Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes érzi (18 db)

Hany hetesen erzik a baba mozgasat a kispapak is?

Legjobb válasz: próbád ki: rakd a hasara a kezed és amikor érzed, akkor õk is

próbád ki: rakd a hasara a kezed és amikor érzed, akkor õk is
úgy 24-25 hetesen már rendesen érezte ahogy ficánkolt a lánya azóta is nagyon élvezi , elég vastag a hasfalam nem mindenkinél egyforma van akinél hamarabb is érezhetõ üdv .31 hetes km
Én 20-21 hetesen tudtam megmutatni a páromnak. Akkor már volt, hogy akkorát rúgott, hogy õ is érezte. Most meg kiveri az oldalam, ha akarnám sem tudnám nem megmutatni, hullámzik a pocakom. :) 28 hetes kismama
Én ugy gondolom hogy mikor már hullámzik a hasad, (ez nálam a 20 hétben volt) akkor már õ nekik is érezniük kellene! Az én párom érezte is! De õ inkább nézni szereti, hogy üt rúg:) ! Jó babavárást 27 hkm
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, en mar jol erzem de a ferjem amikor oda teszi a kezet akkor nem mozgolodik:) ))a kis sunyim:)

Hány hetes kortol csuklik a baba? Mikortól érezhető? 22 hetes vagyok de azt még nem érzem

Legjobb válasz: szia, én 30 hetes vagyok, és most éreztem elõször, mondjuk van aki elõbb érzi, van aki egyátalán is érzi. Ne aggódj, nem jelent semmit. :)

szia, én 30 hetes vagyok, és most éreztem elõször, mondjuk van aki elõbb érzi, van aki egyátalán is érzi. Ne aggódj, nem jelent semmit. :)
A kérdező hozzászólása: :) :)
Elsõ babámmal 19 hetesen éreztem elõször, másodikkal talán olyan 26 hetesen, de onnantól is nagyon ritkán és halványan... (Mindkétszer mellsõ falon volt a méhlepény.) Nem egyformán érzi mindenki és még a terhességek is különböznek! Semmi gond, ha nem érzed, van aki egyáltalán nem érzi egész terhesség alatt.
Elsö lányomnál szinte mindig éreztem amikor már éreztem öt. A másodiknál nagyon ritkán csuklott így ritkán éreztem, szinte havonta 1x csak. De a külömbség meg is van. Az elsö lányom kisbabaként is rengeteget csuklott, a második nagyon ritkán.
onnantól hogy folyadék van a gyomrában, tud csuklani -dokim mondta. Más kérdés h ki mikor érzi ezt.
30 hét körül
Az elsõ két lányom csak akkor csuklott, mikor már megszületett :-) A harmadiknál a 24. hét után, a negyediket pedig a 20. héttõl érzem csuklani. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 24hkm
30 hetes vagyok, most kezdett el a drága :) .

Hogy érzitek, messze van még a vége, vagy alig van hátra valamennyi? Hány hetesek vagytok?

Lassan 34 hetes kismama vagyok, egyszer így, másszor úgy érzem. Nagyon várom már a babát, és féltem Õt odabent, rengeteget mocorog, nehogy magára tekerje a köldökzsinórt vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: 33+4 hetes vagyok,és úgy érzem h valamivel elõbb fog jönni.megérzés.jó lenne amúgy ha kicsit elõbb jönne.nagyon várom már h megszülessen,és amúgy is vannak problémáim,amik miatt jó lenne ha elõbb kibújna,még mielõtt súlyosbodnának a dolgok.pl vizesedek a 23. hét óta,ami egyre rosszabb,meg vérnyomásprobléma is elõ szokott fordulni.tartok a toxímiátol ezért lenne jobb ha kicsit elõbb jönne.nehogy baj legyen.bár próbálok pozitívan gondolkodni,de azért mégis félek.

