Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes hallható a (5 db)

Hogyan zajlott le a vetélésetek 13 hetesen? Megmaradtak a terhességi tünetek? Szívhangfigyelő készülék hány hetes kortól hallható? A görcsök minek a tünetei? Hogyan állapíthatom meg, ha baj van?

Kérem szépen olyanok írjanak, Akik elvetéltek! Hogyan történt ez? Kérlek szépen segítsetek!

Legjobb válasz: Én 6 hetesen vetéltem el, és az volt az elsõ jel, hogy hirtelen minden terhestünetem elmúlt. Pár óra múlva görcsöltem és véreztem. Kiskönyved még nincs? És papírod az orvostó, amit a védõnõnek kell adni? Ha van, ideje terheskönyvet csináltatni, és egyúttal meghallgathatja a szívhangot is.

Igen, én tényleg sokat görcsöltem. Lehet, hogy az elején picit többet idegeskedtem a kelleténél, de az orvosom inkább a méhem érzékenységével hozta összefüggésbe. Azt is mondta, hogy a terhesség elején nagy az alhasi vérbõség ez is okozhat görcsöket, emelett nekem hátrahajló méhem van és ahogy növekedett, emelkedett ki a hátrahajló helyzetbõl ez sem volt egy kellemes dolog ilyenkor eléggé feszülnek a méhszalagok is. Késõbb mikor már egyre többet és erõsebben mozgott a baba akkor is elég sûrûn görcsölgettem, a MagneB6 akkor már semmit nem ért. De ezt leszámítva szerencsére problémamentes terhességem volt és gyönyörû egészséges kisfiam született. :) Még mindig azt tanácsolom, hogy ha aggódsz menj el dokihoz. Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos. Ja, és gondolkodj pozitívan, az is sokat segít!
Én 6 hetesen vetéltem el, és az volt az elsõ jel, hogy hirtelen minden terhestünetem elmúlt. Pár óra múlva görcsöltem és véreztem. Kiskönyved még nincs? És papírod az orvostó, amit a védõnõnek kell adni? Ha van, ideje terheskönyvet csináltatni, és egyúttal meghallgathatja a szívhangot is.
A kérdező hozzászólása: A szívhangfigyelõ hány hetes kortól hallható biztosra? A görcsök nem biztos, hogy rosszat jelentenek? Akkor mitõl lehetnek? A rengeteg görcsöd milyen jellegû és mitõl volt? Stresszel mit okozhatok a Babának? Elõzõ Missed AB-mnál sem véreztem, igaz akkor szedtem mindenféle vitamint (Femibion, Elevit, stb.). Kiskönyvem nincs, papírom több orvostól is, de egyik sem a védõnõnek szól, hanem az van rájuk írva, hogy védõnõhöz irányítjuk. Megérdeklõdtem, a védõnõ terheseknek 1 héten 1X szerdánként van. Azért nem vagyok még kapcsolatban a védõnõvel, mert több együttérzést és nem a nyakamra mászást vártam volna Tõle. Otthoni szívhangfigyelõvel hallottad 12 hetesen? Nem használtam UH-os zselét.
Próbáltad többfelé keresni a szívhangot a hasadon? ilyenkor még eléggé lent vannak a babák! Mármint valahol a szeméremcsont és a has között.
Ha Neked is hátrahajló a méhed akkor az bizony oka lehet a görcseidnek. Császárral szültem, de nem nõgyógyászati okokból, hanem a szemész fõrorvos akihez évek óta járok nem engedélyezte a sima szülést. Azóta nem próbáltad a szívhangfigyelõ készüléket?Ahol vásároltad nem mondták hogy kell hozzá zselé?
A kérdező hozzászólása: Nekem is hátrahajló méhem van. Sikerült rendesen szülnöd? Vagy csak császárral? Emelkedett ki a hátrahajló helyzetbõl??? Gratulálok a gyönyörû kisfiadhoz! Elmegyek dokihoz, csak nálunk sajnos csak délelõttönként van, ha ügyeletre megyek tuti, hogy bent fognak...
A kérdező hozzászólása: Tényleg ilyen sokat görcsöltél? Ezek hogyan zajlottak le? MagneB6-ot én is szedek néha, de nem rendszeresen. Idegrendszeri zavarokat? Születés után? Nálad összefügghettek a görcsök idegeskedéssel? Nagyon szépen köszönöm válaszaidat!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezen a készüléken nagyon kevés a magyar szöveg. AngelSounds Fetal Doppler Jumper. Neked? Babaolaj?
14:20-as válaszoló vagyok. A görcseim okát nem tudták megmondani, annyit mondott a dokim, hogy nagyon érzékeny a méhem. Az elsõ 15 hétben görcsöltem sokat, aztán jobb hetek következtek és utána a 22.héttõl is folyamatosan görcsölgettem, a MagneB6 picit segített. A sok idegeskedés miatt a szervezetedben stresszhormonok képzõdnek, amik a babához is eljutnak és ez késõbb idegrendszeri zavarokat okozhat nála. Ezen kívül okozhat haskeményedést és görcsöket is. Az idegeskedés által megemelkedik a vérnyomásod emiatt a baba szívfrekvenciája is magasabb lehet. Saját magamon is tapasztaltam, hogy terhesség vége felé, mikor már NST-re kellett járnom, ha én idegesebb voltam akkor a babánál is magasabb értékeket jelzett a gép, õ is nyugtalanabb volt sokat ficánkolt. Ha nyugodt voltam, õ is az volt.
Én 6hetesen vetéltem el! Egyik napról a másikra elmúlt az összes tünetem! Elkezdtem vérezni, utána görcsölni!
Kell hozzá zselé, rá van írva. Vagy olaj.
Az hogy lehet, hogy 13 hetesen nem vagy még kapcsolatban a védõnõvel? Bár nem ez volt a kérdés... Nekem több vetélésem volt, de sokszor volt, hogy nem éreztem semmit. Én már hallottam 12 hetesen a szívhangot. Használtál hozzá UH-os zselét? Én csak azzal hallottam az elején. Gyógyszertárban lehet rendelni.
A terhességi tünetek nem múlnak el ostorcsapásra. Ha történt is valami baj, akkor sem múlnak el másnapra, kell egy pár hét, amíg a hormonok kiürülnek. Bár azt kérted, az írjon, aki elvetélt, de nem hinném, hogy ez a jó most neked. Pihenj, nyugodj meg. Én nekem is vlt egy nagy veszekedésem a családdal terhesen, és semmi baj anem lett a bébimnek. Ennél azért többet bírnak. Akkor van gáz, ha vérzel, görcsölsz.
Hiába van ráírva a szívhangfigyelõre, hogy 12 hetes kortól hallható, egyik barátnõm még 15 hetesen sem hallott vele semmit. Nekem volt missed ab-m 11 hetesen. Én megéreztem hogy valami nem stimmel odabent, rossz elõérzetem volt és kértem egy soron kívüli ultrahangot amin megállapították hogy megállt a pici szíve. A tüneteim még megvoltak, erre azt mondta a dokim, hogy azért nem múlt el a hányinger, mert a hormonszintem csak lassan esett vissza. A görcsökrõl annyit hogy az nem biztos hogy rosszat jelent, ugyanis a második terhességemnél rengeteget görcsöltem és mégis idõre és egészségesen született meg a kisfiam. Ha nagyon stresszelsz, akkor inkább menj el és vizsgáltasd meg magadat, mert a sok idegeskedés nem tesz jót Neked sem és a Babának sem.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenhol megnéztem a szívhangot. Sajnos a védõnõvel még nem vagyok kapcsolatban.
Nálunk a védõnõk is hallgatták a szívhangot. Vidd oda és kérd meg, hogy segítsen.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem tetszik a Kicsinek a szívhangfigyelõ és elbújik elõle. Nem mondtak semmit, igaz nem is kérdeztem. De lehet, hogy Õk csak azzal foglalkoznak, hogy minnél többet eladjanak. Köszönöm szépen.

