Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes jelentkeznek (6 db)

Hány hetesen jelentkezik először a reggeli rosszullét?

Ha végre terhes lennék, akkor elvileg 2 hetes vagyok, az utolsó mensi szerint pedig majdnem 3,5 hetes. Jelentkezhet ilyen korán?

Legjobb válasz: Hát, azt mondják késõbb jelentkezik ennél. Amúgy ez mindenkinél más. Nekem sosem volt reggeli rosszullétem, és van két gyermekem.

Hát, azt mondják késõbb jelentkezik ennél. Amúgy ez mindenkinél más. Nekem sosem volt reggeli rosszullétem, és van két gyermekem.
Jelentkezhet. Nekem még nem is kellett volna megjönnie, de már rosszul voltam. A nemvárt elõtt kb. 2 nappal teszteltem és már pozitív volt :-)
Nekem 11.-én kellett volna megjönnie, teszteltem pár napja egy pozitívat, de már egy hete küszködök a rosszullétekkel! Múlt hó 27-én fogant, szóval olyan 2-3 hetes lehetek!
mindenkinél más. valaki 3. hétnél már hány (pl anyukám velem...) Nálam akkor lettek "bajok" amikor meg kellett volna jönnie, és görcsöltem, de nagyon, jött a hasmenés, és utána 2 hónapig csak ez, mellette pedig a hányinger, rosszul lét, fáradtság. kikészített az elsõ 2, 5 hónap. gyógyszert kaptam hasmenésre és hányingerre (szerencsére nem hánytam), de annyira rosszul voltam mindentõl, már csak szagoktól is, hogy még ezt se tudtam bevenni.
Mind a 2 terhességemnél már 3. hét körül jelentkezett. (utolsó menszeszhez képest). De azért még "ne igyál elõre a medve bõrére", nehogy aztán mégse, és akkor azt nehezebb elfogadni ugye ha már beleélted magad.

Hány hetes terhességnél jelentkeznek a hangulatingadozások?

Én most 4 hetes vagyok, de már a párom nem tudja mire vélni a hirtelen váltásokat.

Legjobb válasz: Szia! Én még nem tudom, hogy terhes vok-e, a hétvégén fogok csak tesztet csinálni. De ha +lesz, akkor én is kb 4 hetes vok. :)) Nekem pár napja van ilyen hangulatváltozásom. De szó szerint. 1x majd 'megõrülök, annyira össze-vissza csókolgatnám õt, pár perc múlva meg mintha a hideg is kirázna, ha megölel. Ma pl szinte egyik percrõla másikra elkezdtem kicsit sírni, butaságok miatt. Tehát tudom, hogy mirõl beszélsz. szerintem ez egyén függõ, hogy kinél mikor van, s mikor múlik el! Gratulálok a babádhoz! :)

Szia! Én még nem tudom, hogy terhes vok-e, a hétvégén fogok csak tesztet csinálni. De ha +lesz, akkor én is kb 4 hetes vok. :) ) Nekem pár napja van ilyen hangulatváltozásom. De szó szerint. 1x majd 'megõrülök, annyira össze-vissza csókolgatnám õt, pár perc múlva meg mintha a hideg is kirázna, ha megölel. Ma pl szinte egyik percrõla másikra elkezdtem kicsit sírni, butaságok miatt. Tehát tudom, hogy mirõl beszélsz. szerintem ez egyén függõ, hogy kinél mikor van, s mikor múlik el! Gratulálok a babádhoz! :)
Teljesen át tudom érezni, amit írtok. Ugyanígy vagyok, szerintem nagyon is. Egyik pillanatban õrült boldog, utána hirtelen kötözködõ. Remélem hamar elmúlik. 5 hetes kismami
Semmi pánik! A 10. hétre eltûnik, addig kitartás.:) 15 hetes kismami
Már akinek elmúlik a 10-ik hétre!Én 14 hetes vagyok, de még most is minden kis hülyeségen elbõgöm magam.Szerintem ez mindenkinél más és más.Kitartás!Csak ennyit tudok mondani.

A has puffadás hány hetes vagy hónapos korban jelentkezik?

Legjobb válasz: Van, akinek a legelején, van, akinek semikor, van,akinek végig. Nekem pl. a 20. héttõl puffadt vagy két hétig, most lassan múlik.

Van, akinek a legelején, van, akinek semikor, van, akinek végig. Nekem pl. a 20. héttõl puffadt vagy két hétig, most lassan múlik.
Nekem kb. az 5. héttõl a 10-ig. De, kb. már egy falat után úgy néztem ki, mint egy szépen felfújt lufi. A 12. héten pedig simán belebújtam újra a nadrágomba. Érdekes és ijesztõ volt, örültem is, de féltem, hogy valami baj van.
Nekem egyáltalán nem puffadt a hasam.


Hány hetes terhességnél jelentkeznek a mellbimbó, mellfájás hasigörcsös tünetek?

A teszt pozitiv,de az orvos augusztusi id?pontot adott.

Legjobb válasz: Nekem a mellbimbóim már a 7. dpo-n nagyon fájtak!

Nekem a mellbimbóim már a 7. dpo-n nagyon fájtak!
Mi az a dpo?
Ovulácio után eltelt napok száma :) DPO : days past ovulation
Nekem ovu után 9-10 nappal kezdõdött a cicifájás, és a mensis fájdalom. 14 nappal utána már látszott az ultrahangon a petezsák:-)
AKKOR MIKOR MEG KELETT VOLAN H LEGYEN
A 6.héttõl jelentkezhet, de nem törvényszerû.
Nekm 5 hetesen jött elõ, de olyan mértékben hogy még kórházban is voltam pár napot azóta semmi bajom nincs, csak néha ég a gyomrom.29 hetes pocis
Szia Én szerencsés vagyok engem minden ilyen elkerült minden olyan mint terhesség elõtt még az étvágyam is :) 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Ha esetleges 5.hétben vagyok milyen tünete lehetnek?
Szia! Nekem a 6.héttöl kezdödött és még mindig tart sõõt elöjönnek még elég fura tünetek is:(! Remélem hogy nekem is hamarosan mostmár mulni fog mert igy nagyon rossz:(! Boldog babavárást! 11 hetes kismama
En vegig hanytam nagyon sokaig nagyon rosz volt faradekonysag rossz kedv feszultseg minden :(25 hetes vagyok es meg neha mindig ramjon:( De ez ember-embertol fugg!!! Boldog babavarast kivanok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!Jó babázást nektek és sok egészséget!
Én 28 hetes vagyok, de semmilyen tünetem nem volt, még az elején sem. De elviekben akár 13 DPO-tól jöhetnek a tünetek, hisz akkor már termelõdnek a terhességi hormonok. Lehet, hogy csak hányingered lesz, lehet, hogy nem lesz semmi bajod, az is lehet, hogy 1-2X rosszul leszel, aztán semmi, de az is lehet, hogy az elején nem lesz semmi bajod, hanem majd a 2-3. trimeszterben. Minden terhesség, minden kismami más. A terhességi tünetek nem kötelezõek szerencsére. :)

Hány hetes kortól jelentkeznek a jóslófájások? Milyen érzés?

29 hetes kismama.

Legjobb válasz: szia nekem 5honaposan külsö belsõ mészáj nyitottvolt és voltak joslofájásaim végig szerintem ne agodj

szia nekem 5honaposan külsö belsõ mészáj nyitottvolt és voltak joslofájásaim végig szerintem ne agodj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!