Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes érdemes 4D-s (9 db)

Kismamák, anyukák! Hány hetesen érdemes 4D s ultrahangra menni? Most 21 hetes vagyok, de már nagyon kíváncsi vagyok rá.

Legjobb válasz: azt mondják h 25-28hét közt a legnagyobb élmény! elötte még soványka s kissé E.T-s(ítis:D), utána meg már nagy és nem látható egészben. én elsõ babámmal 26hetesen voltam, most 25hetesen s nagy élmény volt:) de láttam már 18-22hetes szép felvételeket is. ha most mész akkor is szuper lesz, de ha még kibirod azt az egy hónapot, biztos h szebb lesz már :)

azt mondják h 25-28hét közt a legnagyobb élmény! elötte még soványka s kissé E.T-s(ítis:D), utána meg már nagy és nem látható egészben. én elsõ babámmal 26hetesen voltam, most 25hetesen s nagy élmény volt:) de láttam már 18-22hetes szép felvételeket is. ha most mész akkor is szuper lesz, de ha még kibirod azt az egy hónapot, biztos h szebb lesz már :)
Elsõ babával mi voltunk 12hetesen, 18 hetesen és 27 hetesen is. Mind NAGYON NAGY ÉLMÉNY VOLT!!!! (hiába volt E.T-s) :) Ha csak egyszer szeretnél/tudsz menni, akkor 25. hét után menjetek. Akkor már meg lehet nézni kire hasonlít akkor jobban és késõbb is (mikor megszületett) hasonló lesz. (pl lányomról a 27. hetes 4d-s uh-n az egyik kép szinte ugyan olyan mint ahogy pár hetesen összegömbölyödve aludt rajtam. -mármint az arca! Szóval én ajánlom a 25. hét után (27-28.héten). De ha most mész, akkor is HIHETETLEN ÉLMÉNY LESZ! :) Üdv. 2 kislány anyukája
24-28 hét között a legjobb, nekem ezt mondták. Én 25 hetesen voltam, szuper volt. Már elég babás arca volt, és hasonlított is magára, amikor megszületett. :)
mi a 28.ik héten voltunk a lányommal, a kistesóval kb ilyenkor szertnék majd menni.
21 hetesen azért érdemes, mert ha jó dokihoz mész, nemcsak babamozira, akkor a szívét megtudja vizsgálni, erre az idõre fejlõdik ki éslátszodik ha baj van. Amugy nagyon szép már ilyenkor a baba:o)))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Hát 30 hetesig nem is tudnék várni! :) Hát akkor várok mëg egy hónapot és akkor 25 hetesen! *.* :) )
szia pont ebben az idõszakban érdemes elmenni de ha 2-3 hét múlva mennél se volna késõ ilyenkor látszódik egészében a baba a legjobban :) késõbb már amikor lennél 30 hetes vagy több csak részletekben látszana a babó. 2 éves kislány anyukája
Szia. Én 25hetes vagyok, és csütörtökön megyek. Már alig várom:) Voltam 17hetesen is, bár még elég vékonyka volt, de ettõl függetlenül hatalmas élmény volt. Boldog babavárást. 25hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most már biztos megvárom a 25 hetet akkor! :) Úgy már akkor nem lesz csontika :) ) De jó neked 8-as :) ) Biztos jó lesz! :) )
én tegnap voltam:) én is alig vártam már hogy eljöjjön.és én is a 25 ik hétben vagyok, és egyáltalán nem lettek csontis képek, teljesen kisbabás már a pici.:)
A kérdező hozzászólása: De jóó neked! :) ) Biztos jó élmény lehetett! :) Köszi hogy írtál! :)

Hány hetesen érdemes 4D-s UH-ra menni, hogy az egész baba látszódjon még?

Legjobb válasz: kb. a 28. hétig. De van, akinek késõbb is látszik, nekünk már a 28. héten is kilógott ez az a képbõl:D

kb. a 28. hétig. De van, akinek késõbb is látszik, nekünk már a 28. héten is kilógott ez az a képbõl:D
Mi 24 hetesen is voltunk, akkor már gyönyörû kisbaba formája volt, éppen csak kicsit soványkább. De teljesen belefért a képernyõbe. Aztán mentünk a 30. héten, mivel az arcocskáját is meg akartuk nézni (azt olvastam mindenhol, hogy a 32. hétig lehet), de már a feje is alig fért. Így én azt mondanám, hogyha biztosra akartok menni, akkor 26. héten legkésõbb menjetek.
25. héten voltunk, és mindene nagyon jól látszódott. Én úgy olvastam, hogy a 24-28 hét között a legjobb.
mi 21 hetesen voltunk, már szép babás volt a kisfiam, mindene látszódott, és szépen belefért a képbe:)

4D-s UH-ot hol lehet csinálni Székesfehérváron vagy Dunaújvárosban? Mennyiért csinálják vmint hány hetesen érdemes elmenni rá?

