Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes csinálnak (12 db)

Hány hetesen csinál először a doki méhszáj vizsgálatot? 27 hetesen voltam nála, de csak UH-ot csinált a papíromra viszont ráírta, hogy Cg:3000 és hogy zárt cx

Ezek nem a méhszáj állapotát jelentik?

Legjobb válasz: Szia, én 39 hetes vagyok, nekem a doki a terhesség elejétõl havonta nézte a méhszájat, most meg már hetente. De ez minden dokinál másképp van. 3000 az jelenti, hogy teljesen zárt vagy még.

Szia, én 39 hetes vagyok, nekem a doki a terhesség elejétõl havonta nézte a méhszájat, most meg már hetente. De ez minden dokinál másképp van. 3000 az jelenti, hogy teljesen zárt vagy még.
Szia!Dede ezek a méhszáj állapotát jelentik, úgyhogy túl is estél rajta :) -márhogy a méhszájvizsgálaton!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!de honnan tudja, hogy teljesen zárt vagyok, ha még egyszer sem vizsgált meg, mert gondolom ez UH-on nem látszik.Vagy csak blöffölt?
Bocsánat, jut eszembe!Itt már több kismama is írta korábban, hogy neki még nem nézte a doki..volt aki már a huszonikszedik hétben járt...furcsa.Szóval biztosan az orvos dönti el és dokinként más a szokás.
Lehet, hogy látszik uh-on (szerintem csak ott is a belsõ méhszáj), de az is lehet, hogy blöffölt. Nekem uh nélkül rendszeresen beírja a kiskönyvbe, hogy a babácska pulzusa 140 és múltkor a védõnõ megnézte és 190 feletti volt. Azonnal kórház, egy hétig voltam bent, mert megindult a szülés. Pedig, ha uh-on a doki megnézte volna, akkor láthatta volna. Kérdezz rá.
Elsõ vagyok. Szerintem is az uh-n max a belsõ méhszáj látszik. Legközelebb mindenképpen kérd meg a dokit, hogy vizsgáljon meg! Mégiscsak nyugodtabb az ember, ha tudja, hogy zárt vagy nyílt a méhszáj.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! nehéz eligazodni itt a dokikon!eddig nekem még csak hasi UH volt, gondoltam a méhszáj állapotához hüveji vizsgálat kell, de ezek szerint lehet, hogy tévedtem.
28 hetes vagyok és nekem csak egyszer nézte a doki a méhszájat azt is azért mert mondtam neki hogy picit görcsölök és keményedek, ekkor voltam 24 hetes. Szívhangot is most nézet nálam elõször a védõnõ (28 hetesen) a dopler készülékkel.
Ha nincs folyásod és nem szokott keményedni a hasad vagy egyéb probléma nem merül fel, akkor nem vizsgálnak kézzel csak a 34 héttõl.

Hány hetesen csinálnak méhszájvizsgálatot? És mi a jó érték?

Kellemetlen a vizsgálat?Hogyan zajlik?

Legjobb válasz: szia 20 hezesen ajanlott és ugyan az mint egy nõgyogyászati vizsgálat

szia 20 hezesen ajanlott és ugyan az mint egy nõgyogyászati vizsgálat
Nekem azt mondták, hogy 4-6 hetente ellenõriztetni kell, hogy zárva van-e a méhszáj. Tényleg teljesen olyan, mint egy átlagos nõgyógyászati vizsgálat. Úgy tudom, hogy a C1000 jelenti a teljesen zárt méhszájat.
a cX 3000 A TELJESEN ZÁRT MÉHSZÁJ. Az elsõ szám a méhnyak hosszát jelöli, a 2. szám a méhszájat magát.
Az elsõ genetikait 12 hetesen csinálják, az a tarkóredõ mérés. A 18. héten pedig átnézik a babót tetõl-talpig.


Pesten tudtok ajánlani helyet ahol 4d-s ultrahangot csinálnak? Kb. mennyit szoktak kérni. Dvd-t is kapunk? Hány hetes terhesen érdemes először elmenni?

