Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes illetve (20 db)

Hány hetes illetve hónapos kortol lehet elindulni hosszabb vonatutra a babaával (200 km )?

Legjobb válasz: HA szopik, akkor 6 hetesen már lehet. Babakocsit gondolom viszitek, abban elalszik, fel tudsz vele állni a vonaton, ülve meg tudod szoptatni, babakocsiban tisztába tudod tenni! Mostanság már hidegek sincsennek hogy megfázna. Mi 4 hetesen elvittük bevásárlóközpontba, semmi baja nem lett! Fél napot kibírt simán. Engem 1 hetesen vittek ki külföldre megmutatni mamának, ami 450 km.

HA szopik, akkor 6 hetesen már lehet. Babakocsit gondolom viszitek, abban elalszik, fel tudsz vele állni a vonaton, ülve meg tudod szoptatni, babakocsiban tisztába tudod tenni! Mostanság már hidegek sincsennek hogy megfázna. Mi 4 hetesen elvittük bevásárlóközpontba, semmi baja nem lett! Fél napot kibírt simán. Engem 1 hetesen vittek ki külföldre megmutatni mamának, ami 450 km.
Az én lányom három hónapos volt mikor elõször mentünk vonattal pont 200méterre a nagyszülõkhöz. A párom intézte a babakocsit, össze volt csukva fel le szálláskor. A vonaton pedig próbáltunk olyan helyet keresni ahol szét tudjuk nyitni és abban volt a baba. Ja és június volt tán. A kocsi meg az a lehajtókája megvédte a huzattól, ha aludt tudott kényelmesen, akkor betakartam, ott tisztába tudtam tenni. Az enyém tápszeres volt, illetve fõleg tápszeres, úgyhogy akkor nem szoptattam meg azzal a picivel, hanem ki volt mérve a víz, jó forrón a forralt víz és körbetekertem vastag pelussal, bele a táskába, mire kellett addigra pont jó hõmérsékletû volt. A tápszermennyiséget kimértem hozzá egy zacsiba és összekötöttem. Evés elõtt levágtam a sarkát a zacsinak és bele az üvegbe, összeráztam és ehette. Ha kért még, akkor volt még tartalék zacsi kimérve adagra és ugye víz tartalékba azt meg gyorsan belemértem. Volt hogy a szolnoki állomáson cumiztattam egy padon. Két vonat várakozás között. Kicsit macerás volt, de õ jól volt, jól el volt látva ahogy otthon, és ez volt a lényeg. De ha volt olyan vonat nyáron ami végigment az még jobb volt. Egyszer úgy jártunk egy olyan vonattal ami Hatvan és Szolnok között közlekedik, hogy nem nyílt ki az ajtó és a vonat legelejére kellett menni. Na hát én fogtam a babát, a párom az összecsukott kocsit és usgyi elõre. Na de jött egy ajtó amin nem fért át a babakocsi összecsukva sehogy sem. Úgyhogy én ott maradtam a picivel a vonaton, míg a párom elõreszaladt hogy nyissák már ki az ajtót valahogy, mert végképp nem tudunk tovább jönni a babakocsi miatt, mert nem fér el, pedig már fél vonatot végigszaladtuk. Erre azt válaszolták nagy nyugodtan, hogy szóljunk a mozdonyvezetõnek. De már majdnem ment a vonat a mosóba, meg a szerelõbe. Aztán mire a párom szólt volna valami csoda folytán begyulladtak a gombok és ki tudtuk nyitni. De hát rossz élmény volt! De a lányom mikor egy éves lett, rá egy-két hónapra már egyedül is elmentem vele.

Német juhász szukámat hány hetese illetve hónapos korától foghatom pórázra?

Köszi!

Legjobb válasz: Bármikor elkezdheted szoktatni hozzá, ez nincs korhoz kötve. Mennyi idõs most?

