz.:)

Hány hetes korukban kezdenek el enni a kismacskák?

Legjobb válasz: kb 5-6 hetes korban

kb 5-6 hetes korban
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm! És bolti tejet adhatok az 1 hónapos kiscicáknak? Mert az anyamacskának már kevés a teje.
Neeeeeem!!!!!! Macska Tejpótló tápszert kell venni, és cumisüveggel, vagy fecskendõvel kell etetni õket 3óránként!!!
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi!

Hány hetes kortól kezdenek el enni a kiscicák? És mikor lehet elválasztani az anyjuktól?

Legjobb válasz: tévedés,mert 6 hetes korban már a cicákat el lehet választani az anyjuktól...és nyugodj meg nem lesz traumája! :)

Az én kiscicám HÁROM hetesen került hozzám és semmi traumája nincs XD
tévedés, mert 6 hetes korban már a cicákat el lehet választani az anyjuktól...és nyugodj meg nem lesz traumája! :)
Elválasztáshoz a legkedvezõbb idõpont a 10-12 hét. HA KORÁBBAN VÁLASZTJÁK EL AKKOR A MACSKÁNAK OLYAN TRAUMÁT OKOZNAK HOGY A KÉSÕBBI VISELKEDÉSÉRE IS KIHAT.
6-7 hetes korukban lehet õket elválasztani. És 5-6 hetes korukban már lehet nekik kiscicáknak való ételt adni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Elszámoltam a heteket :) 6. héten fogom elhozni.
Az túl korai még, várj még legalább 2-3 hetet, ha teheted.
Én most fogok elhozni egy 4-5 hetes kiscicát.
Jól mondja az elõttem szóló, 8 hetes kornál hamarabb nem ajánlott elszakítani az anyjától. De a legoptimálisabb idõszak a 10-12 hetes kor lenne. 3-4 hetesen pedig már pépesebb kajákkal is lehet kezdeni ismerkedni. Persze nem kell bele erõszakolni, ha ekkor még nem mutat különösebb érdeklõdést a kaja iránt.
tévedés. 8 hetes korukban lehet elválasztani. az állatorvos szerint is, és mert szinte minden hirdetõ oldalon csak 8hetes kortól engedik hirdetni.
Az enyémet kb 5 hetesen hoztuk. A régi gazdi miatt nem várhattunk, nekik így volt jó. És semmi baja nincs, vidám, bújos, szeretnivaló cica. :) Ettöl még én is annak a híve vagyok, hogy a késöbb az jobb :)
Nálam 6-7 hetesen kezdõdtek.
Nem feltétlenül kell a terhességnek tünetekkel járnia.Ha van az a baj, ha nincs az a baj. Nekem sem volt semmi hányinger, hányás, émelygés, mellfájdalom...
Addig örülj amíg nincs.Nekem a 10.héten kezdõdõt és a 16.hétig tartott.Napi 2-szer hánytam.
Az elsõnél annyi terhességi tünetem volt, hogy elmaradt a mensim és hordó méretû hasam lett a végére. Jó volt. Most gyakorlatilag az elejétõl mindenféle bajom van, sajnos az összes létezõ problémával, ami kijöhet terhesen. Kicsivel félidõ után vagyok, de már elegem van, alig várom a végét.
Én még csak 14 vagyok, de anyuék azt mesélték, hogy mikor velem voltak terhes csak a második hónapban jöttek rá, hogy anyu babát vár. Onnan már minden baja volt, de elõtte meg semmi.
Nekem kimaradt a mensi, de enyhe cicifájdalmam volt, és mensi szerû görcsök néha. De már semmi. Nem feltétlen kell hányás és társainak lennie. Boldog babavárást!!

Hány hetes korban kezdenek el látni a babák?

Az én babócám 7hetes lesz, és azt veszem észre, hogy már kb két hete figyel mindenre, mintha látna már engem..

Legjobb válasz: Szia. A babák a születésüktõl kezdve látnak, de csak kb 20 cm-re. Az én babám 5 hetes volt pénteken, de õ már követ egy ideje a szmével tárgyakat, persze csak ha közel tartottam hozzá. Pár napja vettem észre, mikor a babakocsiban volt, hogy engem nézett és ahogy mentem arébb követett a szemével.

Szia. A babák a születésüktõl kezdve látnak, de csak kb 20 cm-re. Az én babám 5 hetes volt pénteken, de õ már követ egy ideje a szmével tárgyakat, persze csak ha közel tartottam hozzá. Pár napja vettem észre, mikor a babakocsiban volt, hogy engem nézett és ahogy mentem arébb követett a szemével.
Szió! Több helyen is utánaolvastam ennek. A leghihetõbb, hogy kb. 6 hetes koruktól látnak "rendesen" a babák. A saját lányomon teljesen nyomon követhetõ volt ez az "elmélet", mivel onnantól kezdve sokkal nyitottabb, érdeklõdõbb lett és ami mindezektõl is fontosabb, rám nevetett. Felejthetetlen volt. Ha úgy látod, hogy figyel Téged, akkor biztosan lát is, mert én azt tapasztaltam, hogy 6 hetes kora elõtt még pici zombiként csak úgy "nézett ki a fejébõl". Boldog babázást!!! Most jön az egésznek a legszebb része, túl vagy a nehezén!!! Zita


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!