Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes ha a 7 (7 db)

Hány hetes vagyok, ha a 7. hetet vasárnap töltöm be (akkor is 7 hetes vagyok, vagy csak 6 hetes)?

Legjobb válasz: Én ilyenkopr még 6-nak mondanám magam, viszonrt van egy barátnõm aki, nemhogy a heteket nyomja elõre, de amint belépett a 24. hétbe/tehát éppen csak betöltötte a 6. hónapot/ máris 7 hónaposnak mondta magát.Ez hülyeség. Én szombaton töltöm a 26. hetemet :oD

Én ilyenkopr még 6-nak mondanám magam, viszonrt van egy barátnõm aki, nemhogy a heteket nyomja elõre, de amint belépett a 24. hétbe/tehát éppen csak betöltötte a 6. hónapot/ máris 7 hónaposnak mondta magát.Ez hülyeség. Én szombaton töltöm a 26. hetemet :oD
Mindig azt kell figyelembe venni amit betöltöttél.Én pl tegnap töltöttem be a 30dik hetet .Igaz, hogy a 31dikben vagyunk, de betöltve csak 30ak vagyunk.Tehát te betöltött 6hetes vagy.Jövõ hétfõn már betöltött 7leszel.Ne akard siettetni..annak a babónak fejlõdni kell, ha meg már ki akar jönni, úgy is kifog jönni.
Mindig az utolsó mensi elsõ napjától kell nézni. Az orvos is úgy számolja.
Hát nem!!! A 7 hetes a jó, ha uh szerint van kiszámolva!!! A fogantatás abszolút nem mindenkinél a 14 napon van, és menzi szerint, csak úgy lehet kiszámolni. Nekem mondjuk 3 hét eltérés van a 2 között!!!
Szia! Szerintem az a legtisztább, ha megkérdezed a dokidtól, hogy tulajdonképpen hányadik hétben is vagy. Nekem minden UH alkalmával megmondja, mit ír ki a gép a méretek és a fejlettség alapján. Mensi szerint nekem 1 héttel fiatalabb a terhességem, mint a babóka méretei szerint.:)
szia! Nekem dec. 30.-án volt az utolsó mensi elsõ napja.Ma voltam uh-on 8.hét 0.napos, méret szerint.Ha a mensi szerint számolom akkor meg 8.hét 3.napos a babó. Én úgy vagyok vele, kicsi elszámolás ide vagy oda, ne oszt nem szoroz, csak legyen rendbe minden, érezze jól magát a kicsi odabenn . Ha meg nagyon kérdezgetik akkor mond h a 2.hónapba vagy és igy tovább:) ...... Minden jót neked!

Ha aug.7-én volt meg utoljára a mensesem, akkor most hány hetes vagyok?

Legjobb válasz: ha jól számolom 5 hét 5 nap

ha jól számolom 5 hét 5 nap
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Én itt néztem. Beállítható az is, hogy hány naposak a ciklusaid. Eszerint 5 hét 3 nap. Boldog babavárást!
5hét 3 napos.

Ha március 7-én jött meg utoljára a menzeszem akkor most hány hetes terhes lehetek?

Köszönöm szépen.

Legjobb válasz: pozitivat teszteltem:) számolgattam de sok oldalon különbözöket irnak.köszi.

A kérdező hozzászólása: pozitivat teszteltem:) számolgattam de sok oldalon különbözöket irnak.köszi.
4 hetes és nagy gratula neked, én is szeretném ha már összejönne végre :(
4hetes terhes vagy! Gratula, sok egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi.és melyik az a nap amikor betöltök egy hetet?pl melyik nap töltöm az 5 hetet?Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: kivánom hogy neked is sikerüljön, nekünk sok évbe telt..
A lényeg, hogy az utolsó menstruáció elsõ napját kell alapul venni(a doki is ez alapján számol).Amennyiben ez a március 7.-e, akkor 4 hetes és 4 napos terhes vagy ma, a hét-forduló pedig a szerda.Tehát jövõ hét szerdán töltöd be az 5. hetet.Gratulálok a kicsihez.2 gyerekes+14hkm

Hány hetes terhes vagyok? A doki szerint 7 (pzs: 35 mm, CRL: 13 mm), viszont ha az utolsó mensi 1. napjától számítom (nov. 19), akkor a 8. végén vagyok.

