Találatok a következő kifejezésre: Hány hetes 4D (39 db)

Ki hány hetesen ment 4d re? Milyen élményekkel gazdagodtatok? Megérte? Mi 22 hetesen megyünk.

Legjobb válasz: Mi 28 hetesen,33 hetesen és 36 hetesen voltunk 4D-n.Szerintem ez egy örök emlék.Kihagyhatatlan.Páromnak is jött a szemémbõl az elsõ alkalomkor egy páér csepp könny.Én mind a 3 4D-t végig bõgtem.Mi a jövõ héten emgyünk aztán 33 hetsen és 36 hetesen ugyanúgy mint a kislányommal. Boldog Baba várást! 27+4 hetes ksimami(15 hónapos kislány anyukája)

Mi 28 hetesen, 33 hetesen és 36 hetesen voltunk 4D-n.Szerintem ez egy örök emlék.Kihagyhatatlan.Páromnak is jött a szemémbõl az elsõ alkalomkor egy páér csepp könny.Én mind a 3 4D-t végig bõgtem.Mi a jövõ héten emgyünk aztán 33 hetsen és 36 hetesen ugyanúgy mint a kislányommal. Boldog Baba várást! 27+4 hetes ksimami(15 hónapos kislány anyukája)
Mi 20 hetesen voltunk, és nagyon jó volt. akkor tudtuk meg, hogy kisfiú lesz, már van egy 4 éves kislányunk, és nagyon boldogok vagyunk....szép képek készültek róla.. 30 hetes kismama
18 hetesen megmondták a baba nemét, de az igazi élmény a 28 hetesen volt, láttuk az arcvonásait, meg hogy kire fog hasonlítani :) azóta nem mentünk, innen már legyen meglepi. :) 37 hetes
szia! mi elöször 17hetesen voltunk, igazi kis virgonc volt, meg legalább rendesen megnézték, hogy minden rendben van vele. most voltunk megint 28hetesen, és már most igen csak pofis volt. csodás élmény volt.
Elõször 12hetesen voltam 4D-n, nekem már az hatalmas élmény volt, hiába picik még olyankor a babák. Legközelebb majd csak 28hetesen megyek és ennyi, többször nem.
Nekem a kötelezõ UHk végén a doki mindig átkapcsol 4Dre, így 12hetesen meg 19 hetesen is láttuk a babácskát. Második alkalommal már azt is láttuk, hogy tiszta apja :) Azt mondta az orvos, hogy a 28-30 között a legszebb, akkor érdemes menni. Lehet, hogy beiktatunk majd egy babamozit ekkor, a kötelezõ UHkon felül.
Én is 22hetesen voltam...és fantasztikus, bár nincs még teljesen baba pofija(mármint kikerekedett), de egy feledhetetlen élmény. Jó egészséget kívánok!

Hány hetes ultrahangon (4D) lehet látni, hogy kire hasonlít a baba? Mikortól alakulnak ki a sajátos vonások?

Legjobb válasz: Szerintem a 4D ultrahang erre nem alkalmas, hogy ezt olyan pontosan látni lehessen kire hasonlít a baba, mivel eléggé homályos képet látsz. Tehát nem fénykép pontosságú a kép. De nézegessél meg 4D-s képeket a neten elég sok van és meglátod hány hetesen milyenek. Pl.:www.ultrahang.com

Szerintem a 4D ultrahang erre nem alkalmas, hogy ezt olyan pontosan látni lehessen kire hasonlít a baba, mivel eléggé homályos képet látsz. Tehát nem fénykép pontosságú a kép. De nézegessél meg 4D-s képeket a neten elég sok van és meglátod hány hetesen milyenek. Pl.:www.ultrahang.com
Szerintem én ahogy nézegettem ezeket a képeket, azért rendelõje válogatja, hogy milyen minõségû képet kapsz és látsz. Én azt mondom, hogy 24 hetes kortól már szépen kivehetõek a vonások, ha van kedve megmutatni :) ) szerintem ha van pénzed rá, ne hagyd ki!!! Nekem sajnos nincs és ezért a netes anyagokból élõsködöm, és megpróbálom elképzelni, milyen édes lehet a kisbabám. Boldog nézelõdést! 23 hetes kismami ui.: a youtube-on is rengeteg kép válogatás és video van

Hány hetes korban érdemes elmenni 4D-re? Gy-M-S megyében hol találok olyan kórházat, ahol csinálnak 4D-t?

