Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes a kor amire (5 db)

Ti hány hetes terhesek voltatok, amikor elkezdtetek vásárolgatni babaholmikat? Én a babakocsikat már régóta nézegetem, most láttam olyasmit nagyon tetszik, de még nem korai megvenni? 17hetes kismama

Legjobb válasz: Mi a babakocsit a 20. hét körül vettük meg, utána szépen lassan heti 1-2 dolgot. Sokkal kényelmesebb lassan haladni. Kölcsön cuccokat is lassacskán kaptuk. Most 31 hetes vagyok, már a cuccok 70% kb megvan.

elsõnél 26.hét körül, a másodiknál 14 hetesen vettük meg a kocsit
38 hetesen
Mi a babakocsit a 20. hét körül vettük meg, utána szépen lassan heti 1-2 dolgot. Sokkal kényelmesebb lassan haladni. Kölcsön cuccokat is lassacskán kaptuk. Most 31 hetes vagyok, már a cuccok 70% kb megvan.
Én az elsõnek 25 hetesen kezdtem vásárolni, mindent szép sorjában. Ha nagyon tetszik, nem fogod megbánni és egyszeri, akkor vedd meg. Kelleni úgyis fog, ha pedig meggondolod magad eladod és kész. Most a másodiknak 6 hetesen vettem egy egyszer alkalmas babahordót. Ígyis, úgyis kelleni fog.
Szerintem bármikor megveheted. :)
Elsõ gyermeknek a 35.hettol vásároltunk. Nagyon késõn es a vegen kapkodtunk ahhoz képest, hogy 40+5napra született s.csaszarral a lanyunk. Masodik lanyunknal mar kb.8hegesen megvettem egy csomag pelenkát, újszülött kesztyût, mam cumit, cumisüveget. Most a 27.hetben járunk es mar csak a kórházi cumo van hátra es 1-2 darab ruhácska pluszban télire.
Én úgy gondolom, hogy a mai világban keresni kell az akciókat, mert hatalmas üzletet kreáltak a babaholmik köré. Idõben elkezdtünk nézelõdni, sok mindent aktuális akciókon vettünk meg. 20. héttõl már volt ez -az itthon, 28. hétre mindene megvolt. Mindenbõl unisex színeket választottunk, a biztonság kedvéért, és csak amikor már sokadszor hallottuk, hogy tényleg fiú, akkor kapott pár kék cuccot is.
Én a 30. hétig nem akartam semmit venni, nem is vettem, szerintem nézegetni szabad, de vásárolni még korai. Nagyon sok praktikus dolgot csak a terhesség vége felé tudsz meg, és ami most fontosnak tûnik az talán 10 hét múlva már nem is olyan fontos, vagy találsz, szebbet, jobbat, olcsóbbat stb. Érdemes körbe kérdezgetni ismerõsöket, hogy mi az amit tudnak adni kölcsön, mik a tapasztalataik. Mi 30-35 hét között vásároltunk be, és akkor hoztuk el a kölcsön kapott dolgokat is. 39hkm
A 28. héten tudtuk meg a nemét, akkor vettük a babakocsit (ez volt az elsõ dolog, amit megvettünk neki)
Mi, és ez lehet furán hangzik, a babakocsit már a gyermek fogantatása elõtt megvettük. Használtan, jó áron, kiváló állapotban találtam egy nagyon márkás babakocsit, amit már elõtte fél évvel kinéztem. Szóval nem volt kérdés. Babaruháink is van már pár darab, de szinte mindegyik turis.
20 hetesen tudtuk meg hogy kisfiu. Aznap megvettuk az elso kiscipojet, rugijat. Aztan szepen lassan mindent. A nagyobb dolgokat csak a 30. het utan. Kiveve a babakocsit, azt kb 22 hetesen mert jot, jo aron talaltunk kihagyhatatlan volt.

Hány hetes az a kor amire még azt mondják, hogy koraszülött?