Legjobb válasz: Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.

Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utánanézek. Még "csak" 14 hetes vagyok, szóval akkor még bõven ráérünk elmenni rá :D
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a honlapjuk: http://www.ddgroup.hu/index.php?page=ult_magz&ActiveLayer=v-.. E szerint 11 ezer ft. Akkor nem lett sokkal több
A kórházban is lehet Székesfehérváron 4D-re menni. Én nagyon elégedett voltam. Kaptam dvd-t, fényképeket. Tavaly volt 10EFt, orvosok szerint 24-30-ig hétig érdemes menni.


Hány hetes pocival érdemes 4D-s ultrahangot csináltatni?

Legjobb válasz: Én 1* elmentem a 24.-ben, és a 31.-ben. Mindekettõ a maga módján óriási élmény volt a férjemnek is és nekem is.

Én 1* elmentem a 24.-ben, és a 31.-ben. Mindekettõ a maga módján óriási élmény volt a férjemnek is és nekem is.
Én az elsõ gyerkõcnél nem voltam. Õ most 5 éves. Nem tudom miért nem mentem, még képet is csak egyszer kértem. De most mindenképp elmegyek majd a 28.hét körül. Szerintem akkorr már mindene gyönyörûen látszik! Boldog babavárást! 10 hetes km
Szio!!!én most vagyok a 29.hétben, s mi is csináltatni akarunk, s mi Kecskeméten fogjuk, s itt 15.000, s amikor bejentkeztem megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!! Üdv 29heteske
Én 22 hetesen voltam.Ott is tünemény volt a kislányom!Amit ott tudtam meg!!!!De ha tudsz szerintem várj kb. a 28.hét körülig.Én szeretnék még egyet szülés elött pár héttel! Minden jot!
voltam 18 hetesen, és 28 hetesen. a 18 hetesen megmondták a baba nemét, de még elég kicsi törékeny babó volt, a 28 hetesen már tündéri babafeje lett. a következõ terhességemnél biztos nem fogok elmenni 18 hetesen. nagy élmény volt, de közel sem akkora, mint a 28 hetesen. :) most 35 hetes vagyok, de nem is megyek többször, azt mondták, hogy max 32 hetes korig érdemes menni, utána már kevesebbet látsz. szóval összefoglalva, én a helyedben 28-32 hetesen mennék. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek kellemes babavárást!
Mi az elsõ manóval a 25. hét körül voltunk, csodálatos volt, mindent szépen láttunk, szó szerint balettozott a pocakomban!!! Az arcocskája is teljesen kivehetõ volt, már ott látszott, hogy tiszta apja.Direkt nem akartam késõbb menni, mert ahogy nõ a baba, egyre kevesebb a helye mozogni, egyre jobban összekucorodik, kevesebbet lehet látni. Most a másodikat várjuk, vele már a 6. héten voltam 4d rendelõben igaz, csak azt nézték meg 2d uh-val, hogy jó helyen tapadt-e és él-e, de kint a váróban lapozgattuk a katalógust, és elképesztõ felvételeket csinálnak már 10-12 hetes magzatokról is. És állítólag a 13-14 héten már a nemét is meg tudják állapítani.

Hány hetes kortól érdemes 4D-s UH-ra menni?

Legjobb válasz: Sokan a 27. hét környékét tanácsolják,mert akkor már nagyon szépen látszik a kis arca meg minden,de még pont ráfér az egész baba egy UH képre.