16 hetes kismama vagyok, és nem tudom, hogy hol lenne legközelebb hozzánk olyan kórház, ahol 4d-t csinálnak! Gy?rben is van, vagy csak Szombathelyen, ami még közel van?

Legjobb válasz: Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd,alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama

Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd, alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike!(Amúgy én kapuvári vagyok!) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Jaj, még elfelejtettem! És megmondták már a nemét is?
En 16 hetesen voltam 4D, utana 21 hetesen is ugyancsak 4Dn de meg sajnos dugdosta a dolgot a labakozott..csak azert irom ne eld bele nagyon magad hogy latni fogod mert ha nem csalodni fogsz..legalabb is en..jovoheten is megyek 25 hetesen remelem mar akkor valami kikandikal a labai kozt..de drukkolok neked szerencsed legyen..
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Sajnos nem tudtuk meg nemét, mert szégyenlõs volt, de majd legközelebb. Mindenkit fiút mondott miután megnézték a dvd-t , mert hogy olyan látványosan rúgdos, meg hogy fiús. Olyan régóta vártunk már rá, és olyan boldog várom mindegy hogy milyen nemû.:-)
Ha egyszer szeretnél csak 4D-re menni kkor a 23-28. hét közé javasolják. Ilyenkor már babás a kinézete. Késõbb pedig már nem fér rá negy képernyõre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Boldog babavárást mindenkinek!

22 hetes kismama vagyok! Nyíregyházán Dr. Medve Lászlónál mennyibe kerül a 4D-s ultrahang és, hány hetes korban ajánlott, hogy a baba jól látszódjon?

Legjobb válasz: Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

Pesten tudtok ajánlani helyet ahol 4d-s ultrahangot csinálnak? Kb. mennyit szoktak kérni. Dvd-t is kapunk? Hány hetes terhesen érdemes először elmenni?

Legjobb válasz: Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama

Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat http://www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama
Az elözö vagyok kb. egy héttel elöre kell idöpontot kérni telefonon. És lehet menni hétvégén is. Mi is szombaton voltunk.
szerintem is ide menj, mindenki nagyon dícséri. én is ide szeretnék majd, lassan be is jelentkezek, mert már 21 hetes vagyok. Nem tudja vki, hogy lehet-e ott üdülési csekkel fizetni??? mondjuk aki már volt ott?
Szia! Mi a Baross utcaiban voltunk nagyon arik 10.000 fizettünk dvd +véleményt+ 1képet adnak (az sima uh kép) nekem aznapra adtak idõpontot mikor felhívtam õket mondjuk rendi volt a nõ akivel beszéltem mert én a második alacsony AFP után kértem idõpontot és szerintem hallotta hogy ki vagyok ja és a 1-es nõire nem adtak és azért mentem oda.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Úgy örülök hogy hétvégén is lehet menni! :-))
Én ezt ajánlom: http://www.4Dgenesis.hu 12.000 Ft-ba került, ez tartalmazza a cd-t a képekkel, az egész vizsgálatot dvd-n, illetve az orvosi leletet. Nagyon kedves volt a doktornõ, és vizsgált majdnem egy órán át. Voltam a Baross utcaiban is, de ott 15 perc után "kidobtak", és a nõ sem volt valami kedves. Ha a baba egészségére mész, hogy jól megnézzék, akkor érdemes már 14.héttõl menni, ha a baba szépségére, akkor késõbb, 25. hét után. Minden jót!!
Mi két helyen is voltunk. A Magzati Diagnosztikai Központban 24 hetesen, és a 4dgenesis-ben 31 hetesen. Elõbbiben 20 perces vizsgálat + dvd, + 3 kép 12 e Ft, utóbbiban tündéri szonográfus hölgy, kellemes zene, 1 órás vizsgálat, dvd, cd 48 db képpel, meg 1 kép színesben nyomtatva képeslapnak, szintén 12 e Ft. Nagyon jól éreztük magunkat, ha lehetne, minden héten mennénk! :) Csak ajánlani tudom mkinek! Ja, és kisírtunk még egy nyomtatott képet, amiért a párom adott 1000 Ft borravalót, de nem kért érte a hölgy semmit! A képek a babuci pofijáról, kezérõl, lábáról, nunijáról készültek és eszméletlen jól sikerültek! Szombaton is lehet menni.

