Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes kezd (42 db)

Hany hetesen kezd igazan noni a pocak? En holnap leszek pontosan kilenc hetes. De meg nem vettem eszre hogy kezdene noni a pocakom. Mikor kezd?

Legjobb válasz: Szia!én most vagyok a 13.-hétben,s a körülöttem lévö családtagok,párom,akik tudják a babót,ök mondták már hogy látszik,szerintem is,de én máshogy látom biztos,de amugy még senki más nemszolt,hogy esetleg híztam vagy egyéb..... Üdv. 13heteske M

Szia!én most vagyok a 13.-hétben, s a körülöttem lévö családtagok, párom, akik tudják a babót, ök mondták már hogy látszik, szerintem is, de én máshogy látom biztos, de amugy még senki más nemszolt, hogy esetleg híztam vagy egyéb..... Üdv. 13heteske M
nekem a 15-ik héten nõtt ugrásszerûen, most 16 hetes vagyok és egyértelmûen látszik, hogy babapocak :D az sem mindegy, hogy milyen ruhákat hordasz - ha mell alatt húzott kis tunikákat, az jobban kiemeli a pocit, a bõ felsõk leplezik
Nekem az elsõ tehességemet még 6 hónaposan sem lehetett látni rajtam, most 16 hetes vagyok és azért már látszik egy kis poci, nem tudnám letagadni.Változó. A te babád nem nagyobb egy szilva súlyánál most.A méhed kb.akkora, mint egy alma.
nekem a 20.hetig semmi nem latszott...most hirtelen beindult noni...
Kilenc hetesen akkora a baba mint egy nagyobb babszem, kb.egy honap mulva fog egy picit latszani.Ha teltebb vagy akkor meg kesobb.Alkattol is fugg.

Ikreknél hány hetesen kezd el látszódni a has ha első terhesség?

Legjobb válasz: Nekem 12-14 hetesen már látszott. 15 hetesen keszdett rohamosan nõni a hasam,a következõ hetektõl már egyértelmû volt. Pedig alapból is volt hasam.

Nekem 12-14 hetesen már látszott. 15 hetesen keszdett rohamosan nõni a hasam, a következõ hetektõl már egyértelmû volt. Pedig alapból is volt hasam.

Kinél mikor, hány hetesen kezdõdtek a pocak keményedések?

Mennyi magnéziumot szedtetek rá?

Legjobb válasz: Elsõ babára nem emlékszem, talán a 3. trimeszter elején. Második-harmadikkal fél idõben. Mivel napi-3-4-nél nem volt többször így nem szedtem rá különösebben. A harmadikkal 24 hetes voltam, amikor begörcsöltem, kb. negyed órán át mozdulni nem tudtam annyira fájt a hasam, ügyeletre mentünk ahogy csak tudtunk (zárt voltam), na onnantól napi 3x1 magnesii citrici ment szülésig.

Elsõ babára nem emlékszem, talán a 3. trimeszter elején. Második-harmadikkal fél idõben. Mivel napi-3-4-nél nem volt többször így nem szedtem rá különösebben. A harmadikkal 24 hetes voltam, amikor begörcsöltem, kb. negyed órán át mozdulni nem tudtam annyira fájt a hasam, ügyeletre mentünk ahogy csak tudtunk (zárt voltam), na onnantól napi 3x1 magnesii citrici ment szülésig.
Nekem sajnos a 16. héttõl elég sok volt. Ijesztõen sok. Abban az idõszakban rengeteg magnéziumot szedtem, volt, hogy egy nap 3000-ret is. 20. héttõl csökkent a keményedés, valószínû a hirtelen növekedési ugrás is hozzájárult a sok keményedéshez. Napi két vagy három szemet szedek (ahogy érzem) a Béres Magnézium+B6-ból, ez így elég.
ja és most vagyok a 22. hétben. (2-es voltam)
32. hétben vagyok és lekopogom még semmi :)
30 hetesen.


Hány hetesen kezd el fájni a mell és meddig tart?

Legjobb válasz: Nekem már egy hetes késés elõtt elkezdett fájni,és kb az elsõ trimeszter végéig fájdogált.Utána pedig akkor mikor megindult a tejtermelés.

Nekem már egy hetes késés elõtt elkezdett fájni, és kb az elsõ trimeszter végéig fájdogált.Utána pedig akkor mikor megindult a tejtermelés.
Nekem egyáltalán nem fájt, de nem vagyunk egyformák. Elég korán már a 6. héttõl is lehet érzékeny.Van akinek végig eltart, de van hogy csak a 12. hétig.
Nekem anno mensi elõtt is fájt egy kicsit, így a terhesség kiderülése elõtt is éreztem mellfeszülést. Most a 13. hétben járok, most újbol elkezdett fájni, de most nem feszül, hanem fáj, így alig birok hason aludni.
Nekem a nemvart mensi elott kezdett fajni, es kb a masodik trimeszterig tartott mindketszer. Na es akkora lett mint egy nagy szilikonmell.. (amugy nagyon kicsik)
A 31 hétben járok, de még egy percig se fájt (mondjuk elõtte, mensikor sem, soha!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nekem 5 nappal a nem várt elõtt kezdõdött, és hát nagyon fáj, aludni sem nagyon tudok.Remélem nem fog végig tartani.Még csak 3 hetes vagyok:)

Hány hetesen kezd el mozogni a baba?