A véd?n? nem akar még felvenni, azt mondta várjam meg a 10. hetet...

Legjobb válasz: A doki a méretek szerint állapítja meg a terhességet, mivel lehet a pé-d késõbb volt. Hallgass rá, még ha mást is mond mint amit te hiszel, van elég tapasztalata a témában. Amúgy én is pont ebben a cipõben járok, de hidd el, tényleg fölösleges külön elméleteket gyártani, csak feszült leszel miatta. A védõnõdet nem értem, ha van már szívhang és orvosi diagnózis a terhességrõl, akkor minek akar várni a 10. hétig? amúgy ennek sincs olyan nagy jelentõsége, ha ez a heppje... ne hagyd, hogy az ilyen számunkra fontos, de ha összességében nézed nem túl nagy jelentõséggel bíró dolgok felidegesítsenek. Hajrá :)

A doki a méretek szerint állapítja meg a terhességet, mivel lehet a pé-d késõbb volt. Hallgass rá, még ha mást is mond mint amit te hiszel, van elég tapasztalata a témában. Amúgy én is pont ebben a cipõben járok, de hidd el, tényleg fölösleges külön elméleteket gyártani, csak feszült leszel miatta. A védõnõdet nem értem, ha van már szívhang és orvosi diagnózis a terhességrõl, akkor minek akar várni a 10. hétig? amúgy ennek sincs olyan nagy jelentõsége, ha ez a heppje... ne hagyd, hogy az ilyen számunkra fontos, de ha összességében nézed nem túl nagy jelentõséggel bíró dolgok felidegesítsenek. Hajrá :)
Az én manóm CRL-je 7+1-nél volt 13mm, mint neked.
Szia! Elõször is: gratula. Aztán: A védõnõnek attól az idõponttól, amikor megállapították a terhességet kutya kötelessége felvenni! A terhességed a 8. héten tart, de a dokinak is igaza van, mert a mért adatok alapján a baba mérete a 7. hétnek felel meg. Aggodalomra semmi ok, a 12. heti és a 18. heti eredmények szoktak a pontosak (pontosabbak) lenni.
A terhesség idõtartamát hivatalosan az utolsó menstruációtól számolják. A babák az elsõ 12 hétben (függetlenül attól, hogy a terhesség végére mekkora baba lesz belõlük) egyformán fejlõdnek. A dokiknál van egy táblázat amivel alapján az UH-n mért adatokat összehasonlítják. Ha a baba nagyjából középidõben fogant akkor nagyjából megfelel a mérete a terhesség korának. Annak, hogy a baba mérete kisebb mint a terhesség kora, annak nagy valószínûséggel az az oka, hogy a középidõhöz viszonyítva késõbb fogant.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, szép napot nektek és jó babavárást!
Táblázatból megnéztem az elõbb, az alapján 7.4 hetes terhes vagy:)
Az én mazsolám 7.1hetesen volt 10mm.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok!

Hany hetesen kezd el noni a pocak? Normalis az ha nincs meg mindig hanyingerem? A 7-dik hetben vagyok?

