Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes csinálják meg (4 db)

A gebetikai vizsgálatot hány hetesen csinálják meg és biztonságos? Biztosra kimutatja a baba nemét és hogy nem e beteg?

Legjobb válasz: Nem, nincs 100%-os vizsgálat. Arányokat mondanak, esélyeket latolgatnak. Semmi sem 100%, csak ha megszületett a baba. Biztonságosnak biztonságos, kockázata nincs, hisz csak vérvétel és ultrahang.

Nem, nincs 100%-os vizsgálat. Arányokat mondanak, esélyeket latolgatnak. Semmi sem 100%, csak ha megszületett a baba. Biztonságosnak biztonságos, kockázata nincs, hisz csak vérvétel és ultrahang.
A kérdező hozzászólása: Ez a magzat viz vétel kockázatos?hány hetesen végzik?kérhetem az orvostol hogy végezzék el?
Magzatvíz vétel 16. terhességi héten, de nem 100%-os eredmény sajnos, mi is így jártunk nekünk jó lett az eredmény, és még is beteg babánk született most 4. éves, de a nemét azt 100-ra eltalálták.
Így van a 19 hetes, máshol 18-20 hetes a genetikai. A 12. héten csak az orr csontot nézik, ebbõl megállapítható, hogy van e esély a down kórra. De a 19 hetesen mindent néznek. De semmi nem biztos. Még a neme sem. Nekünk csak a 24. héten mutatta meg magát, hogy látható legyen a neme. Az pedig, hogy beteg lesz- e vagy sem, a szülés lefolyásától is függ, hiszen ha ne talán úgy tekeredik a nyakára a köldök zsinór, hogy elzárja az oxigén útját, akkor az egészséges magzatból is lehet beteg újszülött.
18-20. hét környéke. A 12. heti csak Down- és Edwards-kórra szûr, azt kombinált tesztnek hívják A rákövekezõnél leltárazzák a belsõ szerveket, végtagok méretét/meglétét.
Mi itt voltunk: http://www.4d-ultrahang-vizsgalat.hu/araink.html Sok minden okosat leírnak...
Genetikai uh 12. Hét..ez sem teljesen biztos, ha problémás a lelet, akkor továbbküldenek magzatvízvizsgálátra (ez nincs meghatározva medig lehet, és nem kötelezhetnek, mert a vetélés kockázata "magas" Itt egyértelmûen kiderül, hgy baj van-e és ebben az esetben a gyerek neme is 100%
A legbiztosabb eredményt a magzatvíz-vizsgálat adja, annak van egy minimális kockázata.
Úgy tudom a 12. hétben. Én is arra várok :-)
Szerintem amire te gondolsz az a mehlepeny mintavetel vagy masneven a corionboholy mintavetel ezt tudtommal 11-13 het kozott vegzik el.. Ennel is van 1-2% esely a vetelesre. Erdeklodj utana a dokidnal. Nem tudom magyarorszagon ez hogy mukodik mivel en nem otthon elek. Nekem volt az elso terhessegemnel rossz eredmenyek miatt. De hal istennek minden eredmenyem rendben volt sot a nemet is meg mondtak 100%ra. Viszont a vizsgalat eredmenye ugy tudom csak 99%os pontosan amiatt mert vannak betegsegek rendelleneseggek. Amiket nem tudnak szurni.

Hány hetes korig csinálják meg a magzatviz vételt?

Legjobb válasz: Nekem genetikán a doki 17 hetet mondott, mert kb 2-3 hét mire lesz eredmény, és ha baj van, akkor a 21. hétig szakítják meg a terhességet.

Nekem genetikán a doki 17 hetet mondott, mert kb 2-3 hét mire lesz eredmény, és ha baj van, akkor a 21. hétig szakítják meg a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia.. Ha jól tudom 20 hétig.
A legutolsó idõpont a 20. hét, mert max. a 24. hétig lehet elvetetni a babát, ha igazolódna, hogy baj van. (A 4 hét az eredményre való várakozás.)

Hány hetes korig csinálják meg az integrált tesztet?

Legjobb válasz: Itt, Olaszorszagban 11-13 hetig. Gondolom ez Magyarorszagon is igy van.

Itt, Olaszorszagban 11-13 hetig. Gondolom ez Magyarorszagon is igy van.
12.héten UH és vérvizsgálat, 16.héten vérvizsgálat. A két vizsgálat eredményét együtt értékelik, a kockázatbecslést a 2.vérvétel után csinálják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!!
http://www.downszures.hu/ Itt megnézheted!

Majus 20-an volt meg utoljara. Lehet hogy menszi elott teherbe estem. Mert vannak jelei. Akkor hany hetes lehetek? Mikor csinaljak tesztet?

Teljesen osszezavarodtam!!!!Nem tudom mar!!!!Menszi utan 1 hettel kezdodott mar a 10. napja minden bajom van(fej fajas,fajdogal a hasam,faradt vagyok..)2. napja merem huvelybe a hot es mind a 2 meres 37.2 volt.

Legjobb válasz: Tegnap csinaltam egy tesztet de annyira halvany volt hogy nagyon kellet nezni hogy latni lehessen!!

A kérdező hozzászólása: Tegnap csinaltam egy tesztet de annyira halvany volt hogy nagyon kellet nezni hogy latni lehessen!!
lehetséges , pár nap múlva tesztelj ismét és ha erõsebben látszik, akkor van baba.
A menstruáció elvileg az hogy leválik a méhed kitisztul, és ha megjött akko az esetlege megtermékenyített petesejt is kijött sajnos. csak nagyon ritka esetekben marad meg a terhesség szerintem csak a sterssz hozza a tüneteket
a teszten magát a vonalat hogy hol kell lennie ha nagyon nézzük , látni akkor is ha még nem is használtuk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!