Legjobb válasz: Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama

Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat http://www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama
Az elözö vagyok kb. egy héttel elöre kell idöpontot kérni telefonon. És lehet menni hétvégén is. Mi is szombaton voltunk.
szerintem is ide menj, mindenki nagyon dícséri. én is ide szeretnék majd, lassan be is jelentkezek, mert már 21 hetes vagyok. Nem tudja vki, hogy lehet-e ott üdülési csekkel fizetni??? mondjuk aki már volt ott?
Szia! Mi a Baross utcaiban voltunk nagyon arik 10.000 fizettünk dvd +véleményt+ 1képet adnak (az sima uh kép) nekem aznapra adtak idõpontot mikor felhívtam õket mondjuk rendi volt a nõ akivel beszéltem mert én a második alacsony AFP után kértem idõpontot és szerintem hallotta hogy ki vagyok ja és a 1-es nõire nem adtak és azért mentem oda.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Úgy örülök hogy hétvégén is lehet menni! :-))
Én ezt ajánlom: http://www.4Dgenesis.hu 12.000 Ft-ba került, ez tartalmazza a cd-t a képekkel, az egész vizsgálatot dvd-n, illetve az orvosi leletet. Nagyon kedves volt a doktornõ, és vizsgált majdnem egy órán át. Voltam a Baross utcaiban is, de ott 15 perc után "kidobtak", és a nõ sem volt valami kedves. Ha a baba egészségére mész, hogy jól megnézzék, akkor érdemes már 14.héttõl menni, ha a baba szépségére, akkor késõbb, 25. hét után. Minden jót!!
Mi két helyen is voltunk. A Magzati Diagnosztikai Központban 24 hetesen, és a 4dgenesis-ben 31 hetesen. Elõbbiben 20 perces vizsgálat + dvd, + 3 kép 12 e Ft, utóbbiban tündéri szonográfus hölgy, kellemes zene, 1 órás vizsgálat, dvd, cd 48 db képpel, meg 1 kép színesben nyomtatva képeslapnak, szintén 12 e Ft. Nagyon jól éreztük magunkat, ha lehetne, minden héten mennénk! :) Csak ajánlani tudom mkinek! Ja, és kisírtunk még egy nyomtatott képet, amiért a párom adott 1000 Ft borravalót, de nem kért érte a hölgy semmit! A képek a babuci pofijáról, kezérõl, lábáról, nunijáról készültek és eszméletlen jól sikerültek! Szombaton is lehet menni.

Hány hetes korban érdemes elmenni 4D-re? Gy-M-S megyében hol találok olyan kórházat, ahol csinálnak 4D-t?

16 hetes kismama vagyok, és nem tudom, hogy hol lenne legközelebb hozzánk olyan kórház, ahol 4d-t csinálnak! Gy?rben is van, vagy csak Szombathelyen, ami még közel van?

Legjobb válasz: Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd,alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama

Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd, alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike!(Amúgy én kapuvári vagyok!) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Jaj, még elfelejtettem! És megmondták már a nemét is?
En 16 hetesen voltam 4D, utana 21 hetesen is ugyancsak 4Dn de meg sajnos dugdosta a dolgot a labakozott..csak azert irom ne eld bele nagyon magad hogy latni fogod mert ha nem csalodni fogsz..legalabb is en..jovoheten is megyek 25 hetesen remelem mar akkor valami kikandikal a labai kozt..de drukkolok neked szerencsed legyen..
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Sajnos nem tudtuk meg nemét, mert szégyenlõs volt, de majd legközelebb. Mindenkit fiút mondott miután megnézték a dvd-t , mert hogy olyan látványosan rúgdos, meg hogy fiús. Olyan régóta vártunk már rá, és olyan boldog várom mindegy hogy milyen nemû.:-)
Ha egyszer szeretnél csak 4D-re menni kkor a 23-28. hét közé javasolják. Ilyenkor már babás a kinézete. Késõbb pedig már nem fér rá negy képernyõre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Boldog babavárást mindenkinek!

Hány hetes terhesen csinál az orvos ultrahangot?