Bármikor elkezdheted szoktatni hozzá, ez nincs korhoz kötve. Mennyi idõs most?
Nem érted, amit mondok. Azzal, h te azt hiszed "megmented õket", azzal a drágalátós szaporító alá adod a lovat, h igen, megvették, van rá kereslet, akkor lehozok egy újabb almot. Ha lenne egy alom, ami rajta maradna a nyakán, 2x is meggondolná, h hozzon-e le következõt. Akinek pedig nem fontos a fajtatiszta kutya, az menjen menhelyre, ott is akad bõven kölyök kutya.
Igen nem kellene de ha megszületek öket kellene megmenteni még is is egy rakat ilyen kutya van aki menhelyre kerül tenyésztõknél pedig igy kell elõjegyeztetni a kutyàkat
Meg se kéne születniük az általad nevezett házi kiskutyáknak, ugyanis igen, java részük menhelyre kerül, vagy épp kidobják õket az út szélére, akit nem visznek el és ti, akik megveszitek egy ilyen embertõl a kutyát, ebben támogatjátok õket, h van rá kereslet, mit számít, ha a végén marad 1-2 kutya, akit nem visznek el, leadják õket, a többin pedig kerestek x összeget.
én nem értek pár embert komolyan . csak folyton tenyésztökröl beszélnek . Szerintetek van mindenkinek pénze hogy tenyesztõtöl vàsàroljon , meg milenne szerintetek azokal a kutyàkal akik hàznàl születnek menjenek sintértelepre mert mindenki tenésztötör vàsàrol pl én kutyàm is hàzi nem is mondom milyen okos
Pedig ez kivételesen egy nagyon értelmes törvény! Mert az a 2 hét, amit az anyjával és alomtestvéreivel még eltölthet a kölyök rengeteget számít a fejlõdésében! Utána még egy jó hónapig ki se teheti a lábát a házból az oltások miatt. Ha ez a hónap egy kis baba kutyánál másfél hónappá növekszik, mert 6 hetesen hozzák el a szaporítótól a felelõs gazdik, rengeteget tud rontani a helyzeten.
A törvényt hagyjuk. Tavaly elõtt még 6 hetesen lehetett elválasztani a kölyköket. Most 8 hetesen. Ugyan miben változtak meg 1 év alatt a kutyák? Jövõre majd lobbiznak némelyek, aztán csak fél évesen lehet elválasztani . A tenyésztõk szépen oltatnak, etetnek és alapszocializálnak.A gazdi meg kap egy "tökéletes" kutyát.
*Ezért is hülyeség többek között, amit írtál a szocializációról.
Törvény elõírja, hogy 8 hetes kora elõtt nem lehet elhozni a kutyát! Csupán a szocializáció miatt! Nincs olyan fajta, aminek az a jobb, ha elválasztod ilyen fiatalon az anyjától és a testvéreitõl. Az elsõ oltást egyébként 6 hetesen kellett volna megkapnia. Ha fajtatiszta lenne a kölyök és tenyésztõtõl származna, nem pedig szaporítótól, 2 oltást, és rendszeres féreghajtót kapott volna, mielõtt elhozod. Remélem, legalább a chip rendben van. Csak a 3. oltás után viheted közterületre. Addig a szocializáció, szobatisztaságra szoktatás is kiesik, persze. Ezért is hülyeség többek között.
Pórázra attól még szoktathatja kint a kertben, hogy mire mehetnek sétálni, már megszokja :)
Eleve oltás nélkül semmi póráz. Minek? Legalább féreghajtották azt a kiskutyát? Azért, mert már külön etették a kiskutyát, és az anya még néha szoptatta, már 6 hetesen lehetett volna oltatni.Az oltás eltolása akkor valós, ha csak szopik még a kiskutya 6 hetesen is.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm !
Ilyen sokáig szopizott? 6 hetesen a parvot már be szokták adatni. Várj még pár hetet a pórázzal, elõször a nyakörvet szokja majd meg (sima textilt javaslok elsõre), ha családi házban laktok, pár hét múlva kezdheted a szoktatást a pórázra is, de addig ne vidd ki az utcára, amíg nincsenek meg az oltásai.
A kérdező hozzászólása: igen tudom, de bajnak nem baj szerintem hogy hamarabb elvan választva a németjuhászoknál hamarabb kell rá állni a szocializáciora, oltások még nincsenek az elsõt 7 hetes korában kapja még nem kell oltani
ugye tudod hogy két hétig még az anyjával kellett volna maradnia? oltások rendben vannak?
A kérdező hozzászólása: még nincs 8 hetes kb 6 hetes lehet de már elhoztuk mert oda adták
Csak akkor lehet ha az oltások a kölyökkori be van adva meg féreghajtva van.Honnan vittétek a kiskutyát mert mi is szeretnénk valahonnan német juhászt?