Legjobb válasz: Örülj neki, ha nincs hányingered! Nekem az elsõ gyerekemmel volt, másfél hónapig hánytam reggeltõl estig. A második babámnál csak émelyegtem, nem volt hányás. A hányinger, hányás nem feltétlen velejárója a terhességnek. A pocak növekedése is egyéni, alkati kérdés. 2 gyerek anyukája

Örülj neki, ha nincs hányingered! Nekem az elsõ gyerekemmel volt, másfél hónapig hánytam reggeltõl estig. A második babámnál csak émelyegtem, nem volt hányás. A hányinger, hányás nem feltétlen velejárója a terhességnek. A pocak növekedése is egyéni, alkati kérdés. 2 gyerek anyukája
Szia! 49 kilóval kezdtem a trigemini (3mas ikres) terhességem, 14 hetesen kezdett nõni a hasam. Spontán terhesség volt, és sosem hánytam. Aztán 53 kilóval kezdtem a második terhességem, azalatt végig hánytam, de akkor meg 17 hetesen látszódott a pocim. Tehát normális, ember és terhesség válogatja.
Gondolg azt, hogy szerencsés vagy, hogy nincs hányingered. Én most vagyok 12 hetes, és most kezd elmúlni. Eddig szörnyû volt, alig tudtam dolgozni, fõleg, hogy a munkahelyemen nem tudják, ezért nem mondhattam. Egyébként még nekem semmi nem látszik, és a ruháim se szorítanak.
Szia! Ha nincs hányingered, az teljesen normális. A népi babonák szerint (meg amennyit adni lehet rájuk), talán egy százalékkal több az esélye, hogy kisfiad lesz. - De ezt nem kell készpénznek venni... Az, hogy mikor kezd el nõni a pocakod, teljesen a Te alkatodtól függ. Nekem is ugyanilyen kérdéseim voltak hét hetesen... Aztán 18 hetes voltam, amikor összeházasodtunk a párommal, és senki nem látta rajtam, hogy én lassan félidõs terhes vagyok, mert olyan darázsderekam volt... Aztán eltelt 13 hét, és mostanra mindenki azt kérdezgeti, hogy ikreket várok-e, mert olyan nagy a pocakom (62-rõl 112 cm). Boldog babavárást! Vigyázz Magatokra! 31 hetes pocakos
Nálam sem volt rosszulét, hányás, semmi.(Lány lesz.) Én a 9. héttõlkezdve puffadtam, majd a 13. héten már abszolut nem bírtam begombolni a nadrágaimat, most pegid 19 hetesen már egy tenyérnyi kellene hogy össze érjen rajtam a nadrág. 10 kilót szedtem fel eddig, azt mind hasra, s úszógumit növesztettem :D Rendesen meglátszik már hogy terhes vagyok.
Szia. Nekem egyáltalán nem volt még hányingerem, most már talán nem is lesz. A pocakom a 16-ik héten kezdett nõlni, de aki nem ismert az nem vette észre. Igazán a 21-ik héttõl látszik. Boldog babavárást! 32 hetes kismama.
Szia, Nekem egyáltalán nem voltak rosszulléteim. Idõnként enyhe émelygést éreztem, ilyenkor ettem néhány falatot, nálam bevált. Sokszor keveset. Látszódni kb. a 17. héten kezdett, de akkor se lehetett még megmondani, hogy babás vagyok, vagy csak híztam egy kicsit. Alapból vékony testalkatú vagyok, most se nagy a hasam, 32. hét, 97 cm, pedig a babát már két kilóra saccolják. Hátsófali tapadású, ez is befolyásolja, hogy mennyire látszik.

7 hetes terhes vagyok es minden reggel hanyok mostmar ketszer is naponta ahogy az meg van irva. Probaltam mar mindent amit lehet, semmi nem hasznal csak ha megiszok 1 pohar jeghideg colat es az lenyugtatja a gyomromat. Lehet tole barmi bajunk?