33+4 hetes vagyok, és úgy érzem h valamivel elõbb fog jönni.megérzés.jó lenne amúgy ha kicsit elõbb jönne.nagyon várom már h megszülessen, és amúgy is vannak problémáim, amik miatt jó lenne ha elõbb kibújna, még mielõtt súlyosbodnának a dolgok.pl vizesedek a 23. hét óta, ami egyre rosszabb, meg vérnyomásprobléma is elõ szokott fordulni.tartok a toxímiátol ezért lenne jobb ha kicsit elõbb jönne.nehogy baj legyen.bár próbálok pozitívan gondolkodni, de azért mégis félek.
A kérdező hozzászólása: Üdv a klubban, még egy aggódós kismama. :) Én 33+3 vagyok, szerintem többször "összefutottunk" már. Eddig hálIstennek nincs probléma, én azért mégis örlülnék, ha letelne hamar ez a pár hét, ami vissza van.
hát....lehetséges h összefutottunk már.:) )tényleg jó lenne ha minél hamarabb letelne már ez a pár hét.de én úgy érzem h nagyon lassan telik az idõ.te is így érzed? elsõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: Vegyesen érzem. Egyszer úgy, hogy lassan, mintha ólomlábon járna, máskor meg belegondolok, hogy ha 2-3 hét múlva érkezne, akkor se lenne semmi, lehet még csak koraszülöttnek se számítana. Az pedig mindjárt itt van. A babaszoba készen van, kifestettünk, egyedül a kisruhák nincsenek még kimosva-kivasalva, de azt jövõ hét után megcsinálom.
én már szerencsére mindennnel készen vagyok.kivannak mosva a dolgai, és ki is vannak vasalva.kórházi cumóm is félig kész.ami még hiányzik belõle azokat meg induláskor teszem el.hát igen ha belegondolok h 3 hét múlva akár már meg is születhetne....az már tényleg mindjárt itt van.a 37. héttõl már nem lenne koraszülött.kislányod vagy kisfiad lesz?nekem úgy néz ki h kislányom, bár a doki nem mondta 100%-ra.
A kérdező hozzászólása: Kisfiam, és több mint valószínû... :) szépen virít a pöpije, a 18. héttõl többször megerõsítik, 4d-n is láttuk. Annyira jól állok méhnyakkal, méhszájjal, lepénnyel, hogy nem is számítok rá, hogy korábban érkezik. Persze minden ilyesmi benne van a pakliban, de egyelõre úgy érzem nemhogy idõre, de késõbb is fog érkezni. Pedig nem lusta egyáltalán, olyan dolgokat rendez le odabent, hogy attól félek kirúgja a magzatburkot. :) Úgy terveztem, már amióta merek tervezni, hogy április 15-re legyen úgy minden készen, hogy akár érkezhessen is. Az kb. 1 hónappal van a születése elõtt, akkor töltjük a 35. hetet... De Ti is :D
Azt tapasztaltam magamon, hogy az utolsó idõben mér az ember képtelen másra gonolni, csak arra, hogy végre a kezében tarthassam majd a kisbabáját. Anno azt mondták, hogy elõbb meg lesz a baba, próbáljak meg a 36. hétig egyben maradni, hogy ne legyen gond. 37. héttõl folyamatosan azt érzem, hogy szülni fogok. Nyákdugó elment, jóslók, hányinger van, hasam lenn, arcom kezem lábam dagad, méhszáj nyitott.... baba sehol... Kitartást és könnyû szülést mindenkinek! 39 h km
Mi is 34 hetesek vagyunk a kislányommal. Egészen idáig teljesen úgy éreztem, hogy két héttel hamarabb fog érkezni a kincsem. De most, hogy neki álltunk a festésnek, meg ház csinosítgatásoknak, úgy érzem igen korán lenne, ha 3 hét múlva érkezne. Ma elõször álmodtam, hogy meg akarták velem õt születtetni és én még nem engedtem, mert még nagyon kicsi :) . Szóval várom is õt nagyon, meg nem is. Élvezem a terhességet és most kezdenek elõjönni a félelmeim, hogy mi lesz, ha már itt lesz velünk. Jó lenne, ettõl függetlenül, ha április végén kibújna. :) Próbálom õt is rábeszélni. Már most 2500g körül lehet, szóval valószínû nem lenne gond, ha két héttel hamarabb jönne. Még szép várakozást és könnyû szülést Nektek!
Lányok!!!Nyugodjatok meg.Semmi bajuk nem lessz a piciknek a pocakotokban, nagyon jó ott nekeik.Tudom hogy várjátok már öket mert én is igy voltam az elsövel de egy pár hónap múlva meg azt fogjátok mondani, hogy csak 5 percre bújna vissza egy kicsit, hogy pihenni tudjatok.Szóval mindjárt itt az idö ugyhogy pihenjetek addig inkább és élvezzetek ki minden eltöltött percet a párotokkal mondjuk.Boldog babavárást nektek.18 hós kisfiú és 28 hetes pocakos anyucia