Legjobb válasz: 36. hét elõtt ill. 2500gr alatt

36. hét elõtt ill. 2500gr alatt
A kérdező hozzászólása: Köszi:-)

Volt olyan akinek egyáltalán nem volt tünete? De tényleg semmi? és csak akkor kezdte el érezni a terhességet amikor nőtt a hasa és mozgott a baba? Ja és ti mennyi ideig tudtatok hason aludni? Hány hetes kor után vált kényelmetlenné?

Legjobb válasz: Nekem majdnem semmi. Egy kicsit aluszékonyabb voltam, ennyi. Se rosszullét, se émelygés, hányinger, semmi ilyesmi. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hány hetes korig aludtam hason.

Nekem majdnem semmi. Egy kicsit aluszékonyabb voltam, ennyi. Se rosszullét, se émelygés, hányinger, semmi ilyesmi. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hány hetes korig aludtam hason.
Hát párom édesanyjának mindkét terhessége olyan volt, hogy no tünet. :) Persze az elmaradt menstruáción kívül. Szegény szinte sokkot kapott ahogy látta a rosszulléteimet. :) Hason kb. az utóbbi pár hétben nem tudok aludni, mert akkor szétrugdos a baba. :) ) /24. hétben vagyok./
7/8 vagyok, na most látom mire megírtam a választ, hogy mi van.Nem értettem a kérdésed rendesen.Akkor még nem tudod hogy terhes vagy e.
4. vagyok! Nekem az se volt :-)! Bár utána se sokáig tudtam szoptatni :-(
Az ilyen nagyon ritka.Mert hát azt csak észreveszi az ember, ha elmarad a menzesze és akkor csinál terhességi tesztet.Persze hogy van olyan akinek semmi tünete, nincs hányinger rosszullét a terhesség alatt, de az is elõfordul, hogy megjön a menzesze és mégis terhes.Én a 10.hétig aludtam hason, de tudtam volna még a 14.hétig is, csak féltettem a babát.Te most terhes vagy?Vagy nem tudod még?Esetleg érzel mozgást a hasadba?Csináltál tesztet?
Szia! Nekem 3 gyermekem van, egyiknél sem éreztem semmit a terhesség elején! Kérdeztem is a dokit, hogy normális-e? Se hányinger, se émelygés semmi. A doki visszakérdezett: ki mondta nekem, hogy rosszul kell lenni? :-) "Eseménytelen" terhességeim voltak, végig jól éreztem magam! Hason addig se nagyon aludtam, így a másik kérdésben nem vagyok illetékes :-).
Nekem mind a 4 terhességem szinte tünetmentes volt. Csak a 2. babánál volt enyhe hányingerem. A harmadik és a negyedik babánál még a mensim is megjött az elsõ hónapban, ill. a 4.-kel a 2.-ban is. Haon elég sokáig tudtam aludni minnel.. a kicsivel pl. még a végén is amolyan "stabil oldaltfekvésben" aludtam. A nagyokkal kicsit tovább, mint félideig.
Én a 7. héttõl a 10. hét végéig hánytam minden reggel. Volt hogy csak feküdtem a fürdõszoba kövén egy órát, mire végre sikerült hányni. Olyankor igazi megkönnyebülés volt. A mellfájdalom nekem azelõtt elkezdõdött, hogy tudtam volna, hogy terhes vagyok. Ekkor lehettem olyan 2-3 hete terhes. Amíg feküdtem az is elviselhetõ volt, de amikor reggelente felültem az ágyban iszonyatosan fájtak, aztán ez is elmúlt úgy a 10. hét környékén.
ketteske vagyok:D Nkem nem fájtak a melleim se, egy kicsit eresek lettek, láthatóan megnõttek, de fájni soha nem fájtak.. Szerintem ez nem befolyásolja a késõbbi szoptatást, mert az enyémek nagyon sokáig, 2 éves korukig szopiztak... Gratulálok! Örülj, hogy nem kell átélned a sok kellemetlen tünetet. okkal jobb így, hogy nincs panaszod, mint mondjuk végighányni az elsõ heteket...