Mikor érdemes 4D-re menni? Hány hetesen tudja a doki megmondani a gyerek nemét?

Legjobb válasz: Sógornõméknek 16 hetesen már megmutatta magát 4D-n a kisfiú. Ez két hete volt! :)

Sógornõméknek 16 hetesen már megmutatta magát 4D-n a kisfiú. Ez két hete volt! :)
elõzõ a 18. héten
Sima 2D-S UH-on megmondta a szonográfus, hogy lány lesz és az is lett.
Sziasztok! Nekem 14 hetesen 4D-s ultrahangon mondtàk meg, hogy kisfiu lesz :) Mèg mutattàk is az akkor 4mm-es futykost :) Aztàn a doki a 16 hetes ultrahangon màr biztosra be is irta a kiskonyvembe, hogy fiu lesz a baba :) A 4D-s ultrahangot mindenkinek csak ajànlani tudom!! Nekunk legalàbbis nagyon-nagy èlmèny volt làtni!! A legszebb kèpeket 23 hetesen csinàltàk rola, utàna màr ahogy nagyobb lett, ugy mutatta magàt egyre kevesebbszer. 33 hetesen voltam utoljàra 4D-n ès akkor màr nem is làtszott szèpen egyben az arca, ugyhogy szerintem akkor màr nem èrdemes elmenni, viszont elotte megèri legalàbb egyszer :) Jo egèszsèget nektek!! 39hkm
szia, nekem is 15-16 hetesen lehetett látni sima uh-n, a doki is profi volt. szerintem érdemes elmenni.
A kérdező hozzászólása: Jaaj de jó neked, nekem nem látta a doki a 12hs uh-n. :( Ezért is gondolkodunk, hogy elmegyünk 4dre. Szép babavárást kívánok minden kedves válaszolomnak. :)
Nekem a 12.héten megmutatta magát a kisfiam:-)Széttettet a kis csülkeit, és rendesen lehetett látni a fütyköst:-)
Mi 16. héten mentünk és szerintünk a legjobbkor. Egyben látszik a képen, igazi kis csoda. Nekünk ekkor egyértelmûen a nemét is megtudták mondani. 27 hetesen mentünk még el, de akkor már "nagy" volt és csak részleteiben tudtuk megnézni. De persze azt is nagyon éleveztük. Boldog babavárást, 4, 5 hós kisfiú anyukája
Jaj de jo, ezt nem tudtam! :D Alig varom mar, 12 hetes es 4 napos leszek az uh-n. Remelem nem szegyenlos a kicsikem. :D
Ha a baba nem takargatja magát és a doki sem egy kezdõ (sajnos nem tehetnek róla, ebbe is bele kell tanulni), akkor 12 hetesen már bõven látszik a baba neme.
hát elvileg a simán is lehet már látni.Nekem legalábbis azt mondták, de nekem nem látták...még mindig nem tudom...21 hetes km
Bocsi hogy belekerdezek, de 12 hetesen a sima uh-n is van esely hogy latjak a baba nemet vagy csak a 4d-n?
A kérdező hozzászólása: Úgy örülök, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok. :) Kösssszönöm mindenkinek! Én nagyon kiváncsi természet vagyok... Most vagyok a 15+4hétben, a 2dn még nem látta a dokim. :( Akkor lehet elmegyek most is és majd 26. hét után is. :) Szép emlék ez a babáinkról. Szép babavárást kívánok nektek!
mi a 29-ik héten megyünk szerintem akkor már jól van rajtuk husi is már szépen kezdenek babásodni és nem olyan kis ufó-k a nemét ha jól fekszik akkor már 12-ik héten meg tudják mondani az én kis puncikásom 21 hetesen mutatta meg magát szerintem véletlenül mert ha uh-ra megyünk olyan szépen el tud fordulni hagyatok békén alapon :-))viszont azóta furcsa mód nem titkolózik :-)))27 hetesek vagyunk most de már nagyon várjuk a 29-diket
8 hetesen már látszódik a baba neme, de lehetséges, hogy a születésig is takargatja magát :) 4d-re elõször olyan 16 hét körül érdemes legkorábban menni. De ez csak az én véleményem. Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor bármikor elmehetsz.
hát a nemét elvileg már a 12héttõl meg tudják mondani, gondoom 4d-n is.Nem tudom hogy hány hetes vagy, és hogy szûrõvizsgálat miatt mennétek 4d-re, vagy csak úgy, mert ha szûrõvizsgálatra, akkor annak megvannak a konkrét idõpontjai. De ha csak úgy mennétek, végülis akkor is bármikor:) Mondjuk én azt olvastam, hogy 26 héttõl éri meg jobban menni, mert akkor már pufisabb a pici arca, ásít, "produkálja magát" és nem olyan pici, hogy könnyen elfordúljon, így több ideig tudják venni mondjuk az arcocskáját.És ekkor is lehet látni a nemét.Mi pont ezért a 26.héten megyünk.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :) Mindenképpen el fogunk menni 4d-re az élmény miatt és a neme sem utolsó szempont. Nálunk (Szfváron) nem igazán mondják meg a dokik 2d-s uh-n, lehet valamelyik bakizott és nem merik vagy nem tudom... Szép babavárást kívánok nektek!