Az orvosom szerint 33 hetes v. ok, az én számításom szerint viszont 36. Ilyenkor mi van? Milyenek azok a jósló fájások, mit érzünk olyankor, és mikor következik be, hány hetesen?

Legjobb válasz: A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

3. trimeszteres kismamák! Hány percenként jártok pisilni? Mennyit pihentek? Hogy érzitek magatokat? És hány hetes vagy?

Legjobb válasz: 35.hétben vagyok, eddig nem pihentem semmivel sem többet mint terhességem elõtt. most következik az elsõ hét, hogy már csak itthonról dolgozom és lassan úgy érzem kívánok is egy kis délutáni csendespihenõt :) pisilni néha fél óránként járok, ha éppen a babám úgy mocorog, de az is elõfordul hogy 2 órán át nem megyek:), ez már maga a felüdülés. éjszaka 3-6x is megyek, és már volt egy-két éjszaka hogy nem aludtam jól, de alapvetõen azzal sincs gondom. a pocakom nem túl nagy, átlagosnak mondanám, eddig 7kg-t híztam, de mintha egyre nehezebben tudnám kordában tartani a kilókat, pedig 10kg folé nem akarok menni, mert utálok fogyózni :) boldog vagyok és várakozással teli, a csajszi még csücsül, de remélem be is fordul a 36.heti u.h.-ra. te hogy vagy?