Szia! Elsõ terhesség: csak a cickóm fájdogált, de az is csak ha ráfeküdtem (amikor már feküdtem rajta nem) és zuhanyzáskor ésa z elsõ pár hétebn fáradékonyabb voltam. Akkor kezdtem el elhinni, hogy babát várok, amikor végre elkzdtem érezni a mozgását a 19-ik hét környékén. Nem emlékszem pontosan meddiga ludtam hason, de olyan 20-on X-ik hétig az biztos. második baba: hasonló, de most már elhiszem, hogy babát várok, igaz pár napja érzem is a mozgását. Holnap kezdem a 17-ik hetet és még simán hason alszom, alig van pocakom.
Szia! Én is 7 hetes vagyok, tünetem többet eszek, semmi más, talán este elõbb elalszom. 3.baba lesz, egyikkel sem volt semmi tünetem, egyetlen egyszer sem hánytam velük.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat!várom a többi tapasztalatot!
A 7. hétig nekem se volt semmi tünetem a mensi elmaradását leszámítva. A 8. héten kezdtem sajna hányni, nem gyengén:( Most 12. hetes vagyok, sajna még mindig hányok, viszont simán alszom hason. A cicim néha sajog egyet egyet, és ennyi.
Nekem sem volt semmi tünet, 4. hó környékén fájdogált kicsit a mellem, de ennyi. Persze akkor már tudtuk, hogy jön a baba, ahogy késett a mensi megcsináltam a tesztet. Én addig aludtam hason, amíg nem kezdtem kerekedni. (kb. 4 hó). Utána is tudtam volna még, mert nem volt nagy (akkor még) a pocakom, de a tudat alattim nem engedte. :)
A kérdező hozzászólása: ja amugy a mensim nem jött meg persze, de úgy értettem hogy azon kívül a tünetek nincsenek meg mint sok más várandósnak.
A kérdező hozzászólása: 7hetes vagyok.köszi a válaszokat!csak mondom nagyon furi hogy nincs tünetem.de lehet fog ez változni...
A kérdező hozzászólása: vagy az sem volt?
A kérdező hozzászólása: cicifájások mikor kezdõdtek nálatok?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!csak olyan fura hogy szinte nem is érzem magamat babásnak.nincsenek tüneteim :(.néha-néha egy pici alhasi szúrka, húzódás.
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket!és gratula mindenkinek a babához!
Harmadik trimeszterben már nem ajánlott.
én kihagytam egy Oasis koncertet a 36. héten, mai napig bánom, 42. héten szültem.
Fel kell készülni mindenre, de Neked kell érezned, hogy belefér-e. Esetleg megkérdezheted az orvost is, hogy mi a véleménye. Na és az influenza... Nekem 34 hetesen kellene utaznom 2 órát + vissza, de nem tudom vállalom-e, mert kényelmetlen már sokat autózni. A megállások miatt (derékfájás, wc) tarthat 1 órával tovább is az út.
Én 36 hetesen még utaztam Pécs-Szombathely-Pécs. De én szeretek utazni, meg hozzá is vagyok szokva, felraktam a lábam a mûszerfalra, ha fájt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:) :) :)

A törpe Yorkik mekkorára nőnek? A törpe yorki mennyire szivós? Mikor lessz szobatiszta egy yorkshire terrier? Hány hetes korában ajánlott elhozni egy yorki kölyköt az anyjától? Mit adjak neki enni amíg kölyök?

Nagy döntés el?tt állunk hogy jó választás lenne -e a yoki!!!mennyire neveljem meg a yorkim?????

Legjobb válasz: köszi nektek!!!!!!köszönjük hogy írtatok.és( jó tanácsal)láttatok el minket.nagyon köszönjük.

A kérdező hozzászólása: köszi nektek!!!!!!köszönjük hogy írtatok.és( jó tanácsal)láttatok el minket.nagyon köszönjük.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNJÜK.SOK HASZNOS TANÁCSOT ADTÁL NEKÜNK , ABBAN HOGY MIKÉNT BÁNJUNK A YORKIVAL. AZ IKREK
Akkor el se vihetem setaltatni? az udvarra se vihetem ki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!