Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes áll fent (3 db)

Hány hetes korig áll fent a vetélés lehetősége? Harmadik honapig? Mikor kezd el látszani a terhesség? Hányadik hétnél?

Legjobb válasz: Nyugi :), mindent a maga idejében! Sajnos a vetélés 26. hétig fent áll, persze az elsõ 12-14 hétben a leggyakoribb. De neked nem lesz ilyen! !!! Ugyanis 26 héttõl már van esélye, bár még kevés, hogy megtudják menteni a bébit! De ezt tényleg felejtsd el! SImizd sokat beszéljetek meg mindent, és akkor ok! Pocak: Már az elején megváltozik, most még csak a puffadás, egyébként pedig alkati kérdés van akinek 10-12 hetesen is van már, van aki még 26 hetesen is tudja "titkolni". Szóval nyugalom, no para! És boldog babavárást! 27 hetes kismami

Nyugi :) , mindent a maga idejében! Sajnos a vetélés 26. hétig fent áll, persze az elsõ 12-14 hétben a leggyakoribb. De neked nem lesz ilyen! !!! Ugyanis 26 héttõl már van esélye, bár még kevés, hogy megtudják menteni a bébit! De ezt tényleg felejtsd el! SImizd sokat beszéljetek meg mindent, és akkor ok! Pocak: Már az elején megváltozik, most még csak a puffadás, egyébként pedig alkati kérdés van akinek 10-12 hetesen is van már, van aki még 26 hetesen is tudja "titkolni". Szóval nyugalom, no para! És boldog babavárást! 27 hetes kismami
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz!Minden jót!18 hetes kismami

Mit ír az orvos a leletre, ha csak a terhesség gyanúja áll fenn? Ezt mindenképp feltüntetik? Hány hetes kortól képes észlelni, hogy esetleg van ott valami?

Legjobb válasz: Ekkor 4 hetes voltam: Uterusban 17mm-es endometrium. Grav.nem igazolható......Terhesség gyanúja.

Ekkor 4 hetes voltam: Uterusban 17mm-es endometrium. Grav.nem igazolható......Terhesség gyanúja.
2mm nyálkahártyával kizárt hogy terhes vagy. Máshogy is kiírtad ezt a kérdést, ez csaknem egyértelmû PCO, amihez elképzelhetõ hogy még IR is társul. Sajnos nem vagy terhes :( Elõször is a ciklusodat kellene rendbe hozni, a 2mm endom.alapján peteérésed sincsen sajnos...
igen
A kérdező hozzászólása: hat hetes, az UM. elsõ napjától számítva ugye?
nekem is ma azt írták hogy terhesség gyanúja. de csak kézzel vizsgált ezért? péntekre kaptam uhra idöpontot. akkor már meg tudják állapítani ugye? 6 hetes vagyok papír alapján
Ja, ha baba lett volna a dologban, akkor igen, mindenképpen látnia kellett volna már.
A kérdező hozzászólása: vagyis na az utolsó mensi elsõ napjától számítva 7 hét telt el mire UH-t végeztek.
A kérdező hozzászólása: Mensi elmaradása után 7 héttel, de az is csak ilyen pár napig tartó barnázás volt inkább mint mensi.. De az endometriumnak 2mm van írva és elõtte lepisiltem egy jó pár tesztet 5-öt kb és köztük egy digitálisat is :S negák voltak mind.
Mikor 1. terhes lettem, nekem sem látott semmit, csak cisztát (akkor tudtam meg, hogy van), de mondtam neki, hogy pozit teszteltem, visszahívott késõbb, akkor már látszott a peteszák, de még nem volt szívhang, úgyh terhesség gyanúja (ezt írta rá). Mikor már volt szívhang, akkor 1 élõ magzat. Én azért a helyedben lepissantanék egy teszet.. csak a biztonság kedvéért. Mennyivel voltál az orvosnál a mensi elmaradása után?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mert voltam hüvelyi UH-n és cisztákat talált, sokat azt mondja ez okozza a menszesz kimaradást, ha ekkor észrevesz valami babára utalót, akkor szól, vagy valami ugye? csak mert nem konkrétan azért mentem.
Amíg csak gyanú van, azt írják a leletedre, hogy terhességet nem tudtak megállapítani. Maximum még ráírják, hogy gravid jellegû az uterus, tehát akár lehet terhesség is. Leghamarabb az utolsó menzesz elsõ napjától számítva az ötödik héten láthatnak valamit, tehát egy hét késés után.
1.vagyok. Ez után 2 héttel már látszott a petezsák és szikhólyag is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Hány hetes korig áll fenn az a veszély hogy elmehet a baba?

Legjobb válasz: ha a9. heten ver a szive akkor az mar egy merfoldko de a 12. het utan zuhan a veteles kockazata igazan

ha a9. heten ver a szive akkor az mar egy merfoldko de a 12. het utan zuhan a veteles kockazata igazan
bármeddig, a barátnõmék a 21. héten veszítették el a babájukat, de sok olyat is hallani, aki a legvégén, 38-39 hetesen egyszerûen csak nincs többet szívhang. A legkritikusabbnak az elsõ 12 hetet mondják, de én akkor voltam nyugodt mindkétszer, amikor már a kezemben volt a kicsi.
Sajnos a 40. hétig. Igaz, az idõ elõrehaladtával nagyon csökken erre az esély, de baj bármikor történhet sajnos.
A kérdező hozzászólása: Akkor tehát nem lehet biztosra menni bármelyik hétben is vagyunk.Remélem minden rendben lesz, ma vagyok 7hetes.
Statisztikák alapján nagyot csökken a baj esélye a 12.hét után!!! Ne aggódj!!!
Így van, a 12. hét után meredeken zuhan a baba elvesztésének esélye.
Tényleg semmi nem biztos, de nem szabad negatívan állni a dolgokhoz. Mondjuk én is összeszorult gyomorral mentem uh-ra. De miután megmozdult könnyebb volt, hiszen sokat segít ha már érzed hogy ott van. (Én a harmadiknál többet aggódtam mint az elsõ kettõvel összesen)De persze nem vittem túlzásba. :) ))) Ja és egy anyuka ilyen, mindig aggódik valamin. Ha nincs min akkor keres magának. Legalábbis én ilyen vagyok.
Én is végig izgultam az egészet, mindig figyeltem, mennyit mozog, stb. Nem mondom, hogy ne izgulj, mert úgyis fogsz, ez a természetes, de boldog babavárást kívánok neked, a babának meg jó egészséget!;-)
A kérdező hozzászólása: Sajna nekem elment...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!