A 4d-s ulrahangon a baba nemét már biztos megmondják? Vagy ott is attól függ, hogy megmutatja e magát? Tapasztalatok! Ti hány hetesen voltatok?

Legjobb válasz: Mi 20 hetesen láttuk 4D-n. Ez volt, az elsõ kérdésem, Rögtön meg is megmutatták.

Mi 20 hetesen láttuk 4D-n. Ez volt, az elsõ kérdésem, Rögtön meg is megmutatták.
Szia! Mi nagyon türelmetlenek voltunk a férjemmel és elég korán kb 15 hetesen voltunk elõször 4d-n. Nagyon izgi volt talizni a babánkkal, akkor még egy kis maszat volt. Utána 32 hetesen voltunk hát az hihetetlen volt látni a gyönyörû húsos száját, pocakját, kezét stb... A nemét pedig igen akkor tudják tutira megmondani ha megmutatja magát. Nekünk sikerült! Késõbb már azt mondták nem is érdemes menni, mert akkor már nincs hely a pocakba és nem lehet olyan szépen kivenni a részecskéit. Boldog baba várást!!! 6 hós manó anyukája
Ha a baba úgy fekszik akkor igen. De 100%-os csak a születése után. :) Nekünk 18 hetesen 4D-n mondták hogy kislány, de 2D-sen jobban látszott, majd 22 hetesen 2D-n ismét a popóját mutatta és így 99.9% hogy tényleg kislány lesz. :)
Szia! A mi lányunk nagyon szégyenlõs volt.28.héten mondták a 2D-n elõször, hogy "talán" lány, mert addig teljesen összezárta a lábacskáit.30 hetesen voltam 4D-n ott már egy pillanatra megmutatta magát és végre biztosak lettünk, hogy a manónk lány! Boldog babavárást!
Persze elsõsorban a babán múlik. De szerintem attól is függ, hogy ki ultrahangoz. A mi orvosunk - bár nem szívesen - de 12(!) hetes UH-on, amikor rákérdeztem, annyit mondott, hogy "nincs nyoma annak, hogy fiú. De ilyenkor még nagyon korai, mert gyakran tévedhetünk." Szóval, a 4D-n már ilyen korán is látható.
Bocsi, a helyesírásért, elnéztem:)
Szia mi 19hetesen voltunk 4d-n és azt mondta a doki, h több, mint valószinû, h lány, de konkrétan nem mutatta meg magát csak következtetni tudott!A 28hetes 2d-n se mutatta magát, nagyon szemérmes a Drága ugyhogy Kislányként várjuk!sok függ attól, h hogyan helyezkedik, mutattja-e magát Boldog babavárást 29hetes Kismami
Sziasztok! Mi a 24. héten voltunk 4dn és ott 100%-ra mondták, hogy kislány. Aztán eljött a kötelezõ uh. 30 héten na ott már 1000%-ra fiút mondtak és a 32 héten újra fiút. Nekem már nincs "sok" hátra a végén úgy is kiderül. 33+5 hetes kismai

