Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes illetve hányadik (2 db)

Hány hetes kortól, illetve hányadik oltást követően lehet sétáltatni egy kiskutyát?

Hozzánk 8 hetesen érkezik egy kiskutya, nálunk fogja megkapni az 1. kombinált oltását, utána mennyi id?vel lehet kivinni az utcára?

Legjobb válasz: Na, ezért nem veszünk/hozunk kiskutyát mindenféle helyrõl. Ennyi idõsen ugyanis már két hete meg kellett volna kapnia ezt az oltást. Probléma ugyan ritkán van emiatt, de jó ismérve annak, ha valaki jól akar keresni a kiskutyán, vagy csak meg akar tõle szabadulni. Ha megkapja az oltást, akkor 2 nap múlva viheted teljesen nyugodtan sétálni, illetve más kutyák közé. Ezt ajánlom is, hiszen jót tesz neki a kutya társaság miután elválasztják az anyjától, és testvéreitõl, valamint ezzel jól szocializálódik is. Sok boldogságot az új kutytokkal!:)

Na, ezért nem veszünk/hozunk kiskutyát mindenféle helyrõl. Ennyi idõsen ugyanis már két hete meg kellett volna kapnia ezt az oltást. Probléma ugyan ritkán van emiatt, de jó ismérve annak, ha valaki jól akar keresni a kiskutyán, vagy csak meg akar tõle szabadulni. Ha megkapja az oltást, akkor 2 nap múlva viheted teljesen nyugodtan sétálni, illetve más kutyák közé. Ezt ajánlom is, hiszen jót tesz neki a kutya társaság miután elválasztják az anyjától, és testvéreitõl, valamint ezzel jól szocializálódik is. Sok boldogságot az új kutytokkal!:)
Meg kell kapni a a parvót asszem meg a veszecséget.Utánna viheted.
az elsõ három oltásának meg kell lennie én úgy tudom, nekem is vasárnap hozzák a kutyámat...végülis ha már van oltása, leviheted sztem amikor látod h pisilnie kell, csak olyan helyre, ahol nincsenek kutyák vagy ürülék...
veszettség ellenit csak akkor adnak a kutyának, ha betölti a 3hónapos kort!!!
semmiképp ne vidd ki az utcára.a 3.oltás után 1héttel szabad csak!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!! (Mi megkérdeztünk egy állatorvost, és õ azt mondta, hogy 6hetesen kapja az elsõ parvot, 8hetesen az elsõ kombináltat, majd 2 hetente ennek a kettõnek az ismétlését, tehát nálunk fogja megkapni az 2. oltását.)
Ha megkapta a 3. oltást utána 1 héttel viheted sétálni.

Hányadik héttől lehet átvenni kismamáknak a Felicitas csomagot, illetve kell-e kiskönyv, hogy megnézzék, pontosan hány hetes vagyok?

Legjobb válasz: 7. hónaptól lehet átvenni és kell a kiskönyv a hetek miatt is és a lakcím miatt is, mert azt is nézik. Most vettem át kedden a csomagot.

7. hónaptól lehet átvenni és kell a kiskönyv a hetek miatt is és a lakcím miatt is, mert azt is nézik. Most vettem át kedden a csomagot.
Nekem ezek voltak benne, egyik válaszomból biggyesztettem ide. Van benne sok szórólap, 1pelus, 2db carefree betét, 5db teafilter, 1mellbimbó ápoló krém, 3db Níve krém /babának és mamának/, melltartó védõ betét, Mam cumi, Avent pohár, 3db babakrém, autóba matrica. A krémek természetesen minták. A cumi 2013-ban jár le, mindennek jó a szavatossága. Olyan helyen kell beváltani, ahová sûrûn járnak, akkor tuti, hogy nem tavalyi csomagot kapsz. elõzõ
tõlem nem kértek semmit, a kupon ellenében ideadták a csom, agot, és kész.
Nekem az elsõ amit megnézett, az a lakcímem, hogy ide tartozok-e, még fel is írta külön. Ezek után nem tudom, hogy akárhol átvehetõ-e. elsõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! De ugye bárhol átvehetem, ami fel van tüntetve a kis füzetben, amit kaptam a védõnõtõl?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
szerintem bárhol átveheted!Én a 4.kerben lakom és a Blahánál a Mam-Mistycben vettem át!oda adtam a kupont és annyi volt 35hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!