Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes a kor amire még (2 db)

Hány hetes az a kor amire még azt mondják, hogy koraszülött?

Legjobb válasz: 36. hét elõtt ill. 2500gr alatt

36. hét elõtt ill. 2500gr alatt
A kérdező hozzászólása: Köszi:-)

Ti hány hetes terhesek voltatok, amikor elkezdtetek vásárolgatni babaholmikat? Én a babakocsikat már régóta nézegetem, most láttam olyasmit nagyon tetszik, de még nem korai megvenni? 17hetes kismama

Legjobb válasz: Mi a babakocsit a 20. hét körül vettük meg, utána szépen lassan heti 1-2 dolgot. Sokkal kényelmesebb lassan haladni. Kölcsön cuccokat is lassacskán kaptuk. Most 31 hetes vagyok, már a cuccok 70% kb megvan.

elsõnél 26.hét körül, a másodiknál 14 hetesen vettük meg a kocsit
38 hetesen
Mi a babakocsit a 20. hét körül vettük meg, utána szépen lassan heti 1-2 dolgot. Sokkal kényelmesebb lassan haladni. Kölcsön cuccokat is lassacskán kaptuk. Most 31 hetes vagyok, már a cuccok 70% kb megvan.
Én az elsõnek 25 hetesen kezdtem vásárolni, mindent szép sorjában. Ha nagyon tetszik, nem fogod megbánni és egyszeri, akkor vedd meg. Kelleni úgyis fog, ha pedig meggondolod magad eladod és kész. Most a másodiknak 6 hetesen vettem egy egyszer alkalmas babahordót. Ígyis, úgyis kelleni fog.
Szerintem bármikor megveheted. :)
Elsõ gyermeknek a 35.hettol vásároltunk. Nagyon késõn es a vegen kapkodtunk ahhoz képest, hogy 40+5napra született s.csaszarral a lanyunk. Masodik lanyunknal mar kb.8hegesen megvettem egy csomag pelenkát, újszülött kesztyût, mam cumit, cumisüveget. Most a 27.hetben járunk es mar csak a kórházi cumo van hátra es 1-2 darab ruhácska pluszban télire.
Én úgy gondolom, hogy a mai világban keresni kell az akciókat, mert hatalmas üzletet kreáltak a babaholmik köré. Idõben elkezdtünk nézelõdni, sok mindent aktuális akciókon vettünk meg. 20. héttõl már volt ez -az itthon, 28. hétre mindene megvolt. Mindenbõl unisex színeket választottunk, a biztonság kedvéért, és csak amikor már sokadszor hallottuk, hogy tényleg fiú, akkor kapott pár kék cuccot is.
Én a 30. hétig nem akartam semmit venni, nem is vettem, szerintem nézegetni szabad, de vásárolni még korai. Nagyon sok praktikus dolgot csak a terhesség vége felé tudsz meg, és ami most fontosnak tûnik az talán 10 hét múlva már nem is olyan fontos, vagy találsz, szebbet, jobbat, olcsóbbat stb. Érdemes körbe kérdezgetni ismerõsöket, hogy mi az amit tudnak adni kölcsön, mik a tapasztalataik. Mi 30-35 hét között vásároltunk be, és akkor hoztuk el a kölcsön kapott dolgokat is. 39hkm
A 28. héten tudtuk meg a nemét, akkor vettük a babakocsit (ez volt az elsõ dolog, amit megvettünk neki)
Mi, és ez lehet furán hangzik, a babakocsit már a gyermek fogantatása elõtt megvettük. Használtan, jó áron, kiváló állapotban találtam egy nagyon márkás babakocsit, amit már elõtte fél évvel kinéztem. Szóval nem volt kérdés. Babaruháink is van már pár darab, de szinte mindegyik turis.
20 hetesen tudtuk meg hogy kisfiu. Aznap megvettuk az elso kiscipojet, rugijat. Aztan szepen lassan mindent. A nagyobb dolgokat csak a 30. het utan. Kiveve a babakocsit, azt kb 22 hetesen mert jot, jo aron talaltunk kihagyhatatlan volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!