35.hétben vagyok, eddig nem pihentem semmivel sem többet mint terhességem elõtt. most következik az elsõ hét, hogy már csak itthonról dolgozom és lassan úgy érzem kívánok is egy kis délutáni csendespihenõt :) pisilni néha fél óránként járok, ha éppen a babám úgy mocorog, de az is elõfordul hogy 2 órán át nem megyek:) , ez már maga a felüdülés. éjszaka 3-6x is megyek, és már volt egy-két éjszaka hogy nem aludtam jól, de alapvetõen azzal sincs gondom. a pocakom nem túl nagy, átlagosnak mondanám, eddig 7kg-t híztam, de mintha egyre nehezebben tudnám kordában tartani a kilókat, pedig 10kg folé nem akarok menni, mert utálok fogyózni :) boldog vagyok és várakozással teli, a csajszi még csücsül, de remélem be is fordul a 36.heti u.h.-ra. te hogy vagy?
39+3 hetes km vagyok:) 40 percenként pisi, éjjel-nappal.... Sokat pihizek, sokat teszek-veszek.... Éjszakáim egyre "rosszabbak", már nem nagyon tudok aludni, medencetájékom nagyon fáj, így éjjel az átfordulás durva.....DE MEGÉRI:) Viszont szülésnek, semmi elõjele, picikém nagyon elvan bennem:)
én 31. hét közepén vagyok. És most kezdem "terhesnek" érezni magam. Még két hetet dolgozok aztán már pihi. Egyre többször érzem, hogy nem kapok rendesen levegõt. Északa 4-5x járok ki vécére. Napközben sem birom 1-1, 5 óránál tovább. Az alvással van bajom újabban. egyrészt a sok kijárkálás. Másrészt olyan intenzív álmaim vannak folyamatosan, hogy már azoktól sem tudom magam kipihenni. Délután 3 órakor elkezdek leereszteni, és 6-ra kész vagyok már teljesen. 8-kor legkésõbb alvás. Amúgy jól vagyok. :-)
Szia! Én is a 33. hétben vagyok és még elég jól érzem magam. Pisilni 2 óránként járok, éjjel kb 3x kelek fel miatta. Sok a savam de mintha enyhülne, és a csuklást én is elég lent érzem, remélem be van fordulva. Mindig 1 oldalon rúg, fent a bal oldalon. Nem sokat pihenek mert nem is nagyon vagyok fáradt. Ha gyorsabban megyek az utcán keményedik a hasam de amúgy nincs gond. A szoba kész van és én már nagyon türelmetlenül várom, hogy együtt legyünk!
Sziasztok! én most kezem a 28. hetet. De a pisilés az nálam is eléggé sûrûn megy. Mondjuk elég sok folyadékot iszom, legalábbis a régi önmagamhoz képest. Nekem eléggé felnyomta a gyomromat a babám és ez okoz egy kis gondot. Meg a hosszabb séta sem megy ( a rendelõig meg vissza) mert egy idõ után úgy érzem, hogy alól "kiszakad" a hasam. Meg-meg állok pihenni közben. Pedig jólesik a mozgás. Még dolgozom február végéig, utána meg már csak másfél hónap szülésig. Már nagyon várom a kis pocaklakót. Kisfiú lesz :o)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Én a 33. hétben járok. Pisilni 30-40 percenként, de nálam is van úgy, hogy nem megyek 2 órán keresztül. Éjszaka csak egyszer, kétszer de nagyon sokat iszok. Az álmaim nekem is intenzívek, és baromságok :) szültem már kutyát is :D pedig nincs is kutyánk :) ) Pihenni próbálok többet, de néha nem megy, mert nem bírok "csak" feküdni. Szerintem a feje lent lehet, mert a csuklását ott érzem jobban. Könnyû szülést mindenkinek! :)
En a 36. hetben vagyok. Mondhatjuk, hogy igen jol erzem magam, nagyon fitt maradtam, aminek orulok, mert sok dolgom van. A nagyobbik gyermekem is meg baba, a munkat nemreg hagytam abba, most pedig egy koltozes kellos kozepen vagyunk. Szoval gondolhatod, hogy mennyit pihenek... Korai keles, kesoi fekves, kozben neha meg almatlansag, a nagyobbik babamat altatom napkozben egyszer, akkor szoktam melle lefekudni. Az elmult ket-harom hetben en feltunoen ritkan pisilek, marmint a terhesseghez kepest, mert elotte orankent egyszer minimum mentem. Ejszakankent is 3-4 alkalom megvolt. Most max egyszer ejszaka, de olyan is van, hogy egyszer sem. Napkozben sem arrol szol mar az eletem, hogy wc kozelben maradjak es haztol-hazig rohanjak a pisi miatt. Egy gond van csak: nyilik a mehszajam a 30. het ota, szoval parazok, hogy nem marad meg bent negy hetet a babam (a koltozes miatt ki kellene birnunk egyutt februar kozepeig).

Hány hetes kortol érzitek rendszeresen a babátokat? 21hetesen csak egyszer egyszer érzem hogy mogozdul, naponta 2-3alkalommal, mikor lesz ez rendszeres?

Legjobb válasz: Nekem anno a 23. héttõl lett rendszeres, de onnantól olyannyira, hogy minden nap mindig ugyanakkor lendült be, sõt, most 8 hónapos, de a reggeli belendülés a mai napig tart. Születésétõl kezdve hatkor-fél hétkor kel, és már a pocakban is akkor mozdult elõször reggelente. :) Lesz az rendszeres hamarosan, sõt, pár hét és azt érzed majd, hogy a torkodat rugdossa. :)