Sokan a 27. hét környékét tanácsolják, mert akkor már nagyon szépen látszik a kis arca meg minden, de még pont ráfér az egész baba egy UH képre.
A 4D-sek a 16-32.hét között javasolják. Én voltam a 26.héten, és nagyon gyönyörû volt a kicsi fiam, nagyon sok fotót lehetett róla csinálni, sokat mozgott, mosolygott, grimaszolt, kinyújtotta a nyelvét.
Mi 21.hetesen voltunk és egy élmény volt!Megmondták h kislány lesz a drágánk , rengeteget ficánkolt, és látszott minden, csak hát még kis vékonyka volt:-)))
Leginkább a 4. hónapban jó elmenni, mert akkor minde4ne ráfér a képre és nem csak részleteiben lehet megnézni a kis jövevényt. :D
A kérdező hozzászólása: Ha jövõhéten töltöm a 25.hetet akkor már érdemes elmenni 4D-re?
Mi a 30. héten megyünk 4D-re. Ha csak egyszer szeretnél érdemes e körül. Ha kétszer, akkor 25 és 32 felé. Igaz, hogy az egész babóca már nem lesz rajta egyszerre, de legalább már nyitva van a szeme és kicsit kerekedik, na meg grimaszol. 26 hetes kismami
Szerintem várd meg a 26-ot minimum, de a 28-32-ig mondják a legszebbnek a babákat.26tól 28-ig sokat hízik pofira, így a vonásai már teljesen látszódnak.
Attól függ, hogy mire vagytok kiváncsiak. 3 trimesztertõl lehet menni. Van itt egy jó leírás, arról, hogy melyik héten mi látható: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes

Hány hetes korban érdemes elmenni 4D-re? Gy-M-S megyében hol találok olyan kórházat, ahol csinálnak 4D-t?

16 hetes kismama vagyok, és nem tudom, hogy hol lenne legközelebb hozzánk olyan kórház, ahol 4d-t csinálnak! Gy?rben is van, vagy csak Szombathelyen, ami még közel van?

Legjobb válasz: Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd,alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama

Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd, alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike!(Amúgy én kapuvári vagyok!) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Jaj, még elfelejtettem! És megmondták már a nemét is?
En 16 hetesen voltam 4D, utana 21 hetesen is ugyancsak 4Dn de meg sajnos dugdosta a dolgot a labakozott..csak azert irom ne eld bele nagyon magad hogy latni fogod mert ha nem csalodni fogsz..legalabb is en..jovoheten is megyek 25 hetesen remelem mar akkor valami kikandikal a labai kozt..de drukkolok neked szerencsed legyen..
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Sajnos nem tudtuk meg nemét, mert szégyenlõs volt, de majd legközelebb. Mindenkit fiút mondott miután megnézték a dvd-t , mert hogy olyan látványosan rúgdos, meg hogy fiús. Olyan régóta vártunk már rá, és olyan boldog várom mindegy hogy milyen nemû.:-)
Ha egyszer szeretnél csak 4D-re menni kkor a 23-28. hét közé javasolják. Ilyenkor már babás a kinézete. Késõbb pedig már nem fér rá negy képernyõre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Boldog babavárást mindenkinek!

Pesten tudtok ajánlani helyet ahol 4d-s ultrahangot csinálnak? Kb. mennyit szoktak kérni. Dvd-t is kapunk? Hány hetes terhesen érdemes először elmenni?

Legjobb válasz: Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama

Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat http://www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama
Az elözö vagyok kb. egy héttel elöre kell idöpontot kérni telefonon. És lehet menni hétvégén is. Mi is szombaton voltunk.
szerintem is ide menj, mindenki nagyon dícséri. én is ide szeretnék majd, lassan be is jelentkezek, mert már 21 hetes vagyok. Nem tudja vki, hogy lehet-e ott üdülési csekkel fizetni??? mondjuk aki már volt ott?
Szia! Mi a Baross utcaiban voltunk nagyon arik 10.000 fizettünk dvd +véleményt+ 1képet adnak (az sima uh kép) nekem aznapra adtak idõpontot mikor felhívtam õket mondjuk rendi volt a nõ akivel beszéltem mert én a második alacsony AFP után kértem idõpontot és szerintem hallotta hogy ki vagyok ja és a 1-es nõire nem adtak és azért mentem oda.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Úgy örülök hogy hétvégén is lehet menni! :-))
Én ezt ajánlom: http://www.4Dgenesis.hu 12.000 Ft-ba került, ez tartalmazza a cd-t a képekkel, az egész vizsgálatot dvd-n, illetve az orvosi leletet. Nagyon kedves volt a doktornõ, és vizsgált majdnem egy órán át. Voltam a Baross utcaiban is, de ott 15 perc után "kidobtak", és a nõ sem volt valami kedves. Ha a baba egészségére mész, hogy jól megnézzék, akkor érdemes már 14.héttõl menni, ha a baba szépségére, akkor késõbb, 25. hét után. Minden jót!!
Mi két helyen is voltunk. A Magzati Diagnosztikai Központban 24 hetesen, és a 4dgenesis-ben 31 hetesen. Elõbbiben 20 perces vizsgálat + dvd, + 3 kép 12 e Ft, utóbbiban tündéri szonográfus hölgy, kellemes zene, 1 órás vizsgálat, dvd, cd 48 db képpel, meg 1 kép színesben nyomtatva képeslapnak, szintén 12 e Ft. Nagyon jól éreztük magunkat, ha lehetne, minden héten mennénk! :) Csak ajánlani tudom mkinek! Ja, és kisírtunk még egy nyomtatott képet, amiért a párom adott 1000 Ft borravalót, de nem kért érte a hölgy semmit! A képek a babuci pofijáról, kezérõl, lábáról, nunijáról készültek és eszméletlen jól sikerültek! Szombaton is lehet menni.

