Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes érdemes elmenni (8 db)

Hány hetesen érdemes elmenni először a terhesgondozóba?

Legjobb válasz: Minél elõbb, annál elõbb lesz kiskönyved, és annál elõbb vagy védve munkahelyeden, és annál elõbb nem kell fizetned az orvosnál:-) Amúgy 5 hetesen az uhon már látszik, szívhang olyan 6-7 hetesen van-van aki csak ezután vesz gondozásba. Én nem bírtam volna várni a + teszt után egy napot sem, hogy el nem menjek dokihoz.-)

Minél elõbb, annál elõbb lesz kiskönyved, és annál elõbb vagy védve munkahelyeden, és annál elõbb nem kell fizetned az orvosnál:-) Amúgy 5 hetesen az uhon már látszik, szívhang olyan 6-7 hetesen van-van aki csak ezután vesz gondozásba. Én nem bírtam volna várni a + teszt után egy napot sem, hogy el nem menjek dokihoz.-)
Én 6 hetesen mentem, de mert nem bírtam tovább! :) aztán mentem azonnal a terhes gondozóba is. :) Védve is voltam szükségem is volt rá.. ki akartak rúgni mikor megtudták hogy jön a baba. De nem mentem bele a közös megeggyezésbe :P De mehetsz a teszt után azonnal is :) Az elsõvel 3 hetesen mentem.. és meg tudta állapítani azt is! :)

Hány hetesen érdemes elmenni 3/4 D-re?

Most csütörtökön leszünk 24 hetesek.

Legjobb válasz: érdemes most is de a legjobb 30-35 hétig mert akkor már látszódnak a vonásai a kis arca és a mimikái.

érdemes most is de a legjobb 30-35 hétig mert akkor már látszódnak a vonásai a kis arca és a mimikái.
menjetek most! :-) mi pénteken voltunk, 24 hét hat naposan, hihetetlen élmény volt :-) A doktornõ egyébként itt a 25-28. hetet tartja legideálisabbnak. 28. hétig még jól kivehetõ. 24. hét sem korai. 30. hét körül õ már nem is vállalja. 27-28. héten állítólag már jól látszik az arcocskája, amilyen születéskor lesz, de igazság szerint a mi babánk arcocskája nem egész 25 hetesen is gyönyörû volt :-)))
Mi 28 hetesen voltunk 4D-n. Nagyon szép képek készültek!
Mi betöltött 27 hetesen voltunk 4D-n nagyon szépen látszott minden a pofijából, többet nem mutatott sajna a kis tökösöm mert félig háttal volt :) de nem bántuk meg, végül is a pofija volt a lényeg, hogy végre láthassuk :) amikor én 24 hetes voltam rengeteget mozgott a picim, gondolom neked is nagyon aktív, így láthatjátok ahogy kalimpál kezével lábával :) nekünk 27 hetesen nem mozgolódott egyáltalán csak itta a magzatvizet csuklott és rugdosta az ultrahangos kezét 20 percen keresztül :-D 31h km
Szerintem is olyan 24-27. hét között célszerû menni. Ugyanis késõbb már nem fog rendesen látszódni, túl nagy lesz a baba hozzá. De amúgy teljesen lutri a dolog mivel ha úgy fordul a baba, hogy nem lesz kellõ magzatvíz az arca elõtt, akkor csak homályosan fogjátok látni.
Már most is mehetsz, nagyon jó lesz! :D Én háromszor voltam, 16, 22 és 31 hetesen. A 31 hetesen már akkora volt, hogy a feje alig fért a monitorra! Így én azt javaslom, max. 29 hétig érdemes.
Mi s 24 hetesek voltunk. Nagy elmeny volt!
Én 3szor voltam: 18 / 24 / 30 hetesen. Ezek közül a legszuperebb képek (és video) a 18 hetesen készültek, mert ott még az egész baba benne volt a képben. A 30 hetesen már annyira össze volt kuporodva, hogy alig látszott belöle valami. Ráadásul akkor aludt és el is volt fordulva :-( Szerintem, most menj, mert ilyenkor még jól játszik az egész baba. Teljesen el fogsz ájulni, milyen fantasztikus látni a babát. :-)
Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy mielõtt bemész pisilni kell, mert akkor lesz tiszta a kép. Aki 12 hetesen vagy korábban megy, annak a tele hugyhólyag javasolt, de a 12-dik hét után, már üres hugyhólyaggal kell menni a vizsgálatra!
Nekem azt mondták, hogy a 24-27. hét a legalkalmasabb, mert akkor látszik rajta a legtöbb minden. Késõbb már nagyobb, ezért nem lehet olyan jól látni. Mi 24 hetesen voltunk, nagyon szépen látszot minden. Egyik barátnõm késõbb is elment, de akkor már fotókat sem tudtak róla csinálni neki, mert nem látszott semmi. Szerintem most a legideálisabb neked, menj el mostanában nyugodtan.

