Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes kezd már (3 db)

Hány hetes korban kezd már nőni/látszani a poci?

Azt is olvastam, hogy vkinek már 8-10 hetesen látszott.

Legjobb válasz: Alkati kérdés, nekem már 10 hetesen elég jól látszott. Hány hetes vagy?

Alkati kérdés, nekem már 10 hetesen elég jól látszott. Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 5hetes+3napos, de eléggé túlsúlyos is sajnos....
Szia! Azért a legtöbbünknek csak a 20. hét környékén kezd látszani. Nekem még most is vannak ruhák, amiben nem mondanád meg, hogy terhes vagyok, pedig már elmúltam 20 hetes. Majd mostantól:-))
Szia! Nekem már 8-9 hetesen látott a pocim. 12 hetesen már többen megszólítottak miatta. Most 20 hetesen aránylag nagy hasam van. Elõtte abszolút nem voltam erõs, inkább átlagos. Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) )
Teljesen egyén függõ. Én is és sógornõm is babát vár, mindkettõnknek van 10-12kg feleslege, rajta alig látszik, sõtt ha úgy öltözik talán le is tagadhatná, nekem viszont már a 10-12. héten elég szépen kerekedett és többen megszólítottak. Annyit a különbség hogy neki fia lesz nekem lányom.
Rajtam 20. hét után vették csak észre, egy barátnõmnek viszont 12 hetesen akkora pocija volt, mint nekem a 32. hétben.Mondjuk neki második babája volt, az hamarabb látszik.Nézegesd ezt az oldalt, itt minden hétre vannak fotók kismamákról. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1892 Amúgy hamarosan eleged lesz valószínû, hogy alig van ruha amibe beleférsz.:) Addig élvezd a mostani állapotot.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket, kedves tõled! :) )
Szia! Hát nem tudom, én 14 hetes vagyok de nem sok minden látszik.Simán beleférek a ruháimba és nem bánom egyátalán.Az elöttem válaszoló linkjét megnéztem, nekem hatalmasnak tünnek ezek a pocakok.A babám fejlõdése normális.Sz.tem ne sietesd annyira!
Én 41 hétig úgyaludtam mint valami mormota, napi 12 órákat:)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) Köszönöm szépen! Elsõ válaszoló, nagy mázlista vagy, bár én aludnék úgy mint egy mormota :)
Én tudtam aludni, de kellett hozzá egy jó matrac, ami felvette a testformám, és egy fejet tartó formapárna (IKEA), hogy tartsa a nyakamat oldalt fekve. Normál rugós ágyon agyrém volt :( Szóval sokmindentõl függ, de szerintem 32. hétnél már nem lesz rosszabb, fel a fejjel :)
Szia! Én 35 hetes vagyok és alapvetõen tudok aludni. Jó, mondjuk általában 8* fölkelek pisilni... Ami a kényelmet illeti nálam párszor volt olyan, hogy néhány napig nem nagyon jó volt jó sehogy se és úgy ébredtem, mint egy felmosórongy. Ez olyankor volt, mikor szemmel láthatóan egyik napról a másikra nõtt a pocim. Viszont ezek a "nehéz éjszakák" 2-3 napnál nem tartottak tovább hál' istennek. Kb 2 hete is volt egy ilyen idõszakom, akkor azt hittem, hogy onnantól kezdve már biztos nem fogok tudni aludni a pocim miatt, de szerencsére nincs gond. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Most még a meleg is rájátszik... :) Pedig ha meglesz a baba nem fogunk még ennyit sem aludni. :)
Elsõ vagyok: köszi:) bár most a másodikkal is tudnék aludni, de most meg az 1 éves fiam fújja reggel a riadót:)

23hetes vok. Nektek mikor kezdet szétrepedni a hasatokon a bör? Ti mivel kenitek? Mikor volt már nagyon csunya, hány hetesen?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ terhességemnél repedt szét, de csak az utolsó pár héten. Allergiás lettem az eperre, csúnya kiütések jöttek a hasamra, és szétvakartam a bõrt rajta. SAJNA!! Most DM-es mamaolajjal kenegetem naponta kétszer, és eddig nem lett rajta újabb repedés. Remélem nem is lesz. A hirtelen súlygyarapodással is vigyázz, mert az sem jó a bõrnek.

Nekem az elsõ terhességemnél repedt szét, de csak az utolsó pár héten. Allergiás lettem az eperre, csúnya kiütések jöttek a hasamra, és szétvakartam a bõrt rajta. SAJNA!! Most DM-es mamaolajjal kenegetem naponta kétszer, és eddig nem lett rajta újabb repedés. Remélem nem is lesz. A hirtelen súlygyarapodással is vigyázz, mert az sem jó a bõrnek.
Szia, és is a DM-es olajjal kentem magamat, és egy repedésem se volt. Persze azt mondják a géneken is sok múlik, anyukámnak se volt, így nem meglepõ, hogy nekem is sikerült megúsznom.
Szia! Nekem a 28. hétig szép volt a bõröm aztán egyszer csak hirtelen megjelentek a csíkok és nem is kevés és nagyon csúnyák pedig a terhesség legelejétõl kentem magam, olajjal is és milupa terhességi csík elleni krémmel is, de sejtettem, hogy nem fogom megúszni, mert az anyukámnak is volt amikor várandós volt és szülés után is megmaradt. Ez van sajnos. De a férjem így is szépnek is szexinek tart és ez a lényeg!!!! :-) 34 hetes kismama
Genetika kérdése. Nekem egyszer se volt egy csík se (ikrekkel se), unokatesóm meg rettenetesen néz ki még 4 év elteltével is.... Szegény. Gyakorlatilag mindegy, mivel kened, persze mindenki keni magát, nehogy ezen múljon. De nem azon múlik.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) Hát örültem volna ha nekem sem lett volna de hát ezvan:) Nekem is most kezd igazán jol láthatóvá válni, pedig kenem:(Hát akkor ez van sajna:) KöSZI MÉG 1x:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!