Hány hetes kortól hallható a szívhang?

Sziasztok! valószin hogy terhes vagyok vagyis 2-hete késik és már elakarok menni az orvoshoz de csak akkor ha már hallható lesz aszívhang.Eddig tesztet sem vettem mert azóta amióta késik néha azt érzem hogy megakar jönni. Meg amikor cisztám volt akkor sem késett ennyit. válaszaitokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Ha a teszt + lesz, gratula neked! Érdemes elõször 6-7 hetesen elmenni a dokihoz, akkor szinte már 99% hogy van a pici babónak szívhangja is! :-))))

Ha a teszt + lesz, gratula neked! Érdemes elõször 6-7 hetesen elmenni a dokihoz, akkor szinte már 99% hogy van a pici babónak szívhangja is! :-))))
Nálunk csak a 20. hét után van szívhang hallgatás, de az UH képen a szívmûködés látványa is épp elég:) 6hét vége, 7. hét eleje, amikor már látható a szívmûködés.Ha két hete késik, akkor vagy a hét vége felé, vagy a rákövetkezõ hét elején, már látszani kell neki.
Szia En is a 6-7 hetes kort javasolnam, mert nekem meg 5 hetesen csak a petezsakot latta az orvosom.Es ugy olvastam, h 1-2 hettel kesobb mar biztosan hallhato es lathato is. Varjuk a teszt eredmenyet! 11 hetes kismama
nekem 12 hetes uh-n hallgatták meg, nagyon jóó érzés hallani a babát, és látni ahogy ficánkol odabent:o)5 hetes voltam mikor megállapították a terhességet, de akkor csak a petezsák volt látható, nos az a csöpp kis pont megnézése is nagyon megható tud lenni, szerintem ne várj, és menj el dokihoz
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! :)
A dopleressel a 12. hettol :) nekem is ilyen van, nagyon szerettem. Angelsound a neve.
Én már 11 hetesen megtaláltam, óriási élmény volt:) Szintén Angelsounds.


A 14. hét után!

A BébéSounds szívhangfigyelő készülékkel hány hetes kortól hallható a baba szívhangja?

Legjobb válasz: szerintem a 12. hét körül,mert van ugye elõbb is, de nem hinném,hogy házilagmeg tudod különböztetni a sajátodtól.

szerintem a 12. hét körül, mert van ugye elõbb is, de nem hinném, hogy házilagmeg tudod különböztetni a sajátodtól.
Az utolsó harmadban, de nagyon kell öszzpontosítanod, nagy csnd kell, még a tv se szóljon. Csukd be a szemed és úgy hallgatsd. Én szerettem, de csak 1 hétig használtam mert megszültem. :)
Szia. Én 27 hetes vagyok, és még egyszer sem hallottam vele, csak a sajátomat.
Szia! Én sem hallottam eddig még soha, pedig 17 hetes vagyok. Azt mondják a 7. hónaptól hallható vele. Ha ezt tudom meg se veszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!