Hány hetes korban érdemes elmenni 3D vagy 4D-s ultrahangra? Milyen ultrahangra menjek? Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: 12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.

12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.
Szia! 22 hetes kismama vagyok és a doki azt mondta ha szép képet szeretnék a Babáról akkor a 26.héten vagy utána megyek 3d-s v 4d-s uh-ra. Ilyenkorra kialakulnak a Baba jellegzetes vonásai és megmondják majd kire hasonlít. Ha elõtte mész a Baba még nagyon sovány és nincsenek még meg a babavonásai. A 12-ik és a 19-ik héten úgyis kell menned sima uh-ra megtudod hogy van a Babád. Jó egészséget Nektek!!
Szia!Én 22hetesen mentem el, budapesten voltunk a Kleopátra házban!!Csak ajánlani tudom, mert nagyon kedvesek, és aranyosak voltak!A baba nagyon szépen kivehetõ, és az is láttuk, hogy teljesen az apukája!Nagyon klassz, érdemes elmenni!!
Szia!Nekem a doki mondta, hogy a 23-25.hétig jó, mert akkor még belefér egészben a képbe.Utána is jó, bármeddig.Mi a 24.héten voltunk 4D-on, jól látszott mindene.
Azt már elmondták mikor érdemes menni, így én a második kérdésedre válaszolnék.A 3D és 4D között úgy tudom csak idõbeli különbség van.A 3D-nél késik picit a kép amit látsz, míg a !D-nél azt látod ami pont akkor történik.

Hány hetes korig fér bele a baba egészben a 4d ultrahangon?

Legjobb válasz: Egészben nem tudom, hogy meddig látszik, de a 4D-re a legalkamasabb a 25-28.hét, legalábbis ezt szokták mondani.

Egészben nem tudom, hogy meddig látszik, de a 4D-re a legalkamasabb a 25-28.hét, legalábbis ezt szokták mondani.
Valoban olyan max 28. hetig erdemes elmenni 4 d-re mert akkor lehet a legszebben latni. Ket ismerosom is 30. heten ment az egyikojuknek annyira rosszul sikerult h a no nem is kerte el a teljes osszeget erte mert mar akkora volt a baba neki h az arcat se lehetett szepen latni mert annyira takarasban vol sot meg a nemet is alig lattak. Voltak elotte is es akkor szep volt. En 26. heten voltam de mar akkor is 28 hetesnek mertek le de meg nagyon jo video es kepek lettek. :-) ha teljes egeszben akarod latni akkor a 24. Hetet ajanlom inkabb es akkorra kb mar az arcocskaja is olyan nagyjabol mint amilyen lesz de 1-2 het es szebb lesz a pofija. De mellekesen megjegyeznem h amilyen kepek lettek a lanyom arcarol haaaat kozelse ismernem meg rola :-) hiaba nagyon jo 4d-n voltunk. :-)

Hány hetesen mondták meg leghamarabb 4D UH-on a babád (vagy ismerősöd babája) nemét?

