Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes célszerű elöszőr elmenni dokihoz (2 db)

Hány hetes terhesen célszerű elöszőr elmenni dokihoz? Ügye a hetek számát az otolsó menstruációtól számoljam?

Legjobb válasz: En szemely szerint 9 hetesen mentem de 8 hetesen is jo menni,elobb nem, legalabb is sok olyant hallottam hogy vagy visszahivtak egy ket hetre vagy verzett mikor hazament a vizsgalat utan..Es 8 hettol szivet is latni fogod hogy dobog..Igen az utolso mensid elso napjatol szamold.

En szemely szerint 9 hetesen mentem de 8 hetesen is jo menni, elobb nem, legalabb is sok olyant hallottam hogy vagy visszahivtak egy ket hetre vagy verzett mikor hazament a vizsgalat utan..Es 8 hettol szivet is latni fogod hogy dobog..Igen az utolso mensid elso napjatol szamold.
Szia. 7-8 hetesen, mert elõbb nem látható a szívhang, csak a petezsák, és emiatt kb 2 hétre rá visszarendel a doki. Egyébként jól tudod, az utolsó mensi elsõ napjától számolják a terhességet. Üdv, 36 hetes kismama

Hány hetes terhesen célszerű elöszőr elmenni dokihoz?

Legjobb válasz: 7-8 hetesen érdemes szerintem, ilyenkor már szívhang is van.

7-8 hetesen érdemes szerintem, ilyenkor már szívhang is van.
Szia. Ha vállalni fogod a babát 12 hetes korig bármikor.(Csak zárójelben jegyzem meg:Ha nem akarod, minél hamarabb.)
Szerintem 8-9 hetesen az ideális, mire sor kerülne a 12.heti ultrahangra, már meglesz a kis könyv, és az elsõ vérvétel eredménye is.
Szerintem is 7 hetesen, elöbb nincs nagyon értelme.
Én nem voltam még 6 hetes amikor elõször elmentem dokihoz és nem bántam meg. Ilyenkor az ember még annyira bizonytalan, biztos jó helyen tapadt meg a baja, biztos hogy minden rendben van?! Engem megnyugtatott az a korai ultrahang és boldoggá tett, hogy láthattam a babámat a monitoron! :) Szívhang még nem volt, de pont ma megyek újból, 8 hét 6 naposan és ma remélem minden rendben lesz! Boldog babavárást! :)
Én voltam 6 hetesen, de akkor még csak petszsákot láttunk, sztem 8 hetesen érdemes elõszõr elmenni, akkor már van szivhang. 26 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!