Nekem anno a 23. héttõl lett rendszeres, de onnantól olyannyira, hogy minden nap mindig ugyanakkor lendült be, sõt, most 8 hónapos, de a reggeli belendülés a mai napig tart. Születésétõl kezdve hatkor-fél hétkor kel, és már a pocakban is akkor mozdult elõször reggelente. :) Lesz az rendszeres hamarosan, sõt, pár hét és azt érzed majd, hogy a torkodat rugdossa. :)
A kérdező hozzászólása: és mikor érezted elõször?
Nekem a 18. héten egy keményedéssel kezdõdött. Kentem a pocim és utána a köldödöm mellett bekeményedett. De ekkor még csak olyat éreztem, mintha egy ideg ugrálna... aztán újév után (19 hét) vezetés közben két határozott ugrálás volt, akkor 100%-ig biztos voltam, hogy a baba az :) Most 20+5 vagyok és naponta 4-5 alkalommal érzem. Fõleg az édes ízekre pörög be :) Próbáld ki :) Pl: forró csoki:) Remélem segítettem:)
Elsõ vagyok, 14 hetesen éreztem elõször.
Szia! 24 hetesen éreztem rendszeres a babámat. 31 hkm
Szia. Én 16+5 hetesen éreztem elõször, aztán legközelebb 18 hetesen éreztem kb 2-3 napig, és aztán olyan 21. hét óta kezdtem érezni minden nap, elõször csak gyengén, de azóta már sokat erõsödött, és már elég szép nagyokat rúg :) Elsõ babám lesz :) 24+5 hkm

Kismamik! 21 hetes vagyok, az normális, hogy szinte csak este érzem a babám mozgását? Mitől lehet, hogy ilyen lusti, a melegtől? Hány hetes kortól érezhető többször egy nap?

Legjobb válasz: Szia! A lényeg, hogy mozog!! Biztosan hat rájuk v.milyen szinten a meleg, én is 21 hetes vagyok, és ha ilyen pokoli meleg van, csak reggel és este igazán aktív a babám. Próbálj meg a hûsben maradni és pihenj sokat, az mindkettõtöknek jót tesz. De nem kell aggódni.

Szia! A lényeg, hogy mozog!! Biztosan hat rájuk v.milyen szinten a meleg, én is 21 hetes vagyok, és ha ilyen pokoli meleg van, csak reggel és este igazán aktív a babám. Próbálj meg a hûsben maradni és pihenj sokat, az mindkettõtöknek jót tesz. De nem kell aggódni.
En is egykoru vagyok veletek, nalam hajnalban van rugi, sokszor egesz nap semmi, aztan este megint...szerintem olyan 24 26 het fele lesz az amikor tobbet erezzuk...meg befele is rughatnak, azt meg nem erezzuk meg addig amig pici
Sziasztok!Az én babóm rengeteget mozog egész nap.Azon szoktam gondolkodni, hogy mikor pihen már egy kicsit.Reggeltõl késõ estig (10-11-ig)boxol, amit nagyon élvezek.Nektek ilyenkor nem szokott több lenni a gyomorsavatok? 30 hetes km

36 h+4 napos kismama vagyok! Fiam lesz! Szerintetek mikor szulok, Az orvos Januar 8-ra irt ki, de en ugy erzem, hogy elobb fogok. Kisfius anyukak, hany hetesen szultetek?

Legjobb válasz: Az én fiam 37+2-re született. Nekem a 32 hetes 4D uh volt a mérvadó, júli 6-ra tette a szülést a méretek alapján, júli 6-án este meg is indultak a fájások, júli 7-én császárral született. Már elõtte egy héttel elkezdett darabokban távozni a nyákdugó, akkor már sejtettem, hogy egy-két hét és meg lesz a baba. Plusz júli 4-én az NST már jelzett fájásokat. Azt, hogy te mikor fogsz elég nehéz lenne megmondani, de ha vannak már jelek, akkor közel lehet.

