Találatok a következő kifejezésre: Hány havi számít (4 db)

Hány havi próbálkozás számít még normálisnak teherbe esés szempontjából?

Legjobb válasz: En az elozo parommal 5 evig probalkoztunk nem jott ossze soha..januar elsejetol a mostani parommal osszekoltoztem,es amiota eggyutt vagyok vele egyszer es utoljara februar 12 en volt a mensim..tehat lassan 10 hetesek vagyunk...

En az elozo parommal 5 evig probalkoztunk nem jott ossze soha..januar elsejetol a mostani parommal osszekoltoztem, es amiota eggyutt vagyok vele egyszer es utoljara februar 12 en volt a mensim..tehat lassan 10 hetesek vagyunk...
Nekünk 4. hónapba sikerült. A normális az rendszeres szexuális élet mellett 1 év próbálkozás. Remélem hamarossan sikerül nektek is! A lényeg hogy ne görcsölj rajta (tudom nehéz) de nekünk is akkor jött össze mikor nem paráztam rajta.
Szia.Nekem a doki azt mondta, hogy ha fél évig rendszeres szeretkezés mellett nem jön össze, akkor irány hozzá!Én a gyógyszer után kihagytam 2 és fél hónapot, utána élesben próbálkoztunk, úgy hogy kb. kiszámoltam mikor lehet pé-m és elõtte pár nappal és utána pár napig minden nap szeretkeztünk, de agyilag nem görcsöltem rá.Nekünk elsõre sikerült, de van akinek több hónap, ezt így nem lehet elõre tudni.Azt mondják, általában 2 változat lehet a tabi után: 1, nincs pé 2, vagy fogékonyabb a nõ és hamarabb sikerül. Régóta próbálkoztok?Használtál valamilyen ovu tesztet már?
Ja, a http://www.ciklus.hu segít kiszámolni a körülbelüli peteérést.
Nekünk a második hónapban.Teljesen változó.Van, aki az elsõ adandõ alkalommal babás lesz, van, akinek hónapokat, vagy akár éveket is kell várni a babára.Ismerek olyat, akinek az elsõ babája lombik bébi, a második meg minden probléma nélkül megfogant.
Nekunk is a masodik honapban (tabi utani masodik). Fel ev- egy ev az meg normalis.


Mármint egyenlegre gondolsz? 172 a Pannonnál.
Forg-Eng=Egyenleg, 1Ft eltérés a kerekítések miatt elõfordulhat. Tehát a 3897+ÁFA=4676Ft-ot kéne fizetned most.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! és hogy értelmezzem a kapott üzenetet? Idõszak - 08.12.24 - 09.01.21 ez világos Forg: 5080 Ft SMS : X db Eng: 1184 Ft Egyenleg: 3897Ft + áfa Most akkor itt melyik mit jelent? mennyit kellesz fizetnem? (tegyük fel többet nem telefonálnék már a hónapban) Forg és Egyenleg összege és ebbõl kivonni az Eng-et? vagy egyáltalán mit jelentenek ezek a röviditések?
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) már meg voltam ijedve hogy 9E körüli lesz ahogy ezt a két nagy számot olvastam:D
A kérdező hozzászólása: hát nem az egyenleget kellett kifizetni hanem a Forgalmat+Áfát... 5080+áfát kellett... :S több mint 6000 Ft-t... most akkor mi egyáltalán az az kedvezmény és az egyenleg? :S
amit fizetned kell az az egyenleg+Áfa + elõfizetési díj+havidíjas szolgáltatások ára ( ha van valamilyen megrendelve) Az engedmény az azt jelenti, ha pl pannon 60-ban vagy akkor a lebeszélt 60 perc összegét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!