Hány hetes korban érdemes elmenni 3D vagy 4D-s ultrahangra? Milyen ultrahangra menjek? Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: 12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.

12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.
Szia! 22 hetes kismama vagyok és a doki azt mondta ha szép képet szeretnék a Babáról akkor a 26.héten vagy utána megyek 3d-s v 4d-s uh-ra. Ilyenkorra kialakulnak a Baba jellegzetes vonásai és megmondják majd kire hasonlít. Ha elõtte mész a Baba még nagyon sovány és nincsenek még meg a babavonásai. A 12-ik és a 19-ik héten úgyis kell menned sima uh-ra megtudod hogy van a Babád. Jó egészséget Nektek!!
Szia!Én 22hetesen mentem el, budapesten voltunk a Kleopátra házban!!Csak ajánlani tudom, mert nagyon kedvesek, és aranyosak voltak!A baba nagyon szépen kivehetõ, és az is láttuk, hogy teljesen az apukája!Nagyon klassz, érdemes elmenni!!
Szia!Nekem a doki mondta, hogy a 23-25.hétig jó, mert akkor még belefér egészben a képbe.Utána is jó, bármeddig.Mi a 24.héten voltunk 4D-on, jól látszott mindene.
Azt már elmondták mikor érdemes menni, így én a második kérdésedre válaszolnék.A 3D és 4D között úgy tudom csak idõbeli különbség van.A 3D-nél késik picit a kép amit látsz, míg a !D-nél azt látod ami pont akkor történik.

26 hetes kismama vagyok, kihez érdemes Kecskeméten 3D-4D-s ultrahangra menni és milyenek az árfolyamok, hány hetesen a legcélszerűbb menni?

Legjobb válasz: Mi Real Time-ben voltunk a Fráter György utcában.Dr.Nemes Andreásnál.www.sono4d.hu 150000ft volt,4kép abbol csak 1db4D-és a többi 2D-és és dvd film.Mindent alaposan átnézett.

Mi Real Time-ben voltunk a Fráter György utcában.Dr.Nemes Andreásnál.www.sono4d.hu 150000ft volt, 4kép abbol csak 1db4D-és a többi 2D-és és dvd film.Mindent alaposan átnézett.
Elõzõ vagyok, 21hetesen voltam.
Megint az elözõ 15ezret akartam irni.Bocsi.
az elsõ válaszoló vagyok. 2, 5 éve voltam a lányommal kecsón a 30 hetesen, akkor 8000 ft volt.igaz csak 2 fekete-fehér kép készült. cd-re 2 szines felvétel.
szia. kecskeméten szültem 2 gyereket. csak az elsõvel voltam 4d-sen. a korházban lévõ uh-os teremmel szemben lévõ termben csináltattam. ha mész uh-ra, kérj idõpontot. most nem jut eszembe a doktornõ neve sajnos.30 hetesen voltam .2 alkalommal 1 nap, mert nem sikerült rendesen kinézni a babát, sajnos kevés volt a magzatvíz és minden a baba elõtt volt. köldökzsinor, lábak, kezek. 1 hét múlva visszahívtak, ekkor jobb volt, és csak egyszeri alkalmat kellett kifizetni.
Mennyibe került?
Szio!!!én most vagyok a 30.hétben, s mi is menni akarunk Kecskemétre, s amikor bejentkeztem megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!!jaaa, és mi a Béczi Ildikóhoz megyünk, állítólag ö nagyon profi..... Üdv 30heteske
Bérczi Ildikó hol rendel?
Bérczi Ildikó megtalálható a kecskeméti kórházban, magánrendelése pedig a Kápolna utca 2. szám alatt található, de hogy pontosan mikor rendel, azt nem tudom, viszont a kapuban ki van írva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!