Hány hetes illetve hónapos korban változnak meg a babák szeme szinei?

Az én babócám két hetes, és sötétkék szemmel született.

Legjobb válasz: 7,5 hós kislányom szeme bár bebarnult teljesen. Az én szemem zöldes barna az apukáé barna. Nagyszülõknél volt kék és szürke is.

7, 5 hós kislányom szeme bár bebarnult teljesen. Az én szemem zöldes barna az apukáé barna. Nagyszülõknél volt kék és szürke is.
fél éves korig még változhat de ha nagyon sötét nem lesz kékszemû nagy valúszínûséggel
Állítólag azoknak a babáknak marad kék, akik világosabb kék szemmel születnek. 1 éves korig változhat. A ti szemetek milyen színû? Mert általában valamelyik szülõ szemszínét örökli, ritkábban a nagyszülõjét. Mindig a sötétebb szín a dominánsabb, pl. barna, tehát ha neked vagy az apukának barna, akkor a babának is nagy esélye van a barnára.
A kérdező hozzászólása: Az enyém barna, az apáé pedig barnászöld..
A 2. vagyok. Szerintem a babádnak barna szeme lesz.

Hány hetes (nem első baba) illetve hány kiló?

A másik képen csak annyi lenne a kérdésem hogy (178 cm vagyok) szerintetek hány kiló vagyok és túlsúlyosnak tűnök e? Nem baj ha igen, nem sértődök meg csak kíváncsi vagyok:) Köszönöm http://kepfeltoltes.hu/view/130321/DSCF2128_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Butus vagy, ha azt hiszed, hogy túlsúlyos vagy. Szerintem a magasságodhoz képest pont jó így a súlyod... bár sosem tudtam megsaccolni, hogy ki hány kiló, most sem tudom megmondani, de szerintem nem is a mérleg által mutatott súly a lényeg, hanem, hogy a testen hogy oszlik el. És szerintem olyan 12 hetes terhes lehetsz.

Butus vagy, ha azt hiszed, hogy túlsúlyos vagy. Szerintem a magasságodhoz képest pont jó így a súlyod... bár sosem tudtam megsaccolni, hogy ki hány kiló, most sem tudom megmondani, de szerintem nem is a mérleg által mutatott súly a lényeg, hanem, hogy a testen hogy oszlik el. És szerintem olyan 12 hetes terhes lehetsz.
Kit érdekel a gyökér védõnõ? Ugyan már. Tudod hányan vannak, akik 100 kg felett vannak alapból és úgy lesznek terhesek? :)
A kérdező hozzászólása: Ismerõs sajnos...nagyon rosszul vagyok már vagy 4 hete és csak olyanokat tudok megenni amit meg is kívánok szerencsére gyümölcsöket fõleg de van hogy pl. vajas zsemlét tudtam csak elképzelni szalámival (nem egy diétás) valamelyik nap meg kínai kaját holott utálom amúgy.. Mindegy hát hízok akkor hízok csak furcsállom hogy elsõ és második babámnál még egy pár kilóval több voltam és nem igazán szóltak a hízáskor a doki meg a védõnõ (14 kg és 12 kg plusz lett a végére)
hát nem 100-as a dokid és a védõnõd, ha hízol hát hízol, unokatesóm 28kg-ot hízott ami azért sok, de nem mondtak neki semmit, hiszen éhes volt és megõrült a csokiért néha még sírt is ha nem volt otthon neki csokija....hát igen a hormonok játszottak vele :) , nagyon jól nézel ki egyébként és boldog babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Mondjuk ez egy bõ szárú nadrág de amúgy nem vékonyak a lábaim így kifejezetten. 10 hét 4 nap egyébként és harmadik baba. Azért kérdezem, mert más városba költöztünk és az orvosom és a védõnõ is max.7 -8 kg hízást "engedélyezett" mivel 74 kiló vagyok, és szerintük ez túlsúly. Egyébként 2 kg-t híztam már most...:( ennek mondjuk nem örülök. Na ezért kérdeztem hogy ránézésre úgy nézek ki mint aki túlsúlyos? Mert ez a 7-8 kg hízás ha jó tudom arra vonatkozik aki túlsúlyos.
Nekem 20 hetesen volt ekkora hasam, de én lacsonyabb és dagibb voltam. De volt egy lány akinek a szülés felkészítön 36 hetesen volt ekkora hasa. Bö polóban nem is látszott neki. Túlsúlyos nem vagy kicsit sem. lábaid vastagabbak a KÈPEN. lehet élöben egyáltalán nem, de amúgy jó alakod van. Nekem a 2 gyerek után a hsamaon maradt sok, a lábaim meg mint a piszka fa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm várok még közel jártok:) )
17. hét és szerintem ehhez a magassághoz, kb 60-70 kg vagy. De annyira lényegtelen a súly! :)
nem vagy túlsúlyos és olyan 12-13 hét körül lehetsz
10 hetes baba, te pedig olyan 70 kiló lehetsz. Egyáltalán nem vagy túlsúlyos:D Én dagibb vagyok nálad, mégsem vagyok az:D Kétlányos 32hkm.
a te magasságodhoz képest nem vagy túlsúlyos. én elmondhatnám magamról ezt 162cm és 78kg kezdtem a terhességet jelenleg 84, 8kg vagyok és 7+2hkm :) 1hónap alatt jött fel rám 4kg. nekem egyáltalán nem mondta a doki hogy mennyit szabad híznom.

