Találatok a következő kifejezésre: Hány hós buknak (2 db)

Hány hós korukig buknak a babák? A napi 2-3szori bukás már jelenthet gondot, napi 5-7 szopi mellett?

Legjobb válasz: Dzerintem nem baj. Baj akkor van, ha sugárban hány, vagy nem gyarapszik a súlya. 4 hetes kislányomnak olyan napjai vannak, mikor sokat bukik, máskor szinte egyáltalán nem . Nem egyformák a babák, de a bukás nem baj..

Dzerintem nem baj. Baj akkor van, ha sugárban hány, vagy nem gyarapszik a súlya. 4 hetes kislányomnak olyan napjai vannak, mikor sokat bukik, máskor szinte egyáltalán nem . Nem egyformák a babák, de a bukás nem baj..
Szerintem sem baj! Olyan 5 hós koruk körül ezt elhadják, bár ez változó.
Az enyém 1 1/2 és csak most hagyta abba. de 2 éves korukig ki kell nöniük.

5 hós csak anyatejes kisbabám, néha elég sokat bukik, ami mindig sűrű túrós. Illetve ha sok vizet iszik, a felesleg is visszajön. Honnan fogom tudni, h nem bukik, hanem hányt?

mivel 4 éves lányom hasmenésben van, doki mondta h el fogja kapni.nagyon ideges vagyok emiatt, gondolom ha hányna v hasmenése lenne, azonnal kórház.

Legjobb válasz: Sugárban és rengeteg fog jönni.Nagyon gyakran érkezik a többi. Mi is elkaptuk a hasmenéses hányást,9 hónapos babával. Én is tanácstalan voltam,de amikor beteritett és elötte nem akkart inni egyáltalán,ellökte a kezemet. Még is ivott egy kicsit és elkezdödött a hányás. A 4-5 hányás után már az epe érkezik ami sárga,az nem volt nagy de ez tuti hányás.

Sugárban és rengeteg fog jönni.Nagyon gyakran érkezik a többi. Mi is elkaptuk a hasmenéses hányást, 9 hónapos babával. Én is tanácstalan voltam, de amikor beteritett és elötte nem akkart inni egyáltalán, ellökte a kezemet. Még is ivott egy kicsit és elkezdödött a hányás. A 4-5 hányás után már az epe érkezik ami sárga, az nem volt nagy de ez tuti hányás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!