4D-s UH-ot hol lehet csinálni Székesfehérváron vagy Dunaújvárosban? Mennyiért csinálják vmint hány hetesen érdemes elmenni rá?

Legjobb válasz: Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.

Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utánanézek. Még "csak" 14 hetes vagyok, szóval akkor még bõven ráérünk elmenni rá :D
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a honlapjuk: http://www.ddgroup.hu/index.php?page=ult_magz&ActiveLayer=v-.. E szerint 11 ezer ft. Akkor nem lett sokkal több
A kórházban is lehet Székesfehérváron 4D-re menni. Én nagyon elégedett voltam. Kaptam dvd-t, fényképeket. Tavaly volt 10EFt, orvosok szerint 24-30-ig hétig érdemes menni.

Hány hetes kortól érdemes elmenni nögyogyászhoz h 100%-osan megtudja állapitani terhes vagyok-e? És myilyen vizsgálatokkal vagy vizsgálattal fogja elvégezni?

Legjobb válasz: 6-7 hetes korban van szívhang, hüvelyi ultrahanggal vizsgálnak meg. Én 4 hetesen voltam elõször, akkor csináltak terhességi tesztet, mert az UH nem volt egyértelmû.

6-7 hetes korban van szívhang, hüvelyi ultrahanggal vizsgálnak meg. Én 4 hetesen voltam elõször, akkor csináltak terhességi tesztet, mert az UH nem volt egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: és a hüvelyi UH fáj?:S vérvétel nincs?
Nem fáj a hüvelyi UH, egy kicsit kellemetlen lehet ha a doki megnyomja vele a méhszájadat. Én mondjuk ezzel nem foglalkoztam, mert a monitoron látható kis pacában gyönyörködtem :) Ha az UH-n látják a babát, jó helyen van és van szívmûködése, akkor nincs vérvétel, felesleges lenne. Ja és a terhességi heteket az utolsó menstruációd elsõ napjától számold. Tehát akkor vagy 6 hetes, amikor 6 hét telt el az utolsó mensid óta.
A hüvelyi uh nem fáj. A legtöbb helyen pisiteszt van, vinni kell kis pisit és vmi reagens anyaggal mutatják ki belõle 99%ra a terhességet (vagy hiányát). Amúgy legkorábban a nemvárt után 1-2 héttel érdemes menni, ahogy írta is az 1.
*jav: én a pisitesztet az uh elõtt gondoltam.
Elsõ vizsgálatnál: elõször beszélgetés: mikor volt az utolsó menstruációd? Stb. Majd manuális vizsgálat, és végül a hüvelyi UH. Nem fáj egyik sem. Az UH-t úgy kell elképzelni, hogy a dokinak van egy eszköze, ami leginkább egy vibrátorra emlékeztet, rá is húz egy óvszerre hasonlító gumit, majd bekeni zselével (mint a síkosító), és azzal nyúl be, ha a doki normálisan csinálja, akkor ez egyáltalán nem fáj. (Sajnos nekem volt már ellenkezõ tapasztalatom is, de akkor nem voltam terhes, nem baba miatt csinálták ezt a vizsgálatot, és egy idióta orvos végezte...) Szóval azóta már több orvos is csinált nekem ilyet, és a babásokra szerintem amúgy is különösen "vigyáznak". Gratula a babához! (Ja, én amúgy 8-10 hetes terhesen szoktam elõször menni, a dokim így tartja jónak)
Mondjuk ezt a "pisitesztet" otthon is elvégezheted. Ugyanígy mûködnek az otthoni terhességi tesztek is, amiket megvehetsz a drogériákban vagy gyógyszertárban.
8-10 hetesen szoktál menni? ez nálad rendszeres? :) én másodjára vagyok terhes, Te?
3. baba. :o)

Pesten tudtok ajánlani helyet ahol 4d-s ultrahangot csinálnak? Kb. mennyit szoktak kérni. Dvd-t is kapunk? Hány hetes terhesen érdemes először elmenni?