Az én fiam 37+2-re született. Nekem a 32 hetes 4D uh volt a mérvadó, júli 6-ra tette a szülést a méretek alapján, júli 6-án este meg is indultak a fájások, júli 7-én császárral született. Már elõtte egy héttel elkezdett darabokban távozni a nyákdugó, akkor már sejtettem, hogy egy-két hét és meg lesz a baba. Plusz júli 4-én az NST már jelzett fájásokat. Azt, hogy te mikor fogsz elég nehéz lenne megmondani, de ha vannak már jelek, akkor közel lehet.
Én is így voltam, mint te, mivel nálam is elsõ baba fogalmam sem volt, hogy mit kell majd éreznem. A 35. héttõl folyamatosan jóslóztam. De amikor jöttek az igazi fájások, azok összetéveszthetetlenek voltak. Szóval te is tudni fogod, ha indulnotok kell a kórházban. Az én kisfiam 41+4-re született. Könnyû Szülést! 8 napos kisfiú anyukája
Én szept. 1-jére vártam a babámat, és végig azt éreztem, hogy hamarabb fog jönni, már egész augusztusban azt hittem, hogy szülni fogok. Végül szeptember 7-én érkezett meg közénk.
júni 2-re voltam kiírva, máj. 16-án mondta a doki, hogy 17-én szülök, indított volt, tehát elvileg a 38. héten bújt ki, persze ez nem jelent semmit, mert nem önszántából tette. a fiam zárójelentésére 40. hetet írtak (???), az enyémre 38-at. én amúgy anyai megérzésbõl olyan máj. 22-re tippeltem :) meggyõzõdésem, h akkor született volna, hha nem nyúlnak bele. szóval a májusi babák sem sietnek :)
1. fiamat 39+4 naposan, január 9-én 2. lányomat 37+3 naposan febr. végén 3. fiamat 39+6 naposan dec.7-én - én is azt hittem, hogy a 3. baba elõbb jön. Nem jött, majdnem túlhordtam. 2-3. babák mindöszesen 2-3 óra alatt megszülettek a semmibõl jövõ 5 perces fájdalmakkal.
lányomat sürgösségi császárral szültem, tehát sok tapasztalat onnan nincs, de 40+1-re fiamat 40+3-ra és nekem annyi elõjelem volt hogy elõtte nap egyáltalán nem kívántam az ételt, pedig enni jócskán tudtam, és olyan bágyadt/fáradt voltam. másnap reggel fél hatkor elfojt a vizem. én is azt éreztem hogy elõbb fog jönni a kiírt napnál és tessék ráhúztam még 3 napot.
A kérdező hozzászólása: Igen elso gyerek, es eleg tapasztalatlan vagyok! Szoval foggalmam sincsen , hogy mit kell ereznem, ahoz , hogy eldonthessem, (gondolhassam) , h hamarosan szulok, enyhe pici szurasoka erzes estenkent, de lehet az attol van , h nyomja a vizholyagomat! Szoval foggalmam sincsen!
Bocs az offért, de pl aki májusra van kiírva, az is szülhet elõbb??Mert végül is áprilisban szeles meg esõs idõ szokott lenni, szóval akkor is jönnek-mennek a frontok, és lehetséges, hogy korábban fogok megszülni?Május 2-re vagyok kiírva, kisfiam lesz és elsõ baba. Nagyon félek attól, hogy koraszülött lesz!!De pl édesanyám a testvéremet is(fiú)és engem is túlhordott egy héttel! Lehet, hogy én is túl fogom hordani inkább? 19+2 hkm
Kiírt napon, tehát pont 40 hetesen.
41 hétre
40. hétre szültem az elsõ fiamat.
A téli babák sokszor elõbb jönnek. Figyelni kell az idõjárás-jelentést is a fájások, meg egyéb jelek mellett, mert sokan kibújnak havazáskor, vagy ha front van. Nekem ikerfiaim vannak, de õk korán jöttek, 35+5 voltam akkor (január 25-re voltam kiírva, dec. 27-én születtek)
Elsõ baba? 39.héten szültem. Nincs összefüggés a nem és a születési idõ között. A megérzéseidre viszont nyugodtan hallgass. :)
Én 36+2 vagyok, és én is úgy érzem, hogy elõbb érkezik majd a kislányunk, de majd meglátjuk, hogyan alakul! :) Nagyon sokat keményedik a hasam, és van 1-2 nagyon gyenge görcs is. Jan.10-re vagyok kiírva.

Első babádat várod és a napokban vetted észre, hogy érzed a babát. Mit éreztél egészem pontosan? Hány hetes vagy?