Legjobb válasz: Nekem 6 hetesen volt elõször! Elmehetsz hamarabb is ha neked úgy jobb ,de vissza fognak havni 6-7 hét körül mert akkor lehet szívhangot vagy is pulzálást észleni

Nekem 6 hetesen volt elõször! Elmehetsz hamarabb is ha neked úgy jobb , de vissza fognak havni 6-7 hét körül mert akkor lehet szívhangot vagy is pulzálást észleni
A kérdező hozzászólása: 6 hetes voltam amikor mentem orvoshoz, de nem csinált ultrahangot, csak megvizsgált, azt mondta 3 hét múlva menjek vissza.
Szia! én pénteken voltam orvosnál 4+3 hetesen, és nekem egybõl csinált uh-t, de persze még csak a nagyon megvastagodott nyálkahártyát látta és 1 hét múlva hívot vissza megint uh ra!
Én elõször kb. 5 hetes lehettem, de akkor nem láttak semmit, bár nem hüvelyivel nézték. Utána 6 hetesen mentem. Ott már hüvelyivel látszott, hogy jó helyen van. Nem értem a dokit. Ilyenkor meg szokták minden esetben nézni, hogy a terhesség nem méhen kívüli-e. Mikorra téged visszarendelt az késõ. Talán jobb lenne, ha elmennél máshoz.

Hány hetesen végeznek AFP vizsgálatot? És milyen az a vizsgálat? Mit csinálnak?

Legjobb válasz: általában 16 hetesen, vérvétellel nézik

általában 16 hetesen, vérvétellel nézik
Szia! 16 hetesen és egy vérvételbõl áll!!!
Az Afp-t a 16. héten nézik és anyai vérbõl! Teljesen veszélytelen, és nem is sok vért vesznek! Bár állítólag kicsit elavult, sok országban már nem használják, mert sokszor ad téves eredményt! Én azért megcsináltattam. Ezzel az eredménnyel a kezedben kellene menni a 18. heti genetikai uh-ra. Általában addigra megérkezik az eredmény.
Akkor biztos minden rendben van!
Szia:Nekem egyáltalán nem csináltak.
Valószínûleg a lepény még nagyon jó állapotban van és ezért nem csináltak. Ált II. III. lepénynél nézik.
én is 38 hetes vagyok, nekem se csináltak.
Én is 38 hetes vagyok. Nekem a héten csináltak.

Hány hetes terhesen csinálnak hüvelyi ultrahangot?

Legjobb válasz: Nagyon korai terhességnél szokás, általában 4-6hétig, mert akkor még hasin semmi nem látszódik.

Nagyon korai terhességnél szokás, általában 4-6hétig, mert akkor még hasin semmi nem látszódik.
A 12. heti uh-t már hason keresztül szokták megpróbálni, de gyakran még akkor sem látszik úgy sok minden, így marad a hüvelyi.
Szia!Én is 6 hetesen voltam elõször, és már akkor is hasi volt, úgy is látszott.
Nekem a legelsõ is hasi volt 6 hetesen.
Nekem ez furcsa hogy ennyi helyen nem csinálnak hüvelyi uh.-ot.Mikor ti elõször elmentetek a dokihoz, akkor se csinál hüvelyi uh.-ot?Csak megvizsgált titeket?Mint írtam nekem csinált és meg is mutatta.
Szia!Nekem sem volt egyszer sem hüvelyi uh-m. 13hkm
Nekem egyszer sem csináltak, az elsõ 5. heti is hasi volt. Nem is szerettem volna, ha hüvelyit csinálnak.
Orvosa válogatja, nekem egyszer csináltak a 8. héten, utána az összes uh hasi volt.
Szia! Szombathelyen a 12.heti uh. hüvelyi, utána van már csak hasi.
Nekem soha nem csináltak hüvelyit, pedig 8 hetesen voltam elõször UH-n. Szerintem orvosa és kórháza is válogatja.
Nekem is még a 12hetes is az volt, de hasin is láttuk akkor!
Nekem akkor csinált a doki mikor elõször mentem hozzá, 9+5 volta.Meg a 12.heti uh.is hüvelyi volt.
Szegeden a 13. hétig hüvelyi ultrahangot csinálnak.

Hány hetes terhesen csinálnak legkorábban amniocentézist?

Legjobb válasz: "A magzatvíz-mintavétel optimális idõpontja a terhesség 16-18. hete körül van. Ekkor a legtöbb az élõ - tehát a vizsgálat számára felhasználható sejtek aránya - a magzatvízben. Ez az arány a beavatkozás idõpontjában 25-30%. "http://vitalitas.hu/konyvek/genetika/gen14.htm

"A magzatvíz-mintavétel optimális idõpontja a terhesség 16-18. hete körül van. Ekkor a legtöbb az élõ - tehát a vizsgálat számára felhasználható sejtek aránya - a magzatvízben. Ez az arány a beavatkozás idõpontjában 25-30%. "http://vitalitas.hu/konyvek/genetika/gen14.htm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!