Legjobb válasz: Szia! A baba általában a 17.-20. hét között mozdul meg elöször!Gratulálok!Egy 30 hetes kismama

Szia! A baba általában a 17.-20. hét között mozdul meg elöször!Gratulálok!Egy 30 hetes kismama
Elsõ lányom 17 hetesen második 15hetesen mocorgott érezhetõen.
Szia!A ma 20 hónapos lányom a 16., mostani pocaklakóm (a 20.hétben járok) a 14.héten köszönt be elõször.
szia.nálam 16 hetesen kezdett el mozogni!de ez mindenkinél változó! van akinek csak a 21 hétõl vagy már a 14 hétõl elkezd mozogni!üdv 34 hetes kismama
a baba már kis magzatként is mozog, csak nem érzed.
Az elõttem lévõnek van igaza...hogy mikor érzed a mozgását az már más kérdés.

Kb hány hetesen kezd látszani az hogy itt bizony baba van?

anyum még nem tudja egyenl?re nem is akarok neki szólni.. 16hetesen még nem fog látszani vagy igen?

Legjobb válasz: Hát sztem ez a hasizomtól függ leginkább, nomeg attól hogy hanyadik baba, nem attól hogy ki mennyire vékony.

Hát sztem ez a hasizomtól függ leginkább, nomeg attól hogy hanyadik baba, nem attól hogy ki mennyire vékony.
Én most 28 hetes vagyok és a 13.hetesen tudtam meg hogy babám lesz. Nekem akkor még nem látszott semmi anyum is és a párom is ott volt amikor ez kiderült a dolog.eleinte kicsit kiakadt anyum de két nap mulva jobban örült neki mint mi a párommal:)
nekem 20.héttõl volt sejthetõ de én kockapociról indultam...
A kérdező hozzászólása: 2. baba lesz
Hát 16 hetesen már azért esélyes, de attól is függ milyen alakod van. De még 16hetesen sem mondod el?
A kérdező hozzászólása: nem mondom még el neki mert falnak menne.. nem emlékszem sajnos elsõ babámnál mikor kezdett látszani.. teltkarcsú alakom van
16. héten nekem már észre lehetett venni, pláne aki ismer. Vékony vagyok elsõ baba.
Szia! Én túlsúllyal kezdtem, és mielõtt babás lettem már akkor kérdezgették, hogy terhes vagyok-e. o_Ö Szóval most így a 19. héten látszik, hogy ez a has már az a has, de nekem elsõ baba, a második általában hamarabb szokott látszani. Gratulálok egyébként!
Most miért pontoztatok le?????? Nekem is egyébként már a 16. héten egyértelmû volt, és nem vagyok vékony... nem lehet túl erõs a hasizmom, mert elsõ baba. Nem kell ezt így mellre szívni :) csak ez az igazság :)

Kb hány hetesen kezd megnyúlni a Labrador kölyök?

12 hetes, 7 kiló és dundi. Olyan. minntha csak széltében nőne, a lábai mikor nyúlnak meg?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj. Úgy fog nõni mint a gomba. Ha betartod azt az ételmennyiséget, ami elõ van írva (csomagoláson), és eleget mozog, akkor nem fog elhízni. De csak óvatosan, a retriverek nagyon kunyerálós népség és a legjobban az asztalról lepottyanó falatkák hízlalnak. :)

Szerintem ne aggódj. Úgy fog nõni mint a gomba. Ha betartod azt az ételmennyiséget, ami elõ van írva (csomagoláson), és eleget mozog, akkor nem fog elhízni. De csak óvatosan, a retriverek nagyon kunyerálós népség és a legjobban az asztalról lepottyanó falatkák hízlalnak. :)
A kérdező hozzászólása: Nyúlni kb mikor kezdenek? Mert mondják, hogy nemsoká jól meggnyúlik. De mikor, 4 hósan, vagy elõbb???
nekem 5hónapos labim van:) és 21kg de szerintem 12 hetesen olyan 10kg körûl volt:) esetleg a kepfeltoltes.hu-ra nemtudnál egy képet rakni róla?:)

Hány hetesen kezd el öregedni a méh lepény?