Legjobb válasz: Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama

Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat http://www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama
Az elözö vagyok kb. egy héttel elöre kell idöpontot kérni telefonon. És lehet menni hétvégén is. Mi is szombaton voltunk.
szerintem is ide menj, mindenki nagyon dícséri. én is ide szeretnék majd, lassan be is jelentkezek, mert már 21 hetes vagyok. Nem tudja vki, hogy lehet-e ott üdülési csekkel fizetni??? mondjuk aki már volt ott?
Szia! Mi a Baross utcaiban voltunk nagyon arik 10.000 fizettünk dvd +véleményt+ 1képet adnak (az sima uh kép) nekem aznapra adtak idõpontot mikor felhívtam õket mondjuk rendi volt a nõ akivel beszéltem mert én a második alacsony AFP után kértem idõpontot és szerintem hallotta hogy ki vagyok ja és a 1-es nõire nem adtak és azért mentem oda.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Úgy örülök hogy hétvégén is lehet menni! :-))
Én ezt ajánlom: http://www.4Dgenesis.hu 12.000 Ft-ba került, ez tartalmazza a cd-t a képekkel, az egész vizsgálatot dvd-n, illetve az orvosi leletet. Nagyon kedves volt a doktornõ, és vizsgált majdnem egy órán át. Voltam a Baross utcaiban is, de ott 15 perc után "kidobtak", és a nõ sem volt valami kedves. Ha a baba egészségére mész, hogy jól megnézzék, akkor érdemes már 14.héttõl menni, ha a baba szépségére, akkor késõbb, 25. hét után. Minden jót!!
Mi két helyen is voltunk. A Magzati Diagnosztikai Központban 24 hetesen, és a 4dgenesis-ben 31 hetesen. Elõbbiben 20 perces vizsgálat + dvd, + 3 kép 12 e Ft, utóbbiban tündéri szonográfus hölgy, kellemes zene, 1 órás vizsgálat, dvd, cd 48 db képpel, meg 1 kép színesben nyomtatva képeslapnak, szintén 12 e Ft. Nagyon jól éreztük magunkat, ha lehetne, minden héten mennénk! :) Csak ajánlani tudom mkinek! Ja, és kisírtunk még egy nyomtatott képet, amiért a párom adott 1000 Ft borravalót, de nem kért érte a hölgy semmit! A képek a babuci pofijáról, kezérõl, lábáról, nunijáról készültek és eszméletlen jól sikerültek! Szombaton is lehet menni.

Hány hetes korban érdemes elmenni 4D-re? Gy-M-S megyében hol találok olyan kórházat, ahol csinálnak 4D-t?

16 hetes kismama vagyok, és nem tudom, hogy hol lenne legközelebb hozzánk olyan kórház, ahol 4d-t csinálnak! Gy?rben is van, vagy csak Szombathelyen, ami még közel van?

Legjobb válasz: Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd,alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama

Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd, alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike!(Amúgy én kapuvári vagyok!) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Jaj, még elfelejtettem! És megmondták már a nemét is?
En 16 hetesen voltam 4D, utana 21 hetesen is ugyancsak 4Dn de meg sajnos dugdosta a dolgot a labakozott..csak azert irom ne eld bele nagyon magad hogy latni fogod mert ha nem csalodni fogsz..legalabb is en..jovoheten is megyek 25 hetesen remelem mar akkor valami kikandikal a labai kozt..de drukkolok neked szerencsed legyen..
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Sajnos nem tudtuk meg nemét, mert szégyenlõs volt, de majd legközelebb. Mindenkit fiút mondott miután megnézték a dvd-t , mert hogy olyan látványosan rúgdos, meg hogy fiús. Olyan régóta vártunk már rá, és olyan boldog várom mindegy hogy milyen nemû.:-)
Ha egyszer szeretnél csak 4D-re menni kkor a 23-28. hét közé javasolják. Ilyenkor már babás a kinézete. Késõbb pedig már nem fér rá negy képernyõre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Boldog babavárást mindenkinek!