Próbálkoztál szülés beinditó praktikakkal? Beinditotta a szülésedet? Mivel próbálkoztál, illetve hány hetes voltál?

Legjobb válasz: 39 hetesen szerettem volna megszülni. Rengeteget lépcsõztem és forró fürdõztem, házaséletet éltünk, és a forró fürdõben házas életet éltünk. Egyik sem indította be a szülést. 12 alkalommal voltam magzatvíz vizsgálaton, egyik sem indította el. 42 hetesen császárral vették ki a megszületni nem akaró kisfiamat.

39 hetesen szerettem volna megszülni. Rengeteget lépcsõztem és forró fürdõztem, házaséletet éltünk, és a forró fürdõben házas életet éltünk. Egyik sem indította be a szülést. 12 alkalommal voltam magzatvíz vizsgálaton, egyik sem indította el. 42 hetesen császárral vették ki a megszületni nem akaró kisfiamat.
én próbálkoztam, betöltöttem a negyvenedik hetet és a doki be akart fektetni, de nem akartam a kórházban várakozni a szülésre, mivel itthon volt a két éves kislányom, rengeteget sétáltam - napi 2-3 km-t és úgy érzem ez segített, ittam bábakoktélt is, ez különösebben nem vált be, de lehet rásegített kicsit.
Én már a szülés elõtt bent feküdtem a kórházba, szóval a házasélet nálunk nem tudott megvalósulni, ezért próbálkoztam a folytonos lépcsõzéssel, de csak annyit értem el, hogy jól bedagadtak a lábaim. Viszont a kismamák, akikkel egy szobában feküdtem, néhányan szedtek ilyen homeopátiás bogyókat, amik segítik a szülésre való felkészülést és aki szedte vagy csak ott kezdte el szedni a kórházban, azoknak mind vagy beindult a szülés vagy mikor beindult, akkor segített tágulni. Én is elugrasztottam a csupa szülõ kismama láttán a férjemet a patikába ilyen csodabogyóért, azt mondta, majd másnap behozza, de még aznap éjjel megszületett a kisfiúnk.:) Szóval nálam még bevétel nélkül is hasznos volt a homeopátiás bogyó.:) Amúgy a 38. héten szültem.
Megvolt a hegymászás, házas élet, csípõs kaja, nagytakarítás, front, és semmi eredmény.... feladtam és vártam .41.héten elment a magzatvíz....
Szia :) En most december 9 en szultem a 40 heten..mindent kiprobaltam de tenyleg :) - szexeltunk a parommal - forro furdot vettem - ittam tonicot - ettem csiposet fuszereset - lepcsoztem - probaltam a ricinus olajat - babakoktelt - lepcsoztem - nagytakaritottam - ingereltem a mellbimbomat - gugoltam Aztan vegul szules elotti napon elment a nyakdugo masnap rendszertelen fajasokkal mentem be a korhazba kiderult h bo ket ujjnyira nyitva vagyok mar pedig nem is fajt nagyon...egybol szuloszoba ket ora alatt meg lett a fiam 4380 g 57 cm gyors de fajdalmas szules volt... Hogy segitett e valamelyik praktika nem tudom...de elotte nap takaritottam egy nagyot es ket nappal elotte vizsgalatkor a doki is kicsit eroteljesebb volt...talan az hozta meg a picurt... Mondanam h turelem majd jon ha jonni akar de nem mondom mert tudom h milyen turelmetlen az ember ilyenkor...azt mondom probalkozz neked hatha segit valamelyik praktika :) Soksikert konnyu szulest
Jah es bocsi kihagytam a homeos bogyikat es a malnalevel teat...a homis bogyikat erdemes szerdni szerintem jok :) konnyebben megy a tagulas...malnalevel teanak nagyon rossssz ize van.. :/
Nekem a fahéj zabálás vált be.