Legjobb válasz: 13+2-n de nem 4D volt hanem sztk-s ultrahang.

13+2-n de nem 4D volt hanem sztk-s ultrahang.
12 hetesen: azt mondták valószínû lány, 14 hetesen: 95% hogy lány, aztán 16 hetesen: lány, és 19 hetesen: tutira lány :) :) :)
Nekünk múlthét csütörtökön mondták meg, hogy kisfiú, 18.5 hetesen, a rendelõben 2D-n és tegnap a genetikai Uh-n nekem is megmutatta a gyönyörüséges fütyijét :D Az ismerõsöm kb:1 hónappal idõsebb, mint én és õ csak most tudta meg a 4D-s Uh-n, hogy kislánya lesz, úgyhogy én így örültem nagyon, hogy nem kell tovább várni :D
16 hetesen 4d-n! A 12 hetesben még nem bíznék meg mert csak akkora fejlõdik ki a nemi szerve addig egyforma a fiú és lány.
19 hetesen. De azért csak akkor, mert addig nem jó irányban feküdt, nem lehetett látni. Nem kell hozzá különben 4D, régi kütyün is jól látszik, ha ügyes doki nézi.
Nálunk viszonylag késõn 18.hetesen mutatta csak meg magát.De akkor szó szerint a popsiját mutatta és gyönyörû fénykép lett a kukac és zacsi együttesbõl.
Nekem már a 12 hetes genetikai UH-n megmondták:)
2D mondta meg az orvos. 14 hetesen voltunk a dokimnál, akkor nem látta még. aztán 15 hetesen anyukámmal találkoztam aki megakarta nézni, így elmentünk 4D-re ott a doki 2D-vel kezdi és ott látta kislánynak. habár a doki egy profi UH doki volt, és azt mondta ebben a korban csak 2D-n látszik a neme. de volt egy ismerösöm akinek kisfiut mondtak 12 hetese, majd 16 hetesen és 20 hetesen kislány lett belöle, és annak is született. pedig egy szuper "sztár" orvoshoz járt.
16 hetesen megmondták, hogy fiú. Még kicsit "ufófeje" volt, de már láttuk, hogy szopja az ujját.
genetikain tutira barmikor megmondjak, nekem 12.heten mondtak meg, hogy lany
16, utána háromszor is megerõsítették :)
Nekem a 13.héten 4D-n, majd a 16. héten biztosra.
na nekem csak 36 hetesen a 4D-n, voltam 25 hetesen is akkor nem mutatta meg és egyik sima uh-n sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Gratulálok mindenkinek! :)
14 hetesen sima UH-n. Kisfiu.
Én csak SZTK-s UH-kon voltam, ugyanannál a tapasztalt dokinál. Az elsõ babám olyan sikeresen takargatta magát, hogy csak a 29. héten tudtuk meg, hogy lányka. A másodiknál meg már a 12. héten teljesen nyilvánvalóan látszott, hogy fiúcska :-)
16. héten, az elsõnél 100%-ra megmondták, hogy kisfiú. 2.-nál nem terveztünk 4D-t, így a 18 hetes genetikain megmondták, hogy kislány, aztán végül mégis elmentünk 4D-re és ott megerõsítették, hogy 100% kislány, ez 19 hetesen.
12 hetesen uh-on 2D-n talán fiú! aztán 18 hetesen már biztosra fiú! átkapcsolt 4D-re itt, (mármint 18 hetesen) de azon nem látszott a kuki mert pont úgy álltak a lábai :) de 2D látszott hogy valami nagyon lóg ott :D
Mindhárom gyerekemnél a 12 hetes genetikai ultrahangon megmondták a nemet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Megkérdeztem a 4d genesistõl is, azt írták a 14-15. héten meg tudják mondani, ha mutatja magát. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!