Legjobb válasz: Ez azért mindenkinél kicsit más és hát függ jó pár dologtól...de ezt találtam: Öregszik a lepény Nagyjából a 25. hétig tökéletes (azaz ún. 0 állapotú a lepény), ezután elkezd öregedni, meszesedni, amit az ultrahangvizsgálatokon mindig fel is jegyeznek. A 25. hét után már általában 1-es érettségib fokozatú a lepény, majd tovább “érik” egészen a 3-as fokozatig. A lepény érettségébõl többé-kevésbé következtethetünk a szülés várható idõpontjára is, hiszen minél öregebb a lepény, annál kevésbé tudja a babát ellátni.

Ez azért mindenkinél kicsit más és hát függ jó pár dologtól...de ezt találtam: Öregszik a lepény Nagyjából a 25. hétig tökéletes (azaz ún. 0 állapotú a lepény), ezután elkezd öregedni, meszesedni, amit az ultrahangvizsgálatokon mindig fel is jegyeznek. A 25. hét után már általában 1-es érettségib fokozatú a lepény, majd tovább “érik” egészen a 3-as fokozatig. A lepény érettségébõl többé-kevésbé következtethetünk a szülés várható idõpontjára is, hiszen minél öregebb a lepény, annál kevésbé tudja a babát ellátni.
Hétre pontosan nem tudom, de normális esetben a terhesség vége felé.

Hány hetesen kezd el, rohamosan nőni a pocak?

Legjobb válasz: Változó. Nagyon látványosan nekem az elsõ és a második terhességnél is a 20. héten kezdett el nõni. De a második már sokkal hamarabb látszott.

Változó. Nagyon látványosan nekem az elsõ és a második terhességnél is a 20. héten kezdett el nõni. De a második már sokkal hamarabb látszott.
Ezt jó lenne tudni de szerintem egyén függõ ez. nekem van valami de reggel mikor felkelek akkkor alig van valami este meg negyon nagy ma felkeltem és megillyedtem mert a szemérem csontom felett vanegy kemény domb nem tudom az mi lehet kiírtam de nem válaszol senki egyépként elsõ terhességem 14hkm
Mindenkinél változó.Nekem mind a két gyerkõcnél 24 hetesen kezdett el nagyon nõni, aztán a 28 és 32.hét között meg aztán úgy éreztem hogy szétszakad a hasizmom.
Szia! Elsõ baba és most indult be igazán a pocaknövekedésem! 20hkm
Nekem is a 20.héten nõtt nagyon de még mindig nem vette észre senki hogy terhes vagyok sõt ha mondom nem akarják elhinni. 21hkm
20. héttõl
Elso gyerekkel a 20. hettol kezdett noni, de nem volt latvanyos, a 28. hettol volt inkabb egyertelmu. Masodik gyerekkel sem sokkal korabban nott, 17 hetesen mondtuk meg a csaladnak es addig nem is vettek eszre. Olyan 23-25. hettol lehetett mar eszrevenni. Nagyban fugg a testalkattol es az izomzattol, minel izmosabb a hasfalad, annal jobban bent tartja a mehet es kisebb a pocak. Nekem ez volt, viszont en magas is vagyok, elvileg ez is szamit.
Szia! Nekem az elsõnél 14 hetesen már letagadhatatlan volt!Mondjuk akkor június volt! Most 11 hetes vagyok, és én már látom a párom is, de azért mellény kabát alatt nem észrevehetõ!Ma mondjuk pont rákérdezett az egyik ismerõsöm, de annyit azért tudott hogy tervezünk babaát! És nekem a végére is óriási hasam volt!Gondolom most is az lesz!Már most nagyobb a koránál, pedig a fogantatás itt is biztos! Az elsõvel 32 hetesen voltam kórházban, és mindenki gratulált hogy biztos mindjárt szülök, legyek erõs :S Én meg mondtam remélem azért még bentmarad!Hát bent maradt, de én a 34. héttõl már nem bírtam enni egy falatot sem mert nem fértünk egymástól, pedig 179 magas vagyok
Nekem elsõ terhesség volt és kb a 26-27 héttõl nõtt gyorsan a pocim elõtte alig...

14hetes vagyok. Hány hetesen kezd el rendesen látszódni a poci? Én elég vékonyka vagyok.

Legjobb válasz: Nekem csak a 20. hét tájékán. Addig maximum egy kiadós ebéd elfogyasztójának tûntem. 33h km

Nekem csak a 20. hét tájékán. Addig maximum egy kiadós ebéd elfogyasztójának tûntem. 33h km
Szia, én is vékonyka vagyok, kb 14 hetesen kezdett el nõni a pockom, a 20.hétre már egyáltalán nem tagadhattam le, hogy babát várok. Bár épp akkor nyár volt, egy szál szûk topban simán látszott 14.hét fölött is, hogy terhes vagyok és nem puffadt.
A vékonyaknak elõbb látszik. Nekem is 14. hét körül már simán látszott, hogy nem csak jól bekajáltam, hanem babás vagyok. :-) Ez azóta is így van. Szinte minden plussz súly a hasamra ment. Már alig bírom el. :) 32 hetes km
szia.nekem 16 hetesen kezdett el látszani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!