Mi az hogy KHM? (pl.25 hetes khm) Illetve hogy számoljátok ki hány hetesek vagytok? Az utolsó menses első napjától? De ez nem igaz, akkor nem lehet teherbe esni? Ki lehet számolni pontosan a foganás napját?

Legjobb válasz: A terhesség korát az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, mert az egy biztos idõpont mindenkitõl. A fogamzás idõpontját senki nem tudja pontosan, azt csak sejteni lehet de teljesen pontos dátumot nem tud senki. Bár mennyire is furcsa, de a terhességed elsõ két hetében a szó szoros értelmében nem vagy terhes, sõt akár még szûz is lehet valaki akkor.

A terhesség korát az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, mert az egy biztos idõpont mindenkitõl. A fogamzás idõpontját senki nem tudja pontosan, azt csak sejteni lehet de teljesen pontos dátumot nem tud senki. Bár mennyire is furcsa, de a terhességed elsõ két hetében a szó szoros értelmében nem vagy terhes, sõt akár még szûz is lehet valaki akkor.
Az nem khm, hanem hkm.HKM= pl. 25 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: már nem egy helyen olvastam KHM-et......ezért csodálkozom.
Szia nem inkább HKM? mert az pl 25HetesKisMama rövidítése. Az orvos számolja ki, hogy hány hetes terhes vagy az utolsó menstruáció elsõ napjából- mert ugye a 40hét sem 9hónap. Az hogy a pontos fogantatást mikor volt az Te tudod, hogy akkor fogant a pici, de orvosilag az utolsó mensi elsõ napja lesz az a dátum.(az alapján vannak a mérési adatok.)
azért kell hozzáadni 7 napot , mert a menses elsõ napján nem eshet teherbe.utolsó mensi elsõ napjához adsz 7 napot és kivonsz három hónapot, Pontosan nem lehet kiszámolni a fogantatás napját, mert a baba sem pontosan érkezik.
Szerintem egyszer valaki félreírta, aztán egy másik is, végül már mindenki írja ész nélkül, anélkül, hogy tudná mit is akar ez jelenteni! :D Ha van értelmes magyarázat a "KHM"-re, akkor visszavonom az elõzõ megjegyzésemet. Addig meg csak nevetek, hogy: KIS HETES MAMA! :D

Szerintetek hány hetes ezen a képen a pocakom illetve kislány vagy kisfiú?

http://kepfeltoltes.hu/view/120516/_n_vagyok_www.kepfeltolte..

Legjobb válasz: 26 hetes és talán kisfiú.