Ti hány hetesen voltatok először 4D uh-n? Mikor érdemes elmenni?

Legjobb válasz: szerintem 12-tõl érdemes, de én pl. 20 körül tervezem

szerintem 12-tõl érdemes, de én pl. 20 körül tervezem
16 hetesen voltunk elõször kis csonti volt de nagyon édes..)) 20 hetesen is voltunk akkor már cuki volt.. 29 hetesen voltunk még akkor olyan volt mint mikor megszületett... 38 hetesen akartunk menni még de 37 hetesen megláttuk élõben mert megszületett a kislányunk..)) Bármikor érdemes mindig nagy élmény.!
Nekem a megye legjobb uh orvosa mondta, hogy a 24 és 28.hét között a legideálisabb menni mert még szépen látni a babát nem olyan agy, hogy ne férjen egészbe a képbe.Mi 24 hetesen voltunk és tisztán kivehetõek voltak az arcvonásai és nagyon szép képeket csináltak.38hkm
Szia. Mi 13 hetesen voltunk elõször, nagyon cuki volt, és már akkor a nemét is megtudtuk :) Aztán legközelebb 25+4 hetesen mentünk, nagyon aranyos volt, már kis pufi volt akkor is, szépen láttuk a kezét meg az ujjait is, meg a lábát is, meg mindenét szépen ki lehetett venni, de nekünk akkor már nem fért el egészben a képernyõn, csak külön-külön tudtuk megnézni a testrészeit. :) 37+2 hkm
Elõször 21 hetesen, másodszor 31 hetesen mentünk. Mind a két uh-on fantasztikusan lehetett látni :-) Bár 31 hetesen már igencsak szégyenlõs volt a Kisasszony :-) 37+1 hkm
19 hetesen voltunk már olyan kis aranyos pofikája volt nem olyan kis 'csontváz' legközelebb 23 hetesen megyünk akkora van idõpontunk :) Boldog Babavárást
A dokim azt javasolta h a 25. es 32. het kozott erdemes menni. Mi voltunk a 28. es 32. heten is.Akkorra mar igazi babas pofija volt, mar akkor megtudtuk mondani h kire hasonlit :) En elobb nem mennek.
Van itt valaki aki esetleg Kecskeméten volt 4D -n?
14. héten. Készültek jó képek, nagyon aranyos volt, bár még kis vékonyka. Megtudtuk a nemét, maximálisan megérte. A kistesónál is megyünk ugyanakkor. :)

Hány hetes korban érdemes elmenni 3D vagy 4D-s ultrahangra? Milyen ultrahangra menjek? Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: 12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.

12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.
Szia! 22 hetes kismama vagyok és a doki azt mondta ha szép képet szeretnék a Babáról akkor a 26.héten vagy utána megyek 3d-s v 4d-s uh-ra. Ilyenkorra kialakulnak a Baba jellegzetes vonásai és megmondják majd kire hasonlít. Ha elõtte mész a Baba még nagyon sovány és nincsenek még meg a babavonásai. A 12-ik és a 19-ik héten úgyis kell menned sima uh-ra megtudod hogy van a Babád. Jó egészséget Nektek!!
Szia!Én 22hetesen mentem el, budapesten voltunk a Kleopátra házban!!Csak ajánlani tudom, mert nagyon kedvesek, és aranyosak voltak!A baba nagyon szépen kivehetõ, és az is láttuk, hogy teljesen az apukája!Nagyon klassz, érdemes elmenni!!
Szia!Nekem a doki mondta, hogy a 23-25.hétig jó, mert akkor még belefér egészben a képbe.Utána is jó, bármeddig.Mi a 24.héten voltunk 4D-on, jól látszott mindene.
Azt már elmondták mikor érdemes menni, így én a második kérdésedre válaszolnék.A 3D és 4D között úgy tudom csak idõbeli különbség van.A 3D-nél késik picit a kép amit látsz, míg a !D-nél azt látod ami pont akkor történik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!