Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes érdemes 4D-s UH-ra (3 db)

Hány hetesen érdemes 4D-s UH-ra menni, hogy az egész baba látszódjon még?

Legjobb válasz: kb. a 28. hétig. De van, akinek késõbb is látszik, nekünk már a 28. héten is kilógott ez az a képbõl:D

kb. a 28. hétig. De van, akinek késõbb is látszik, nekünk már a 28. héten is kilógott ez az a képbõl:D
Mi 24 hetesen is voltunk, akkor már gyönyörû kisbaba formája volt, éppen csak kicsit soványkább. De teljesen belefért a képernyõbe. Aztán mentünk a 30. héten, mivel az arcocskáját is meg akartuk nézni (azt olvastam mindenhol, hogy a 32. hétig lehet), de már a feje is alig fért. Így én azt mondanám, hogyha biztosra akartok menni, akkor 26. héten legkésõbb menjetek.
25. héten voltunk, és mindene nagyon jól látszódott. Én úgy olvastam, hogy a 24-28 hét között a legjobb.
mi 21 hetesen voltunk, már szép babás volt a kisfiam, mindene látszódott, és szépen belefért a képbe:)

Hány hetes kortól érdemes 4D-s UH-ra menni?

Legjobb válasz: Sokan a 27. hét környékét tanácsolják,mert akkor már nagyon szépen látszik a kis arca meg minden,de még pont ráfér az egész baba egy UH képre.

Sokan a 27. hét környékét tanácsolják, mert akkor már nagyon szépen látszik a kis arca meg minden, de még pont ráfér az egész baba egy UH képre.
A 4D-sek a 16-32.hét között javasolják. Én voltam a 26.héten, és nagyon gyönyörû volt a kicsi fiam, nagyon sok fotót lehetett róla csinálni, sokat mozgott, mosolygott, grimaszolt, kinyújtotta a nyelvét.
Mi 21.hetesen voltunk és egy élmény volt!Megmondták h kislány lesz a drágánk , rengeteget ficánkolt, és látszott minden, csak hát még kis vékonyka volt:-)))
Leginkább a 4. hónapban jó elmenni, mert akkor minde4ne ráfér a képre és nem csak részleteiben lehet megnézni a kis jövevényt. :D
A kérdező hozzászólása: Ha jövõhéten töltöm a 25.hetet akkor már érdemes elmenni 4D-re?
Mi a 30. héten megyünk 4D-re. Ha csak egyszer szeretnél érdemes e körül. Ha kétszer, akkor 25 és 32 felé. Igaz, hogy az egész babóca már nem lesz rajta egyszerre, de legalább már nyitva van a szeme és kicsit kerekedik, na meg grimaszol. 26 hetes kismami
Szerintem várd meg a 26-ot minimum, de a 28-32-ig mondják a legszebbnek a babákat.26tól 28-ig sokat hízik pofira, így a vonásai már teljesen látszódnak.
Attól függ, hogy mire vagytok kiváncsiak. 3 trimesztertõl lehet menni. Van itt egy jó leírás, arról, hogy melyik héten mi látható: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes

4D-s UH-ot hol lehet csinálni Székesfehérváron vagy Dunaújvárosban? Mennyiért csinálják vmint hány hetesen érdemes elmenni rá?

Legjobb válasz: Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.

Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utánanézek. Még "csak" 14 hetes vagyok, szóval akkor még bõven ráérünk elmenni rá :D
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a honlapjuk: http://www.ddgroup.hu/index.php?page=ult_magz&ActiveLayer=v-.. E szerint 11 ezer ft. Akkor nem lett sokkal több
A kórházban is lehet Székesfehérváron 4D-re menni. Én nagyon elégedett voltam. Kaptam dvd-t, fényképeket. Tavaly volt 10EFt, orvosok szerint 24-30-ig hétig érdemes menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!