Legjobb válasz: én szerdán leszek 15 hetes és bélmozgásokat szoktam érezni de nem merem még ráfogni.jaj de izgi írjatok még!! :)

A kérdező hozzászólása: én szerdán leszek 15 hetes és bélmozgásokat szoktam érezni de nem merem még ráfogni.jaj de izgi írjatok még!! :)
Szia! Bár a lányom már lassan 3 hónapos, a 16. héten éreztem elõször, és olyan volt, mintha remegne valami a pocakomban.
én sem mertem, de most hogy már rug, és néha most is érzem azokat a 'bélmozgásokat' állitom hogy akkor is õt éreztem.. szerintem te is igy vagy vele :) boldog babavárást neked!!
Elsõ baba, 17 hetes vagyok és belülrõl pici nyomásokat érzek, úgy gondolom õ az :)
16 hetesen éreztem elõször, olyan volt, mintha buborékot éreznék a belemben.
Szó szerint egy erõs nyomást belülrõl. Oda tettem a kezem és éreztem a kezét vagy a lábát amint végig húzza a tenyeremen. Ez volt 16hetesen. Úgy rá 2hétre éreztem a buborékokat.
16 hetes korában, olyan remegés szerû dolog volt, meg olyasmi mint a bélmozgás.. a konkrét elsõ igazit amikor már rug az napra pontosan a 20. hétre jött.
A kérdező hozzászólása: ilyesmiket én is szoktam érezni bélmozgásokat.akkor az õ lenne?nem merem ráfogni..
A kérdező hozzászólása: hú de jó lenne! :) leginkább akkor érzem mikor fekszem és leginkább kaja után.pont azért nem merem ráfogni mert azt gondoltam hogy az emésztést érzem :) megnyugodnék ha õ lenne mert a hasamon semmi nem látszik még olyan érzésem van mintha nem is lenne ott semmi :( mindenkinek nagyon boldog babavárást!

Itt vannak miskolci kismamák? Hány hetesek vagytok és hogy érzitek magatokat?

Legjobb válasz: Szia! Én miskolci vagyok és 18 hetes. Most a 3. babámat várom és a 3 közül ez visel meg a legjobban.

Szia! Én miskolci vagyok és 18 hetes. Most a 3. babámat várom és a 3 közül ez visel meg a legjobban.
Gratulálok! Igen......rádbukkantam egy kérdésnél, és láttam, hogy nem rég Te is megszültél. Jó egészséget kívánok Nektek.
A kérdező hozzászólása: Szia!Azóta nekünk is megszületett a kislányunk!Június 18-án 22:05-kor!!:) :) 2700g és 49cm!:)
Hogy vagytok azóta miskolci Kismamik? Én az akkori 31 hetes kismama vagyok. Azóta megszületett a gyönyörû Kislányom, aki már 3 hónapos.
7 hetes vagyok és a második babánk lesz :) a kisfiunk 10 hónapos. Minden rendben, csak a szokásos fáradékonyság az elején, meg majd a végén, illetve magas a vérnyomás de igyekszünk kordában tartani.
37+6hets vagyok avasi !kislányt várok teljesen jolviseltem eddig se hányinger se szédülés!!de az utóbbi 1, 5hetem egész rsózz!fájások keményedések és a vesém majd le szakad! mindenkinek kellemes szülést és további jo babavárást!!
Csatlakozom én is. 31 hetes vagyok. Az elsõ Babám lesz. Már az eleje óta elég rosszul viselem. Hánytam egyfolytában, ez idõnként még mindig jelentkezik. Itt fáj, ott fáj, hangulatingadozások...és még sorolhatnám.
Szia!Én Miskolc melletti vagyok, és 25 hetes! Teljesen jól vagyunk, minden rendben, az eleje volt egy kicsit nehéz, mert mindent kihánytam, semmi nem meg bennem, ráadásul még dolgoztam is mellette!
A kérdező hozzászólása: Szia!Én most 15 hetes vagyok és nekem a második babám!Ez a terhességem nekem is rosszabb volt az elején, de már most nincs semmi panaszom!köszönöm, hogy írtál!Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönjük és nektek is jó egészséget!:) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!