26 hetes és talán kisfiú.
5-öd válaszoló vagyok! Hurrá eltaláltam. Nekem is csúcsos hasam van, és mindenki azt mondja, hogy fiam lesz, pedig nem ám! Kislány lesz :) Boldog babavárást mindn kismamának! 2 gyerekes 24 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Na, akkor most már elárulom :) ! Az 5. válaszoló a hetet és a nemet is eltalálta. 28 hetes vagyok ezen a képen és kislány lesz :) ! Érdekes, hogy a legtöbben kisfiúra tippeltetek. Most 29 hetes vagyok. A plusz kg-t még megtippelitek?
27 hét, kisfiú
28 hetes kisfiú
Na, megírod?
22 hetes lány
32 hetes kisfiú
30 hetes kisfiú?
32 hetes, kisfiú
28 hetes kislány...:) 24hkm
fiú, 30-32 hetes
30 hetes fiú?
27 hetes fiu
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked :) ! Neked is boldog babavárást!

Hány napos illetve hetes volt a babád mikor először kivitted az utcára és mennyi időre! Gondolok itt áprilisi májusi babákra?

Legjobb válasz: Május 3-án született és egy hetes volt amikor kivittem,kb. 1 órára.Nagyon jó idõ volt akkor,kb.22-24 fok.

Május 3-án született és egy hetes volt amikor kivittem, kb. 1 órára.Nagyon jó idõ volt akkor, kb.22-24 fok.
Szeptember 25én született a fiam, 2 hetesen már fél órát sétáltattam.
Június 5-én született. Hazahozatal utáni 3. napon már mentünk sétálni. 1 hét után már 1 órát is kinn voltunk. :) Aztán hasfájós lett, szinte csak a babakocsiban tudott aludni, mert rázta a popsiját, úgyhogy egész nap kinn voltunk, csak enni és pelusozni jöttünk haza reggeltõl estig.
juni 15én szültem, és ahogy hazajöttünk mentünk másnap sétálni. csak itt a ház körül, de mentünk. elõször csak negyed órát, majd többet, többet
hát a kertbe 4 naposan, az utcára 2 hetesen (dokinénihez), igazán sétálgatni ezután 1-2 nappal.
április 28-án szültem és május 3-án jöttünk haza és május 10 én mentünk elõször sétálni fél órát de nagyon jó kis napsütéses idõ volt.
március 26-án született, április 7-én jöttünk haza a kórházból, mivel koraszülött volt, hozzáteszem addigra nagyon szép idõ volt, és az ne befolyásoljon hogy koraszülött volt, mert én teljesen úgy kezeltem szinte mindenben mint egy normál babát.Szóval 7-én jöttünk haza az keddi nap volt 7 végén már kivittem, de ha elõbb jöttünk volna haza elõbb kivittem volna, szép idõben rendesen felöltöztetve betakarva nyugodtan kiviheted akár fél órára is aztán növeld az adagot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Kislányom május 24-én született rá 2 hétre kivittem 10 percre majd minden nap egyre több idõre!
Kisfiam március 20-án született, két hetes korában vittem ki elõször babakocsizni. Elõtte 3-4 napig a szobában felöltöztetve levegõztettem.
Május végi gyerek, 6 napos korában jöttünk haza a kórházból. 9 napos volt, amikor elõször mentünk együtt gyomlálni a kertbe (kendõben hordozott baba). :)

Hány hetes kortól, illetve hányadik oltást követően lehet sétáltatni egy kiskutyát?

Hozzánk 8 hetesen érkezik egy kiskutya, nálunk fogja megkapni az 1. kombinált oltását, utána mennyi id?vel lehet kivinni az utcára?

Legjobb válasz: Na, ezért nem veszünk/hozunk kiskutyát mindenféle helyrõl. Ennyi idõsen ugyanis már két hete meg kellett volna kapnia ezt az oltást. Probléma ugyan ritkán van emiatt, de jó ismérve annak, ha valaki jól akar keresni a kiskutyán, vagy csak meg akar tõle szabadulni. Ha megkapja az oltást, akkor 2 nap múlva viheted teljesen nyugodtan sétálni, illetve más kutyák közé. Ezt ajánlom is, hiszen jót tesz neki a kutya társaság miután elválasztják az anyjától, és testvéreitõl, valamint ezzel jól szocializálódik is. Sok boldogságot az új kutytokkal!:)