Kb1-2 dl rol beszelek es nem mindennap

Legjobb válasz: nos, nem egeszseges a kola, tele van katrannyal, elmeletileg nem art, de szerintem probalj egeszsegesebb megoldas utan nezni

nos, nem egeszseges a kola, tele van katrannyal, elmeletileg nem art, de szerintem probalj egeszsegesebb megoldas utan nezni
Én almát ettem, de nekem 6 hónapos koromig mindentõl hányingerem volt, sõt a fiam már egy éves, de van aminek az illatát azóta sem birom:-).Az is elõfordult, hogy megittam egy párkorty sört, mert majd meghaltam érte.Jó babavárást neked!
Biztosan nem egészséges a Cola, de nekem is ez segített a gyomorégésen, kb. 3 hónapig minden nap ittam egy pohárral. A kislányom egészséges, szerintem azért olyan nagyon nem lehet ártalmas, mint pl ha cigizne a kismama. Amúgy én se terhesség elõtt, se azóta nem rajongok a Coláért, de akkor sokat segített. Persze akkor is próbáltam a lehetõ legkevesebbet fogyasztani.
A kérdező hozzászólása: kedves 17/40 es :P csinaltam egy 2L es frissen facsart hideg limonadet es nagyon jol esik , folyamatosan iszom es mar ettem is 3 fasirtot es ket tanyer fozeleket azota :P
Szia! Nekem a citromos víz vagy a tej segített.Persze jéghidegen, decemberben...:) A dm-ben lehet kapni cukormentes háztartási kekszet, nekem az is bejött, ha azt rágcsáltam, mert semleges íze van, nem édes, mint a cukros. Kitartás! Mondjuk én még egy fosós- hányós vírust is bekaptam mellé a munkahelyemen. Egy élmény volt a karácsony! :D Üdv, 25 hkm
1. terhességem alatt végig rosszul voltam.Nekem semmi, de tényleg SEMMI más nem segített csak 2-3 dl kóla, és 2-3 db HT keksz.Kipróbáltam mindent, de tényleg.Minden visszajött, vagy még rosszabb lett.jajj nagyon rossz volt.. :( Most ismét terhes vagyok, 6 hetes és mondta az orvos, hogy ha rosszul vagyok, akkor szedjek Magne B6-ot.Jövõhéten el is zavarom a páromat gyógyszertárba! :)
Második vagyok. Az biztos hogy én sem szeretem annyira a tejet, de mikor rájöttem hogy segít a bajomon, akkor már örömmel megittam. Így 36 hetesen már fintorgás nélkül is megy :)
A kérdező hozzászólása: kedves 21hetes kismama :P a kolan kivul semmi karosat nem iszok se kavet se nem dohanyzom, de ha csak ettol mulik el a hanyinger, , , , persze azert idovel elmulik a hanyiger is es kolat sem fogok inni
Nem a legegészségesebb, de nekem is a hideg cola segített kicsit. Én nem nagyon foglalkoztam vele, mert minden kijött belõlem, alig ettem, állandóan undorodtam mindentõl. Úgyhogy maradt a cola. Igyad, ha jól esik. Nem lesz tõle baj!21hkm.
Bajotok nem hiszem, hogy lehet a colatól, bár nem a legegészségesebb, az biztos. Én még nem terhesen se ittam, viszont sok kismamáról olvastam, hogy segített nekik is rosszullétek esetén. Egyébként nekem a kefír nyugtatta a gyomromat.
A kérdező hozzászólása: kedves masodik valaszolo : meg nem probaltam a tejet mert annyira nem szeretem de megfogadom tanacsod :P
Nekem segített egy bögre hideg tej, próbáltad már?
Szió! Nekem is az elsõ 12 hét majdnem így telt el, de szerencsémre hamar figyelmeztetett az orvosom , hogy válasszak vitamin gyógyszert. Elkezdtem az Elevitet szedni mellette még a Magne b6.ot is és minden hànyingeres tünetem csökkent. Az Elevit gyógyszer tájékoztatójában benne is van hogy csökkenti az émelygést hányingert. Nekem sajnos nagyon rossz volt mert én ha az utcán is egy dohányzó embert láttam azonnal elkapott a rosszul lét. És nekem semmi más nem segített csak a gyógyszer...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!