Na, ezért nem veszünk/hozunk kiskutyát mindenféle helyrõl. Ennyi idõsen ugyanis már két hete meg kellett volna kapnia ezt az oltást. Probléma ugyan ritkán van emiatt, de jó ismérve annak, ha valaki jól akar keresni a kiskutyán, vagy csak meg akar tõle szabadulni. Ha megkapja az oltást, akkor 2 nap múlva viheted teljesen nyugodtan sétálni, illetve más kutyák közé. Ezt ajánlom is, hiszen jót tesz neki a kutya társaság miután elválasztják az anyjától, és testvéreitõl, valamint ezzel jól szocializálódik is. Sok boldogságot az új kutytokkal!:)
Meg kell kapni a a parvót asszem meg a veszecséget.Utánna viheted.
az elsõ három oltásának meg kell lennie én úgy tudom, nekem is vasárnap hozzák a kutyámat...végülis ha már van oltása, leviheted sztem amikor látod h pisilnie kell, csak olyan helyre, ahol nincsenek kutyák vagy ürülék...
veszettség ellenit csak akkor adnak a kutyának, ha betölti a 3hónapos kort!!!
semmiképp ne vidd ki az utcára.a 3.oltás után 1héttel szabad csak!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!! (Mi megkérdeztünk egy állatorvost, és õ azt mondta, hogy 6hetesen kapja az elsõ parvot, 8hetesen az elsõ kombináltat, majd 2 hetente ennek a kettõnek az ismétlését, tehát nálunk fogja megkapni az 2. oltását.)
Ha megkapta a 3. oltást utána 1 héttel viheted sétálni.

Ti mikortól (a gyerek hány hetes korától ) illetve hány foktól adtatok a picire csak bady-t?

Benn a szobában nagyjából 22-24 fok van, kinn meg ( ma ) 30 fok, és most egy bady-ban és egy plüss pizsi rugiban van. De tartok t?le hogy nehogy nagyon melege legyen, és ezért már szívesen hagynánk párommal bady-ban egy vékonyabb takaróval. Viszont els? babánk! Írnátok véleményeket tanácsokat! Köszönöm el?re is! Jah és 2,5 hetes a babóka!

Legjobb válasz: Vékony pamut rugit adj rá. A 8 hónapos lányom is abban alszik, de nálunk 27fok van a szobában.

Vékony pamut rugit adj rá. A 8 hónapos lányom is abban alszik, de nálunk 27fok van a szobában.
Ez nálunk is örök probléma. Mi 3 hetesek vagyunk, de én sem tudom, hogy öltöztessem.Nálunk 25 fok van a szobába. Én egy rövid ujju bodyt és egy vékony pamut rugit adtam rá. Ha kimegyünk kap egy vékony sapit, plusz egy réteg nagyon vékony plédet ha elalszik.Ha 30 fok lesz a szobába lehet hogy csak a vékony rugit adom majd rá.
Ha legkonditok van akkor azert jo neki az a rugi meg egy ideig. Ha viszont melegebb lesz bent is, mondjuk olyan 25-26 fok akkor mar szerintem nem kell majd neki. Az enyem 3 honapos es csak body van rajta, abbol is az ujjatlan, de nalam 27 fok van most. Ha ennel is melegebb lesz akkor atterek a csak pelusra.
21-22 fokban az 1-2 hetes kisfiam rövidujjú bodyban és rugdalózóban volt, 24-25 fokban már nem volt rajta body, a fölött 26-28 fokban már csak bodyban kis vékony pelenkával betakarva, vagy napozóban, utána már néha csak pólóban pelussal, vagy csak pelusban 30 fok felett nagyon melege volt, nem fog megfázni
Nálunk 1 hónapos. Most a kertbe vagyunk. Nagy medencézik kicsi pedig body-ba fekszik és egy vékony, baba pléddel van betakarva.
1 hónapos, body-ban alszik, apuja doktor bácsi, és azt monja, hogy jobb így "hûteni", mint mondjuk nadrágban légkondival. Nálunk 26 fok van bent, ill. az õ szobájában.
Nálunk 25fok van idebenn, rövidujjú bodyban alszik és le van takarva textilpelussal. 7hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!